Ronnie

Hip Hop

Favoritii tai din rap-ul romanesc   51 members have voted

1. 1. Artistul / Trupa preferata !

• Spike
      4
    • Guess Who
      2
    • Maximilian
      1
    • Grasu XXL
      3
    • Raku
      12
    • DOC
      9
    • Deliric1
      11
    • Cabron
      3
    • Karie
      0
    • NimeniAltu`
      15
    • B.U.G. Mafia
      14
    • Veritasaga
      4
    • Cumicu
      2
    • Vescan
      2
    • Bitza
      2
    • C.I.A.
      2
    • Nwanda
      1
    • Parazitii
      16
    • Omu' Gnom
      5
    • Tranda
      3
    • Aforic
      4
    • Specii
      8
    • Sisu Tudor
      9
    • Vlad Dobrescu
      6
    • Nane
      0
    • Camuflaj
      3
    • Criss Blaziny
      3
    • Arssura
      2
    • Cedry2k
      17
    • Ceilalti
      5
    • Ad Litteram
      2
    • Kazi Ploae
      4
    • Chimie
      5
    • Grupul de Rezistenta
      4
    • Haarp Cord
      13
    • Krem
      1
    • Puya
      0
    • Altul
      2
    • Underman
      1
    • Carbon
      4
  2. 2. Artistul / Trupa preferata 2:

• Praetor
      0
    • Flou Rege
      1
    • Subsemnatu'
      1
    • C.T.C.
      8
    • Dragonu' AK-47
      9
    • Dagga
      1
    • Don Baxter
      4
    • Vikloth
      0
    • Skizzo Skillz
      0

Please sign in or register to vote in this poll.

2,863 posts in this topic

plictisit fiind, tocmai ma uitam pe wikipedia la European Hip Hop pana am ajuns la Romania.. WHO in the almighty fuuck is "Drei Ros"?!

Roman stabilit prin State... colaborari cu Akon ( asta de curand ) cu skizzo de pe la noi, nane .. si mai sunt.

mersi. eu n-am gasist nimic bAkon, sigur nu il confunzi cu Rick Ross? :D

Flou Rege-Spirala

Vescan- Prin ochii vostri... IV

Deliric1- Linii de tramvai feat Doc

Nimeni Altu' - Lupta : piesa apare pe net in data de 1 dec.

Albumul Transmisii in distors o sa apara in seara de Craciun.

Pana atunci mai sunt 452 precomenzi ramase : https://secure.epayment.ro/order/sms.php

Omul are nevoie de banii din precomenzi ca sa plateasca orele de studio(masterizare,etc.).

Ortega a facut public tracklistul materialului Ladi Dadi , ce va fi lansat vineri 11 Noiembrie.

01. 1984

02. Anii f. Aforic

03. Omega

04. XXI f. RomaN & DJ Undoo

05. Lei La Umbra f. Funktastics & Skizzo Skillz

06. Arme (remix) f. Butch

07. Alfa f. Zeppelin & DJ Undoo

08. Vechi Si Noi f. Criss Blaziny & Mario V

09. Criminal

10. Spirala f. Flou Rege

11. Supafly f. Aforic

12. Fratii Prastie f. Zeppelin, Chimie & Praetor

13. Good Girls

14. Pictura f. Nimeni Altu'

Concert lansare Ortega : Ladi Dadi " Elephant Pub " 11.11.11

Edited by KuzMaN

Merita vazut si primul episod, am impresia ca n-a fost postat aici: http://www.youtube.com/watch?v=V0WwR7YIxbw...feature=related

Cei care vor albumul Ortega - Ladi Dadi il pot comanda de aici.

Mecanique - You definitely know our names (Fanas ft. Dj Grigo - live studio session)

Si raspunsul lui N A' la intrebarea: De ce n-o sa apara albumul "Transmisii in distors" pe suport fizic?

Nimeni Altu' wrote: "trecerea asta la digital download au cerut-o chiar oamenii care ne asculta muzica pe internet , prin pre comenzi putem achita ore de studio si ingineri de sunet si am putea lansa mai multe albume intr-un an , decat sa lansam odata la 3 ani pe suport fizic si albumul sa zaca in magazie . Iti explic , avem un album editat pe suport fizic , se gaseste in Magazinul Muzica , Magazinul Titan , Libraria Mihai Eminescu . Anul acesta au fost achizitionate 10 albume din fiecare magazin ... inainte de a-l lansa spuneau foarte multi da in sfarsit iese respect o sa-l iau si alte nebunii d-astea de incurajare , in timp ce torrentul pirat cu Nopti Prea Lungi a avut peste 100.000 de accesari vanzarile din magazine ne duc spre faliment ca label independent si prin pre comenzi evitam imposibilitatea de a lansa urmatoarele albume la Sociopat Records . Si nu ne dorim sa lansam in alta parte . Preferam sa lansam doar contentul muzical , atunci cand va fi timpul , direct catre oamenii care l-au pre comandat . Albumul va fi trimis in format flac direct pe mail in seara de Craciun . Multumesc pentru intelegere ."

Nimeni Altu' wrote: "urmeaza albumul 2 semnat 1OARECARE , urmeaza albumul 2 Beatehas si urmez si eu cu 2 albume , e foarte scump sa editezi un album pe suport ... nu ne mai permitem asta , dar un sms , 4 taste e simplu de trimis de pe telefon ."

Nimeni Altu' wrote: "pentru noi e important e sa aveti muzica in calculator la calitate de studio . la cum evolueaza tehnologia in viitor veti putea sa va editati singuri cd-uri si coperti amintire , noi planuim o editie limitata la final de cariera , dar ca sa continuam sa ajungem sa avem sansa unei cariere nu putem sa ne blocam asteptand 3 ani de zile sa se epuizeze exemplarele dintr-un album ca sa-l putem lansa pe al doilea . totul se intampla repede in era digitala , consider ca e cea mai buna solutie asta cu pre comenzi , cand vor fi 1.500 de pre comenzi cu oamenii astia vom lucra , lor le vom multumi si cand va veni ziua minunata in care vor intelege si restul si vor da toti sms , toti odata in aceeasi zi , a doua zi le vom putea trimite un album direct pe mail , dand toti sms in acelasi timp nu vom mai astepta 8 luni un album . vine 2012 , hai sa alegem internetul ca mijloc de transmitere a muzicii , telefoanele si sms-urile pentru aprecierea muncii oamenilor din studio si la cat mai multe piese tari care sa ramana peste ani . despre asta e vorba"

447 pre comenzi ramase

Edited by KuzMaN

Mi se pare mie sau sunt aia care facusera imnul cu Armata Ultra ? Cel putin cel gras pare ca e dintre cei trei.

E aparuta acum, cred. I-am vazut din intamplare promovand melodia la TV acum cateva saptamani.

Zeppelin ft. Chimie & Praetor " Fratii Prastie ( Ortega " Ladi Dadi ):

Cei care vor sa comande albumul o pot face de

Omu Gnom cu BeanMC - De unde atata tristete?:

Piesa extrasa de pe albumul Omu Gnom : "Nu uita sa nu uiti " valabil pentru comenzi aici.

Edited by KuzMaN

Mr. Boss Nambar Uan Cel mai Best. Nu-mi aduc aminte de vreo piesa de dinainte de 2000 care sa sune in halul asta. Calu e "Nea Calu" ala care avea formatie cu unu "La Fix" sau ceva in genul asta si apoi s-au dat pe manele? Desi parca suna mai decent din ce-mi aduc eu aminte.

Edited by ebonyc