Sign in to follow this  
Followers 0
nicobo78

Propunerea Unui Fond De Bani Pentru Proteste Impotriva Patronului

13 posts in this topic

Propun crearea unui fond de bani pentru proteste impotriva patronului Becali.

Strangerea de fonduri langa stadion,internet,banca....Promovarea acestui fond prin toate mijloacele.Ce bine ar fi daca o parte din suporteri in loc sa plateasca biletul ar finanta un astfel de fond de bani. Un asemenea proiect poate fi foarte util si care poate pune suporterii la egalitate cu patronul.Folosirea banilor pentru accesul la emisiuni TV,proteste,manifeste.....Dati in judecata asa zisul patron.Nu stiu cum se poate constitui un asemenea fond de bani?Poate prin o fundatie?

Nicobo, fundatia exista. Ia sa vedem, stii cum se numeste? :naughty:

Problema e ca lumea nu va da bani, asa cum se intampla si in prezent...

Edited by Lari

Da ai dreptate dar prea putini stiu de ea. Dar ideea cu finantarea nu sa promovat deloc.

O urna mobila langa stadion in ziua meciului,o reclama pe web site,sa stie omul unde si pentru ce ofera o suma modica de bani.Nu se poate obtine fonduri fara o reclama puternica!

Cea mai tare faza ar fi sa vedem la unul din posturile TV o reclama cu Marsul de pe 6......

a fost miercuri o "reclama", facuta de Mihai Gainusa, la "Cronica carcotasilor" :kisstogether:

si lu` Gigi i s-au inmuiat genunchii...

@nicobo78 -- poti sa te alaturi AISS ..

Edited by zoloz2005

a fost miercuri o "reclama", facuta de Mihai Gainusa, la "Cronica carcotasilor" :kisstogether:

nu-l chemam si pe el la mars ? poate aduce si un car de reportaje :innocent:

pana la urma o sa vina vreo fosta glorie sau nu ?

sa speram ,ca osa vina si gloriile Stelei anapoi. dar pana nu pleaca Becali nu vad nicuo rezolvare,sa auzim numai de bine pentru echipa mea de suflet Steaua.

si lu` Gigi i s-au inmuiat genunchii...

@nicobo78 -- poti sa te alaturi AISS ..

nu stiu de ce? discutam bumai de Becali, asta asi bate joc de toti suporterii nu o sa scapam de el niciodata. poate sa mai facem o revolutie. sa auzim numzi de bine.

discutam numai de Becali asta nu o sa plece de la Steaua, poate sa mai facem o revolutie, sa auzim numai de bine pentru Steaua si suporterii.

Betty, imi aduci aminte de un vinilin zgariat.

sa auzim numai de bine pentru Steaua si suporterii. sa auzim numai de bine pentru Steaua si suporterii. sa auzim numai de bine pentru Steaua si suporterii. sa auzim numai de bine pentru Steaua si suporterii.