Ronnie

Hip Hop

Favoritii tai din rap-ul romanesc   51 members have voted

1. 1. Artistul / Trupa preferata !

• Spike
      4
    • Guess Who
      2
    • Maximilian
      1
    • Grasu XXL
      3
    • Raku
      12
    • DOC
      9
    • Deliric1
      11
    • Cabron
      3
    • Karie
      0
    • NimeniAltu`
      15
    • B.U.G. Mafia
      14
    • Veritasaga
      4
    • Cumicu
      2
    • Vescan
      2
    • Bitza
      2
    • C.I.A.
      2
    • Nwanda
      1
    • Parazitii
      16
    • Omu' Gnom
      5
    • Tranda
      3
    • Aforic
      4
    • Specii
      8
    • Sisu Tudor
      9
    • Vlad Dobrescu
      6
    • Nane
      0
    • Camuflaj
      3
    • Criss Blaziny
      3
    • Arssura
      2
    • Cedry2k
      17
    • Ceilalti
      5
    • Ad Litteram
      2
    • Kazi Ploae
      4
    • Chimie
      5
    • Grupul de Rezistenta
      4
    • Haarp Cord
      13
    • Krem
      1
    • Puya
      0
    • Altul
      2
    • Underman
      1
    • Carbon
      4
  2. 2. Artistul / Trupa preferata 2:

• Praetor
      0
    • Flou Rege
      1
    • Subsemnatu'
      1
    • C.T.C.
      8
    • Dragonu' AK-47
      9
    • Dagga
      1
    • Don Baxter
      4
    • Vikloth
      0
    • Skizzo Skillz
      0

Please sign in or register to vote in this poll.

2,863 posts in this topic

Nu stiu cum ati ajuns concluzia ca EU nu am inteles nimic din melodiile lor. Ba chiar am inteles, si inteleg perfect mesajul si fenomenul, dar neohiphoperii astia sunt niste avortoni ratati. Asta nu e muzica, asta nu e hip hop.

Trebuie decat sa nu fii cretin sa iti dai seama de acest lucru.

Zic din start ca nu vreau sa ma cert cu tine pe tema asta, dar de ce nu aduci niste argumente mai solide ca sa iti sustii parerea? Cine esti tu sa pui etichete si sa zici ca aia sunt "avortoni ratati" si ca fix aia care iti plac tie sunt cei mai buni. Ziceam mai sus ca nu prea imi place BUG Mafia, de fapt cred ca sunt cateva melodii de la ei care imi plac, dar n-am inceput sa imi bag p**a in ei si sa zic ca sunt de c.acat. Nu stiu daca ai observat ca foarte multi cocalari asculta Mafia, nu ti-ai pus niciun semn de intrebare vreodata in legatura cu asta?

Nu stiu daca ai observat ca foarte multi cocalari asculta Mafia, nu ti-ai pus niciun semn de intrebare vreodata in legatura cu asta?

Point.

:thumbsup:

De fiecare data rad cand vad interviul asta. :D

Diseara in Brasov la Groove Garden e concert Cedry2k.

Edited by KuzMaN

Zic din start ca nu vreau sa ma cert cu tine pe tema asta, dar de ce nu aduci niste argumente mai solide ca sa iti sustii parerea? Cine esti tu sa pui etichete si sa zici ca aia sunt "avortoni ratati" si ca fix aia care iti plac tie sunt cei mai buni. Ziceam mai sus ca nu prea imi place BUG Mafia, de fapt cred ca sunt cateva melodii de la ei care imi plac, dar n-am inceput sa imi bag p**a in ei si sa zic ca sunt de c.acat. Nu stiu daca ai observat ca foarte multi cocalari asculta Mafia, nu ti-ai pus niciun semn de intrebare vreodata in legatura cu asta?

Prietene, si mie imi plac 2-3 melodii de la Mafia, la fel cu Parazitii, in schimb imi plac aproape toate de la La Familia.

Nu sunt fanul lor numarul unu. Cu toate astea in orice secunda Mafia, Parazitii si La Familia (ma rog, a mai ramas Sisu, dar comparam melodiile vechi La Familia) sunt peste orice copilasi dinastia frustrati care o ard "underground" sau cum vrei voi sa ii mai ziceti. Ati ajuns sa credeti ca daca stiu sa faca rime atunci stiu sa si cante. FALS. Va inflacarati ca "vai, uite, are 20 de view-uri pe youtube, lumea e proasta ca asculta Sisu cu 2 milioane de vizualizari...mwue...eu sunt rapper underground mancatias, 20 de vizitari si o sticla de vodka in mana".

Penibil.

V-am mai spus, rime stie oricine sa faca, dar sa le mai si cante, nu toata lumea poate.

Edited by Kellerman

cu parere de rau va anunt ca Nimeni Altu si Cumicu sunt ascultati la greu de cocalari :-((((

si ce facem cu toate personalitatile sportive, culturale care au spus ca asculta B.U.G. Mafia ? :-(((((((((( trist :(

puyol, de 4 posturi incoace adresate mie incerci sa fii ironic si nu-ti iese niciodata...

puyol, de 4 posturi incoace adresate mie incerci sa fii ironic si nu-ti iese niciodata...

ah, pai eu doar incerc sa fiu ironic si nu sa port un dialog cu tine. Ce, am zis vreo ceva concret, am purtat vreo discutie, vreo replica a mea avea de-a face cu ce zisesesi tu ? Iti dai seama ca nu. :) DOAR am fost ironic.

Kellerman,deja esti penibil. Ti-am mai zis,spune-o ca pe o parere proprie,nu ca pe o concluzie. Cine plm esti tu sa tragi concluzia ca cele 3 trupe sunt mai tari decat restul? Ce-ai facut tu pt/in hip-hop ca sa tragi tu concluziile. Spune ca Parazitii,Mafia si La Familia sunt cei mai buni PT TINE! De ex,pt mine nu sta asa clasamentul,deoarce n-am un clasament. Nu imi place asa mult Mafia,dar Poveste fara sfarsit o consider cea mai buna piesa de gen din Romania. Parazitii nu sunt genul pe care sa-i ascult cu orice ocazie,ci doar cand am o anumita stare de spirit. Acelasi lucru si cu Sisu. Acelasi lucru cu CTC,Cedryk,CIA,Specii,Guess Who etc. Nu plec de la prejudecati si daca o melodie imi place,poate s-o cante si Puya,ca eu o ascult(a nu se intelege ca ascult ce canta el in ultimul timp). Deci incetati sa faceti voi pe formatorii de opinii. Fiecare are preferatii lui,incetati sa-i mai puneti intr-un clasament. Cum bine zicea Doc: "Frate,eu nu fac muzica pt forumisti,eu fac pt public. Daca lumea tipa cand intru eu la concert si-mi cumpara albumele,inseamna ca o fac bine..." Restul nu mai conteaza!

da..sigur, si pentru ca 400 de milioane de cretini se uita la justin bieber pe youtube inseamna ca face bine ?

da..sigur, si pentru ca 400 de milioane de cretini se uita la justin bieber pe youtube inseamna ca face bine ?

Fiecare are ca target un anumit public.

De exemplu ''muzica'' lui giastin bibar are ca target,cu voie/fara voie, retardismul cronic iremediabil.

''Underground-ul'' de la noi are ca target oamenii care pot sa vada si dincolo de cuvinte, nu doar ''plua-n p.zda,gaoz,slob.z la tava'' si alte delicatese pentru unii. Multi se cred mai duri dupa ce asculta de 2 ori ''Limbaj de cartier'' ( de aici rezulta,in general, targetul celor care fac melodii de genu [cocalari,manelisti 'smecheri']; e foarte interesant sa auzi ''Limbaj de cartier'' la unu la semafor, iar urmatoarea melodie a lui sa fie o manea).

Poate ca daca limba romana ar fi fost una de circulatie internationala , mai cunoscuta decat engleza, atunci poate ar fi fost 400 de milioane care ar fi ascultat BUG. Dar pana atunci...comparatia ta e absolut inutila.

Edited by iNsTiGaToR

Nu stiu daca ai observat ca foarte multi cocalari asculta Mafia, nu ti-ai pus niciun semn de intrebare vreodata in legatura cu asta?

foarte multi cocalari asculta si Parazitii, asta in conditiile in care Parazitii se pisa pe cocalari. ce importanta are?!

motivul e simplu, BUG Mafia sunt mult mai cunoscuti Cedry2k, Doc, Nimeni Altu' etc...

te asigur ca daca Cedry2k de exemplu avea acelasi nivel de "faima" ca Mafia, atunci o gramada de cocalari il ascultau. si stai linistit , ca sunt destui manelari care asculta Nimeni Altu' doar ca sa para cunoscatori.

una peste alta, daca nu erau trupe ca BUG Mafia si Parazitii, rap'ul din Romania probabil nu era unde e azi

foarte multi cocalari asculta si Parazitii, asta in conditiile in care Parazitii se pisa pe cocalari. ce importanta are?!

motivul e simplu, BUG Mafia sunt mult mai cunoscuti Cedry2k, Doc, Nimeni Altu' etc...

te asigur ca daca Cedry2k de exemplu avea acelasi nivel de "faima" ca Mafia, atunci o gramada de cocalari il ascultau. si stai linistit , ca sunt destui manelari care asculta Nimeni Altu' doar ca sa para cunoscatori.

una peste alta, daca nu erau trupe ca BUG Mafia si Parazitii, rap'ul din Romania probabil nu era unde e azi

rap-ul romanesc este considerat printre cel mai bun din lume :) sigur biugi mafia si puya l-au ridicat.

Si faima asta de unde vine? Din simplu fapt ca BUG Mafia are un rap mai usor digerabil. Parazitii daca stai sa ii asculti nu folosesc cine stie ce cuvinte, dar din pacate unii nu stiu sa citeasca mesajul din injuraturile alea. Cedry2k nu cred ca ar fi asa de cunoscut pentru ca mesajul sau este unu politic, social si cocalarii vor sa auda cat de smecheri si tari in p**a sunt ei. Sincer acum nu prea pot sa leg foarte bine ideile, tinand cont ca am venit dupa un concert de-al lui Cedry2k, dar poate vorbim mai multe maine pe subiectul asta. In mare s-a inteles ideea si ma doare faptul ca nu putem schimba anumite mentalitati.

Nu mai bagati in seama toti cunoscatorii.

In alta ordine de idei:

Hip Hop din centrul tzarii...interesant...mie-mi place

Combinatii Letale - Dublu HasH ft. B-Blue (videoclip oficial)

link:

Edited by mario_dahood

rap-ul romanesc este considerat printre cel mai bun din lume :) sigur biugi mafia si puya l-au ridicat.

Cine l-au ridicat ? sigur nu doc, deliric, cacatx, rahatY sau alte exemplare dinastea.

Nu, l-au ridicat Inna si Horia Brenciu.

Cine l-au ridicat ? sigur nu doc, deliric, cacatx, rahatY sau alte exemplare dinastea.

Pai Smiley. Ca doar el a cantat cu Uzzy. Sa ma mai gandesc ?

Intrebarea era serioasa. Ca sa fie printre cel mai bun din lume, trebuia sa fie ridicat de cineva. Nu ? ia, hai sa va aud.

Hai ba mai da-te-n plm. Nu inteleg ce va agitati sa ii explicati un purice de internet atatea chestii. Asculta ce vrei, cum noi nu ne luam de Salam, Tiesto si ce mai asculti tu asa taci si tu in plm.

Stii bine ca nu-mi place Salam, nici Tiesto.

Dar Tiesto e cel mai bun DJ din lume. :) In schimb, doc, deliric sunt un fel de pielea pulii.

Esti cretin sau de ce repeti mereu ca Doc si Deliric sunt naspa? Crezi ca nu te-ai facut inteles de prima oara?:)

Intreb, nu te fac.

Dar Tiesto e cel mai bun DJ din lume. :)

Pe felia lui.

Si eu eram serios.