Sign in to follow this  
Followers 0
gio_stgloria

Actualitati

201 posts in this topic

bai dar nu dam si noi un anunt ca sa o punem de un protest impotriva chiorului,curvei si piticului?.....haideti sa ne organizam sa iesim si noi in strada ca nu se mai poate

prietene, deschide TV-u la dracu, du-te si tu alaturi de aia, ca tot esti din "adevaratul Bucuresti"...

Edited by Kellerman

prietene, deschide TV-u la dracu, du-te si tu alaturi de aia

tu ai fost la tine?....maine am inteles ca se mai organizeaza ceva in Buc si ma voi duce,nu o sa inteleg niciodata de ce romanii sunt asa de pasivi si prefera sa faca misto de ceilalti,cu asemenea atitudine nu ajungem nicaieri,din ce am inteles la un post de stiri printre protestatari ar fi si membrii ai galeriei steliste

respect ultrasilor care au fost la universitate si au dat cu torte!

indiferent ce culori si brigazi reprezinta, RESPECT!

p.s: respect si celor ce au fost la meciul pentru Rotariu!!!

Edited by Kellerman

din punctul meu de vedere situatia sta cam asa: oamenii au dreptate cand il vor jos pe chior si sunt de acord cu ei din punctul asta de vedere, dar in acelasi timp eu nu sunt de acord sa vina un psdist la putere, pt ca si aia sunt la fel de mizerabili.

eu daca am sa ies in strada am sa o fac impotriva intregii clase politice din Romania.

ah si mai trebuie mentionat ca serviciile lucreaza intens, atat cele romanesti cat si cele straine. Interese multe, chestii ascunse,manipulare de ambele parti. cred ca e cazul sa ne pregatim de ce e mai rau.

total de acord. sunt o gramada de psdisti si uslisti care au trimis oameni acolo.

si multi protestatari sunt si ei spalati pe creier, de catre opozitie.

trebuie alta forma politica, alta generatie, nu opozitia la putere.

Cum ba sa vina jandarmeria sa te evacueze dintr-un loc public ? pai asta inseamna cel putin incalcarea a 3 legi, gen privare de libertate, cenzura sau abuz in serviciu...

Kellerman ,nu erai tu impotriva alora din piata care s manipulati de usl? revenind la jandarmerie:am vorbit c un prieten care a ramas pana spre sfarsit si mi a povestit ca jandarmeria a intrat tare in oameni,omu si a luat o fugareala de zile mari,in plus cica erau foarte multi civili din jandarmerie,sri,politie.........asa ca copii sa nu va mai dea prin cap sa protestati impotriva marinarului si a curvei din plescoi

eu nu sunt de acord sa vina un psdist la putere, pt ca si aia sunt la fel de mizerabili.

eu daca am sa ies in strada am sa o fac impotriva intregii clase politice din Romania.

Exact asa gandesc si eu.

Desi stiu ca lucrul asta e o utopie, imi permit si eu sa visez:

Pentru mine, un miting/o revolutie ar avea credibilitate daca cei participanti ar fi majoritatea tineri, undeva pana in 30 de ani, persoane care nu au putut fi formate cu mentalitate comunista, care au vazut ca de 20 de ani s-au plimbat pe la putere toate factiunile posibile, iar rezultatul a fost acelasi: bine pentru ei, nu pentru popor.

In acel moment as crede ca cei aflati in strada au iesit din proprie initiativa pentru ca sunt ingrijorati de viitorul lor si nu fiindca au fost ademeniti cu diverse sume sau sunt chiar oameni din opozitie, sindicate, etc.

Ceea ce se intampla acum e ca se incearca sa se profite de o greseala a presedintelui printr-o manipulare puternica. Se dezinformeaza opinia publica grav. Se anunta ca sunt mii de oameni, dar in anul 2012, niciun cameraman nu e capabil sa se urce pe o cladire din zona sa filmeze zona de sus. In plus, camera de pe Inter disponibila online oricui a fost oprita.

Eu sunt dispus sa ies in strada, dar nu la un astfel de circ. Mai ales ca a doua zi sa descopar ca printre participanti au fost: Rares Manescu - trezorierul PNL, Bogdan Boza - presedinte PNL Galati, unul din initiatorii mitingului de pe pagina sa de Facebook, Mihai Barbu - secretar general PSD Ilfov, peste 10 dosare penale pentru evaziune, Marian Paraschiv - PSD Ilfov sau revolutionarii lui Iliescu, dupa cum deja s-a descoperit din imagini.

Nu in ultimul rand, mi se pare penibil sa se foloseasca cuvantul revolutie pentru astfel de iesiri cand chiar tara noastra a avut parte de asa ceva si se stie cu adevarat ce inseamna.

Si inca ceva. Nu am nimic impotriva participarii galeriilor de fotbal la manifestatii. La fel ca si la protestele din Serbia si Grecia, consider ca ar reprezenta nucleul dur si ar fi o piesa importanta in scenariul descris mai sus. Dar nu cred ca asta e momentul oportun, pentru ca anumite grupuri de interese se folosesc de oameni in momentul de fata tot pentru scopuri proprii si nu pentru cele nationale.

Unii au iesit acum ca asa li s-a ordonat, altii ca au fost platiti, unii solidari cu Arafat, cu taxa auto, cu legea 4, un fel de fiecare cu ce-l doare fara un plan concret de actiune. Peste cateva zile o sa se intoarca cu totii la munca, iar foloasele le vor trage altii care au stat bine mersi in fata televizorului.

Edited by *Alecs*

prietene Alecs pe mine cine m a scos in strada,pnl sau psd?......cand va vad pe unii imi vine sa mi iau campii

au filmat tot astia de la jandarmerie.. stateau printre oameni cu camere de filmat si filmau ceea ce era mai interesant de capturat. personal cred ca au intrat tare in oameni la sfarsit pentru ca unii, indiferent ca erau de la Dinamo sau Steaua, au aruncat cu pietre si au avut un conflict violent cu ei.

daca stie cineva, as fi curios cine a organizat manifestatia de azi.

Alexandru, chiar nu cred ca e cazul sa fim ironici la un miting unde oamenii ies in strada sa isi ceara drepturile.

Exact asa gandesc si eu.

Desi stiu ca lucrul asta e o utopie, imi permit si eu sa visez:

Pentru mine, un miting/o revolutie ar avea credibilitate daca cei participanti ar fi majoritatea tineri, undeva pana in 30 de ani, persoane care nu au putut fi formate cu mentalitate comunista, care au vazut ca de 20 de ani s-au plimbat pe la putere toate factiunile posibile, iar rezultatul a fost acelasi: bine pentru ei, nu pentru popor.

In acel moment as crede ca cei aflati in strada au iesit din proprie initiativa pentru ca sunt ingrijorati de viitorul lor si nu fiindca au fost ademeniti cu diverse sume sau sunt chiar oameni din opozitie, sindicate, etc.

Sa fie fan infocat Real Mdrid si Manchester United. Amice, nu ai vrea ca protestatarii sa aiba pana in 7 ani si sa nu fi prins psd-ul la Putere? Si exprimarea ta lasa mult de dorit. Pentru cine a fost bine si nu pentru popor? Pentru cei care au peste 30 de ani? Sau pentru factiunile politice?

Batii campii cu propunerile tale. Habar nu ai ce a insemnat viata mai grea decat in timpurile acestea. Romanii au dus-o mult mai greu decat in zilele acestea si sunt in masura sa protesteze indiferent de varsta .

Iti poate povesti oricine l-a prins pe Ceausescu ce insemna foamete, cozi, frig, curent oprit zilnic, magazine goale dar mai ales teama! Aceasi teama care incet-incet pune stapanire pe milioane de oameni. Asta-i tehnica pe care o folosesc si dementii care ne conduc astazi.

Somn usor, dragule!

@antigigi

Glumind, tinand cont ca esti de la Steaua, probabil ca Puiu Popoviciu te-a scos in strada :) )

Nu stiu, eu nu am nominalizat pe nimeni si am dat mai multe motive pentru care lumea a iesit, nu am scris ca toti au fost chemati de opozitie. Poate din cauza lui Arafat, din cauza legii 4, tu sa ne zici.

Pentru cine a fost bine si nu pentru popor? Pentru cei care au peste 30 de ani? Sau pentru factiunile politice?

Somn usor, dragule!

Evident, pentru factiunile politice aflate la putere.

Cauta imagini de la protestele din Serbia, Grecia, miscarea Occupy si o sa intelegi si faza cu tinerii.

Daca tu crezi ca TOTI cei aflati in strada au iesit de buna voie, iar nucleul NU a fost format de catre oameni din opozitie sau chemati de opozitie atunci esti naiv.

Buna dimineata!

prieteni, e foarte clar ca 90% au iesit pentru ca sunt nemultumiti de o gramada de chestii. Dar tot adevarat e ca multi (nu toti) din acei 90% sunt spalati pe creier de OPOZITIE. Restu 10%, revolutionarii lu peste, membrii altelor partide, etc.

Asteptam astazi ultrasii, ca vine cu ocazia legii 4, numai bun de un protest.

Ultrasii, mana in mana cu jandarmii?

1. De ce nu au fost controlati cand au ajuns la Universitate?

Ultrasii sunt usor de recunoscut. Cei implicati in violente purtau uniforma tipica ultrasilor, care contine obligatoriu un hanorac si fata acoperita.

Purtatorul de cuvant al Jandarmeriei a afirmat, dupa primele incidente de la Universitate (cand s-a aruncat cu pietre) ca ultrasii au fost recunoscuti din timp si ca a existat o serie discutii cu ei.

Cum ultrasii au sosit la Universitate dinspre Unirii, in grup organizat, ne intrebam de ce nu a existat un filtru in care acesti ultrasi usor de recunoscut sa fi fost controlati in rucsacele cu care au transportat pietrele.

Onlinesport.ro

CARE ATI VENIT BA CU PIETRE DE ACASA ? :))

Senator PDL: protestatarii pro-Arafat sunt Viermi care iși merită soarta

15 ianuarie 2012 “ 12:26

Twitter Facebook Email Imprimă

Senatorul PD-L, Iulian Urban / Foto: Karina Knapek / Intact Images

Senatorul democrat liberal Iulian Urban critică dur protestele pentru sustinerea cauzei medicului Raed Arafat. Într-o postare pe blogul personal, Urban il laudă pe presedintele Traian Basescu si iși manifestă dezgustul si ura față de contestatarii acestuia. De asemenea, democrat-liberalul se alatură corului de jigniri venite din partea reprezentantilor Puterii la adresa posturilor TV critice, antena 1 si antena 3.

Mentalitate de viermi care nu vor absolut nimic, dar se plang de tot ce ii inconjoară Bravo Basescu.

A anuntat ca dupa ce medicii impreuna cu romanii care au facut miting la Targu Mures nu vor ca nimic din ceea ce se intampla acum in sistemul medical romanesc sa se schimbe, a cerut premierului sa retraga legea sanatatii. Foarte bine. Ne meritam soarta.

Meritam sa murim cu zile in spitale.

Meritam sa fim umiliti de medici

Meritam sa platim CAS-uri ca sa nu primim nimic

Meritam sa platim preturi uriase la medicamente ca sa-i imbogatim pe smecherii ce capuseasa sistemul medical.

Meritam sa avem soarta d-lui Lazarescu.

Nu vi se pare dubios ca desi medicii se plang ca vor sa plece din tara pentru ca nu au conditii decente de lucru, DAR FAC MITING CA NU VOR SCHIMBAREA SISTEMULUI ACTUAL PRIN NOUA LEGE ? Nu vi se pare de-a dreptul idiotesc faptul ca romanii se plang de 22 de ani ca mor cu zile in spitale, de mafia din sistemul medical care le-a scumpit medicamentele, ca sunt victimele malpraxisului, dar FAC MITING CA NU VOR SCHIMBAREA SISTEMULUI ACTUAL PRIN NOUA LEGE ? Nu cumva suntem niste viermi care isi merita soarta, si asta pentru ca majoritatea dintre noi ne lasam indusi in eroare de dejectiile din haznalele Antenelor via USL?

pai cam asta suntem pentru ei:niste viermi. Cum eram si pt Ceasca, tot niste viermi.

Senatorul PD-L, Iulian Urban / Foto: Karina Knapek / Intact Images

un papagal trist: urbann.jpg

Reforma in Sanatate e necesara, dar nu la modul in care au propus-o ei, care ne considera niste viermi.

Are aceeasi aroganta ca si presedintele, care a declarat ca oamenilor le convine situatia din sistemul sanitar, doar pentru ca nu sunt de acord cu unele puncte din legea lor , ce pot fi solutionate in alta maniera, mai buna. Daca lumea n-ar fi protestat, sunt sigura ca noul proiect de lege ar fi trecut printr-o ordonanta de urgenta, doar asa au inteles "papagalii" sa conduca tara, fara sa dezbata in mod concret nimic.

gio_gloria: CARE ATI VENIT BA CU PIETRE DE ACASA ?

Sa stii ca m-am intrebat si eu: unde sunt atatea pietre in centrul Bucurestiului? Ce aranjamente urbane a facut Piedone pe acolo?! :))

Edited by dee