Adrian Pacurar

Andrei Cristea

246 posts in this topic

Un jucator care a reusit sa perforeze poarta Valenciei , copil de suflet al patronului nostru. Ma gandesc la el mai mult ca un jucator de contraatac , moment in care isi poate folosi viteza foarte buna pe care o are.Deficitar la plasament.

Cristea e un fotbalist neslefuit. Vrea, dar momentan nu prea poate. "Sprijinul neconditionat" al lui Becali l-a dat insa foarte mult in spate. Practic, el traieste de pe urma reusitelor din meciul cu Valencia, care-i vor atarna insa ca niste pietre de moara pana cand va incepe sa inscrie goluri. Asa cum face un atacant.

hmmm... nu se poate inchide topicul asta? :wink: nu prea vad ce se poate vorbi despre Cristea

:?: Mai nimic prietene despre un jucator care ne-a calificat in europa si ne-a adus campionatul nimic de spus...e in crestere de forma si eu am inca incredere in el!

Vin acum din nou saisprezecimile Cupei UEFA i sa dea iar macar un gol de calificare si eu ma declar multumit de el dar eu sper sa-si revina ca talent are da sa vedem

Cristea... Am mai zis-o si in alte mesaje, e un caz clasic de jucator umflat mult prea repede la statutul de "mare speranta", "vedeta". Si nu reuseste deocamdata sa confirme.

Talent are, indiscutabil, si nici calitatile fizice nu lipsesc. Viteza, chiar si o doza buna de forta, reflexe bune. Mi-a parut rau ca nu a reusit sa inscrie cu Valerenga, jucase destul de bine desi n-a avut decat vreo 10 minute cred.

Sa speram ca va reusi in curand sa inscrie si va confirma asteptarile suporterilor !

Cristea s-a stins de la superba calificare cu Valencia a fost mult prea laudat.Sa fiu sincer nu are fata nici de banca de rezerve a Stelei in acest moment dar sa speram ca isi va reveni (amintiti-va de NEAGA)

Nu-l mai criticati atat. Cum a spus si cineva mai sus "amintiti-va de Neaga". Spre deosebire de el Neaga nu a facut mai nimic cand a venit la Steaua pana cand a explodat. Spre deosebire de el Cristea ne-a castigat un meci cu Dinamo si a dat 2 goluri valenciei.

Intre neaga si Cristea este o diferenta mare: unu l-a avut Coleg pe Mutu si altul pe Lovin. unul are ambitii altul nu...

Lui Cristea ii lipseste descatusarea... ii lipsesc 2-3 goluri consecutive care sa il faca sa il dea pe al 4-lea si asa mai departe... :)

Eu cred ca a aratat o usoara revenire in ultimele partide... mai ales la Constanta... meriat 1 gol... de moral...pacat...

Sa nu uitam de golul din ultima etapa cu Timisoara care ne-a adus titlul. V-a placut lovitura de cap din returul cu Valerenga? E jucator Cristea asta!

:?: Mai nimic prietene despre un jucator care ne-a calificat in europa si ne-a adus campionatul nimic de spus...e in crestere de forma si eu am inca incredere in el!

Nu cred ca ne-a calificat Cristea ci echipa. Acum facem cu moldoveanu ceea ce am facut cu Ciocoiu? Am vb 4 ani de golu cu Aston Villa, chit ca el nu mai juca nimic. Daca Andrei Cristea ne-a adus campionatul atunci Dica ce a facut? :?: Hmmm... a jucat ceva in actualul campionat. DA! A jucat in umilinta cu Rapid 2! Ei, e mai usor sa dai gol cu Valencia decu cu Rapid 2. Talentul nu ajunge la Steaua. mai trebuie si daruinta si ambitie :!:

Cristea si-a pierdut increderea in sine.Pai e lucru usor sa fii rezerva,apoi fulgerator sa devii titular pe un post pe care a jucat maestrul Neaga?

Dupa care sa fii soim pentru o zi(vezi cele doua goluri cu Valencia) si sa cazi din "inaltul cerului" in anonimat,printre fluieraturi,reprosuri si neincredere?

Cristea trebuie ajutat de noi toti,prin afectiune,intelegere.Numai astfel va putea sa strapunga conul de umbra in care se afla.Si evident ii trebuie multa munca si dorinta de revenire.

Eu cred ca presiunea si tineretea l-au distrus...sper insa sa fie doar partial...de unde stim noi ca peste ceva timp nu isi va reveni si va fi unul din oameni de baza?

Cristea este un baiat bun si muncitor. Va reveni cu siguranta. Are talent si ambitie. Daca Cristea n-a jucat nimic sezonul asta, ce sa mai zicem de Oprita care a fost mult mai slab.

Oprita are totusi un motiv, a fost accidentat... Cristea in schimb parca a jucat accidentat... Spun la trecut pentru ca eu sunt sigur ca si-a revenit... Va inscrie probabil cu francezii... Lui ii plac meciurile mai tari :):)

Din pacate cam din august tot asa zicem...ca da cu aia..ba cu aia...dar vad ca nu face nimic momentan...totusi trebuie sa fim alaturi de el...cu bacau la prima greseala a incepu sa fie huiduit...si aia de vinde seminte se oprise si se pregatea sa ii dea o punga de sem de floarea soarelui in cap :lol:

Sa nu radeti de mine dar eu cred ca Cristea a ramas acelasi de la meciul cu Valencia,problema tine de adversar. El e jucator ce trebuie introdus cand Steaua se apara.

Vedeti, Cristea nu e jucator de careu, nici nu e jucator de constructie. Insa de indata ce Steaua este intotdeauna echipa ce ataca, el nu are ce cauta pe teren.

El e atacant de contratac, de spatii mari care se casc atunci cand adversarul e in ofensiva impotriva noastra si noi ne aparam pe baricade.

S-a vazut ca el nu poate sa preia. E bun doar la un lucru, pe care stie sa il faca bine. Sa plece in sprint de la marginea offsaidul-ui fara aparator intre el si portar dar pt asta trebuie sevit cu mingi lungi la intalnire pe spatii largi.

Sa nu radeti de mine dar eu cred ca Cristea a ramas acelasi de la meciul cu Valencia,problema tine de adversar. El e jucator ce trebuie introdus cand Steaua se apara.

Vedeti, Cristea nu e jucator de careu, nici nu e jucator de constructie. Insa de indata ce Steaua este intotdeauna echipa ce ataca, el nu are ce cauta pe teren.

El e atacant de contratac, de spatii mari care se casc atunci cand adversarul e in ofensiva impotriva noastra si noi ne aparam pe baricade.

S-a vazut ca el nu poate sa preia. E bun doar la un lucru, pe care stie sa il faca bine. Sa plece in sprint de la marginea offsaidul-ui fara aparator intre el si portar dar pt asta trebuie sevit cu mingi lungi la intalnire pe spatii largi.

O opinie foarte interesanta...insa un jucator de 1 milion de euro, cat a dat Jiji pe el, nu isi poate permite asa ceva, ar trebui facut ceva pentru cariera sa in special, daca va continua asa nu va ajunge nicaieri...

Nu stiu ce sa zic de Cristea este intr-o pasa proasta dar nici sa ii dam in cap nu merita ca ne-a ajutat cand am avut nevoie,sper sa isi revina.

Andrei daca te uiti vreodata pe topicul asta ....

TREZESTE-TE ODATA.. vad ca si asta s-a plafonat

Poate par nebun...dar cat a jucat cu lens a facut-o foarte bine....

Cu mine doi. Daca vine si al treilea ne facem partid.

Cu mine doi. Daca vine si al treilea ne facem partid.

PNG cumva??? :lol: :lol: :lol: