Sign in to follow this  
Followers 0
Meth0dMan

Ghencea super stadion

164 posts in this topic

Ciobanul s-a inteles cu cei de la mapn in privinta stadionului si vom avea 10000 de locuri in plus si stadionu va fi acoperit tot.Lucrarile vor incepe cand totul va fi oficial.Deci nici nu pot sa imi imaginez ce atmosfera o sa fie O SA FIE CEVA DE VIS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

FORZA Steaua

ma scuzi ca sunt ironic dar unde mai pune el 10.000 de locuri? la el in loja? sa fim seriosi, asta chiar ESTE DE VIS!!! :lol: :lol: :lol:

ma scuzi ca sunt ironic dar unde mai pune el 10.000 de locuri? la el in loja? sa fim seriosi, asta chiar ESTE DE VIS!!!  :lol:  :lol:  :lol:

asta-i buna, ca te dreptate ai!!!

oricum e de vis... pana nu vedem ceva concret eu unu nu cred... s-a mai batut el cu pumnu in piept ca face ca drege asa ca la treaba si pe urma mai vb

ma scuzi ca sunt ironic dar unde mai pune el 10.000 de locuri? la el in loja? sa fim seriosi, asta chiar ESTE DE VIS!!!  :lol:  :lol:  :lol:

De unde mai pune sau unde mai pune?

Daca e vorba de unde mai pune,e simplu de raspuns.Cumpara 10.000 de scaune,materiale de constructie si le pune.

Daca te intrebi unde le mai pune,e la fel de simplu.Arhitectii vor gasi o solutie.

Daca o sa se vrea,o sa se si poata. :wink:

si daca toti puneti intrebari sa va pun si io una!!! dar cine le va ocupa cele 10000de ocuri cand noi nu suntem in stare sa adunam 18000 de cat la Steaua Dinamo!!! din cate am auzit io Jiji va adauga cele 10000de locuri la Peluza Sud!!!ca a auzit ca toata lumea se muta acolo :D

hai sa spun lucrul pt care bacali nu a schimbat gazonul anul asta. pt ca stadionul Ghencea nu are nici un tunel de acces pt masinile de tonaj necesare. asa ca singura solutie este sa rupa intr-un fel tribuna a doua!!!cea ce inseamna o gramada de munca!

S-a prins omu, ca daca nu aduce stadionul la norme europene se va trezi ca va juca in Cotroceni, in cupele europene. iar loc, ai sa pui si inca 150.000 de scaune daca ai banii si arhitectii necesari. Se pot inalta P1, P2 si T2, cu cateva randuri de scaune si gata, ai inca 10.000 de locuri. (ganditi-va ca mai pui deasupra inca 75% din stadionul din Cotroceni)

Cat despre faza cu oameni la stadion, eu sunt de parere ca odata cu venirea lui Laca presedinte, vor veni si mai multi oameni la stadion. Iar daca si echipa va juca bine, cu atat mai mult.

Ne vedem JOI, sa ii uram bun venit lui Laca!

A mai zis ca face asa....mai intai sa faca Gazonu ca eu m-am saturat ca de fiecare data cand ploua rau sa se amane meciu,gen meciu cu Bacau,Villareal sau Oradea....

Nu cred ca e asta o problema ca nu are sa puna scaunele oricum de asta se ocupa arhitectii.Si e foarte simplu peluza 1,2 si tribuna 2 adaugate peste ele inca un nivel daca ai bani totu e posibil!

Cam ca in imaginea de mai jos,in care se observa ca una din tribune a fost supraetajata.

Este stadionul BunDang din Seongnam/Coreea de Sud.

seongnam_bundang.jpg

seongnam_bundang.jpg

si eu care credeam ca e Ghencea.... dar m-am trezit :twisted:  :twisted:

Nu e Ghencea...Nu vad lojele lui Jiji... :lol:

Ce o sa se faca MM cand o sa vrea sa mai dea cu pumnu, coboara atatea trepte?  :twisted:

Ii face Jiji un cotet in mijlocul tribunei :lol:

Ce o sa se faca MM cand o sa vrea sa mai dea cu pumnu, coboara atatea trepte?  :twisted:

Monteaza la fiecare scaun un pumn automat... si decat apasa din taste locul 9765 spre exemplu si ZBANG una... :lol: :lol: :lol:

PS: am sa incerc in acest weekend sa va schitez cum ar trebui sa arate Ghencea plecand de la ce este acum... si am sa va postez... Bineinteles... Vise... :)

Monteaza la fiecare scaun un pumn automat... si decat apasa din taste locul 9765 spre exemplu si ZBANG una... :lol: :lol: :lol:

PS: am sa incerc in acest weekend sa va schitez cum ar trebui sa arate Ghencea plecand de la ce este acum... si am sa va postez... Bineinteles... Vise... :)

Poate il faci si u ceva in genu Nou Camp sau San Siro :lol:

Poate il faci si u ceva in genu Nou Camp sau San Siro :lol:

Macar un fel de Olympia Stadium...

Super tare faza cu pumnul automat. M-am destins si eu la munca. Da' pana nu vad incepute lucrarile cred ca toate astea sunt praf in ochi. De multe ori a zis ca face una sau alta si n-a facut nimic. Daca pune inca 10000 de locuri eu ii iert una dintre declaratiile lui de kk. Doar una. Daca face si gazonul ii mai iert una.

Super tare faza cu pumnul automat. M-am destins si eu la munca. Da' pana nu vad incepute lucrarile cred ca toate astea sunt praf in ochi. De multe ori a zis ca face una sau alta si n-a facut nimic. Daca pune inca 10000 de locuri eu ii iert una dintre declaratiile lui de kk. Doar una. Daca face si gazonul ii mai iert una.

Pai acum ar trebui sa iertam prima oara...la adus pe Laca... :wink:

Mai bine modernizat (gazon, acoperirea tribunelor....), decat sa mareasca capacitatea stadionului.Daca il modernizeaza si ii mareste si capacitatea, cu atat mai bine. 8O ..... trebuie sa imi dau doua palme, findca vad ca aberez :lol:

ce modernizare.... nu avem un gazon cat de cat...ce sa mai zicem de tribune acoperite si alte alea

iar abereaza Gigi ..mai intai sa fie plin stadionul meci de meci si dupaia sa il extinda ..mai bine ne luam un mijlocas si ne facem gazon de europa ..