Posted October 23, 2005 · Report post Din pacate s-a confirmat inca o data ca Banel Nicolita nu poate face fata psihic unui derby. Cu Rosemborg a jucat cum a jucat, cu Dinamo a fost un anonim, iar cu Rapid a dat efectiv cu bata-n balta. Pacat ca Dumitru si Oprita nu sunt pregatiti fizic. Banel are calitati, dar mai are destule de invatat. Altfel un rezultat echitabil. Ar fi fost rusinos sa castigam la masa verde. La fel de rusinos ca si tigania dintr-o anumita peluza. Rapidistii au avut doua ocazii tot meciul. La fel ca si noi. Si au avut un om in plus si un meci de UEFA mai putin. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 23, 2005 · Report post Nu putem sa dam vina pe Banel pentru ca a fost involuntara interventia sa + nu e el jucatoru ala violent....am pierdut 2 puncte pentru ca a arbitrat un incapabil... :evil: Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 23, 2005 · Report post sunt un pic suparata...doar un pic :? , dar e de admirat cum au rezistat baietii 60 si ceva de minute cu un om in minus fara sa primeasca gol..si pe deasupra mai erau si obositi dupa meciurile din saptamana asta (asta nu-i o scuza..dar totusi nu suntem Barcelona sau real sa jucam cate 3 meciuri pe saptamana ..si toate care cereau mult efort..) Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 23, 2005 · Report post Nu putem sa dam vina pe Banel pentru ca a fost involuntara interventia sa + nu e el jucatoru ala violent....am pierdut 2 puncte pentru ca a arbitrat un incapabil... :evil: Din punctul meu de vedere si Banel a gresit, am explicat de ce. Dar asta nu-l scuza cu nimic pe Tudor. Daca-l elimina pe Rada isi usura meciul. Asa a tinut-o din gafa-n gafa pana cand a scapat meciul din mana... Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 23, 2005 · Report post Sa sper ca Radoi e OK...ca la ce intrare primitiva a avut Rada... :cry: Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 23, 2005 · Report post nu stiu daca am vazut un meci mai urat in viata mea... Ce a stricat meciul: 1. Tudor ca nu a acordat cartonasul rosu direct lui Rada: avea acoperire deplina. 2. rada ca la scos din joc pe Radoi. 3. Banel Niculita ca nu si-a stapanit nervii: putea sa cada si astfel Niculae sa ia galben... deci Banel a avut o certa lipsa de profesionalism si si-a lasat echipa in 10. Au fost 2 intamplari cheie cu 4 implicati... Rezultatul este in acest moment un castig pentru Steaua... Acest ne pastreaza neinvinsi in campionat... Practic nu am pierdut primul loc in clasament... Am scapat neinvinsi pana la sfarsitul turului cel putin... Felicitari jucatorilor pentru lupta depusa... Am avut 3 meciuri cele mai grele intr-o saptamana si am reusit sa iesim cu capul sus... Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 23, 2005 · Report post Sa sper ca Radoi e OK...ca la ce intrare primitiva a avut Rada... :cry: La cum au jucat, propun ca cei de la Rapid sa nu mai fie numiti... stiti voi, chestiile alea rasiste... ci "barbarii". Au jucat dur si primitiv. Astfel avem o descriere clara a adeversarilor si nici nu vom mai fi numiti rasisti. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 23, 2005 · Report post nu stiu daca am vazut un meci mai urat in viata mea...Ce a stricat meciul: 1. Tudor ca nu a acordat cartonasul rosu direct lui Rada: avea acoperire deplina. astazi Tudor avea echipamentul cel mai potrivit (visiniu) ../.in concordanta cu preferintele sale in acest meci Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 23, 2005 · Report post nu stiu daca am vazut un meci mai urat in viata mea...Ce a stricat meciul: 1. Tudor ca nu a acordat cartonasul rosu direct lui Rada: avea acoperire deplina. astazi Tudor avea echipamentul cel mai potrivit (visiniu) ../.in concordanta cu preferintele sale in acest meci :evil: oups..mi-au aparut 2 posturi..imi merge netu' ca naiba Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 23, 2005 · Report post Cica Radoi a plecat de la stadion direct la spital ... da' probabil ca nu a fost destul de dura intrarea lu' rada . Probabil ca trebuia sa ii rupa picioru' ca sa poata sa dea cartonas rosu la faza aia .... Si la cartonasu' lu' Banel se vede clar ca si niculae ( parca lui i-a dat-o Banel ) il loveste in acelasi moment ... deci cel putin trebuia sa ii dea si lu' niculae un galben . Eh .. asta e ... e binisor si cu egalu' asta pentru ca macar am terminat cu meciurile grele fara infrangere ... singuru' meci mai tare mai ramane cel cu CFR Cluj . Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 23, 2005 · Report post nu stiu daca am vazut un meci mai urat in viata mea...Ce a stricat meciul: 1. Tudor ca nu a acordat cartonasul rosu direct lui Rada: avea acoperire deplina. astazi Tudor avea echipamentul cel mai potrivit (visiniu) ../.in concordanta cu preferintele sale in acest meci Te inseli, echipamentul visiniu a fost o diversiune. Sub echipament purta un tricou alb-rosu, pt ca Dinamo este echipa cu adevarat avantajata... Dupa cum se arbitreaza, ne va fi foarte greu sa luam campionatul anul asta. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 23, 2005 · Report post Sa sper ca Radoi e OK...ca la ce intrare primitiva a avut Rada... :cry: La cum au jucat, propun ca cei de la Rapid sa nu mai fie numiti... stiti voi, chestiile alea rasiste... ci "barbarii". care chestii rasiste? la dinamovisti le zicem ,,javre'',la rapidisti ,,ciori''.astea sunt porecle ca sa facem misto de ei,nu-s rasisme.adica ce printre suporterii stelisti nu sunt tigani?si ei le spun la fel rapidistilor.vad ca admin.acestui site,a inceput sa se ia dupa aberatiile celor de la UEFA,si vor sa ne scoata ca rasisti acum daca scriem cuvintul CIOARA pe site.eu zic sa nu mai scriem nici JAVRA ca sa nu ai suparam pe aia de la protectia animalelor. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 23, 2005 · Report post Frustrant este ca Tudor mereu face la fel impotriva Stelei.Cu Dinamo a arbirat aiurea de tot,acum a luat decizile care le-a luat...pai trebuie sa fi nebun daca arunca cu beton spre Hamu si u sa nu opresti meciu.(in acest caz aproape sigur castigam cu 3-0 la masa verde)....probabil in capul lui Radoi a simulat,daia este acum la spital... Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 23, 2005 · Report post E foarte usor sa creezi tot felul de scenarii conspirative, mai ales cand esti legat emotional de unul dintre actorii implicati in joc. Adevarul e ca Tudor a vrut sa intrerupa meciul, lucur evident din reactiile lui. Interesant de stiut ar fi cu cine a vorbit la telefon pentru ca dupa momentul respectiv a (re)decis reluarea meciului. Sigur ca neeliminarea lui Rada e o greseala, cu atat mai mult cu cat rosul lui Banel a venit, pe fondul unei incapacitati clare de tinere a meciului in limitele normalului si ale sportivitatii, ca incercare disperata de redresare a situatiei. Dar de aici pana la a considera ca arbitrajul a dezavantajat Steluta noastra cred ca e cale prea lunga. Greseala majora a lui Tudor tine de stofa unui arbitru...adevarul e ca e mediocru. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 23, 2005 · Report post Culmea !!! Razvan Lucescu declara: "Nici nu ne-am mai pus problema să luptam pentru titlu. Noi jucam si facem tot posibilul, atunci cand suntem lasati, pentru că nici nu avem voie să luptam pentru titlu." Adica cum ? Tudor le da meciul pe tava, ei sunt incapabili sa-si creeze ocazii, sunt sabotati de propria galerie printr-un comportament de barbari si... incredibil: nu sunt lasati sa se bata la titlu. De data asta Lucescu chiar bate orice limita a penibilului. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 23, 2005 · Report post Nu vi se pare curios faptul ca, cu toate ca din zona galeriei Steaua nu s-a aruncat decat o jumatate de scaun, s-a insistat atat in comentariul TV cat si in declaratia lui Valentin Alexandru ca vina celor doua galerii a fost egala in privinta incidentelor de la meci? Astfel imi explic atitudinea jucatorilor de la Steaua care nu agreau sub nici o forma intreruperea meciului! Poate stiau sau isi inchipuiau ca in cazul intreruperii s-ar fi dat meci pierdut cu 0 - 3 pentru ambele echipe!!! Din toata tevatura asta avea de castigat doar Dinamo. Nu uitati sa comparati cu cine a jucat Steaua fara spectatori, cu cine a jucat rapid fara spectatori si cu cne joaca Dinamo fara spectatori in mod demonstrativ. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 23, 2005 · Report post sunt un pic suparata...doar un pic :? , dar e de admirat cum au rezistat baietii 60 si ceva de minute cu un om in minus fara sa primeasca gol..si pe deasupra mai erau si obositi dupa meciurile din saptamana asta (asta nu-i o scuza..dar totusi nu suntem Barcelona sau real sa jucam cate 3 meciuri pe saptamana ..si toate care cereau mult efort..) De ce in viziunea ta, doar echipe ca Real sau Barcelona pot juca 3 meciuri pe saptamana? Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 23, 2005 · Report post Revin pe subiectul Tudor. Stim cu totii de marea problema a lui din trecut, pretins vindecata in prezent, concretizata prin nevoia imperativa de a iesi in fata indiferent de consecinte. Asta e marca arbitrului mediocru, incapabil sa se impuna prin maniera de arbitraj si decis sa o faca prin cea de partajare. Exact asta face Tudor: partajeaza, imparte, dar nu din calcule fotbalistice, ci din nevoia de a-si satisface frustrarile. Extraordinara remarca unui strain, B. Robson, de acum cateva minute la Recurs: arbitrul a iesit prea mult in fata, a lungit prea mult timpul de decizie, a vrut sa fie el actorul principal. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 23, 2005 · Report post a..trebuia sa-si ia un jucator stelist o bucata de ciment in cap intai si dupa aceea sa intrerupa meciu.a procedat f bine,se putea intimpla o tragedie altfel. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 23, 2005 · Report post Radoi a fost grav lovit...exact asta urmareau rapidistii...un meci clar in favoarea lui Dinamo.macar am obtinut un egal si Protasov a stiut ce sa le spuna jucatorilor la pauza pt ca ia incurajat,fiind in 10 rapid putea sa ne dea 2-3 goluri.sunt sigura ca la finalul turului o sa fim acolo unde meritam pe primul loc.jucatorii Stelei au spus ca vor incerca sa castige toate meciurile care au mai ramas si sigur vor reusi.trebuie sa fim alaturi de ei,dupa cum au spus si ei,joaca cu mai multa ambitie cand stadionul este plin. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 23, 2005 · Report post "După acest joc cred că nici o echipă din Romania nu merită să joace in grupele UEFA" - Lucescu. Urmand logica de clasa a II-a a antrenorului rapidist puteam sa mai concluzionam: 1. Liverpool nu merita in nici un caz sa castige Liga din simplul motiv ca a terminat campionatul pe 5 sezonul trecut. 2. Rosenborg ar trebui sa-si depuna dosarul de retragere din actuala editie a Ligii pentru ca in campionat e la retrogradare. 3. Getafe trebuie neaparat trimisa sa reprezinte Spania in Europa in locul Barcelonei pentru ca echipa catalana e mai slab clasata in primera division. Lista ar putea continua la nesfarsit tocmai pentru ca merge in logica unui registru tampit. Oare nu tot Lucescu era cel care sustinea zilele trecute ca meciurile europene nu seamana deloc cu cele interne? Acest antrenor mediocru e chiar patologic in viteza de reinventare a adevarurilor? Il doare asa de tare succesul Stelei in Europa incat simte nevoia sa arunce cu noroi in extraordinara performanta de joi? Si in definitiv, cine a fost neputincios asta seara? Rusine! Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 23, 2005 · Report post E boala familiei Lucescu: cand castiga ei si ai lor sunt cei mai buni. Cand pierd e o conspiratie universala. Pacat ca doar unul dintre ei e antrenor. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 23, 2005 · Report post Iar chestia aia cu terenul ud nu mai tine nici de strategie si nici de fair-play. E prostie curata. Si sinucidere. Noroc ca i-a salvat Tudor... Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 23, 2005 · Report post Salutari din frumosul si fanaticul orash napoli....din pacate nu am putut fi alaturi de echipa si alaturi de frumoasa galerie a campioanei,dar am reusit sa vad meciul pe tvr internatioanal! Ce pot spune:meciul in sine a provocat mult somn si multa plicitseala..de remarcat pofta jucatorilor nostri de a pastra statutul de 'neinvinsa' in campionatul intern!Ceea ce ma lasa rece si ma face sa rad este avalansa de declaratii pe care 'oficialii' rapidisti le folosesc pentru a justifica evolutia mizerabila a echipei lor.Daca tot ei sunt victimele atunci aceasta discutie nu isi mai are rostul!Daca Razvan Lucescu antreneaza o echipa de balerine care nu reusesc sa marcheze in 11-v.s-10...! Bravo BAIETI----BRAVO Oleg!----Mandrii si neinvinsi!!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 23, 2005 · Report post Ceea ce ma lasa rece si ma face sa rad este avalansa de declaratii pe care 'oficialii' rapidisti le folosesc pentru a justifica evolutia mizerabila a echipei lor. E maladia familiei Lucescu de vina. Care s-a extins la toata suflarea rapidista... Share this post Link to post Share on other sites