Sign in to follow this  
Followers 0
Adrian Pacurar

Eugen Baciu

103 posts in this topic

Seonul trecut a avut multe meciuri bune acuma a ajuns rezerva.Este greu pentru el sa mai prinda primul 11.

Pentru divizia a merge. Nu prea sunt sigur de el in europa. Totusi a avut un meci fenomenal cu Poli in ultima etapa. E bine de tinut.

Trebuie marcat ca pana la meciu cu Nationalu din sezonu trecut a jucat cu Ghionea titular pentru ca Radoi era accidentat si a facut-o foarte bine....

Deocamdata ar trebui sa ramana la Steaua...daca pleaca Radoi vom avea nevoie de o rezerva pana se va decide Jiji sa aduca alt jucator...a avut si meciuri bune si meciuri mai putin bune...

nu a comis greseli majore, nici chiar la debut in sezonul trecut cand a jucat alaturi de Ghionea... Nu e un fotbalist de duzina dar nu pot sa spun daca va putea evolua... Intradevar daca pleaca Radoi avem nevoie de fundasi in apararea... El cel putin are o experienta la Steaua...

Daca nu ma insel Baciu are si o selectie la nationala....este un jucator care se misca bine in aparare.

asta a avut mare noroc... sa ajunga de la laminorul roman intr-un an.... la Steaua.... e ceva ... oricum stiu mai multe despre el .. dar nu o sa le zic ... :twisted: :twisted: :twisted:

asta a avut mare noroc... sa ajunga de la laminorul roman intr-un an.... la Steaua.... e ceva ... oricum stiu mai multe despre el .. dar nu o sa le zic ... :twisted:  :twisted:  :twisted:

E de bine sau de rau??? :?:

Daca nu a facut parte din NG sau din Legiunea Tigana cum am auzit de Cernea....e bine.... 8)

Eu sunt din Roman dar acum stau in Bucuresti. Baciu e din cartier de la mine si acolo nu prea sunt suferiti tiganii. In tot orasul exista o ura nativa pt tigani. Cred ca astia de la UEFA au cautat gresit locul rasismului. Acolo tiganii sunt tratati mai rau ca un caine, dispretuiti mai rau ca un kkt asa ca nu cred ca Baciu e tigan sau ca ii suporta. Marea majoritate o celor de acolo sunt stelisti si multi merg la meciuri cand Steaua joaca prin apropiere.

Pai nu era sa ajunga la Rapid??? da pana la urma nu s-a inteles cu ei 8)

Eu sunt din Roman dar acum stau in Bucuresti. Baciu e din cartier de la mine si acolo nu prea sunt suferiti tiganii. In tot orasul exista o ura nativa pt tigani. Cred ca astia de la UEFA au cautat gresit locul rasismului. Acolo tiganii sunt tratati mai rau ca un caine, dispretuiti mai rau ca un kkt asa ca nu cred ca Baciu e tigan sau ca ii suporta. Marea majoritate o celor de acolo sunt stelisti si multi merg la meciuri cand Steaua joaca prin apropiere.

de unde din Roman.. ca stiu si eu putin romanul... si sa sti ca Baciu nu e din roman... e de pe langa roman....si il stiu de pe vremea cand facea naveta la liceul sportiv din roman

asta ca nu a fost si el bagat des in primul 11 ca asa poate isi dadea drumul la joc...

Baciu reprezinta o rezerva destul de buna. Poate este putin deficitar la capitolul inaltime(1.79 vs 1.94 cat are Goian), dar per ansamblu nu a jucat rau atunci cand i s-a dat sansa.

Daca ne aducem aminte bine,nu bag mana in foc ca Di Vaio a atins de 3 ori mingea in meciul cu Valencia ,dupa ce a intrat Baciu si l-a marcat atent.E un jucator valoros caruia eu zic ca i s-a pus aiurea in carca penalty-ul si infragerea din sezonul trecut de la Constanta.

Nu a jucat rau. In general a avut o evolutie buna. Ramane o rezerva de incredere pentru postul de fundas central. Ma bucur ca nu l-am cedat in iarna.

Sign in to follow this  
Followers 0