Posted June 7, 2009 · Report post asa este,am revazut la miting pe multi dintre cei vechi cu care am crescut pe vremuri in galerie......ciudat,am avut un sentiment de nostalgie,acum suntem mai ultra insa inainte eram mult mai prieteni........ps.:un golan din vechea garda Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 7, 2009 (edited) · Report post Baaai, mai stiti cantecul ala ? Ala inainte de meciul cu Galati..." "- De caainiiiii erau in garaaaa/ Armataaaa le dadea paparaaa/Sclavii s-au bagat sub pod/Armata le dadeaaaa la boooot/..." Ati observat cu ce sete si bucurie a fost primit cantecul asta ? Edited June 7, 2009 by Azzido Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 7, 2009 · Report post Si-a veniiiiit militiaaaaaaa Sa ridiiiicceeeee Armaaaatttaaaa, Insa ultrasii versaaaati S-au mictionat pe degradaaaati... Cantece din Epoca de Aur a pasiunii cu care alergam spre Templu... Bai, ce dor ne e de Steaua! Cati oameni au venit la mars in amintirea acelor vremuri... Cati oameni ar reveni in Templu daca o farama din acele timpuri s-ar vedea la orizont... Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 8, 2009 · Report post Io m-asteptat sa bage si aia cu "Fooooorza Steaua"... Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 8, 2009 · Report post Cu aia s-a deschis balul Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 8, 2009 · Report post CITAT Lari: Si-a veniiiiit militiaaaaaaa Sa ridiiiicceeeee Armaaaatttaaaa, Insa ultrasii versaaaati S-au mictionat pe degradaaaati... Pe ei de gradati Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 8, 2009 · Report post CITAT SSK: Cu aia s-a deschis balul Am inteles, este implicita Stiu ca vorbeam cu fostii XXL ca n-ar fi Jean daca nu o baga... Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 8, 2009 · Report post Lari: Si-a veniiiiit militiaaaaaaa Sa ridiiiicceeeee Armaaaatttaaaa, Insa ultrasii versaaaati S-au mictionat pe degradaaaati... Pe ei de gradati Nu mai poa' sa se simta omu' bine cu voi, bah. Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 8, 2009 · Report post Tare cantecul cu gradatzii! L-am cantat si eu, racnind din toti bojocii, de mii de ori, inclusiv cu chitara pe la chefuri - ca in anturajul meu sunt foarte multi stelisti sau cel putin simpatizanti. Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 8, 2009 · Report post CITAT Lari: CITAT CITAT Lari: Si-a veniiiiit militiaaaaaaa Sa ridiiiicceeeee Armaaaatttaaaa, Insa ultrasii versaaaati S-au mictionat pe degradaaaati... Pe ei de gradati Nu mai poa' sa se simta omu' bine cu voi, bah. De la gradati, la degradati, din partea lu' Lari, cu presiune-cu presiune-cu presiune Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 8, 2009 · Report post Am fost si eu la miting..la fel de absent ca multi altii...eu niciodata nu am reprezentat vreo brigada...dar am fost mereu prezent in anonimat in peluza...am vrut sa-l iau si pe un vecin mai in varsta care ma aducea la meciuri in tinerete..dar a zis ca oricum e greu sa schimbam ceva...iar daca schibarea se face trebuie sa fie facuta de cei tineri..mi-a urat doar bafta.. Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 8, 2009 · Report post CITAT VaSsY: Am fost si eu la miting..la fel de absent ca multi altii...eu niciodata nu am reprezentat vreo brigada...dar am fost mereu prezent in anonimat in peluza...am vrut sa-l iau si pe un vecin mai in varsta care ma aducea la meciuri in tinerete..dar a zis ca oricum e greu sa schimbam ceva...iar daca schibarea se face trebuie sa fie facuta de cei tineri..mi-a urat doar bafta.. Genul tau de "anonimi" au umplut Ghencea de atatea ori si au sustinut echipa la atat de multe meciuri! Jos palaria pentru prezenta! Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 8, 2009 · Report post si eu sunt unul din marii anonimi suporteri ai Stelei, nu sunt din Bucuresti deci nu am fost in peluze dar pe stadion am fost, am fost si la protest de dragul si iubirea imensa pe care i-o port acestui club pe care nu o pot descrie in cuvinte si am ramas impresionat, mi s-a facut pielea de gaina cand am plecat spre stadion...am simtit toata ura impotriva a ceea ce se itampla acum la Steaua dar mai ales am simtit iubirea pentru acest club. sper ca pe viitor sa fie bine si sa simt iar bucuria de a ma uita la meciurile Stelei, bucurie cu care ma uitam cand eram mic cu tata la cum joaca Steaua si la niste jucatori care imi erau idoli, jucatori Lacatus, Ilie Dumitrescu, Belodedici, Lincar, Rosu si multi altii...nu stiu ce as mai putea sa mai zic, cand imi aduc aminte de vremurile alea pur si simplu cuvintele nu isi mai au rostul. Multumesc lui Dumnezeu ca ma nascut stelist si multumesc Stelei ca ma invatat ce e iubirea Share this post Link to post Share on other sites