Sign in to follow this  
Followers 0
Adrian Pacurar

Daniel Oprita

259 posts in this topic

Dupa un mare scandal a ramas la Steaua , a avut multe meciuri slabe in era Piturca.A stralucit sub Zenga si o accidentare nefericita l-a scos din forma.Cred ca are nevoie de un antrenor care sa ii dea incredere in fortele sale.Hai Oprita!Eu il vad mai degraba mijlocas de banda decat varf.

Cred ca in tur nu o sa faca mare branza. In schimb il vad jucand foarte bine returul si, cu putin noroc, sfarsitul returului.

Oprita a jucat bine anul trecut deoarece in prima parte a campionatului Walter facea antrenamente separate cu el

Are o abilitate extraordinara sa faca faze din mingi pierdute. Poate trece printre 2-3 adversari. E bataios, puternic dar nu inteleg de ce-l tot ia Piturca la nationala cand Iacob este mult mai in forma.

Intrebare de 1000 de puncte: De ce il convoaca Piturca la nationala?

Eu cred ca acest lucru are repercursiuni asupra moralului lui Oprita pentru ca simte ca trebuie sa dea mereu ceva in schimb pentru a arata de ce este convocat si astfel apar greselile nefortate sau tracul din fiecare meci...

Sorine ,tu crezi ca Piturca mai judeca normaL?? Asta aduce la echipa jucatorii sai favorit(Oprita,Stoica)...Oprita trebuie sa munceasca pt a ajunge titular la Steaua...si apoi sa se gandeasca la nationala.

Oprita nu-si mai revine dupa accidentare.E foarte curios,dar si regretabil ca nici unul dintre jucatorii care au fost departe de echipa,fie accidentati,fie iesiti din forma,nu reusesc sa se apropie de forma pe care au avut-o.Oprita,Dumitru,Balan,Cristea.

Asta e marea problema cu acesti jucatori: nu ne permitem sa ii repunem in forma sacrificand probabil rezultate cu echipa mare(s-a vazut in meciul din Cupa Romaniei). Aici e marea problema; am mai spus-o si continui sa o spun: avem nevoie de o echipa satelit in diviza B. Ganditi-va ce usor ii este lui Dinamo: un jucator revine dupa o accidentare sau este in criza de forma, intra cateva meciuri titular la Dinamo II. Daca isi revine intra din nou la echipa principala, daca nu, este lasat la echipa satelit in continuare. Noi nu avem din pacate aceasta posibilitate. Ganditi-va ce bine le-ar prinde lui Oprita, Dumitru, Balan sau Cristea locuri de titulari in divizia B. Ar avea meciuri in picioare si ar putea reveni la cel mai inalt nivel.

Trebuie neaparat sa revina la forma din returul campionatului trecut!! Are viteza si ne-a aratat ca stie si cu "balonul". La inceputul acestui sezon nu si-a aratat adevarata lui valoare, un alt atu il are si varsta!!

Intrebare de 1000 de puncte: De ce il convoaca Piturca la nationala?

nu stiu cati isi amintesc ce a patit Piturca pe vremea cand era de departe cel mai bun varf de atac din Romania. la nationala era antrenor un dobitoc ce juca cu clica lui de la corvinul, cu iorgulescu, Stefanescu... in afara de Boloni, de la Steaua nu juca nimeni, in afara de ...Balint, care pe atunci era mai mult rezerva la Steaua. SI nu erau convocati la nationala jucatori ca Tudorel Stoica, dupa mine cel mai bun jucator pe care l-a avut Romania (exceptandu-l pe Hagi), sau Belodedici, si mai ales Piturca. Lucescu prefera sa joace cu camataru, o gloaba masiva ce abia ajungea in fata portii de trei ori pe meci... Iar Piturca ajungea sa rateze si 20 de ocazii pe meci (mai dadea si goluri!).

Oprita insa nu e Piturca (fotbalistul), nici macar Balint. Si lui trebuie sa ii iasa fumurile din cap si sa alerge CU CAP. In rest, are tehnica, ambitie, fizic. Cu psihicul sta el mai prost. I-as spune o chestie: foarte multi oameni au capacitatea fizica de a alerga un maraton, dar numai unii dintre ei rezista psihic.

Daca de la hei-rup ar ajunge la siretenia lui Neaga sau a puturosului de Dica, ar da clasa multora!

Si, ca raspuns la intrebare, pun o alta intrebare: cat la suta din transferul lui Oprita in strainatate ar incasa Piturca?

...SI nu erau convocati la nationala jucatori ca Tudorel Stoica, dupa mine cel mai bun jucator pe care l-a avut Romania (exceptandu-l pe Hagi), sau Belodedici, si mai ales Piturca.

Pentru ca tot s-a amintit de Tudorel Stoica,vreau sa precizez ca de fapt EL NU DOREA sa vina la nationala pe vremea cand batranul Lucescu era selectionerul nationalei.Tudorel se dadea mereu lovit,racit si asa mai departe,si evita sa joace sub bagheta dirijorului maur.

Cel putin asa se vorbeste.

AI dreptate Virgil..cica il convoca si nu il folosea si s-a suparat Tudorel...sau cel putin asa zice Vochin in Super Steaua.

Pitzurca...Piti este umpic scrantit, sau cine stie, poate doar primeste ordine...

Oprita ar trebui sa isi revina cat mai repede daca vrea sa prinda locul de titular...

ca si in cazul lui Cristea ar trebui sa se trezeasca si asta .. ca prea doarme in ghete

Cand intra pe teren parca-i din alt film. Mingile se lovesc de el si sar ca din gard, se misca cu incetinitorul fata de ceilalti jucatori.

Ce are baiatul asta? Mi se pare mult mai slab decat Cristea.

Cand intra pe teren parca-i din alt film. Mingile se lovesc de el si sar ca din gard, se misca cu incetinitorul fata de ceilalti jucatori.

Ce are baiatul asta? Mi se pare mult mai slab decat Cristea.

asa e .. parca nu isi mai gaseste locul.. nu stiu ce o fi avand....

sa spera ca va trece pe ste perioada asta .. ca e tanar

Este adevarat ca va pleca Oprita la Poli? Nu pot sa cred ca Steaua renunta la un jucator tanar asa de usor... Care sunt misculatiile aici?

Da, se pare ca Steaua a renuntat la Oprita. Peste cateva zile acest topic s-ar putea sa nu mai aiba rost. :(

Cam asa e... acest topic va fi realmente inchis... Sa speram ca ii va lua locul un altul cu Cristocea...

Multumim Oprita. Succes la Poli...

Poate ne face felul Oprita cand ne-o prinde in retur chiar aici in capitala....ar fi cireasa de pe tort.

Sign in to follow this  
Followers 0