Virgil

Unirea - Steaua 1-1 (0-0)

229 posts in this topic

Iata-ne si la final de campionat.

Miercuri 10 iunie 2009, de la 20:00, Steaua va intalni la Urziceni echipa locala Unirea. Meciul se va transmite pe Antena 1

Meciul este deosebit de important, de rezultatul lui depinzand ordinea in care actualele trei clasate, Unirea, Dinamo, Timisoara, vor ocupa primele trei locuri.

Si va mai fi important pentru ca in cazul unei victorii, Steaua, va termina pe locul 6 si va putea participa in nou infiintata competitie UEFA, EUROPA LEAGUE.

Se pare ca ros-albastrii sunt in vana si o victorie in Ialomita ar fi cat se poate de la indemana. Sunt convins ca anumite concluzii trase in presa, puse pe seama unor jucatori stelisti, si anume ca Steaua va pierde fara a se intrebuinta prea mult, sunt rodul unor minti mult prea incinse. Eu cred, dimpotriva, ca jucatorii Stelei se vor mobiliza exemplar pentru a castiga acest meci, pentru a servi intereselor clubului nostru.

In alta ordine de idei, am convingerea ca Unirea va pierde la Timisoara in etapa a 33-a, iar Dinamo va invinge in Groapa pe Brasov. In aceste conditii Unirea va pierde fotoliul de lider, astfel ca o eventuala victorie impotriva Stelei nu ar mai readuce-o pe primul loc, meciul lui Dinamo din ultima etapa de la Pitesti fiind dinainte castigat.

Pronostic Unirea-Steaua: x, 2

Edited by Virgil

O sa fie meciul dracu`. Acum suntem intre ciocan si nicovala. Ca stelisti, traim sentimentul ca inima ne e impartita in doua. Pe de o parte ne-am dori ultimul loc in Europa, pe de alta am da orice sa nu vedem dinamou` in grupele ligii. Steaua 55p Craiova 56p iar tiganii joaca maine la Vaslui si, daca bat acolo fac 58 deci Steaua pica iar pe 7. In ultima etapa in tiganie vine Poli Iasi ia Vasluiul merge la Craiova. Avem cateva sanse sa scapam din menghina asta a rezultatelor. O victorie a Vasluiului maine (putin probabil) sau urmatorul scenariu: Urziceni bate la Timisoara, dinamou` se incurca acasa cu Brasovul. La egal acolo Urz are prima sansa si daca pierde cu noi, la victorie Brasov Urz e campioana.

Slabe sanse nu?

Ca demnitate imi doresc sa ne aparam blazonul si sa luptam pt acel loc, dar exista posibilitatea sa luptam degeaba, Rapidul si Craiova pot invinge in ultima etapa.

Nasoala chestie. NU dinamou` in Liga !!!

Nu merita efortul pentru locul 6. Mai bine avem o pregatire echilibrata de vara si suntem pregatiti pentru noul sezon cu forte proaspete decat sa ne stricam perioada de pregatire cu niste meciuri in Europa, in timp ce Dinamo ar defila frumos in Champions League, incasandu-si milioanele de euro. Pierdeti meciul, oameni buni! Nu doar pentru Urziceni, ci si pentru voi.

Ajungem in Europa daca ii batem.Si sincer,Steaua joaca destul de bine.Are nevoie de Bergodi,si ajungem pana in optimi.Iar Dinamo?Sa joace frate in grupe.Sai ia 16 goluri in groapa de la Barcelona.Sa ii bata si echipe din urna 3.Credeti ca nu isi iau papara de la Wolfsburg?O sa se umileasca de nu vor mai dori sa vada CL.Noi vom juca,nu se compara jucatorii Stelei cu cei ale celorlalte echipe.Sunt lasi,e adevarat.DAr mi se pare evident ca nu il agreeaza pe Jiji,ca nu sunt oamenii lui,insa nu au sanse fara antrenor.Mai stiti ca faceam noi in UEFA.

Eu spun sa avem rabdare pana dupa etapa asta ca sa vedem incotro o luam :) Daca si-o fura javrele de la Razvanel? Eu cred ca are toate motivele sa castige meciul asta, stie cam ce capital de simpatie i-ar aduce in cazul unei victorii si stie ca un selectioner nu are cum sa fie altfel decat demn. Chiar am incredere in el. O victorie a Brasovului si una a Urziceniului si ajungem in situatia in care Urziceni nu o sa mai aiba nevoie de puncte, devine matematic campioana :))

Aici sa vedem ce va fi...

Steaua a aratat ca stie cat de cat cu mingea, dar tot cred ca o sa ne bata Unirea pe teren... asta daca nu ia Dinamo bataie de la Brasov :)

Locul 6 ne obliga la 3 tururi preliminare. Asta inaintea celor 6 meciuri din grupa. Practic daca echipa merge bine, vom juca pana la finalul anului 12 meciuri in Europa, fata de cele 6 ale lui Dinamo. Pregatirea de vara va fi distrusa, vom fi epuizati si ne vom bate joc si de urmatorul sezon.

Lasati-i pe rapidisti sau pe olteni! Vedeti-va de gasirea unui antrenor, de formarea unei trupe bune si de atacarea campionatului in cele mai bune conditii...

Eu nu stiu ce va tot stresati atat cu : "dati-le meciul"... Chiar crede cineva ca putem bate la Urziceni... ?

Eu nu stiu ce va tot stresati atat cu : "dati-le meciul"... Chiar crede cineva ca putem bate la Urziceni... ?

Pai romanul tot nu realizeaza ce a facut Urziceniul si considera ca joaca palmaresul. 99% vor acuza Steaua de blat daca va pierde si totusi va juca pe bune.

cred ca in acest meci o sa vedem orgoliul si onoarea jucatorilor Stelei(si aici ma refer DOAR la adevaratii stelisti de la Steaua)nu la altii care l-ar pupa in c*r pe Becali...

Pe mine cel mai mult ma deranjeaza faptul ca si in presa se tot dau variante cum ca Steaua ar ceda meciul dar nimeni nu ia in calcul ca Dinamo poate sa se mai impiedice. Prietenii stiu de ce.

Sau macar ca pur si simplu Urziceniul o sa castige pe teren. Suntem maestrii ai teoriilor conspirationiste.

Mi se rupe daca iau javrele titlul. Ar fi de preferat ca Steaua sa joace fotbal la Urziceni. Indiferent de rezultat. Daca Unirea are ceva forta atunci va invinge fara sa fie nevoie ca adversarul sa-i menajeze. Daca n-are, asta e. In ceea ce priveste Steaua, o calificare in UEFA ... pardon, in Europa League nu ne foloseste prea mult. Ocupanta ultimului loc calificant in Europa League (6 in Romania) va juca 3 tururi preliminare inainte sa ajunga in grupe. Ma indoiesc sincer ca vreun antrenor, indiferent de valoare, ar putea repune pe picioare echipa in doua luni, chiar daca nu ar mai fi incomodat de indicatiile conducerii.

Mi se rupe daca iau javrele titlul. Ar fi de preferat ca Steaua sa joace fotbal la Urziceni. Indiferent de rezultat. Daca Unirea are ceva forta atunci va invinge fara sa fie nevoie ca adversarul sa-i menajeze. Daca n-are, asta e. In ceea ce priveste Steaua, o calificare in UEFA ... pardon, in Europa League nu ne foloseste prea mult. Ocupanta ultimului loc calificant in Europa League (6 in Romania) va juca 3 tururi preliminare inainte sa ajunga in grupe. Ma indoiesc sincer ca vreun antrenor, indiferent de valoare, ar putea repune pe picioare echipa in doua luni, chiar daca nu ar mai fi incomodat de indicatiile conducerii.

Aici e vorba de interes. Dinamo ramane principala contracandidata la titlu. Or nu imi doresc ca acest obiectiv sa ii fie usurat de intrarea a 10 milioane de euro in cont. Urziceniul poate sa il castige, banii aia oricum se vor intoarce, intr-o forma sau alta, la Becali. Dar daca suntem fraieri si ii ajutam pe dinamovisti sa investeasca pe mai departe, ne meritam soarta. Nu vedeti? Daca vor pierde titlul, e posibil sa mai piarda vreo doi investitori pe drum, isi vor mai vinde jucatori...

In realitate in grupele CL 'siguri' sunt doar 5,4 milioane euro. Restul vin prin castigarea de puncte in competite, din drepturi TV, publicitate si vanzari de bilete. Dinamo are o cota de piata mai redusa decat Steaua si probabil nu-si va juca meciurile in Bucuresti. Nu vor putea incasa cat a incasat Steaua. Oricum, daca vor juca in grupe vor fi extrem de obositi. Uita-te parcursul CFR-ului. Banii din Champions League ii vor folosi probabil pentru a mai aduce niste resapati din gradina lui Giovani. In alta ordine de idei nu ma incalzeste cu nimic daca o parte din banii incasati in CL vor ajunge la 'razboinic' via Bucsaru. Probabil isi va face publicitate la greu, va aloca ceva maruntis pentru salariile jucatorilor, va face una-doua achizitii ieftine si va urla un an de zile cum a salvat el Steaua cu banii lui si cum poa' sa faca ce vrea la club.

Sa le dea meciul astora de la Urziceni(nu ca i-am fi putut batea in momentul asta). Sincer,ce putem sa facem in Europa League(in afara de a fi eliminati din primul meci)? CUM Dumnezeu sa le servim loc de CL javrelor,rivalilor de moarte?! Parca aveam si noi o demnitate,o istorie si parca ii uram pe caini,dar se pare ca acest lucru a ramas doar la nivelul suporterilor,nu si la nivelul mercenarilor din teren :thumbdown: ...

Edited by Nyghty

Eu unu nu vreau sa batem si sincer nici nu cred ca putem.Maxim egal la Urziceni,care nu ar ajuta pe nimeni.Sa vedem ce se intampla maine seara si dupa mai vorbim.Oricum daca terminam pe 6 ne stricam pregatirea de vara si oricum nu avem loc asigurat in grupele Europa League,poate ne facem de cocos si ne scoate Baku sau Flora Tallin(nu ca ar fi prima data).

Anul vitor titlu 24!! Acolo sa fie concentrarea nu la meciuri in UEFA.

sanse la europa league mai sunt intr-adevar dar nu depin de noi ci de ce fac altii. si oricum nu stiu cu ce ne ar avantaja sa jucam 3 tururi preliminare deci 6 meciuri pana in grupe, s-ar duce dracu pregatirea de vara...ar fi un sezon cu jucatori epuizati fizic. Asa ca mai bine stam potoliti, facem o curatenie generala in lot, ne intarim cu cativa jucatori si pregatim sezonul viitor. Dar si reconstructia asta o face poolea. Cine? Gigi? Argaseala? Suntem vai mama noastra cu bubele astea pe noi, cu clanul asta mafiot care ne-a acaparat. Eu unul, nici dupa un meci reusit al Stelei nu mai pot fi fericit pe deplin...

Nu credeam ca o sa spun asta vreodata...dati-le meciul!

Eu unu nu vreau sa batem si sincer nici nu cred ca putem.Maxim egal la Urziceni,care nu ar ajuta pe nimeni.Sa vedem ce se intampla maine seara si dupa mai vorbim.Oricum daca terminam pe 6 ne stricam pregatirea de vara si oricum nu avem loc asigurat in grupele Europa League,poate ne facem de cocos si ne scoate Baku sau Flora Tallin(nu ca ar fi prima data).

Anul vitor titlu 24!! Acolo sa fie concentrarea nu la meciuri in UEFA.

Ba da...! Chiar ar fi prima data...

Cand ai vazut o echipa de genul asta sa elimine Steaua ?

Ba da...! Chiar ar fi prima data...

Cand ai vazut o echipa de genul asta sa elimine Steaua ?

FC Sankt-Gallen in 2001.

Oricum nu am patit-o mai niciodata atat de urat ca dinamovistii.

Cum vad eu lucrurile : referitor la acest final "nebun" de campionat cu Steaua in postura de arbitru, cum am da-o nu e bine. Tin cu echipa asta de vreo 14-15 ani, insa niciodata nu mi-a fost atat de scarba de oamenii din interiorul clubului, asa cum imi e acum. Din conducere si pana la jucatori.

De 3 ani de cand am prins si noi gustul UCL, in loc sa ne cizelam, ne-am afundat si mai tare in mocirla. Asta e un lucru clar. Balanta avantaje/dezavantaje ca urmare a participarii in Liga e inclinata vertiginos de aspectele negative. Eu, unul, m-am saturat. Mi s-a luat de imnu' Ligii si de toti maimutoii prezenti in tribune (adesea si-n peluze) care asista ca la un teatru de prost gust (ceea ce a si fost in 90% din cazuri). Cred ca nu ma hazardez daca spun ca Steaua nu se ridica la calibrul unei asemenea competitii, iar motivul ar fi unul singur : conducerea total neprofesionista. Asadar si prin urmare..cel mai bun format pentru Steaua si pentru echipele din Romania il constituie viitoarea Europa League, cu atat mai mult cu cat fondurile vor fi semnificativ suplimentate.

Revenind la situatia actuala din minunata Liga mi(ori)tica, singurul lucru pe care mi-l doresc e ca spurcatii sa mai dea un rateu si anul' asta, chiar daca asta presupune ca Unirea sa ne faca mucii cravata. Cu alte cuvinte, imi doresc ca Steaua sa piarda, drept sau nedrept, si nu ca as fi vreun stelist de rezultat sau vreun ipocrit, ci pentru ca un an de pauza ne-ar prinde bine, in vederea unei posibile strategii pe un termen mai lung si mai cuprinzator, decat incasarea unui munte de bani din Champions League vreo 2-3 ani la rand.

M-am saturat ca Steaua sa mai fie vaca (sau oaia?) de muls a familiei Becali.

Ce pregatire de vara mai buna decat 6 meciuri lejere de nivel de Intertoto?Vom fi in plin sezon pana incepe campionatul pentru ceilalti?Chiar vreti sa stam pe tusa,cand Dinamo se poate califica si de pe locul II.Are doar ture preliminare.Atat.Insa noi putem face mai mult decat ei.Nu trec aia de grupe in nici un fel.Nu prind primavara Europeana.Noi putem.Chiar putem sa trecem de tururile preliminare,putem iesi din grupe,putem ajunge in optimi,poate in sferturi.Si ei vor ramane cu UCL-ul lor.

Nu-s amicale. Si daca al doilea tur preliminar (primul pentru Steaua) e accesibil si cu o echipa adunata de pe plaja deja al 3-a inseamna Serbia, Croatia, Polonia, Slovacia, Norvegia. Iar turul 4 poate insemna Aberdeen, Genoa, Brondby, PAOK ... Cu echipa de acum 2-3 ani aveam sanse mari. Dar cu o echipa total debusolata nici tata antrenorilor nu poate face minuni pana la 1 august. La urma urmei si Protasov a dat chix cu Rosenborg fiindca n-a avut timp sa organizeze cum trebuie jocul echipei.