Posted October 4, 2005 · Report post Am vazut ca fiecare are topicul lui, insa a fost uitat antrenorul principal:) La incept eram incantat de aducerea rusului. Dupa primul meci oficial insa mi-a mai scazut entuziasmul. O infringere cu Dinamo este mereu catastrofala pentru orice stelist care se respecta. Mai ales maniera in care am pierdut m-a ofticat la culme. daca in loc de noi si caini, meciul ala se juca intre gloria si Otelul, pun pariu ca toti il vedeau drept blat. schimbarile lui Oleg au decis total un meci ce parea f usor. Calitati: -joc frumos de pase, se ajunge repede si mult la poarta adversa, foarte multe ocazii. meritul antrenorului, care nu are ce face impotriva ratarilor. Alea sunt responsabilitatea jucatorului -Nu se da in spectacol, nu jigneste, sau face afirmatii imbecile ca majoritatea antrenorilo de la noi -nu face ce ii dicteaza Gigi Defecte: -Este ori ghinionist ori prost inspirat. Nu nimereste schimbarile deloc, in loc de mutari salvatoare, el schimband total cursul meciului prin schimbarile total aiurea -in 3-4 luni nu a putut sa invete nimic in romana, si comunica cu jucatorii prin Stoica. Mare dezavantaj in comunicarea cu ei, si se mentine o relatie foarte rece, din aceasta cauza. -Nu este un bun psiholog deloc. Si asta are mult de a face cu incapabilitatea lui de a comunica cu jucatorii. Cristea este una dintre victimele lacunelor psihologice existente in echipa. De asemenea Banel Nicolita are un potential urias, si o ambitie la fel de mare, insa are nevoie de un antrenor bun psiholog. Ceva gen Mircea Lucescu. Banel ar deveni un jucator de talie mondiala sub un asemenea antrenor. Asa este doar un luptator, care rateaza mult si se pierde in meciurile importante. -A ratat 3 obiective din 4 intr-un interval mult prea scurt. Factori de influenta care nu depind de Oleg: Lotul foarte, foarte subtire. Vina Lui Gigi aici. E greu sa antrenezi si sa obtii performante cu 11 jucatori (cu indulgenta) intr-un lot cu 24-25 de nume pe hartie. - Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 4, 2005 · Report post Nu vreau sa critic, sunt sigur ca va deveni un antrenor mare. Singura realizare e calificarea in dauna echipei Valerenga, care sa fim seriosi nu a jucat mai nimic. La esecuri lista e lunga. In primul rand: Ratarea calificarii in CL cu Rosenborg, dupa pararea mea ca urmare a unor grave greseli tactice, iar de alcatuirea lotului... iarasi se poatea discuta. GRESELI NESCUZABILE 2. Pierderea Supercupei 2-3 cu Dinamo. S-a grabit cu schimbarile si nu a stiut ce sa faca cand am condus de 2 ori! 3. Eliminarea cu Rapid 2! O pata neagra in istoria clubului. Nici nu am cuvinte despre acest meci. Vina rezultatului ii apartine in totalitate. 4. 2-2 cu Dinamo in Ghencea. Cum e posibil sa nu poti apara un 2-0??? Schimbari complet neinspirate, lipsa de idei pentru a apara rezultatul. In afara de impresie artistica in jocul nostru mai nimic decat aceste esecuri extrem de dureroase. victorii cu Iasi sau bacau nu sunt considerate realizari fiind rezultate normale. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 5, 2005 · Report post Protasov e geniu neinteles :lol: .Incearca in general sa imprime echipei un joc european cu niste antrenamente moderne...dar nu prea il intelege nimeni...sincer trebuie sa fi antrenor mare daca iei Campionatul cu Olympiakos in fata lu Panathinaikos si AEK. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 5, 2005 · Report post Se vede ca se pricepe dar e o MARE lipsa ca nu vorbeste romaneste. Subscriu la faptul ca Cristea si Nicolita ar avea nevoie de un antrenor ca Lucescu. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 5, 2005 · Report post Oleg Protasov Data nasterii : 04.02.1964 Locul nasterii : Ucraina Post : antrenor principal - are 41 de ani - 68 selectii in nationala URSS / 29 de goluri - o selectie in nationala Ucrainei - a jucat la Dnepr (1985-1988), Dinamo Kiev (1988-1990), Olympiakos Pireu (1990-1993), in prima Liga din Japonia (1993-1995), Veria (Grecia) - a marcat 100 de goluri in campionatul Rusiei, 70 pentru Dnepr, 30 pentru Dinamo Kiev - a participat la CM din 1986 si 1990 si CE din 1988 cu Rusia - a antrenat pe Olympiakos Pireu in sezonul 2003-2004, cucerind un titlu de campioana, participand in grupele Ligii Campionilor si pe AEL Limassol (3 luni in sezonul 2004-2005) Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 5, 2005 · Report post Daca va invata romana sunt sigur ca va face lucruri importante la Steaua...pana atunci sa peram ca va merge bine si asa... Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 5, 2005 · Report post In legatura cu schimbarile...in unele momente este nevoit sa faca schimbarile nu cele pe cale si le doreste, oricum nu are rezerve valoroase pentru a face schimbari interesante... Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 6, 2005 · Report post Cu Protasov antrenor Steaua joaca cel mai frumos fotbal din ultimi 5 ani si poate chiar mai mult.A schimbat total stilul, pase marunte in viteza, verticalizam mult jocul si cel mai importatnt lucru este ca jocul Stelei nu te plictiseste.Singurul lucru care ne lipseste este siguranta din aparare de anul trecut (Steaua-dinamu 1-0 cu Zenga am reusit sa pastram acest scor din min 13 si aia nu ne-au dat nici o emotie si acum 2-2 dupa ce am avut 2-0) si ceva noroc in fata porti nu ar strica. EU UNUL SUNT MULTUMIT DE JOCUL ECHIPEI Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 6, 2005 · Report post Dar nu sunt multumit de jocul echipei. De ce? Pentru ca stiu ca se poate mai mult ca in afara de Dorinel si Tudor nu a plecat nimeni. Cum a spus si cineva mai sus daca am avea siguranta in aparare am defila. Cristea a inceput sa-si revina si daca Dinita va face la fel vom avea un atac de temut. Sa speram ca Protasov va sti ce sa faca ca are potential. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 6, 2005 · Report post De cand a venit Protasov jocul Stelei a inceput sa se indrepte incet-incet spre ceea ce isi doresc suporterii ei. Nu tin sa-l critic pe Zenga, dar in afara partidei cu Valencia nu imi amintesc nici un meci cu adevarat frumos al Stelei din epoca lui. Stiu, se va spune ca avea rezultate, dar ce sa fac, asta-i adevarul, nu imi placea. Vedeam echipa chinuindu-se sa dea gol aproape in fiecare meci, apoi sapand transee succesive in fata portii. Nu astea erau amintirile mele despre Steaua Bucuresti. Cine isi mai aduce aminte cum juca marea echipa intre 86-89 ? Dar meciul cu Anderlecht, de exemplu ? Cred ca acela a fost aproape cea mai frumoasa partida din toate timpurile a Stelei. Pase subtile, sprinturi, angajament, daruire, si mai ales dorinta de victorie . Zenga ne adusese un stil italian, si parca se indeparta cu fiecare partida tot mai mult de zilele acelea de vis... Ucraineanul ne-a readus in teren Steaua care ataca, paseaza pe jos, rapid si isi foloseste imaginatia si talentul. Esecul cu Dinamo din supercupa i se datoreaza, ca si cel cu Rosenborg din retur i se datoreaza in buna parte, dar nu putem arunca toata vina in spinarea lui. Rapid II a fost un accident, in care complezenta si lipsa de valoare a rezervelor si-a spus cuvantul.[/b] Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 6, 2005 · Report post A adus un plus mare de spectaculozitate... Stiti cei lipseste lui Protasov acum? NEAGA Daca era NEAGA ne calificam si in CL si in ce vreti voi... Surclasam Dinamo acasa, si lista poate continua... Neaga pentru Protasov era profilul jucatorului care ii venea ca o manusa... Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 6, 2005 · Report post De ce neaparat ca o manusa?Si mai ales pe ce ii venea ca o manusa? Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 6, 2005 · Report post Neaga spre deosebire de Dica sa zicem este un jucator care imprima si viteza actiunilor de atac. Este adevarat ca lui Dica ii ies mai bine decat lui pentru ca sta sa le gandeasca, dar lui Neaga ii ies mai multe... Unele din ele fac sa se schimbe tabela cu cateva secunde inainte de a se termina actiunea de atac... Protasov are nevoie de un jucator de viteza pe partea centrala...care stie cu mingea... Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 6, 2005 · Report post Care ar fi dupa parerea ta mai util echipei? Neaga sau Dica? Sa nu-mi spui ca ar fi utili amandoi,ca pe asta o stiu. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 6, 2005 · Report post Acum sincer sa fiu cred ca Neaga!!! Are travaliu mai mult... Vine mai bine la mijlocul terenului... Spun ACUM, ca daca ne vine un mijlocas de valoare ar sta mai bine Dica acolo langa Iacob! Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 6, 2005 · Report post Ai dreptate.Si eu tot Neaga zic. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 6, 2005 · Report post Neaga cu ochii inchisi.Neaga dadea viata echipei.O tragea pur si simplu dupa el. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 6, 2005 · Report post Cred ca Walter a fost cel vinovat ca "Ricky" a plecat...Neaga cel din 2004 a fost unic... Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 6, 2005 · Report post Cu siguranata Walter are si parte lui de vina... Eu de asta spun ca Protasov l-ar fi facut si mai bun... Stilul Protasov se potriveste de minune cu ceea ce juca Neaga.... Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 6, 2005 · Report post Daca Gigi se tot lauda ca va investi in iarna din nou in transferuri, eu as face pe dracu-n patru sa il readuc pe Neaga inapoi. Cred ca acesta ar fi un transfer reusit. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 6, 2005 · Report post Chiar, cat mai are neaga din contractul cu coreeenii...??? Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 6, 2005 · Report post Chiar daca isi incheie contractu cu ei e greu de grezut ca aia din Anglia(nu-mi vine numele lor acum :lol: ) o sa stea cu mainile in san. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 7, 2005 · Report post Nici prin cap sa nu va mai treaca ideea ca Gigi il va mai aduce pe Neaga la Steaua. Sunt probleme mult prea personale pentru a face asa ceva. Neaga a fost un bulgare de aur pentru noi.Pentru ei a fost in plus,unul care le punea probleme. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 7, 2005 · Report post Si daca il vrea Oleg inapoi si e liber de contract Neaga??? sa zicem in vara... Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 7, 2005 · Report post Daca tin bine minte are contract pe 2 ani. Totusi chiar si liber nu cred ca s-ar mai intoarce. Daca totusi Gigi l-ar aduce ar fi un transfer bomba. Oricum eu sper sa transferam niste jucatori utili in iarna indiferent care ar fi numele lor. SIncer sa fiu daca isi fac treaba ma cam doare in cot ca sunt tigani sau africani, ca sunt mici sau sunt inalti ca sunt albi sau negri. Daca isi fac treaba atunci merita sa fie la Steaua. Share this post Link to post Share on other sites