Posted October 3, 2005 · Report post Data nasterii : 25.05.1980 Locul nasterii : Vaslui Post : fundas Nr tricou : 17 Email : [email protected] Debut in divizia A : FCM Bacau-Gloria mai 2001 Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 3, 2005 · Report post Seonul trecut a avut multe meciuri bune acuma a ajuns rezerva.Este greu pentru el sa mai prinda primul 11. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 4, 2005 · Report post Mie personal imi lasa impresia unui fundas de duzina,de umplutura da nimic mai mult Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 4, 2005 · Report post Pentru divizia a merge. Nu prea sunt sigur de el in europa. Totusi a avut un meci fenomenal cu Poli in ultima etapa. E bine de tinut. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 4, 2005 · Report post Trebuie marcat ca pana la meciu cu Nationalu din sezonu trecut a jucat cu Ghionea titular pentru ca Radoi era accidentat si a facut-o foarte bine.... Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 5, 2005 · Report post Deocamdata ar trebui sa ramana la Steaua...daca pleaca Radoi vom avea nevoie de o rezerva pana se va decide Jiji sa aduca alt jucator...a avut si meciuri bune si meciuri mai putin bune... Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 12, 2005 · Report post nu a comis greseli majore, nici chiar la debut in sezonul trecut cand a jucat alaturi de Ghionea... Nu e un fotbalist de duzina dar nu pot sa spun daca va putea evolua... Intradevar daca pleaca Radoi avem nevoie de fundasi in apararea... El cel putin are o experienta la Steaua... Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 12, 2005 · Report post Daca nu ma insel Baciu are si o selectie la nationala....este un jucator care se misca bine in aparare. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 13, 2005 · Report post asta a avut mare noroc... sa ajunga de la laminorul roman intr-un an.... la Steaua.... e ceva ... oricum stiu mai multe despre el .. dar nu o sa le zic ... :twisted: :twisted: :twisted: Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 14, 2005 · Report post asta a avut mare noroc... sa ajunga de la laminorul roman intr-un an.... la Steaua.... e ceva ... oricum stiu mai multe despre el .. dar nu o sa le zic ... :twisted: :twisted: :twisted: E de bine sau de rau??? :?: Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 14, 2005 · Report post amestecate... dar mai mult de rau :twisted: :twisted: Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 14, 2005 · Report post Daca nu a facut parte din NG sau din Legiunea Tigana cum am auzit de Cernea....e bine.... 8) Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 14, 2005 · Report post atunci e de bine Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 14, 2005 · Report post Si tu zarboss ne-ai facut curiosi :lol: Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 14, 2005 · Report post Eu sunt din Roman dar acum stau in Bucuresti. Baciu e din cartier de la mine si acolo nu prea sunt suferiti tiganii. In tot orasul exista o ura nativa pt tigani. Cred ca astia de la UEFA au cautat gresit locul rasismului. Acolo tiganii sunt tratati mai rau ca un caine, dispretuiti mai rau ca un kkt asa ca nu cred ca Baciu e tigan sau ca ii suporta. Marea majoritate o celor de acolo sunt stelisti si multi merg la meciuri cand Steaua joaca prin apropiere. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 15, 2005 · Report post Pai nu era sa ajunga la Rapid??? da pana la urma nu s-a inteles cu ei 8) Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 15, 2005 · Report post Eu sunt din Roman dar acum stau in Bucuresti. Baciu e din cartier de la mine si acolo nu prea sunt suferiti tiganii. In tot orasul exista o ura nativa pt tigani. Cred ca astia de la UEFA au cautat gresit locul rasismului. Acolo tiganii sunt tratati mai rau ca un caine, dispretuiti mai rau ca un kkt asa ca nu cred ca Baciu e tigan sau ca ii suporta. Marea majoritate o celor de acolo sunt stelisti si multi merg la meciuri cand Steaua joaca prin apropiere. de unde din Roman.. ca stiu si eu putin romanul... si sa sti ca Baciu nu e din roman... e de pe langa roman....si il stiu de pe vremea cand facea naveta la liceul sportiv din roman Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 10, 2006 · Report post SLAB. Nu este de Steaua si cand spun asta nu ma gandesc doar la primul 11. Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 10, 2006 · Report post asta ca nu a fost si el bagat des in primul 11 ca asa poate isi dadea drumul la joc... Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 11, 2006 · Report post Momentan nu are unde,dar e o solutie destul de buna in aparare. Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 11, 2006 · Report post Baciu reprezinta o rezerva destul de buna. Poate este putin deficitar la capitolul inaltime(1.79 vs 1.94 cat are Goian), dar per ansamblu nu a jucat rau atunci cand i s-a dat sansa. Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 11, 2006 · Report post Daca ne aducem aminte bine,nu bag mana in foc ca Di Vaio a atins de 3 ori mingea in meciul cu Valencia ,dupa ce a intrat Baciu si l-a marcat atent.E un jucator valoros caruia eu zic ca i s-a pus aiurea in carca penalty-ul si infragerea din sezonul trecut de la Constanta. Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 23, 2006 · Report post bravo bai baiatule ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 23, 2006 · Report post A fost titularizat in meciul retur cu Heerenveen fiindca Ghionea a fost accidetat! Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 23, 2006 · Report post Nu a jucat rau. In general a avut o evolutie buna. Ramane o rezerva de incredere pentru postul de fundas central. Ma bucur ca nu l-am cedat in iarna. Share this post Link to post Share on other sites