MariusM

Oleg Protasov

245 posts in this topic

Sorine lasa frate ca ne mai destindem si noi...asa poate uitam si noi de scandalurile ce s-au abatut asupra clubului...de ce sa fim tristi...facem si noi haz de necaz... :wink:

Pana la urma toata questia e sa batem pe lens...

Sorine lasa frate ca ne mai destindem si noi...asa poate uitam si noi de scandalurile ce s-au abatut asupra clubului...de ce sa fim tristi...facem si noi haz de necaz... :wink:

Pana la urma toata questia e sa batem pe lens...

asa ma gandeam si eu... :wink:

Lasa mah ca batem si pe lens si pe zburatori la ei acasa si ne mai linistim si noi.

Zenga si Protasov mi se par apropiati ca si tehnicieni. Zenga stia sa puna la punct o aparare beton, Oleg stie sa faca un atac.

Il prefer totusi pe Oleg pt ca echipa il respecta, isi vede de treaba si nu apare toata ziua la televizor cu iubita.

In ultimul timp Zenga isi pierduse autoritatea pt ca incepuse sa fie condus de Raluca care se folosea de Steaua pt a-si face imagine in Romania.

Aseara a fost la inaltime...Mai aveti de gand sa il criticati acuma???

De ce nu a schitat nici macar un zambet la finalul meciului de aseara?? pasea agale catre vestiare de parca ceva nu era OK... Profesinalism sau Raceala? Spirit temperat sau gandul la meciul urmator l-au facut sa fie asa?

De ce nu a schitat nici macar un zambet la finalul meciului de aseara?? pasea agale catre vestiare de parca ceva nu era OK... Profesinalism sau Raceala? Spirit temperat sau gandul la meciul urmator l-au facut sa fie asa?

Si la conferinta era chiar trist. Cred ca ceea ce s-a intamplat in ultimul timp la Steaua il fac sa creada ca nu este apreciat si ca nu are autoritate. Faptul ca jucatorii au luat decizia sa nu joace impotriva lui Lens in semn de protest fara sa il consulte nu i-a picat f bine. In plus de asta de fiecare data cand un jucator face un meci bun (Dica aseara) ii dedica victoria sau golul lui Zenga... Ar trebui ca si noi suporterii si jucatorii sa-si arate mai des sustinerea fata de el. O merita!

Nu cred ca Protasov are probleme cu cineva de la Steaua.Ar fi chiar culmea,dupa ce a adus echipa la acest nivel.

Eu cred ca asa e felul lui.

Probabil ca daca familia i-ar alaturi,i-ar fi mai bine.

Eu zic ca e bine sa pastreze sobrietatea,pentru a le-o transmite si jucatorilor.

E bine asa cum e,ascultati-ma pe mine.

PS Poate faptul ca [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] a fost primit cu atata caldura i-o fi produs nostalgii.

Pana la urma cine poate sti ?

Si acum cu mana pe inima.De mult,poate niciodata Steaua nu a avut un antrenor atat de bun.Daca gresesc va rog sa ma contraziceti.

la conferinta de presa de dupa meci,Protasov a declarat ca desi scorul a fost categoric,calitatea jocului prestat de baieti nu la multumit pe deplin.asta demonstreaza ca este un antrenor cu picioarele pe pamint,si in ciuda unui asemea succes poate vedea si ce nu a mers cum trebuie in jocul echipei.pt afirmatia asta si pt rezultatul de ieri: jos palaria!!FORZA Steaua!!!TOT ASA!!

Nu cred ca Protasov are probleme cu cineva de la Steaua.Ar fi chiar culmea,dupa ce a adus echipa la acest nivel.

Eu cred ca asa e felul lui.

Probabil ca daca familia i-ar alaturi,i-ar fi mai bine.

Eu zic ca e bine sa pastreze sobrietatea,pentru a le-o transmite si jucatorilor.

E bine asa cum e,ascultati-ma pe mine.

PS Poate faptul ca [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] a fost primit cu atata caldura i-o fi produs nostalgii.

Pana la urma cine poate sti ?

Si acum cu mana pe inima.De mult,poate niciodata Steaua nu a avut un antrenor atat de bun.Daca gresesc va rog sa ma contraziceti.

:) pe Ienei l-ai uitat?

Protasov e un antrenor cu care Steaua poate castiga Cupa UEFA. Meciurile cu Rosemborg si Supercupa cu Dinamo reprezinta accidente cauzate de insuficienta cunoastere a lotului Stelei, lucru normal avand in vedere ca Oleg a venit de abia in vara.

Marele sau merit este ca a preluat lucrurile bune facute de Zenga (chiar si de Piturca) si le-a folosit eficient. Astfel, a reusit sa imbine o defensiva solida bine pusa la punct de Walter cu un joc ofensiv si spectaculos.

In plus trebuie felicitat pentru ca-l foloseste constant pe Nesu - Petre Marin e, ne place sau nu, un fotbalist de duzina, care nu are ce cauta la Steaua decat cel mult ca "rezerva a rezervei" pentru postul de fundas de banda - si ca l-a transformat pe Dica dintr-un golgeter nespectaculos intr-un adevarat "creier" al Stelei.

Bravo Oleg, iar daca vei continua treaba buna poate candva vei fi si tu aclamat de intreg stadionul precum L

Eu unul tot timpul i-am tinut partea lui Protasov mereu dar unii vad ca si acum mai bat apa in piua cu supercupa, CL. Da, ar fi fost bine sa le luam si pe alea dar n-a fost sa fie. 4 ani cu piti nu am luat nimic si acum faceti mofturi cand am luat campionatul anul' trecut cu Zengam, suntem pe primul loc si jucam spectaculos cu Protasov iar in campionat nu stim ce e aia infrangere. Mai baieti fiti un pic mai realisti.

P.S. Asta e pt cei care inca il mai critica pe Protasov.

Chiar daca in vara mi-a parut rau ca Hagi nu a preluat Steaua, acum sunt convins ca Oleg este antrenorul de care avea nevoie Steaua. Calm, profesionist si ofensiv, Protasov demonstreaza ca isi cunoaste jucatorii si ii foloseste acolo unde dau randament maxim. Felicitari Oleg!

Orice antrenor are nevoie de timp pentru acomodare...acum ca Protasov a vazut valoarea fiecarui jucator, a prins incredere si echipa da un randament imbucurator...Oleg tineo tot asa...

asa e .. sa speram ca si-a invatat lectia .. si va incepe sa predea lectii de fotbal .... tot asa

la meciul cu rapid mi-am dat seama ca Protasov are un sprijin fantastic in a dramui o situatie din timpul unei partide... In momente de criza se vede clar ca Protasov nu actioneaza in disperare de cauza... A fost calm si dupa eliminarea lui Banel dar si dupa accidentarea lui Radoi... Echipa i-a fost de un real sprijin pentru ca s-a comportat fantastic daruindu-se poate mai mult decat au facut-o la Farul sau in fata lui Lens... un antrenor vulcanic punea presiune pe ei si asa destul de stresati si cu nervii intinsi la maxim pe durata intregului meci.

Oleg este calmul desavarsit!

Aveam dubii la inceput...insa mare antrenor e Oleg...ma intreb daca se vor mai fi prezentat la meciuri adversarii daca avea o echipa cu Kaka,Ronaldinho sau Zidane :oops:

Probabil ca da. Nu e usor sa lucrezi cu vedete. Se pare ca unii fotbalisti cu cat sunt mai talentati cu atat sunt mai indisciplinati... Si atunci munca antrnorului e mult mai grea.

Punctul smuls din tiganie este punctul lui Oleg care a facut in asa fel incat lipsa unui jucator si a lui Mirel sa nu fie simtita. Le-a insuflat jucatorilor calm in momentele de disperare iar acestia nu au cazut psihic si fizic dupa aceasta saptamana teribila.

BRAVO Steaua !!! FORZA Oleg !!! BRAVO BAIETI !!!