Posted October 3, 2005 (edited) · Report post Nume: Banel Nicolita Data nasterii : 07.01.1985 Locul nasterii : Faurei (Braila) Inaltime: 175 cm Greutate: 70 kg Post : mijlocas Nr tricou : 16 Email : [email protected] Debut in divizia A : 30.07.2004 CFR Cluj - Poli AEK 2-1 Din editia de campionat 2010/2011, capitan de echipa. Edited July 22, 2011 by Dragoshel Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 3, 2005 · Report post Jucator care impresioneaza prin travaliul depus , care se precipita in momente importante ale jocului.Mai are de muncit la finalziare si la centrari.Determinarea si capacitatea sa de efort m-a impresionat si in meciul de azi. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 3, 2005 · Report post E foarte bun...alearga ..alearga si alearga...da nu prea e tehnic...am vazut ca da unele "rachete" de ma feresc in peluza Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 3, 2005 · Report post II lipseste creierul si finalizarea Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 4, 2005 · Report post munceste mult..dar parca putin sange rece si maturitate si ar fi perfect Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 4, 2005 · Report post Iprastiat si prea agitat la finalizare dar un talent imens care o sa fie liderul echipei in 2 ani maxim Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 4, 2005 · Report post Ii lipseste experienta si un pic de concentrare. Sa speram ca nu il evalueaza Jiji la 20 mil usd. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 4, 2005 · Report post Un pic mai multa concentrare la finalizare si exersari mai multe la centrari... si este de 2 ori peste Florentin Dumitru de acum 2 ani... Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 4, 2005 · Report post eu cred ca da. tin minte ce facea Laca acum douaj' de ani cand a venit la Steaua de la Brasov. [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] a avut sansa sa joace alaturi de pasatori perfecti, ca Stoica, Petcu, Majaru, Boloni, dar si de un varf de atac cu un simt al portii cum nu am mai vazut. Piturca, pe care nu pot sa il sufar ca antrenor dar pe care il adoram ca jucator, avea si douazeci de ocazii de gol pe meci. Pe cele mai multe le rata, dar daca te gandesti bine, cati atacanti ajung de atatea ori la finalizare? El parca era abonat acolo. Revenind la Banel, talentul lui cel mai mare este daruirea in teren, si daca mai adaugam si viteza avem deja doua din calitatile esentiale ale lui [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]. Daca Banel isi vede de treaba serios in continuare si se tine departe de vedetisme, eu cred ca are toate sansele sa traga toata echipa dupa el spre succese pe care acum un an si jumatate de exemplu nici nu le mai visam! Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 4, 2005 · Report post Banel este viitoarea extrema dreapta a nationalei. Trebuie sa invete sa centreze, sa suteze si sa finalizeze. Calitati native are din belsug. A facut niste faze extraordinare. Important este sa nu se indestuleze cu darnicia lui Jiji, sa fie un flamand toata viata. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 5, 2005 · Report post eu cred ca da. tin minte ce facea Laca acum douaj' de ani cand a venit la Steaua de la Brasov. [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] a avut sansa sa joace alaturi de pasatori perfecti, ca Stoica, Petcu, Majaru, Boloni, dar si de un varf de atac cu un simt al portii cum nu am mai vazut. Piturca, pe care nu pot sa il sufar ca antrenor dar pe care il adoram ca jucator, avea si douazeci de ocazii de gol pe meci. Pe cele mai multe le rata, dar daca te gandesti bine, cati atacanti ajung de atatea ori la finalizare? El parca era abonat acolo.Revenind la Banel, talentul lui cel mai mare este daruirea in teren, si daca mai adaugam si viteza avem deja doua din calitatile esentiale ale lui [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]. Daca Banel isi vede de treaba serios in continuare si se tine departe de vedetisme, eu cred ca are toate sansele sa traga toata echipa dupa el spre succese pe care acum un an si jumatate de exemplu nici nu le mai visam! Bine spus... Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 6, 2005 · Report post Banel m-a impresionat prin daruire. In acest moment in fotbal daruirea pare a juca un rol mai important decat calitatile tehnice ale unui jucator. Pentru suporteri e evident ca Banel impresioneaza prin travaliul sau extraordinar si prin incaptanarea pe care o manifesta pentru orice minge aproape pierduta. Recunosc ca aceleasi calitati le vedeam si la Oprita acum un an poate chiar doi si de aceea sper ca Banel sa continuue sa impresioneze si sa continue sa evolueze. Evident ca Oprita fugea mult, depunea un efort extraordinar, totul din ambitia de a dovedi ca e un atacant veritabil. In conditiile in care accindentarea la privat de cateva luni de fotbal am convingerea ca si el, alaturi de Banel vor deveni simboluri ale echipei. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 6, 2005 · Report post Dispune de cele 2 calitati esentiale in fotbalul modern : viteza foarte buna si o mare capacitate de efort. Are si determinarea psihica necesara, se bate pentru mai toate mingile, e o placere sa-l urmaresti. Se infiltreaza adesea printre fundasii adversi venind lansat catre poarta, situatie ideala pentru a marca. La capitolul tehnica mai are insa lipsuri, ca si la luciditate. Da uneori impresia ca se grabeste, motiv petru care uneori greseste executii relativ simple. Cred ca pe masura ce va creste ( in experienta si tehnica ) Nicolita va fi unul din marii jucatori ai Stelei. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 7, 2005 · Report post De Nicolita ce sa spun? Vrea multe dar obtine putine. Spuneati ca e mai bun decat Zicu, dar in urma ultimelor partide dispuntate nu prea cred ca mai sunteti chiar atat de convinsi de acest lucru. Nu spun, fuge, isi da duhul pe teren, dar asta nu inseamna totul. Sta cam prost la driblinguri si la finalizarea fazelor. De cate ori a ratat nu mai spun. Dar, totusi, are potential si cred ca poate mai mult. Desi, eu sper sa nu poata, cel putin nu in meciurile directe. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 7, 2005 · Report post Mai vedem cine o sa se mentina mai mult la un nivel bun... Zicu era cat pe ce sa va manance meciul de la Bistrita cu niste ratari in prima parte cum numai el stie... Banel al nostru are cu totul alt profil si joaca altceva si intr-o alta parte a terenului... Alearga intr-un meci cat zicu al vostru in 3... Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 7, 2005 · Report post Comparatia cu Zicu este discutabila. Zicu e mai tehnic iar Banel e mai rapid, se daruieste mai mult pe teren. Fiecare are plusuri si minusuri. Fiecare isi ajuta echipa in felul lui. Dinamo are nevoie de un jucator ca si Zicu pentru ca sunt putini acolo care stiu sa dribleze. Noi avem nevoie de sprinturile lui Nicolita, de recuperarile pe care le face, de centrari si daca se intampla sa mai si marcheze cu atat mai bine. Sa nu uitam ca in meciul cu Dinamo, la 2-0, la acea ratare uriasa el a facut faza recuperand mingea de la fundasul advers dupa un pressing insistent. El a creat-o el a ratat-o. Sigur, acum ne pare rau pentru ca puteam sa batem Dinamo, dar asa a fost sa fie. Important este sa jucam bine in continuare si momentan Banel Nicolita este de neinlocuit in echipa. Avand in vedere ca jucatorul este tanar si mai poate progresa, ii prevad un viitor mare. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 7, 2005 · Report post Pai nu va spuneam ca rateaza cam mult? A recuperat acea minge pe greseala celui de la noi. Nu ca asta ii mai reduce din frumusetea fazei. Dar si ratarile lui, de toata jena. Si Zicu mai rateaza, chiar monumental, dar nu chiar atat de des. De rapid, e , nu contest aceasta calitate, dar ar trebui sa fie si cu mai mult "cap" in unele finalizari. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 7, 2005 · Report post ... dar ar trebui sa fie si cu mai mult "cap" in unele finalizari. Pai sigur are cap... ca o vorba spune ca unde nu-i cap ii vai de picioare :lol: ... Dar vad ca PICIOARE CHIAR ARE Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 7, 2005 · Report post Intr-adevar, fuge de mama focului. Dar cand spuneam "cap" nu ma refeream doar la a-l tine pe umeri, ci a-l si folosi cateodata...strict la fotbal, ca la alte chestii nu fac aluzie acum. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 7, 2005 · Report post La pauza Finlanda U21 - Romania U21 0-1 ... Gol marcat de Nicolita chiar in minutul 2... Super... Hai ca a gasit poarta... sa speram ca o va face si la Farul... Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 7, 2005 · Report post Chiar asa vrei si tu,la fiecare meci? Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 7, 2005 · Report post de obicei un jucator cand este in vana si marcheaza o face consecutiv sau la un interval scurt... Sa ne arate ca e in vana... :wink: Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 7, 2005 · Report post Sa ne arate vana sau ca e in vana? Cred ca i-ar fi mai usoara prima varianta,nu crezi? Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 10, 2005 · Report post Felicitari lui Banel pentru golul inscris la nationala. Sa speram ca e de bun augur. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 11, 2005 · Report post Din pacate e cam fara rost...nu prea mai au sanse tineretul. :? Share this post Link to post Share on other sites