Posted October 3, 2005 · Report post Data nasterii : 03.02.1980 Locul nasterii : Bucuresti Post : fundas Nr tricou : 20 Email : [email protected] Debut in divizia A : 14.11.1998 Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 3, 2005 · Report post Adriane,ce sunt astea?Noi topicuri?Pai puteai sa le faci cunoscute intr-unul singur : http://www.steauafc.ro/nou/index.php?cat=echipa Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 3, 2005 · Report post Nu Virgile doream sa se poata discuta despre fiecare jucator in parte pe forum , acest model a prins bine pe alte forumuri . Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 3, 2005 · Report post Fundas complet a reusit sezonul trecut meciuri foarte bune , fiind in viziunea mea unul dintre viitorii lideri ai echipei.Sezonul acesta a manifestat o scadere de forma la inceputul lui se pare ca si-a revenit. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 3, 2005 · Report post Da?Credeam ca vrei sa prezinti echipa.Atunci e ok. Un motiv in plus sa laudam sau sa injuram dupa fiecare meci,fiecare jucator in parte. O sa fie interesant si pentru ei daca au curiozitatea.E ca un catalog. Pentru ca tot suntem la Ogararu,despre acest baiat nu am decat vorbe de lauda. A crescut foarte mult in valoare,iar faptul ca e al doilea capitan spune multe. Ii doresc sa joace bine in continuare,pentru binele Stelei si satisfactia noastra. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 3, 2005 · Report post Cred ca este cel mai bun fundas dreapta roman..e peste Contra Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 3, 2005 · Report post L-ai luat pe Contra etalon?Sunt altii mai buni decat el. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 3, 2005 · Report post Pai nu vezi ca Piti are ochi numai pentru contra si badoi... Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 3, 2005 · Report post Ogararu a crescut foarte mult in ultimii doi ani. Sincer, pentru mine pana acum 2 ani el nu era decat un...Nesu de pe partea dreapta. Intre timp insa s-a maturizat, a crescut ca joc si probabil ca postura de capitan de la inceputul sezonului l-a responzabilizat si mai tare. Dupa parerea mea, fundas de nationala. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 3, 2005 · Report post Cel mai bun fundas dreapta din divizia A si poate al Romaniei pacat de meciul sau de debut la nationala Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 4, 2005 · Report post Sa speram ca piti nu-l va ignora la nesfarsit. Are viteza,tehnica,centrari,dribling.Foarte bun. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 4, 2005 · Report post Sunt de acord cu voi. Nu trebuie sa lipseasca de la nationala. Nu vedeti ca piti nu convoaca de la Steaua cei mai buni jucatori? Radoi, Ogararu, Iacob si acum Dica. Ce vrea piti? Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 4, 2005 · Report post Ogararu a avut(si are incontinuare) mare ghinion cu Piti. La turneul de juniori din Turcia de acum 7 ani Ogararu a jucat peste Cristi Chivu. Insa, in timp ce Chivu a ajuns la 18 ani la Ajax, George ajuns sa joace ( sa mai bine zis sa nu joace) 4 ani sub regimul lui Piti. sa nu itam ca selectionerul a incercat toate variantele pe dreapta, numai pe Ogararu nu. (Radoi, Fl. Dumitru, nanu, Petre Marin). In concluzie: talent imens dublat de seriozitate si ambitie. Crec ca, daca doamne fereste nu se accidenteaza, va ajunge cel mai bun fundas dreapta al Europei. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 4, 2005 · Report post Pai nu vezi ca Piti are ochi numai pentru contra si badoi... Ogararu emult peste astia doi... dar vad ca piti ii baga pe aia care ii vor "unii", stiti voi care Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 4, 2005 · Report post L-am auzit pe Comentatoru de la meciu tur feyenoord-rapid,si face " Kuyit a fost peste Ogararu la meciu nationalei..cand a si inscris" cand a dat Kuyit gol la Bucuresti?? ca stiu ca la Rotherdam a dat cand juca si Contra :?: :lol: Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 4, 2005 · Report post Asculti si tu "I.N.Money" in gura unui comentator dinamovist... Curand Piturca va calca stramb cu alegerile lui din aparare... curand... vezi meciul din Finlanda... curand Ogararu va juca super in UEFA, va fi iarasi de neoprit... Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 4, 2005 · Report post George este unul din favoritii mei.nu numai pentru jocul din teren dar si pt ceea ce a aratat in afara lui.Este citit, vorbeste frumos, corect.Niciodata nu face declaratii gratuite sau belicoase. In plus este alaturi de Paraschiv singurul stelist 100%, iar declaratia lui dinainte de meciul cu Shelbourne:"pt mine totul este un vis:sa ajung sa joc la Steaua, sa fac performanta in Europa cu Steaua, sa fiu capitanul Stelei, totul este un vis.Pentru mine nu numai Red-bull te face sa zbori...". Forza George!Steaua e mandra de tine! Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 4, 2005 · Report post Ogararu este un jucator excelent; merita fara indoiala locul de titular in primul 11. Face foarte bine atat faza defensiva cat si faza ofensiva. Are niste un-doi-uri cu Nicolita de toata frumusetea. Din acele un-doi-uri, unul din ei ajunge sa centreze si astfel avem multe ocazii de gol. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 5, 2005 · Report post George nu este numai un jucator foarte bun.Este si o persoana inteligenta,cu stapanire de sine,care stie sa vorbeasca bine,etc. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 5, 2005 · Report post Cel mai bun fundas dreapta roman, cu mult peste ceilalti...daca va pleca Radoi va fi capitanul echipei cu siguranta...merita toata stima noastra... Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 6, 2005 · Report post Este unul din lideri echipei, jucator tehnic (poate prea tehnic pt un fundas) la fel de bun si la recuperare, cred ca ar putea juca si mijlocas dreapta. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 7, 2005 · Report post Jucatorul meu favorit. Este inteligent, are tehnica , viteza si paseaza bine. Nu-i gasesc nici un defect major. Sigur va ajunge un mare jucator. Ar trebui sa fie prima optiune la nationala. Cel mai bun jucator de la Steaua (alaturi de Radoi si Dica).Probabil ca Steaua il va vinde pe multi bani. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 7, 2005 · Report post Dupa Radoi, Ogararu este jucatorul meu preferat. L-am remaract inca de pe vremea pitigoiului, cand il mai baga pe teren "marele" piti (ce il mai spurcam pentru asta) din an in pasti. Noroc cu Zenga, care ia acordat incredere totala, astfel evolutia lui crescand mult. Pacat ca barbugiu nu il mai convoaca, de si merita din plin acest baiat sa fie la nationala. Mda, nu se poate pune cu "clasa" lui Gurita. P.S. pe langa scandarile si incurajarile adresate lui Radoi, eu cred ca Ogararu merita si el mai multa atentie din partea suporterilor, findca a demonstrat ca este un adevarat stelist. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 8, 2005 · Report post Ogararu alaturi de Paraschiv sunt crescuti de Steaua.....deci poate scoala noastra de fotbal nu este chiar aja de slaba. Share this post Link to post Share on other sites