Adrian Pacurar

Victoras Iacob

498 posts in this topic

56263.jpg

Data nasterii : 14.10.1980

Locul nasterii : Ramnicu Valcea

Nr tricou : 19

Email : [email protected]

Debut in divizia A : 04.12.1999 - FC Arges - AS Rocar 3-1

Genul de jucator care imi place , serios , muncitor .A inscris multe dintre golurile echipei noastre in acest sezon.Are o redutabila lovitura de cap , daca ar munci un pic mai mult la finalizare cred ca ar putea deveni golgheterul campionatului.

Foarte Buna achizitie....e cel mai potrivit atacant care putea sa vina in Ghencea. 8)

imi place de el pana acum... daca o tine asa poate prinde si ceva pe afara...mai ales ca joaca cu steauaprin europa... asta a fost sansa lui si poate profita de ea.. ce mai poate castiga si Steaua e pe urma lui ,dar si invers

Cred ca e omul potrivit la locul potrivit. Cand are un atacant de viteza langa el impreuna pot face ravagii. Joaca foarte bine pe post de pivot si vede bine jocul.

E un baiat inteligent. Vrea tot timpul sa joace din prima, jucatorii nu-i inteleg intodeauna intentiile. Cu Oprita in forma ar darama orice aparare.

Un jucator interesant...mai are multe insa de pus la punct...si mai are nevoie de alt atacant cu care sa se inteleaga bine...

Iacob a fost o achizitie inspirata. In sfarsit o achizitie care confirma de la primul meci. Desi masivitatea lui lasa loc interpretarilor de tip "e pre a lent, deloc tehnic", el a dovedit ca e atancantul de care Steaua are nevoie. Cu evolutii constate el si-a castigat locul de titular in atacul Stelei. Evident astept si revenirea celorlalti din compartimentul ofensiv pentru ca nu ne putem bizui numai pe executiile lui Dica.

"A dat Steaua lovitura cu Iacob?" era titlul unui topic pe aici... Ei bine chiar a dat... Iacob ma impresioneaza si intotdeauna Protasov incepe echipa cu el cu Radoi si cu Dica...

Iacob nu prea are rival din pacate pentru noi...

Ce ziceti de un atac Iacob-Neaga cu Dica in spatele lor? Intoarcerea lui Neaga ar insemna ceva extraordinar. Insa daca Becali are ceva cu el este clar ca nu se va intampla acest lucru din pacate.

eu cred ca Jiji a eliminat oamenii lu Piturca....si nu prea il vad pe Ricky iar la Steaua :cry:

eu cred ca Jiji a eliminat oamenii lu Piturca....si nu prea il vad pe Ricky iar la Steaua :cry:

adevarat... si mare pacat ca era in forma si putea si Steaua sa profite de pe urma lui

Eu un atacant foarte bun care, acum ca joaca la Steaua, se va afirma probabil si dincolo de hotare. Doar ca eu nu il suport personal cand ii vad fatza. Asta nu se pune, nu? :wink:

Nu deviez nimic Adriane, doar ca nu imi place de el ca si stil de a fi si de a face anumite afirmatii doar ca sa intre in gratiile suporterilor stelisti. Ca si jucator e bun, nu am ce spune aici.

Pai ca si jucator vorbeam aici.Ca doar nu e forum de matrimoniale sa vorbim de frumuseste si de cat de mare o are.

Crede-ma ca nu ma intereseaza deloc acest aspect. Spuneam doar, intr-o mica completare, ca nu imi place de el. Si nu m-am referit la fizic, ci la caracter.

Oricum, ca sa incheiem cu asta, stii ca pentru mine nu asta conteaza, ci felul de a juca pe teren. E bun si aici ma opresc. Doamne, unde mai ajunge omul cu voi...Era o intrebare inofensiva. :roll:

Nu mi s-a parut chiar ofensiv, sunt obisnuit cu maria ta.

Stai ca mai are timp. Inca nu a jucat atat de mult ca si ceilalti doi. E pe la inceputuri.

Fara suparare dar topicul e despre Iacob si ca tot veni vorba, vreau sa spun ca e cel mai bun atacant roman la ora actuala. Mai bun si ca Mutu ( va rog sa nu radeti! )

Ar trebui sa fie titular incontestabil la nationala.

Daca il aveam anul trecut alaturi de Neaga, eram campioni dupa 20 de etape.

Stie sa finalizeze. Bun, atacantii stiu sa finalizeze dar ai nostri nu ajung in pozitie de finalizare cu exceptia lui Iacob care da ca buldozerul peste stopperi si nu mai trebuie sa se demarce. Atacantul Perfect.

Nu deviez nimic Adriane, doar ca nu imi place de el ca si stil de a fi si de a face anumite afirmatii doar ca sa intre in gratiile suporterilor stelisti. Ca si jucator e bun, nu am ce spune aici.

Da oare jucatorii ca Zicu sau Niculescu nu au facut acelasi lucru la inceput???Aduti mai bine aminte...