NonMollareMai88

Oierul Blestemat Pregateste Cuiul Final In Cosciugul Stelei ?

90 posts in this topic

Marian Porcu Iancu a declarat la Fanatik ca are informatii cum ca oierul blestemat pregateste o fuziune a Stelei cu Unirea Urziceni urmand sa preia locul si calificarea in CL.

Oierul nu dezminte declaratia spunand : "mai sunt doua etape pentru ce-a trebuit sa spuna Iancu una ca asta" ... OIERUL BLESTEMAT A CONFIRMAT !!!!!

Din momentul ala Steaua va inceta sa existe....nu putem lasa Oierul sa infinga cuiul final in cosciugul Stelei !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Oierul blestemat catre tiganul Madalin Voicu : "Daca imi reuseste asta ne faci imnul Stelei"

eu nu mai pot de draci..deja tremur, atat de blestemat sa fie acest nenorocit ?

http://www.onlinesport.ro/stiri/fotbal/fot...cu-Urziceni.htm

Edited by NonMollareMai88

uraaaaa uraaaaaa jucam in cl...

iar fac poze cu vedetele CL_ului si ma dau mare la agatat pitipoancele..

uraaaaa uraaaaaa jucam in cl...

iar fac poze cu vedetele CL_ului si ma dau mare la agatat pitipoancele..

frateeeee o sa devenim echipa hybrid ca AEK..se va alege praful de toata istoria Stelei !!!!!!!!!!!!!

informatia a aparut in toate ziarele...

o sa fim o echipa hybrid o sa fim bataia de joc a tuturor, Steaua va deveni oficial echipa tiganilor si va avea imn compus de madalin voicu... 

trebuie oprit cu orice pret sa faca una ca asta, chiar cu pretul vietii. Ciobanu trebuie omorat inainte sa faca una ca asta, nu-l putem lasa sa distruga istoria Stelei !!!!!!!

Of doamne, scuzati limbajul dar scapa Becali o b*sina si voi repede va aruncati pe ea...

Of doamne, scuzati limbajul dar scapa Becali o b*sina si voi repede va aruncati pe ea...

cum dracu sa nu te arunci cand auzi asa ceva ? Oierul asta imputit e in stare sa faca orice pentru bani, pentru asta nu exista traditie, istorie !!!

Edited by Adrian
ai girja la limbaj

cum dracu sa nu te arunci cand auzi asa ceva ? Oierul asta imputit e in stare sa faca orice pentru bani, pentru asta nu exista traditie, istorie !!!

Da Steaua crestina? Cat costa domne Steaua crestina? Dincolo era mai ieftin!!!

Datil ma in morti lui de zdreanta ce e ,Doamneee daca esti acolo sus scapane de gunoiu asta.

Braaavooooooo Loti fular-campionii

Hai sa nu sarim de fund in sus pana nu se hotaraste ceva. Ganditi-va ca Iancu a dat "bomba" inaintea meciului cu Urziceni. Asta ar trebui sa ne dea de gandit putin.

Da Steaua crestina? Cat costa domne Steaua crestina? Dincolo era mai ieftin!!!

invata ma sa te exprimi inainte sa scrii ceva. Ce e cu Steaua crestina? i-a schimbat denumirea in Steaua crestina si nu stiu eu ? Daca o schimba fi sigur ca nu mai sustineam aceea echipa .

Hai sa nu sarim de fund in sus pana nu se hotaraste ceva. Ganditi-va ca Iancu a dat "bomba" inaintea meciului cu Urziceni. Asta ar trebui sa ne dea de gandit putin.

dupa ce se hotaraste ceva o sa fie prea tarziu, tu nu gandesti ? trebuie prevenit sa se intample o asemenea catastrofa pentru esenta Stelismului din Romania.

oierul retardat a confirmat in direct ! nu mai aberati ca a zis Iancu ca a dres Iancu ! E fapt confirmat ca oierul planuieste cu Bucsaru varianta asta 

invata ma sa te exprimi inainte sa scrii ceva. Ce e cu Steaua crestina? i-a schimbat denumirea in Steaua crestina si nu stiu eu ? Daca o schimba fi sigur ca nu mai sustineam aceea echipa .

Vad ca trebuie sa-ti desenez: va isterizati aiurea la orice prostie spusa de cioban. A zis ca face Steaua in 10 colturi? A facut? NU. Cum te poti increde in niste aberatii ale unui idiot?

Si pentru cine nu a inteles faza:

- Iancu, dupa blatul din Groapa a fost incoltit de timisoreni si ca sa scape a zis ca daca bate Urziceniul (el credea ca nu se poate) n-or sa se omoare cu firea in meciul direct

- disperat ca trebuie sa mai dea o mana de ajutor dinamovistilor (dupa cele 6 puncte), arunca o chifla

- lui Becali, aflat pe faza, ii surade ideea si hop isteria generala

Daca ciuma de Becali face asta atunci Steaua intr-adevar moare,asta e tristul adevar. Pai ce noi suntem vreun bragadiru imputit sa facem fuziune? Si cu cine,cu Unirea Urziceni? Nu stiu daca sa crap de ras sau sa dau in plans.

Daca aceasta manevra ii iese ciobanului ma pis pe noua lui echipa,care nu va mai avea nimic din Steaua,e strigator la cer ce vrea sa faca imputitul asta.Credeam ca Borcea e viclean insa Jiji e cu 10 clase peste el la manipulare.A fraierit suporterii punand simboluri pe banca,scazand standardele de performanta ale echipei,si-a fraierit chiar si jucatorii dupa ce nu le-a platit salariile cateva luni etc etc etc.

Daca nu e inca o gluma proasta a lui Jiji,sper ca fostele glorii cu bani sa cumpere palmaresul Stelei de la imputit si sa incepem din nou din divizia c,d sau unde intra echipele noi.

E o pata pe obrazul Stelei si sugestia de a fuziona cu alta echipa insa ciobanul asta nu are limite. Asta distruge din temelii tot ce inseamna Steaua iar noi,presa si fostii mari jucatori stam cu mainile in san,uitandu-ne cum jegul asta doboara un simbol al fotbalului romanesc.Si ma pis pe argumentul "pai el da banii",sa vinda dracu echipa ca e prea prost sa conduca un club atat de mare.Uitati-va la sclavii din jurul sau,cat de priceputi sunt.

Nu stiu daca e pe bune sau nu treaba asta insa ii intreb pe cei care nu sunt inca anti-cioban? Ce mai asteptati fratilor?Cat de orbi sunteti? A distrus echipa asta(uitati-va la joc si la rezultatele din ultimii 3 ani),a adus antrenori pe care sa-i manipuleze cu vrea el,se inconjoara de incompetenti,se pisa pe trecutul nostru,a amenintat ca vinde palmaresul,s-a prostituat pe langa dinamovisti,am ajuns pe locurile 7-8,ratam Europa si acum,lovitura de gratie,amenintarea fuziunii cu Unirea Urziceni.

Vai de capul nostru,in cativa ani pupam divizia B cu ciobanul asta.Aud ca vine Panduru si incepe sa ma doara capul din nou.

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

Vad ca trebuie sa-ti desenez: va isterizati aiurea la orice prostie spusa de cioban. A zis ca face Steaua in 10 colturi? A facut? NU. Cum te poti increde in niste aberatii ale unui idiot?

Si pentru cine nu a inteles faza:

- Iancu, dupa blatul din Groapa a fost incoltit de timisoreni si ca sa scape a zis ca daca bate Urziceniul (el credea ca nu se poate) n-or sa se omoare cu firea in meciul direct

- disperat ca trebuie sa mai dea o mana de ajutor dinamovistilor (dupa cele 6 puncte), arunca o chifla

- lui Becali, aflat pe faza, ii surade ideea si hop isteria generala

Din Steaua in 10 colturi oierul nu avea de castigat 10 milioane de euro si o calificare in Champions League, e chiar asa de greu de inteles ca nenorocitul asta ar face ABSOLUT ORICE pentru bani ?

Eu unul am auzit de varianta asta de mai multa vreme insa am crezut ca-i o fumigena, acum se confirma totul, Bucsaru are datoria la Becali vreo 10 mil Euro si Fecali avea planul asta de mai mult timp din moment ce EU am auzit de el de acum o luna si ceva !

Daca ciuma de Becali face asta atunci Steaua intr-adevar moare,asta e tristul adevar. Pai ce noi suntem vreun bragadiru imputit sa facem fuziune? Si cu cine,cu Unirea Urziceni? Nu stiu daca sa crap de ras sau sa dau in plans.

Daca aceasta manevra ii iese ciobanului ma pis pe noua lui echipa,care nu va mai avea nimic din Steaua,e strigator la cer ce vrea sa faca imputitul asta.Credeam ca Borcea e viclean insa Jiji e cu 10 clase peste el la manipulare.A fraierit suporterii punand simboluri pe banca,scazand standardele de performanta ale echipei,si-a fraierit chiar si jucatorii dupa ce nu le-a platit salariile cateva luni etc etc etc.

Daca nu e inca o gluma proasta a lui Jiji,sper ca fostele glorii cu bani sa cumpere palmaresul Stelei de la imputit si sa incepem din nou din divizia c,d sau unde intra echipele noi.

E o pata pe obrazul Stelei si sugestia de a fuziona cu alta echipa insa ciobanul asta nu are limite. Asta distruge din temelii tot ce inseamna Steaua iar noi,presa si fostii mari jucatori stam cu mainile in san,uitandu-ne cum jegul asta doboara un simbol al fotbalului romanesc.Si ma pis pe argumentul "pai el da banii",sa vinda dracu echipa ca e prea prost sa conduca un club atat de mare.Uitati-va la sclavii din jurul sau,cat de priceputi sunt.

Nu stiu daca e pe bune sau nu treaba asta insa ii intreb pe cei care nu sunt inca anti-cioban? Ce mai asteptati fratilor?Cat de orbi sunteti? A distrus echipa asta(uitati-va la joc si la rezultatele din ultimii 3 ani),a adus antrenori pe care sa-i manipuleze cu vrea el,se inconjoara de incompetenti,se pisa pe trecutul nostru,a amenintat ca vinde palmaresul,s-a prostituat pe langa dinamovisti,am ajuns pe locurile 7-8,ratam Europa si acum,lovitura de gratie,amenintarea fuziunii cu Unirea Urziceni.

Vai de capul nostru,in cativa ani pupam divizia B cu ciobanul asta.Aud ca vine Panduru si incepe sa ma doara capul din nou.

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

nu putem lasa una ca asta sa se intample....facem revolutie :steagcruce::steagcruce::steagcruce::steagcruce::steagcruce:

Mihai Stoica: "Unirea nu fuzioneaza cu Steaua! Iancu vrea sã facã diversiuni înaintea meciului direct"

Propun sa se inchida topicul. Chiar ca suntem latini.

Edited by Melku

Eu cred ca e adevarata informatia.Bucsaru nu are cum sa-si plateasca datoriile si e stelist. Borcea cred ca se va imbolnavi saracu'!

Mihai Stoica: "Unirea nu fuzioneaza cu Steaua! Iancu vrea sã facã diversiuni înaintea meciului direct"

Propun sa se inchida topicul. Chiar ca suntem latini.

Nu e dupa M Stoica prietene, e dupa cum vrea Bucsaru care-i prieten f bun cu fecali si la care are o datorie de 10 mil de euro ! Nu e aberatie stirea, eu unul auzisem de ea de ceva vreme !

Mai bine sa prevenim decat sa ne trezim cand va fi prea tarziu !!!!!

Eu spun ca nu are rost sa comentam ceva pur ipotetic. De fapt nu sa comentam, sa luam foc pe tema asta.

Eu cred ca e adevarata informatia.Bucsaru nu are cum sa-si plateasca datoriile si e stelist. Borcea cred ca se va imbolnavi saracu'!

si motiv de bucurie pentru tine? te mandresti ca o sa jucam in CL din nou?

Nu e dupa M Stoica prietene, e dupa cum vrea Bucsaru care-i prieten f bun cu fecali si la care are o datorie de 10 mil de euro ! Nu e aberatie stirea, eu unul auzisem de ea de ceva vreme !

Mai bine sa prevenim decat sa ne trezim cand va fi prea tarziu !!!!!

Mda, mai bine sa facem ca niste babe barfitoare si sa ne intrebam ce se va intampla.

Incetati naibii cu astfel de idei, pentru ca asa ceva NU SE VA INTAMPLA!!!

Daca se va ajunge la asa ceva, promit ca ma interesez serios de un ucigas profesionist, si va zic la toti cat trebuie sa facem cheta.