Sign in to follow this  
Followers 0
se7en

article_7234

44 posts in this topic

Mai bine ma uit la desene animate decat sa mai merg la meciuri. Pai dupa ce ca e 1,5 milioane un abonament la peluza mai isi bate joc si de banu pe care il dau...mai bine ma uit la TV..............

Omul asta nu a apucat sa joace nici macar un minut in tricoul Stelei...Cum puteti sa-l judecati deja? Chiar daca nu are un CV impresionant are sansa lui sa se impuna. Nu uitati ca Dayro a venit ca o mare vedeta si uite ce bluf a fost. La fel si Semedo. In schimb Kapetanos a venit ca doiul in carti si s-a impus. Are si portughezul sansa lui.

E o copilarie sa avem o astfel de atitudine. De bine de rau, va imbraca tricoul ros-albastru.

Eu iti spun bine ai venit TININHO si pana vei arata ce poti, ai tot creditul meu.

Edited by Azazello

cam in varsta, o sa ne pronuntam mai incolo, totusi e mai bn decat Petre Marin

Caile Domnului sunt nebanuite:)) In lume, in Europa si in Romania sunt multe exemple de "refuzati", "neperformanti" sau "tusieri" din diverse cauze la un club care au renascut vedete la alte cluburi. Sunt si alte multe exemple de "nume" aduse cu surle si trambite care au dezamagit(nu ma refer doar la Steaua). Nu le insir pe cele celebre din lume, dar am vazut Urziceniul si Brasovul cu "exilati", "refuzati", dar "resapati" de bagheta antrenorului sau cazul Kapetanos. Ce misto-uri si-a luat pe aici si in presa ... inainte de a arata ce poate.

Acest transfer ar fi un "castig" pt acest campionat daca macar s-ar apropia de nivelul lui P. Marin, pentru ca nu se fac asa transferurile ... cu pistolul la tampla si sula-n coaste, cam cum s-au facut in ultimii 2-3 ani.

Eu ii urez bine a venit si sa ne dovedeasca ca merita sa imbrace tricoul Stelei.

Edited by xray_rom

Luati-l la pietre la primul meci ! Nu ati auzit de el, deci nu e de Steaua, deci gata : starpiti-l !

CITAT
I.N.Money: Nu nu, jucatorul a venit la Pandurii in probe, dar a fost refuzat.

Nu mai vorbi prostii. S-a inteles cu Pandurii, s-au inteles si cluburile intre ele dar transferul a cazut pentru ca clubul roman a refuzat sa plateasca niste comisioane destul de mari impresarilor lui Tininho.Hai sa vorbim toti de rau despre Steaua ca se poarta

sorin_daniel:

@azazello...nu mai pot de ras...esti happy?...

Foarte bine ca razi, rasul e sanatos !

vai sper sa faca treaba buna ca sunt satul de jucatori de genul..Dayro :)

E c-am in virsta si nu stiu daca are viteza,si cred ca vom avea o aparare lenta , mai bine il pun pe Nicolita fundas dreapta (Golanschii tot ii lent) in grupele EuroLigue von incasa un sac de goluri cu asa aparare si fara 2 mijlocasi defensivi cum eram deprinsi

Mi se pare mie sau se repeta performanta de anii trecuti cu multe transferuri fara sens......... si fara valoare.... oricum eu ii urez bafta;

Nu am nimic impotriva daca va face treaba buna la Steaua.

Forever a star!

Azazello:Chiar daca nu are un CV impresionant are sansa lui sa se impuna.

Eu iti spun bine ai venit TININHO si pana vei arata ce poti, ai tot creditul meu.

ce sa iti mai arate frate, la 29 de ani, dupa ce a rupt banca de rezerve pe la toate retrogradatele? nu il judec pana sa il vad, dar nu suna promitator deloc.

Nu-l recomanda mai nimic, dar pana una alta, merita o sansa. Oricum, chiar si-n situatia in care se va dovedi vreo mare scofala, felul in care se fac transferurile la Steaua e de toata jena!

postez aici,desi nu are legatura...daca GSp-ul nu minte conform obiceiului,dinamuistii vor sa-l dea pe Cristea(Adrian)...tot conform fituicilor,Jiji era foarte interesat de el...puteti sa ma injurati cit vreti,dar eu cred ca ar fi delicios sa bage macar odata mina JJ in buzunar cu cap si sa-l ia...L.E. M-am mai trezit din betie,si realizez ca asta e doar un vis

Edited by olfgob

Unde esti tu, Gigel Coman?

postez aici,desi nu are legatura...daca GSp-ul nu minte conform obiceiului,dinamuistii vor sa-l dea pe Cristea(Adrian)...tot conform fituicilor,Jiji era foarte interesat de el...puteti sa ma injurati cit vreti,dar eu cred ca ar fi delicios sa bage macar odata mina JJ in buzunar cu cap si sa-l ia...L.E. M-am mai trezit din betie,si realizez ca asta e doar un vis

Deci tot nu inteleg ce vedeti voi la ratatul asta de Adrian Cristea. E cam din acelasi aluat cu Dica(puturos) doar ca mult mai slab. Abia am scapat de Dayro si vreti sa luam altu la fel?

Edited by MoWeed

Sign in to follow this  
Followers 0