Posted October 3, 2005 · Report post Data nasterii : 22.03.1981 Locul nasterii : Turnu-Severin Post : fundas Capitan Nr tricou : 6 Email : [email protected] Debut in divizia A : 04.03.2000 Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 3, 2005 · Report post Unul dintre oamenii importanti ai echipei.Capitanul in ciuda caracterului dificil este liderul echipei, se pare ca i-a prins bine dusul rece primit din partea selectionerului si ghinionul din meciul cu Rosenborg , in sfarsit il mai vad si eu vorbind la interviuri.Pana acuma fugea de ziaristi.Oricum Radoi tot respectul pentru ce face pe suprafata de joc. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 3, 2005 · Report post Este cel mai bun lucru facut de Piti la Steaua...ca l-a adus pe Radoi de la Extensiv. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 3, 2005 · Report post Ca jucator - net peste orice fotbalist din Romania ! Are potential sa joace la absolut orice echipa din Europa in acest moment, din toate punctele de vedere : tehnic, fizic, tactic, daruire in teren. Extrem de puternic, de bine cladit si de asemenea foarte rapid pentru un fundas. Jucator de nationala, clar ! (se aude ?? :evil: ). Ca om - ... Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 3, 2005 · Report post In ciuda unor mici defecte printre putini STELISTI ADEVARATI din echipa actuala Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 4, 2005 · Report post Radoi e cel mai bun fotbalist din divizia A.Incapatanarea selectionerului de a-l lasa pe dinafara echipei reprezentative,arata caracterul ranchiunos al lui Piturca.Daca ar fi fost un om superior ar fi stiut cum sa treaca peste incoveniente. Locul lui Radoi este in mijocul apararii la echipa nationala. Cum e ca om,e treaba lui.Nu l-am cunoscut personal,dar vazandu-l din apropiere am avut timp sa-mi dau seama ca e un tip serios. Are puterea si stiinta sa fie capitanul echipei noastre.Ne-a adus satisfactii. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 4, 2005 · Report post Cuvintele sunt de prisos la adresa capitanului... Nu exista de 3 ani un jucator din campionatul intern sa se ridice la valoarea lui Mirel... Mirel - PROFESIONALISM - TALENT - STELIST ADEVARAT Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 4, 2005 · Report post Ce poti spune despre Mirel?! Sa fim seriosi, e prea bun pentru Steaua. Locul lui e la marile echipe. Noi ne putem descurca si cu un Ghionea, Goian. Cel mai bine pentru el ar fi sa plece la iarna. Cred ca si coechipierii isi doresc asta. De multe ori autoritatea sa din teren le face rau ii timoreaza si nu au curajul sa-si asume riscuri in faza ofensiva pt ca daca dau gres Capitanul ii apostrofeaza. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 4, 2005 · Report post Clar Radoi e cel mai bun din div.A si dupa parerea mea este peste Chivu,cu siguranta va ajunge la una dintre cele mai mari echipe ale europei(sper la Barca) Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 4, 2005 · Report post cel mai valoros fotbalist din campionat. are o determinare incredibila ,isi merita banderola de capitan si stie sa duca echipa in spate cand aceasta are nevoie...mai multi ca el si am avea o echipa care s-ar bate cu oricine din europa Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 4, 2005 · Report post Nota 10+ adevaratul capitan al Stelei si datorita lui am luat campionatul anul trecut ,de trei ani de cand e Radoi in aparare Steaua a primit cele mai putine goluri si cred ca asta spune tot . Pacat ca pleaca la vara dar merita ca-ci si-a facut datoria pt culorile ros - albastre Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 4, 2005 · Report post apropo de convocare .. piti asta e tare prost... cum sa tii un jucator ca Radoi pe bara atata timp ???? Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 4, 2005 · Report post apropo de convocare .. piti asta e tare prost... cum sa tii un jucator ca Radoi pe bara atata timp ???? Pentru ca eu razbunator si un ofticos...dar se intoarce roata stai fara grija. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 4, 2005 · Report post apropo de convocare .. piti asta e tare prost... cum sa tii un jucator ca Radoi pe bara atata timp ???? Pentru ca eu razbunator si un ofticos...dar se intoarce roata stai fara grija. Si poate pentru ca Radoi nu e impresariat de cine trebuie... Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 5, 2005 · Report post Mirel Radoi,probabil ca va fi un idol de aceeasi marime cu [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color],daca dupa ce va termina cu strainatatea va reveni la Steaua. Pentru ca e normal sa plece.Milan,Inter,Real... Unde-o fi. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 5, 2005 · Report post E curios.Daca Radoi o sa ajunga la o echipa mare a europei si o sa joace la fel cum o face la noi...oare tot nu o sa fie titular la nationala??? tot "prietenu" si "talentatul" Tamas o sa-l inlocuiasca? Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 5, 2005 · Report post Nu se stie. Oricum, daca ajunge Gica Popescu in fruntea FRF, sunt toate sansele ca nationala sa reprezinte un loc unde sunt primiti cu bratele deschise doar jucatori impresariati de Becali. Exceptie face desigur Mutu spre exemplu; o eventuala neconvocare a acestuia ar scandaliza pe toata lumea si nu isi permit sa sara calul. Ramane insa de vazut. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 5, 2005 · Report post Exceptandu-l pe Piti,numai un idiot nu l-ar chema pe Radoi la nationala. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 5, 2005 · Report post Si cred ca asta spune tot. Sper sa se arda Piturca odata cu iencsi asta atat de rau incat sa vina sa se roage de Radoi sa mai vina la national. E cu mult peste "atat de apreciatul" tamas. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 5, 2005 · Report post Piti si Mirel sunt doua pietre tari.Doua caractere puternice.Doua sabii care nu au loc in aceeasi teaca. Pentru ca am scris de caractere,vreau sa subliniez ca Piti are un caracter puternic,dar negativ.Pentru ca dintr-o prostie pe care nu a stiut sa o inabuse din fasa,va avea emotii cu centul liniei de fund. Neconvocarea lui Mirel,inseamna si o palma data indirect lui Gigi.De unde se poate trage concluzia ca Piti isi plateste politele.Plata-plata,dar de ce in valuta forte ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 5, 2005 · Report post Arsenal oferă 5 milioane de euro pe Radoi Conducerea clubului englez Arsenal negociază transferul stelistului Mirel Radoi pentru care oferă 5 milioane de euro, a anuntat BBC. Managerul tunarilor, Arsene Wenger, crede că Mirel Radoi "este omul care poate pune capat crizei din defensiva lui Arsenal", care a pierdut multe puncte in campionat din cauza greselilor din aparare. Presa italiană anuntase luni că Radoi este dorit si de Palermo, care a facut pentru el o ofertă de două milioane de euro. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 5, 2005 · Report post Acum ajunge si la Arsenal?Inseamna ca e mare. Toate echipele puternice il vor,dar nici una nu se decide sa-l ia. S-a cam saturat Europa de jucatorii romani.Nu mai prezinta incredere.Si asta numai din cauza lui Giovanni care a pacalit atatea cluburi cu jucatori ca Tamas,Bratu si altii. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 5, 2005 · Report post Arsenal oferă 5 milioane de euro pe Radoi If there is more totals whole budget of Steaua ?? Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 5, 2005 · Report post Miscare buna facuta de Jiji! Radoi ramane la Steaua la un salariu regesc! Prima miscare buna a lui Jiji! Forza Steaua! Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 5, 2005 · Report post Miscare buna facuta de Jiji! Radoi ramane la Steaua la un salariu regesc! Prima miscare buna a lui Jiji! Forza Steaua! asa ar trebui sa fac cu toti jucatorii valoroshi si cu siguranta ishi va scoate bani pe care ia dat... Share this post Link to post Share on other sites