Adrian Pacurar

Nicolae Dica

980 posts in this topic

Cel mai indolent fotbalist al Stelei.Are noroc ca se mai lipeste uneori de gol,altfel este un jucator foarte lent si care nu pune osul,e fricos

Un jucator care stie ce sa faca cu mingea , apare des in faza de finalizare dar rateaza inca nepermis de mult.Are o buna lovitura de cap , poate sa rezolve un meci de unul singur sau poate sa ti-l ingroape.Are mult de muncit la capitolul viteza si chiar la daruire pe teren.Un caracter inchis , dificil , pacat de gestul sau cred ca il regreta.Omul TITLU putem sa-i spunem dupa sezonul trecut.

Cand nu te astepti Dica gaseste o rezolvare...e cel mai imprevizibil jucator al Stelei si cred ca unu dintre cei mai valorosi.

Este printre cei mai valorosi oameni ai nostri, incontestabil. Da goluri, da pase de goluri, respecta indicatiile tactice. Catastrofal insa la "relatii cu publicul" si la "impresie artistica"...cand rateaza iti vine sa-i dai una dupa ceafa :lol:

Seamana cu idolul sau Dobrin pe care prea mult il imita. Din pacate fotbalul din ziua de azi inseamna forta, daruire si viteza. Daca-l aveam cu Rozenborgii de calificam. Nu inteleg de ce Radoi vrea sa gata doate loviturile libere aiurea. In cele 4 etape cat a lipsit Dica a transformat doua.

Dica! de meserie: FOTBALIST

cu siguranta Dica este cel mai inteligent jucator al nostru daca ar avea si viteza ar fi ideal.E singurul jucator al nostru care poate decide soarta unui meci ,iar de la venirea lui Protasov s-a schimbat mult in bine

bun jucator a dovedit ca e talentat . dar din pacate nu este constant in evolutiile lui..anul trecut a facut un sezon bun..

Genul de jucator care te entuziasmeaza intr-un meci si te aduce la exasperare in urmatorul.

Are acea scanteie de geniu care poate face diferenta intr-o secunda pentru echipa sa ( tineti minte pasa data de el lui Iacob in meciul cu javrele la 2-0 ?) si stie sa apara la finalizare acolo unde trebuie.

Din pacate pare adesea indolent, nu munceste la fel de mult ca Paraschiv, Ogararu sau Nicolita. Nici la capitolul viteza nu sta extrordinar.

Cu mai mult angajament, mai mult efort si poate si mai multa concentrare ar putea fi cel mai bun mijlocas ofensiv din Divizia A.

Categoric un jucator VITAL la Steaua acum. Fara el suntem morti. Da. A gresit atunci, grav, poate ca de neiertat. Poate din cauza frigului, va mai amintiti ce cancer era?

DICA_NIO RULZ :)

Daca ar fi mai rapid ar fi un super jucator. Cred ca va creste mult sub Protasov si ca vom avea multe surpriza placute din partea lui. Sper sa nu mai fie asa labil psihic.N-ar strica ca Jiji sa aduca un psiholog la echipa. Ar fi uimit de rezultate.Parerea mea.

Fara Dica in atac este cum ar fi fara Radoi la aparare... EXTRAORDINAR...

Cred ca este printre singurii jucatorii de la noi care au confirmat imediat ce au ajuns in Ghencea...

Multi zic ca ii lipseste viteza. Eu zic ca nu trebuie sa o aiba pentru ca ar strica tot ce e bun la el. Mai bine gandesti mai mult si scoti ceva bun decat sa gandesti repede si sa nu faci nimic.... :wink:

Fantastic cat de frumos se vorbeste de Dica in prezent.

Acuma,degeaba acuza unii sudul ca l-ar fi injurat.L-a injurat tot stadionul.Sa recunoastem ca decarul nostru a avut pe vremea lui Zenga o perioada neagra,in care nici macar pasele nu-i ieseau.Ca sa nu mai vorbim ca pierdea foarte des posesia.

Acum slava Domnului,arata ce stie.Si stie.

Fara indoiala unul dintre cei mai talentati jucatori pe care ii avem la ora actuala in lot. Nu trebuie sa aiba nu stiu ce viteza; un lot valoros este o combinatie intre jucatori tehnici si jucatori de viteza. Dica este un jucator tehnic, Nicolita este un jucator de viteza. Fiecare isi face treaba lui. O echipa formata numai din jucatori tehnici nu face mare lucru, asa cum o echipa formata numai din jucatori de viteza nu face mare lucru.

Oricum, eu unul sunt extrem de multumit de Dica la momentul actual. Sigur, mai prinde si meciuri mai sterse, insa din ce in ce mai rar. Sper sa fie un jucator care sa faca diferenta in grupele Cupei UEFA.

super jucator...degeaba l a injurat sudu atata timp..poate era deranjat omu cand v a aratat ce v a aratat...!

Fox Dica nu a fost injurat de sud chiar asa fara motiv, dar poate nu stii ca la meciul cu FC Brasov care s-a jucat pe Lia Manoliu a scuipat steagurile de gard!! Asa ca nu a fost injurat degeaba! S-a vazut in meciul cu Rosenborg cat de mult a lipsit echipei.

Fantastic cat de frumos se vorbeste de Dica in prezent.

Acuma,degeaba acuza unii sudul ca l-ar fi injurat.L-a injurat tot stadionul.Sa recunoastem ca decarul nostru a avut pe vremea lui Zenga o perioada neagra,in care nici macar pasele nu-i ieseau.Ca sa nu mai vorbim ca pierdea foarte des posesia.

Acum slava Domnului,arata ce stie.Si stie.

Totusi pe vremea lu Zenga juca prost...dar a fost golgeteru echipei 8) .

dar din pacate cel ce l-a pierdut nu vrea sa recunoasca si insista in continuare cu el.

e adevarat ca Dica da goluri, dar voi ati observat cate mingi bune de tot trec pe langa el intr-un meci iar el nici macar nu le vede, daramite sa le intercepteze? eu nu am vazut in viata mea un jucator mai apatic, mai nesimtitor, mai lenes. sa gresesti e una, dar nici macar sa nu incerci sa faci ceva e demoralizant pentru echipa! e si infumurat, dar la infumurare e mic copil pe langa altii. isi bate joc de talentul lui si cred ca nu are nici un viitor daca nu isi schimba atitudinea fata de joc si de echipa.

asta nu inseamna ca nu ma bucur de cate ori contrazice prin joc cele de mai sus!

Poate singurul jucator de la noi care poate sa dea o pasa buna din prima, uneori chiar decisiva. Nu se pierde in driblinguri inutile. Intra bine in combinatii dar din pacate nu este si rapid. Are un plasament foarte bun, dovada fiind numarul mare de goluri marcate. Alaturi de Radoi si Ogararu sunt singurii jucatori de la noi care intuiesc jocul. Alt minus, nu prea isi dozeza efortul, asa ca in general prin min 60-70 randamentul sau scade destul de mult. Are o lovitura de cap destul de buna, calitate cam rar intalnita la fotbalistii romani.

Nu le poate avea pe toate, insa lenea nu este un defect, e bine asa cum joaca insa in unele faze ar trebui sa puna si osul la bataie...insa prin ce face in teren este creierul echipei...

Imi provoaca frustrare...Ce super jucator ar putea fi Dica daca ar reusi sa amelioreze principalul sau defect -viteza de reactie- care lipseste cu desavarsire. In rest numai de bine, tehnica (golul cu Valerenga...), pasa, sut...