Virgil

Motherwell - Steaua 1-3 (1-0)

259 posts in this topic

unii spun mai multe prin simplu fapt ca tac si fac, altii se agita si nu fac nimic.

Poate oamenii aia asa se relaxeaza ( ca de aia merg pe stadion, sa se simta bine), nu se agita , se lasa cuprinsi de magia de pe teren :D

Mai tare se aud suporterii stelisti decat cei de la moterwell....nu e asta motivul....

eu zic sa ne focalizam pe meci si sa-l incurajam in gand pe Ghionea!

hai ca-mi deschid winampul si pun o melodie in cinstea Stelei!

Lupta Steaua!

Edited by dee

bulgarul ala degeaba are inaltimea aia...nu e in stare sa castige un duel aerian!e praf.

se pare ca vom asista din nou la un esec "middlesborough"

Scotienii alearga in 15 minute cat Bibi intr-un sezon. Ei se misca si alearga chiar ca o haita, ai nostri ca niste babe in carucioare cu rotile !

Da antrenorul asta minune nu face nici o schimbare?hai ca da Stancu peste bara :))))))

Aoleo ne bat astia cu 3-0 :( (

ne bat pe dracu, e timp pt victorie! dee dixit :P

nu se joaca pana in minutul 90?! uita-te pana la final, doar speranta moare ultima.

Oricum ne calificam, dar asta nu e Steaua noastra, niste mercenari de "jucatori", o conducere de nenorociti si mafioti. :-j

LE: hahaha, hai sa sarim toti in sus, ura a dat gol. be-ca-li! be-ca-li! haideti ma, fara rusine...

Edited by BAF-kimi

se rateaza si asta...sau nu...dar totusi...jenant joc

Edited by Alex88pl

mda....e gol... dar la cum a jucat in prima repriza,e un scor mincinos si nu le sterge deloc imaginea nesimtita

Da antrenorul asta minune nu face nici o schimbare?hai ca da Stancu peste bara :))))))

Bine ca a batut Petre Marin ...

bine dracu ca mi s-a oprit curentu , altfel ma umpleam de nervi cu indolentii astia .... daca de la petarde gen Nicolita si Baciu nu veam pretentii , ma uimeste faptul ca nu legam mai mult de 2 pase la mijloc , Andrei ionescu si polonezul parca dorm ... ma asteptam de la onicas sa-si intre in atributii si sa-i calce pe urme lui Radoi si sa dea semnalul sa urcam cu ambele brate larg deschise , asa cum facea odata capitanul ...

Draq 1-1 off Hai Steaua fular-campionii:steag_cruce_invers: fan_steauano1... :hai_steaua:fularultrasfularsteaua2 si :thumbdown: motterwell hai Steaua FORZAAAAA

Edited by Fan_Steaua No 1
CUCERITORULE, nu ai nimerit topicul

asa, bv! in sfarsit un om optimist.

lupta Steaua! :P fanii si admiratorii sunt alaturi de voi!

eu zic ca ii batem!

Edited by dee

vad ca nimeni n-a observat ca arbitrul n-a vazut un hentz clar si intentionat facut in careu de nu stiu care stelist.asa ca trebuie sa-i multumim arbitrului ca...inca...nu-i 2-0 si Steaua joaca in 10.

ce bine s-a jucat in tur si ce turca se joaca acum.acum ca a plecat si Goian daca nu se cumpara de urgenta 2-3 aparatori(centrali si fundasi) cu experienta nu copii cu cas la gura...o sa ploua cu goluri.

na ca arbitrul asta chiar ne iubeste...pinalti...si 1-1.

CIOBANE....MARS AFARA DIN Ghencea !!!!