Posted June 5, 2009 · Report post S-a amanat decizia TAS.Deci daca nu jucam ca si cu Craiova,nu scoatem nici macar egal. Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 5, 2009 · Report post nu meritam europa league ....dati-le meciul Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 5, 2009 · Report post nu meritam europa league ....dati-le meciul Cum sa le dea meciul daca Becali e mort dupa banii din Europa League..? Se va juca corect si-n mod normal Steaua va obtine max un punct, ceea ce nu va fi suficient pt a prinde cupele europene.. Si sincer sa fiu.. pe mine nu m-ar deranja deloc.. Anti Becali!!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 5, 2009 · Report post Cel mai probabil scor in meciul asta: 1-1 Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 5, 2009 · Report post In tur i-am batut,am avut o sclipire stelista,am intors un meci total dominat de adversari.Oricum,diferenta e covarsitoare: Antrenori:Dan Petrescu-----caterinca aia de Pedrazzini jucatori:actioneaza ca o echipa----individualisti care totusi joaca destul de bine suporteri:AICI Steaua NU ARE CONCURENTA!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 8, 2009 · Report post am si eu o nelamurire si poate ma ajuta careva de aici. ce anume trebuie sa faca un suporter stelist (abonat) pentru a intra in posesia unui bilet pentru meciurile din deplasasre din campionat? din cate stiu aceste bilete sunt gratuite si sunt distribuite galeriei de catre conducre (va rog sa ma corectati daca gresesc!). este obligatoriu sa faci parte din vreo grupare pentru a putea primii un bilet si a merge in deplasari? astept un raspus. multumesc anticipat! Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 8, 2009 · Report post Biletele se dadeau pe baza de reciprocitate conducerii steliste. Din returul acesta, suporterii stelisti au refuzat ajutorul conducerii (au refuzat biletele puse la dispozitie de club). Solutii: 1) sa cunosti pe cineva din orasul respectiv si sa-ti cumpere bilet 2) in unele deplasari biletele pentru suporterii stelisti au fost date la poarta. Sa fi acolo si sa apuci unul. Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 8, 2009 (edited) · Report post MM zice ca isi primesc astia punctele.Deci ne spulbera.Nu o sa fie anul viitor nici bugetul alocat platirii salariilor.Ajungem ca si Rapid. Edited June 8, 2009 by D4v1dstelist Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 8, 2009 · Report post how Dinamo,nu vreau sa ia titlul!n ar fi corect.....sper ca Steaua sa lumineze si sa revina la normal.Forza Steaua!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 8, 2009 · Report post Dinamo nu mai are cum sa ia titlul. Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 8, 2009 · Report post Pana la urma la ora 20:00 se joaca ... nu? Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 8, 2009 · Report post se merge la Urziceni ??presupun ca biletele se iau de acolo nu?? Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 9, 2009 · Report post Va fi un meci pe viata si pe moarte in care Unirea trebuie sa castige musai 1 punct, pentru a fi sigura ca titlul nu va lua drumulu Banatului. Si va castiga exact 1 punct. O asemenea ocazie nu se rateaza. In situatia in care Steaua nu a avut sanse la titlu, prefer Unirea cu Dan Petrescu si MM Stoica, doi stelisti mai stelisti decat Gigi. Ah Gigi Gigi, manca-te-ar pamantul, iar ti-a revenit graiul! Nu te mai faci bine niciodata. Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 9, 2009 · Report post si daca vrem si daca nu vrem, Unirea va castiga meciul cu Steaua. pentru ca au vointa si caracter. talentul si valoarea sunt acoperite de in tabara noastra, mai ales ca prostul prostilor s-a milogit de ialomiteni (asta e umilinta maxima!) pentru un punct! mi-ar placea sa vad tribunele pline de suporteri stelisti, incurajand Unirea si umplandu-i gura lui Gigi, iar meciul sa se termine 5-0 pentru cei care sunt adevaratii campioni ai Romaniei in acest an. Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 9, 2009 · Report post Eu cred ca rezultatul nostru cu Unirea nu va conta pt ca Poli nu va bate la Brasov(bat numai daca le dau aia meciu).deci noi o sa batem si Unirea va fi campioana,toata lumea fericita:D ps:daca bate Poli,atunci facem egal:D De la Timisoara ....Anti-Timisoara!!!!!!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 9, 2009 · Report post suntem un grup de 5-6 indivizi dubiosi care mergem la Urziceni cu trenul , plecarea se face de la 5 in gara de nord , vrea cineva sa ne insoteasca? Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 9, 2009 · Report post cois merg in deplasare ! dar cu ce ma intorc ??? sa imi spuna si mie cineva...pls cu ce ne intoarcem boss..noi mergem vreo 20-30 Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 9, 2009 · Report post Sunt zvonuri ca vom spulbera Unirea Urziceni Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 10, 2009 · Report post corect...zvonuri :laugh: Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 10, 2009 · Report post suntem un grup de 5-6 indivizi dubiosi care mergem la Urziceni cu trenul , plecarea se face de la 5 in gara de nord , vrea cineva sa ne insoteasca? cainii... Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 10, 2009 · Report post Ziceti-mi si mie va rog cum se intra la meci . De unde pot sa iau bilet la peluza 2 ? Eu sunt din Urziceni si aici nu se dau bilete la peluza 2 .. Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 10, 2009 · Report post Steaua, echipa probabila: Zapata - Ogararu, Goian, Ghionea, Petre Marin - Lovin, Plesan - Nicolita, A Ionescu, Szekely - B Stancu antrenor: Massimo Urziceni, echipa probabila: Arlauskis, Bordeanu, Fernandes, Ricardo, Mehmedovic, Nicu, Varga, Paduretu, Apostol, Rusescu, Tibi Balan antrenor: Dan Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 10, 2009 · Report post Steaua, echipa probabila: Zapata - Ogararu, Goian, Ghionea, Petre Marin - Lovin, Plesan - Nicolita, A Ionescu, Szekely - B Stancu pierdem 2-0...e clar echipa facuta de jijinho...Lovin si Banel Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 10, 2009 · Report post Echipa ideala, 10 romani si un singur strain. Share this post Link to post Share on other sites