Posted September 20, 2010 · Report post Spre bucuria noastra, a tuturor Banel revine titular in locul lui Radut, unul care stie sa paseze, sa centreze si sa dribleze, n-avem noi nevoie de fotbalisti d-astia il avem pe Banel. Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 20, 2010 · Report post Nu mai stiu exact care de la Liverpool,Spearing cred,cand a centrat Banel prima oara nu s-a ferit o fi zis ca da o super-centrare,dupa aceea insa a inceput sa se fereasca cand urca Banel si se pregatea de centrare.Ma intreb de ce Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 20, 2010 · Report post Spre bucuria noastra, a tuturor Banel revine titular in locul lui Radut, unul care stie sa paseze, sa centreze si sa dribleze, n-avem noi nevoie de fotbalisti d-astia il avem pe Banel. nu chiar a tuturor; pentru unii incepe calvarul Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 20, 2010 · Report post Vad ca, pentru a-l apara, dai vina pe moral. Uiti faptul ca, spre deosebire de alti stelisti, el a fost cocolosit si cand si-a dat autogoluri. Pe Szekely nu l-a consolat nimeni cand voia jegul sa il dea afara. Cu toate astea, Szekely a dovedit ca e barbat si le-a dat peste bot tuturor prin prestatiile sale de pe gazon. La fel au facut si alti fotbalisti stelisti care, spre deosebire de Banel, la prima greseala au fost dati de toti peretii. Handicapatii astia care il tot lauda pe tziganul faurestean ar fi cazul sa ia nota despre discriminarea mizerabila la care este supus bietul Abrudan pentru greseala de la meciul cu Liverpool. Aud ca ar fi propus chiar pentru transfer. Mai e nevoie sa spun ca "discriminatul" tzigan a fost uns capitan de echipa imediat dupa autogolul cu Real? viteza - si-a cam pierdut-o si pe asta, de-asta faulteaza asa de des acum disciplinat tactic - pai la cat il duce mintea, e clar ca nu face decat ce i se spune. tii minte cum striga "STOP" tot stadionul pentru Forrest Gump? polivalent - intr-adevar, e cel mai prost pe toate posturile, oriunde l-ai pune tot aia face tehnica medie - daca la calculul mediei intra si babele si cei care nu au dat vreodata cu piciorul in minge, atunci da, Banel se apropie de aceasta medie forta - ma indoiesc ca poseda, cade de multe ori cu aripile deschise in lateral cersind fault si nu obtine nimic, deci... pierde in cascada multe baloane - asa e, le pierde de la primul pana la ultimul. uneori, mai greseste si mingea trimisa de el ajunge unde trebuie viziune de ansamblu asupra jocului - asta e o gluma, el nu stie nici la ce poarta trebuie sa dea gol! rudimentar - nu, asta nu! este perfect, dar perfect paralel cu fotbalul. si daca tot o tii cu oligoelementele alea, iti recomand un medicament sa te faci bine. ii zice arsenic parca :-) daca nu merge, incearca cu chestia aia cu care s-a facut bine madalina manole. Excelenta descriere. Pacat ca prostovanul nu intelege nimic. Tot arsenicul e salvarea lui. Poate vorbeste chiar Nicolita cu vreo co-etnica de-asta de-a lui care fabrica cocosei, ciubucuri, susan si floricele din zahar ars si le da printr-o sticla cu arsenic sau verde de Paris sau de Faurei ca sa prinda un gust de neuitat. Pofta buna, zabrauteni, si mai veniti ca mai are tata un butoi-doua! Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 20, 2010 (edited) · Report post Vai,ce a ajuns topicul dedicat lui Banel Nicolita! Discutii in contradictoriu interminabile cand lucrurile sunt foarte clare : Banel Nicolita este un jucator de fotbal foarte slab,care si-a depasit conditia cand a ajuns la Steaua,iar forma buna prin care a trecut candva,acum multi ani,s-a terminat! Si nu exista loc de sentimentalisme cu munca si pasiune. Profesionalism si talent,nene ! Asta e formula chimica de baza. Edited September 20, 2010 by blindica Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 21, 2010 · Report post Ilie si-a dat seama ca Banel e catastrofa si nu l-a mai lasat sa bata cornere sau lovituri libere. insa a facut o greseala imensa: l-a pus pe Banel sa stea ultimul aparator la cornerele batute de Steaua! asta e sinucidere curata... ieri la meciul cu astra m-am stricat de ras cand a ajuns tziganul singur cu portarul si a vrut sa dea gol cu capul dar nu i-a iesit, ca portarul are mainile lungi si cioara era in afara careului de 16 metri! ... am uitat sa spun: se intampla la poarta Stelei! Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 24, 2010 · Report post desi a dat gol cu gaz metan Craiova, Banel s-a facut iar de ras in fata unui fundas care incamerge la scoala cred... oare tiganul nu s-a saturat sa tot rada lumea de el? mie mi-e rusine sa vad un asemenea specimen in tricoul Stelei. cu atat mai mult urasc maimuta care il impune in teren. sunt sigur ca primul lucru pe care il spune becaliotul noului antrenor al Stelei, inainte de a-i spune salariul, esteca Banel trebuie sa fie in teren. si ca nu are voie sa il schimbe oricat de prost ar juca. asa ca tigane, fericit voi fi in ziua cand vei pleca de la Steaua! Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 24, 2010 (edited) · Report post desi a dat gol cu gaz metan Craiova, Banel s-a facut iar de ras in fata unui fundas care incamerge la scoala cred... oare tiganul nu s-a saturat sa tot rada lumea de el? mie mi-e rusine sa vad un asemenea specimen in tricoul Stelei. cu atat mai mult urasc maimuta care il impune in teren. sunt sigur ca primul lucru pe care il spune becaliotul noului antrenor al Stelei, inainte de a-i spune salariul, esteca Banel trebuie sa fie in teren. si ca nu are voie sa il schimbe oricat de prost ar juca. asa ca tigane, fericit voi fi in ziua cand vei pleca de la Steaua! Faptul ca e terminat ca fotbalist este ceva , dar nu merita sa fie jignit in halul asta , macar pentru ce a facut el la Steaua... Putin RESPECT d-le Dupa cum zicea Fantezie : " Vreau RESPECT " Edited September 24, 2010 by bogdinho' Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 24, 2010 · Report post respect? ar merita putin respect daca ar avea curajul sa plece singur de la Steaua. sa recunoasca faptul ca nu are valoare de echipa asta si ca nu stie sa centreze sau sa suteze. Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 24, 2010 · Report post Acum ca a revenit Szekely sper sa nu il mai vad pe tigan titular Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 24, 2010 · Report post aseara n a dat nicio centrare ca lumea,dar e norocos garoiu iar antrenorul Gigi nu o sa l mai scoata din primul 11 Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 24, 2010 · Report post http://www.rapidfans.ro/foto_fani/Nicolita...Y_anonymous.jpg hopa stiam io:)) Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 25, 2010 · Report post sincer nu il vad pe Banel plecand curand de la Steaua este adevarat el mereu centreaza in primul om, da o multime de centrari dintre care mai mult de jumate in primul om Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 25, 2010 · Report post Anul trecut am numarat la cateva meciuri numarul de pase pe care le primea Banel si cate mai aveau finalitate. Din 20-25 de mingi primite de la coechipieri doar 5-6 reusea sa sa le continue, restul le pierdea. Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 27, 2010 · Report post Faptul ca e terminat ca fotbalist este ceva , dar nu merita sa fie jignit in halul asta , macar pentru ce a facut el la Steaua... Putin RESPECT d-le Dupa cum zicea Fantezie : " Vreau RESPECT " ok, accept critica. de azi inainte ii voi spune domnul tigan, sau domnul cioara. care ieri la galati a a vut o ocazie monumentala de autogol, pe care aratat-o! incredibil! asa ca domnul tigan poate ne lasa, macar o vreme. tin minte ca la un moment dat un antrenor a avut curajul sa il tina pe domnul cioara rezerva. si cand intra si el pe teren, parca juca ceva! Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 27, 2010 · Report post Banele , au innebunit salacamii, bre. Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 27, 2010 (edited) · Report post [...]Banderola de capitan la Steaua a fost purtată de Cristi Tanase, desi la ultima partidă ea s-a aflat pe bratul lui Banel Nicoliță. "Eu am luat această decizie. Banel a fost foarte afectat cand i s-a luat prima dată banderola. A fost numit Tanase si acum el e capitanul echipei. Nu voiam ca si Cristi să treacă prin aceleasi momente de dezamagire ca si Banel atunci cand s-a decis să nu mai fie primul capitan al echipei", a declarat la conferinta de presa Edi Iordanescu.[...] - restul articolului aici :http://www.prosport.ro/fotbal-intern/Liga-1/vestiar-distrus-la-Steaua-7423821 Saracutul Banel, nu stiu cum face fata atator emotii. Edited September 27, 2010 by I.N.Money Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 27, 2010 · Report post Duce tuciuriul,caci are pielea batatorita! Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 28, 2010 · Report post Banel asta a ajuns subiect mare de discutie... // hai sa auzim de bine baietii. Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 29, 2010 (edited) · Report post Tupace, nenica, vezi ca Duckadam ti-a transmis la gsplmTV un mesaj. N-a rostit numele matale, da' sigur a fost pentru matale. Esti atent, da? Ia de-acilea: Mi-as dori ca toti jucatorii sa aiba macar daruirea lui Nicolita. Sper ca ai batista la indemana, sa nu-ti picure lacrimi pe tastatura! Edited September 29, 2010 by Lari Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 1, 2010 · Report post oare cum se termina meciul Steaua- Napoli daca domnul tigan urmarea mingea la lovitura libera din care au marcat broscarii primul gol? 3-0 la pauza era altceva decat 3-1. oare cum se termina meciul daca domnul cioara era la locul lui langa cel care a pasat decisiv la golul egalizator? oare cum ar fi Steaua fara Banel, fara tigani? nu atat de frumoasa ca Steaua fara Oierul, desigur, dar oricum... Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 1, 2010 · Report post DOVADA ca Banel este un jucator extraordinar, mogarilor! Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 1, 2010 · Report post DOVADA ca Banel este un jucator extraordinar, mogarilor! te referi la greseala de ieri, cand centrarea lui in loc sa iasa in aut, ca de obicei, s-a dus in bara? Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 1, 2010 · Report post Mie mi-a placut faza aia cu preluarea mingii pe piept si infingerea ghetei in gazon,urmata inevitabil de o rostogolire spectaculoasa. Rar ai sa vezi asa super-faze in fotbalul mondial! Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 8, 2010 · Report post Fotbalistul nascut la Faurei spune că nici nu are numarul de telefon al lui Ciobanul si povesteste că si-a dat seama de mic că poate să alerge mai mult decit oamenii din jurul lui. Banel Nicoliță are 25 de ani si si-a petrecut aproape un sfert din viață la Steaua. A cîștigat campionatul, a jucat in grupele Ligii Campionilor, i-a prins si pe Radoi, si pe Gardos si pe Dorinel Munteanu, si pe Radut A schimbat colegi plecati să joace in strainatate, pe bani mai multi, "asa a vrut Dumnezeu, să ramin la Steaua. Nu-mi pare rau, o să vină si vremea mea să plec". În aproape 6 ani, de cind joacă in Ghencea, suporterii l-au aplaudat fiindcă a fost mereu gata să alerge si să se bată cu adversarii, dar l-au si huiduit după cite o centrare gresita Cum a trecut peste toate cite i s-au intimplat? Cum s-a schimbat? - Banele, care e diferenta dintre Nicoliță din 2005 si Nicoliță din 2010? - Nu vad nici o diferență. Ca si atunci, incerc mereu să mă descurc mai bine, să fiu folositor echipei, să mă inteleg bine cu toată lumea. Nu cred că m-am schimbat deloc. - Macar o diferență e: acum conduci un Audi Q7, atunci banuiesc că n-aveai o masină scumpa - Aaa, asta da! E adevarat, n-aveam Q7. Da' mi-am facut si eu o pofta care-i problema? Am visat de mic, de copil, să am o masină frumoasă si cind am avut bani suficienti m-am bucurat să-mi indeplinesc visul. Dar inainte să-mi iau Q7 m-am ocupat de familia mea, am avut grijă ca toti ai mei să fie realizati financiar. - Chiar, mai mergi la Faurei? - Da, mă duc des. Adică oricind am timp. Spre exemplu, dacă am meciuri din trei in trei zile, e clar că n-am cum să ajung acasa Și in cazul asta trimit bani la Faurei prin anumite persoane. Vreau ca ai mei să aibă tot ce le trebuie. Cind am timp, imi face placere să merg acasa Acolo e familia mea, e linistea mea. Oricit de stresat aș fi sau suparat, imi revin printre ai mei. - Ce a fost mai rau pentru tine: să pierzi banderola sau să nu mai fi convocat la "natională"? - N-a fost vreo nenorocire nici una, nici alta. Adică eu sunt acelasi. Ce, mă schimba banderola? Am purtat-o cu mindrie, cu onoare, doar nu oricine ajunge capitan la Steaua! Da' dacă s-a decis să nu mai fiu capitan, nu e nici o problema Despre echipa natională nu vreau să vorbesc. "M-am comportat profesionist si cind am fost rezervă" - Ți-a explicat cineva de ce nu mai esti capitan? - Nu, si nici eu n-am cerut explicatii. Asa a decis antrenorul. Pină la urma nu e o chestie pentru mine că mi-a fost luată banderola. Și Tanase e potrivit s-o poarte, e un jucator foarte bun. - Ce probleme au fost intre tine si Ilie Dumitrescu? - Ce probleme să fie? Nu intram in planul lui si gata! - Gata, adică ai acceptat să fii rezerva - Antrenorul are puterea să aleagă 11 titulari pentru fiecare meci. Ilie a considerat că eu nu merit să fiu printre ei. Ce puteam să fac? - Ce ai facut? - M-am purtat ca un profesionist, am respectat antrenamentele, am stat pe bancă la meciuri, n-am comentat niciodată in fata antrenorului. Nu cred că are cineva ceva să-mi reproseze. - Care a fost cel mai bun meci al tau la Steaua? - (Se gindeste un pic) Nu-mi vine nici unul in minte, in mod special. - Poate cel cu Betis? Steaua a cîștigat cu 3-0 si tu ai dat două goluri. - Aaa, nu, să stii că eu nu mă iau după d-astea, că am dat goluri, că am facut nu stiu ce. Meciul cel mai bun inseamnă să cîștigam un trofeu, ceva, iar eu să fiu multumit că am facut tot ce a depins de mine. Și au fost mai multe, de cind am venit la Steaua, la sfirsitul carora am iesit de pe teren fericit. - Te enervează cind iei note mici in ziar? - Te-am sunat vreodată să te intreb de ce nu mi-ai dat notă mare? - Nu. Dar te deranjează cind vezi că ai 4 sau 5? - Deloc! Eu sunt Banel Nicoliță, nu sunt X, Y, Z! (Gesticulează in timp ce spune asta, zimbeste, dar dă din miini ca să arate că vorbeste serios) Îmi dau si eu seama cind joc prost. Dacă mă uit in ziar si vad că am notă mica mă gindesc: "Uite, ba că a vazut si omu' asta că eu am fost slab!". Fiecare cu meseria lui. "N-am numarul lui Gigi!" - Dacă te lasi miine de fotbal, ai suficienti bani ca să traiesti pină la sfirsitul vietii? - Nu mi-ar ajunge, nu. Mai am de munca Norocul meu e că sunt tinar, am timp să mai cîștig bani. Și e bine că pot să-mi ajut familia, să am grijă de toată lumea. - Gatesti? - Da. Bine că eu nu-s pretentios, deci pot să-mi fac orice de mincare. Favoritele mele sunt sarmalele, dar p-astea nu le gatesc eu. - Ai voie să maninci sarmale? - Cum să n-am voie? În timpul meu liber maninc ce vreau. - Cum il ai trecut pe Ciobanul in agenda telefonului? - Poftim? - Ciobanul. Cum e salvat numarul lui in telefonul tau? - Da' n-am numarul lui Oierul! - Chiar nu-l ai? - Poate că-l am, poate că nu. Care-i problema? - Esti favoritul lui, printre putinii jucatori pe care nu-i critica Pe tine te laudă aproape intotdeauna. - Nu e adevarat, poate ati ramas voi cu impresia asta. De fapt, m-a criticat de multe ori. - Și te-au afectat criticile lui? - Deloc. M-am gindit de fiecare dată să trag tare, să-i arat patronului că s-a inselat. Banel Nicolita, Mama - Banii multi il schimbă pe un tinar fotbalist? - Pe mine nu m-au schimbat. Da' asa, in general, e pericol mare cind dai de bani multi dintr-o dată! Cind esti tinar, te tentează multe. Și dacă mai ai si bani, e greu să rezisti. Familia si prietenii mei m-au ajutat să mă tin deoparte de prostii. - Cum te-ai tinut deoparte? - N-am stat prin cluburi, nu le-am dat ocazia tabloidelor să scrie despre mine. "Puteam fi atlet" - E vreun secret pentru vitalitatea ta? - Poate odihna. Am grijă mereu să dorm, să mă refac după efort. În plus, eu nu beau alcool, nu fumez, n-am vicii. - Bine, dar banuiesc că mai sunt fotbalisti care nu beau, nu fumeaza dar nu aleargă 90 de minute in acelasi ritm, cum faci tu. E si o calitate cu care te-ai nascut? - Adevarul e că am simtit de mic că alerg bine. Mi-am dat seama că rezist la efort. Dar stii cum e, degeaba iți dă Dumnezeu talent, dacă tu n-ai grija E important pentru orice sportiv să aibă o viață ordonata - Dacă nu era fotbalul, ce crezi că ai fi facut in viață? - Nu m-am gindit niciodată la ce aș fi facut dacă nu eram fotbalist. Avind din nastere darul să alerg foarte bine, cred că aș fi fost atlet. - Cu ce fundaș stinga ai avut cele mai multe probleme in campionat? - Cel mai puternic fundaș stinga din tară impotriva caruia am jucat este Cristi Pulhac, de la Dinamo, dar mai sunt si altii. Pe lingă acest lucru, Cristi este si prietenul meu, iar alaturi de el am evoluat la lotul de tineret. "Îmi place Capatos" - Ce parere ai despre stirile sportive? - Știrile ar trebui să fie bazate mai mult pe latura sportivă si mai putin pe scandal. Le urmaresc cu placere ori de cite ori am timp. - Ce emisiune urmaresti la TV? - Capatos. - Ce cuvint iți vine prima dată in minte cind te gindesti la nationala - Inima Mă gindesc că atunci cind joc pentru tricolor o fac din suflet. Oricum eu n-aș putea face altfel. Dar "nationala" este chiar ceva special. - Cam cit crezi că ar trebui să fie un salariu care să asigure un trai decent? - Nu sunt in masură eu să spun cit ar trebui să cîștige un om in tara pentru că sunt alte persoane care se ocupă de acest lucru. Ca o parere personala cred că un salariu decent ar fi de 450 de euro pe luna "Prietenii mei din fotbal? sunt multi rau: Mirel, Dica Rica Cernea, Badea, toti cu care am jucat la Steaua pină acum" Banel Nicoliță "Simt că sunt un om fericit si cit timp voi juca la Steaua imi va fi bine" Banel Nicoliță Banel Nicolita, Hussein Tekynalp Persoane care l-au marcat pe Banel Nicoliță: Hussein Tekynalp - turcul care l-a luat de la Faurei si l-a adus la Dacia Unirea Braila "Hussein mi-a schimbat viata, m-a ajutat si cu bani, si cu tot! Fară el nu stiu unde aș fi fost azi" Mama lui "M-a sustinut intotdeauna. Și acum mă linistesc atunci cind o vizitez" David Beckham, Banel Nicolita David Beckham "Mi-a intins o mina la propriu, după ce am dat autogol pe <Bernabeu>. Eu am trecut peste acea deceptie, dar mi-am dat seama că gestul lui Beckham e unul firesc pentru un mare sportiv. L-aș face si eu dacă aș vedea că un adversar suferă pe teren" Alte ZECE lucruri inedite cu si despre Banel 1. Sarmalele constituie mincarea preferata in timp ce Coca-Cola e bautura care ii place cel mai mult. 2. Handbalul este sportul preferat, in afară de fotbal. 3. "Santiago Bernabeu" este cel mai frumos stadion pe care a fost pină acum. 4. S-ar stabili la batrinete in Brazilia, tară aflată la peste 13.000 de kilometri distanță de Romania. 5. Ar vrea să aibă o casă de vacanță in Spania, tară in care a fost cu Steaua de nu mai putin de 7 ori. 6. Economiile si le pastrează in lei, sustinind acum un an că "mi se pare cel mai avantajos mod". 7. Îl consideră pe fostul baschetbalist Michel Jordan cel mai mare sportiv din toate timpurile. 8. În 2009, fiind intrebat cu cine ar vrea să facă schimb de locuri pentru o zi, a spus: "Traian Basescu". 9. 7 este numarul care crede că ii poartă noroc. 10. Consideră boxul "cel mai dur sport, rezervat doar barbatilor adevarati, care stiu ce vor să facă". "De ce să te duci la stadion si să il injuri pe Banel? Copilul asta a reusit să iși facă un viitor din nimicul in care a crescut si pentru asta merită tot respectul din lume" George Ogararu "Am mizat că Nicoliță va ajunge un mare fotbalist. De ce? E un mare caracter si asta nu se antreneaza Tehnica unui sportiv poti s-o imbunatățesti prin antrenamente, dar caracterul, niciodată" Hussein Tekynalp, descoperitorul lui Nicoliță 1 gol si două pase decisive are Nicoliță la Steaua in acest sezon, in care a bifat 7 aparitii in campionat gesepe Share this post Link to post Share on other sites