Ronnie

Hip Hop

Favoritii tai din rap-ul romanesc   51 members have voted

1. 1. Artistul / Trupa preferata !

• Spike
      4
    • Guess Who
      2
    • Maximilian
      1
    • Grasu XXL
      3
    • Raku
      12
    • DOC
      9
    • Deliric1
      11
    • Cabron
      3
    • Karie
      0
    • NimeniAltu`
      15
    • B.U.G. Mafia
      14
    • Veritasaga
      4
    • Cumicu
      2
    • Vescan
      2
    • Bitza
      2
    • C.I.A.
      2
    • Nwanda
      1
    • Parazitii
      16
    • Omu' Gnom
      5
    • Tranda
      3
    • Aforic
      4
    • Specii
      8
    • Sisu Tudor
      9
    • Vlad Dobrescu
      6
    • Nane
      0
    • Camuflaj
      3
    • Criss Blaziny
      3
    • Arssura
      2
    • Cedry2k
      17
    • Ceilalti
      5
    • Ad Litteram
      2
    • Kazi Ploae
      4
    • Chimie
      5
    • Grupul de Rezistenta
      4
    • Haarp Cord
      13
    • Krem
      1
    • Puya
      0
    • Altul
      2
    • Underman
      1
    • Carbon
      4
  2. 2. Artistul / Trupa preferata 2:

• Praetor
      0
    • Flou Rege
      1
    • Subsemnatu'
      1
    • C.T.C.
      8
    • Dragonu' AK-47
      9
    • Dagga
      1
    • Don Baxter
      4
    • Vikloth
      0
    • Skizzo Skillz
      0

Please sign in or register to vote in this poll.

2,863 posts in this topic

Hai ca "Vorbeste vinul" nu a fost asa rea :))

Restul sunt cam nasoale de la Bitza.

Eu unul ascult Parazitii , Nimeni Altu si am cateva de la Spike

10 degete http://www.youtube.com/watch?v=qfRLIbkxThM

Renuntand la tot http://www.youtube.com/watch?v=4cIqLjXv5Sg...feature=related

Baietii mari nu plang http://www.youtube.com/watch?v=CKK1YmTKuBk...feature=related

Razboi in Doi http://www.youtube.com/watch?v=Vp9i7Q5kmzI...feature=related

Tezele Pacatului http://www.youtube.com/watch?v=yE7M8lmc5nQ...feature=related

Si multe altele. Bitza e unul dintre cei mai bun rapperi de pe la noi. Are un stil ceva mai diferit fata de restul.

Piese lui nu prea sunt ascultate deoarece nu are cocalareala in el.

Bitza e bun , dar cei "true" nu-l asculta de ce a fost taranoi cu etno.Daca nu era asta va asigur ca era pupat in cur si in underground.

Edited by Maye

Hai ca "Vorbeste vinul" nu a fost asa rea :))

Restul sunt cam nasoale de la Bitza.

Eu unul ascult Parazitii , Nimeni Altu si am cateva de la Spike

piesa originala " vorbeste vinul" apartine celor de la parazitii si se numeste "fara tine"

asculta : http://www.220.ro/LvKc0AZNtD/Parazitii-Fara-Tine-Ft-Bita

de ce a fost taranoi cu etno.Daca nu era asta va asigur ca era pupat in cur si underground.

stai linistit k L.Doc si aia de prin armada il cam pupa in cur ;)

stai linistit k L.Doc si aia de prin armada il cam pupa in cur ;)

Ma refer strict la ascultatori.

nu mi se prea pare ca parazitii sunt comerciali....

plus la fel cum noi nu miscam un deget fara sa nu fim renumerati asa si ei...

imi mentin parerea

parazitii raku si immortal technique pe aceasi treapta

10 degete http://www.youtube.com/watch?v=qfRLIbkxThM

Renuntand la tot http://www.youtube.com/watch?v=4cIqLjXv5Sg...feature=related

Baietii mari nu plang http://www.youtube.com/watch?v=CKK1YmTKuBk...feature=related

Razboi in Doi http://www.youtube.com/watch?v=Vp9i7Q5kmzI...feature=related

Tezele Pacatului http://www.youtube.com/watch?v=yE7M8lmc5nQ...feature=related

Si multe altele. Bitza e unul dintre cei mai bun rapperi de pe la noi. Are un stil ceva mai diferit fata de restul.

Pe astea nu le ascultasem...intr-adevar am ascultat putin de la Bitza , doar Vorbeste vinul si Vicii.E tare omu' :D

De acord, Bitza are multe piese faine. Primul lui album mi-a placut cel mai mult.

Pe langa cele pe care le-ai enumerat tu as mai pune "sinuciderea unui inger", "sper ca n-o sa fiu eu", "in urma noastra", "rezultatul unui consum", "copii imbatranti inainte de timp".

Si melodia aia cu "vrrrr" e tare mai ales ca sunt si eu rarait :))

@mircea_10:ai grija cu odc si torrent ca supravegheaza albatreii huburile si torrentele mai ales pe cei care downloadeaza muzica si filme..iti ia ip si iti face o vizita si o paguba de 3000 de batrane.Eu deja nu mai folosesc Odc...

No chance, am IP dinamic :D

Degeaba...dala am si eu ca am net de la RDS.

Tie in calculator ti se schimba pt siguranta , insa la ei la RDS la fiecare calculator apare un singur IP care nu se schimba.Prin urmare poate sa te prinda...eu am scos Odc iar torrent folosesc doar seara tarziu cu speranta ca poate s-au culcat si aia :))

Eu folosesc torrente in fiecare seara si oDC-ul sta deschid non-stop ziua si nimeni nu a venit sa ma impuste pana acum.

nu stiu ce ziceti voi aici,dar am luat-o azi la pas prin Bucuresti si la fiecare semafor era cate o masina,2-3 cu mafia la maxim...mai aruncai cate o privire la geamurile deschise prin blocuri si rasunau aceleasi refrenuri...ca in vremurile bune.

RESPECT!

ne sta bine uite-asa frumos,elegant...baieti salon din pantelimon in flagrant.

Fara sa vreau sa jignesc pe nimeni, nu inteleg obiceiul asta cu muzica din masina data la maxim, indiferent de gen. Imi pare de neam prost.

Fara sa vreau sa jignesc pe nimeni, nu inteleg obiceiul asta cu muzica din masina data la maxim, indiferent de gen. Imi pare de neam prost.

nu va luati dupa axl copii...etalati-va sistemele,boxele...basul cat mai sus...ca la detroit.

Hai ca daca asculti un hip hop , un Mozart , un techno sau un trance nu-i nimic...

Dar sa asculti manele sau house gen Inna sau Bob Taylor e cocalaresc

De ce? Nu mai e la moda sa asculti house ? daca asculti house esti cocalar ? :blink:

Nu esti cocalar daca asculti house.Dar melodii precum Inna - Love sau Bob Taylor - Deja vu mi se par mult prea comerciale.Le-am auzit la toti cocalarii in parc care nu se pot abtine sa nu mearga sambata prin Ior fara sa asculte la telefon.

Si eu ascult house dar nu atat de comercial.In Romania nu sunt multi Dj buni...Dj Andi (care si el e cam comercial da merge) , Christian Green (de la Vibe FM) , Edward Maya sau Emil Lassaria in timp ce in strainatate se stie ca Tiesto , Armin , David Guetta , Paul Van Dyk sau Ferry Corsten sunt printre cei mai deosebiti.

Imi cer scuze de offtopic.

Ascultatul muzicii la maxim in masina e o dovada de taranism extrem fie ca e vorba de hip-hop sau muzica religioasa. Axl are mare dreptate, poate altii nu vor sa asculta muzica ta...

Edited by MoWeed

@ Razvan 28

si acum ce sa facem ... sa nu mai ascultam piesa aia care e hit ca domne' ... e prea comerciala :). Sa ascultam numai hip-hop si house necomercial, undergroud ?

Mie unu imi plac melodiile alea inna-love si deja vu... sunt cocalar?

Ascultatul muzicii la maxim in masina e o dovada de taranism extrem fie ca e vorba de hip-hop sau muzica religioasa. Axl are mare dreptate, poate altii nu vor sa asculta muzica ta...

Hai sa nu mai ascultam nimic dat tare sa nu va mai deranjam pe voi astia sensibili la ce se intampla PE LANGA voi mai mult decat ce se intampla CU voi... bai nene, daca nu vrei sa auzi muzica altcuiva poti eventual sa-ti ridici tu geamu la masina si sa nu ma asculti pe mine .. ok ? .. nu sa-mi pui tu mie eticheta de taran extrem ;) .. e oarecum mi-ai spune sa dau muzica mai incet in casa la mine ca te deranjeaza pe tine .. ca babele alea care veneau cand erai copil sa-ti strice buna dipozitie la inceputu' zilei, cand ascultai muzica tare in casa ta .. ori nu ai trecut prin asa ceva ?

Sunt de acord ca nici nu vine cu ideea de prea mult respect pentru lumea de langa, dar tu chiar n`ai dat niciodata muzica tare in masina si sa mergi asa? chiar si singur, nu mai zic daca esti cu prieteni si te doare`n * de ce se intampla pe langa tine .. (iesim din sfera cu manele ca personajele respective oricum doar asa o asculta, poate poate le`o intra "mesaju" manelistic la cap :| )

Edited by drlv85

Sincer sa fiu, chiar imi placea BUG Mafia inainte sa devina atat de comerciali. Practic muzica lor nu mai transmite nimic, e ceva in stilul lui "juma de dolar"

Si ca sa nu crezi ca am ceva personal cu tine :) .. la partea asta iti dau perfecta dreptate .. mai bine isi prelungeau pauza .. cu tot cu talpile lor arse

Hai sa nu mai ascultam nimic dat tare sa nu va mai deranjam pe voi astia sensibili la ce se intampla PE LANGA voi mai mult decat ce se intampla CU voi... bai nene, daca nu vrei sa auzi muzica altcuiva poti eventual sa-ti ridici tu geamu la masina si sa nu ma asculti pe mine .. ok ? .. nu sa-mi pui tu mie eticheta de taran extrem ;) .. e oarecum mi-ai spune sa dau muzica mai incet in casa la mine ca te deranjeaza pe tine .. ca babele alea care veneau cand erai copil sa-ti strice buna dipozitie la inceputu' zilei, cand ascultai muzica tare in casa ta .. ori nu ai trecut prin asa ceva ?

Sunt de acord ca nici nu vine cu ideea de prea mult respect pentru lumea de langa, dar tu chiar n`ai dat niciodata muzica tare in masina si sa mergi asa? chiar si singur, nu mai zic daca esti cu prieteni si te doare`n * de ce se intampla pe langa tine .. (iesim din sfera cu manele ca personajele respective oricum doar asa o asculta, poate poate le`o intra "mesaju" manelistic la cap :| )

In primul rand nu am nimic personal cu tine si nici nu credeam ca ai ceva personal cu mine.

In al doilea rand, a asculta muzica tare in masina e o dovada de lipsa de respect la adresa celorlalti oameni de pe strada. Cum pe tine te deranjeaza taranii care asculta maneaua la maxim in mertan, asa poate pe altu il deranjeaza cei care asculta hip-hop, de exemplu. Strada nu e proprietatea ta si este o dovada de taranism sa crezi ca este NORMAL sa-l obligi tu pe altu sa asculte ce vrei tu(apropo, nu e vorba ca pe oameni ii intereseaza ce se intampla langa ei, dar cand langa tine e unul care asculta muzica la maxim e imposibil sa nu-l auzi). Ce, mori daca nu dai volumul la maxim la masina sa vada toti ce sistem audio fain ai?

Sunt de partea celor anti-cocalarilor-muzica-tare-in-masina.

Eu nu vreau sa ascult muzica ta asa ca fa bine si da mai incet ca e aceiasi melodie indiferent daca o asculti normal sau la maxim , nu se schimba nimic in ea daca faci pe mega cocalarul si dai tare "se vede fraierii astia ca eu este smeker". Hai sictir

Oricum deja e off-topic :)

Mie unu imi plac melodiile alea inna-love si deja vu... sunt cocalar?

Nu...Love imi place si mie da nu sa o ascult tare.