Azazello

Dilema: Steaua La Urziceni

127 posts in this topic

Aceasta ar fi intr-adevar varianta ideala. Jegul securist sa o incaseze de la Brasov iar Unirea sa bata la Timisoara. In acest caz Unirea devine matematic campioana si ne putem duce fara nici o grija la Urziceni.

Nu exista dom'ne nici o dilema.Sub nici o forma Dinamo NU trebuie sa joace in CL.Si cu asta am spus totul. ;)

Nu stiu daca va fi cazul sa avem noi vreo dilema la Urziceni pentru ca spurcatii vor trece iarasi pe primul loc. Porcul de Iancu este cu ceva la mana spurcatilor si isi va motiva echipa, va creea tot felul de alte diversiuni doar pentru a opri Urziceniul. Deja a inceput aruncand prostia cu fuziunea (destabilizeaza Urziceniul), apoi a anuntat ca, vezi Doamne, l-au anuntat avocatii ca se amana iarasi decizia TAS, presa avandu-l pe el ca singura sursa a acestei informatii. Intre noi fie vorba cred ca aia de la TAS au si judecat cazul de mult timp, sau nu exista nici un caz, Timisoara nu vede nici un punct inapoi, daca Timisoara ia 6 puncte eu imi dau ban pe forumul asta. Asta ii va monta pe ciobanii gen Alexa sa bage material la greu si numai un meci mare de tot poate ajuta Unirea.

Steaua are maretie fara detalii(treaba ce ne omoara) iar Urziceni are detalii fara maretie.(si sunt unde sunt)Dar la un meci direct balanta se intoarce in favoarea noastra.Cu Urziceni am intrerupt seria de infrangeri.

Inteleg prin detalii:pase corecte,finalizari,aparare ca lumea.

Inteleg prin maretie:Dominatie clara,daruire,neutralizarea fazelor de atac adverse

Astfel Steaua:Va domina clar,va avea vreo 20 de suturi pe poarta,Stancu ne va exaspera cu ratari incredibile,vom nutraliza multe faze de atac ale Urzicenilor,vom rata aiurea toate fazele fixe.Totusi,dupa o dominatie atat de clara am putea avea sanse de 50%.

Urziceniul:Nu va gresi mare lucru,pot avea incredere in Arlaurskis,vor iesi la atac,avand nevoie de 3 puncte.Insa un aspect foarte important:Dan Petrescu.A inteles ce s-a intamplat in Ghencea pe acea ceata,jucatorii vor fi mult mai pregatiti si invatati sa il inchida pe Kapetanos si sa aiba multa graja pe ultimele momente ale meciului.Balanta se inclina la 55%-45% pentru Urziceni.

Sezonul acesta Steaua a avut nu mai putin de 6 gafe ale apararii+portar sub nivelul primului esalon,astfel FC Vaslui-Steaua tur,golul garaghios luat de Zapata;Steaua-FC Arges,retur,primul gol,gresala MARE de pozitionare a intregi aparari,ambele goluri ale Rapidului din retur,ambele goluri ale Otelului din tur din nou Zapata(u vreau sa fiu inteles gresit,e un portar bun).

Dupa cum puteti observa,desi apararea este de echipa nationala,depinde foarte mult de FORMA jucatorilor.Balanta se inclina cu inca 5% pentru Urziceni.

Cu alte cuvinte pierdem si daca nu vrem!

ma bucur pt Unirea si pt Dan Petrescu,Borcea si turcu zero barat multimea vida,noi anul acesta e bine sa stam acasa nu avem echipa pt europa!

Nu stiu daca va fi cazul sa avem noi vreo dilema la Urziceni pentru ca spurcatii vor trece iarasi pe primul loc. Porcul de Iancu este cu ceva la mana spurcatilor si isi va motiva echipa, va creea tot felul de alte diversiuni doar pentru a opri Urziceniul. Deja a inceput aruncand prostia cu fuziunea (destabilizeaza Urziceniul), apoi a anuntat ca, vezi Doamne, l-au anuntat avocatii ca se amana iarasi decizia TAS, presa avandu-l pe el ca singura sursa a acestei informatii. Intre noi fie vorba cred ca aia de la TAS au si judecat cazul de mult timp, sau nu exista nici un caz, Timisoara nu vede nici un punct inapoi, daca Timisoara ia 6 puncte eu imi dau ban pe forumul asta. Asta ii va monta pe ciobanii gen Alexa sa bage material la greu si numai un meci mare de tot poate ajuta Unirea.

Subscriu în totalitate. În plus de asta, ultimul zvon ar fi cã Динамо ar fi fãcut cerere pentru a nu se mai aduce arbitri strãini, iar Brașovul selecționerului cremei de zahãr ars a acceptat! Eu unul îmi puneam mai multe speranțe în meciul Динамо - Brașov decât în Timicioara cu Urziceniul. Dacã se confirmã acest zvon și vom avea arbitri români la meciul din "groapã", atunci Dumnezeu cu mila...

Chiar și așa eu unul tot mai sper într-o minune, într-o evoluție magnificã a mânjilor ãlora tineri ai lui Dan și Meme. Trebuie odatã și odatã sã se spargã și "norocul" spurcãciunilor ãstora!

Edited by LDS

@ bogdanelu:

Campionatu' în groapã la Динамо !

Eu cred ca n-o sa mai fie nici o dilema cu Steaua la Urziceni.

Timisoara va juca pe viata si pe moarte cu Urziceniul si mi-e greu sa cred ca trupa lui Dan Petrescu va bate acolo.

Cat despre Dinamo, si-au aranjat deja toate aspectele ultimelor 6 puncte: arbitru roman cu Brasovul, mutarea orei meciului, vrajeala cu TAS-ul Timisoarei (10x Iancu)... asta e, cred ca e nevoie de o noua minune pentru Urziceni.

Unirea trebuie sa castige amandoua meciurile neaaparat..daca li se da celor de la Timisoara Poli alea 6 pct..tot e bine..orice numai NU Dinamo !!

ia uite ce zic cei de la Onlinesport:

Dinamo incearca sa amane suspendarea lui Marius Niculae

Surse din interiorul clubului Dinamo sustin ca sansele ca o decizie in cazul suspendarii lui Marius Niculae va fi amanata. Comisia de Disicplina ar trebui sa judece joi memoriul depus de Unirea Urziceni dupa gestul obscen facut de atacantul dinamovist, dar sansele ca o decizie sa fie luata sunt minime.

Normal, asa au facut tot sezonul jigodiile. Sper sa nu prinda nici macar locul 2. MERITA.

Auzi cica "dilema" . Bai voi ati innebunit , vreti sa vedeti javrele cu doua stele deasupra emblemei ? o sa fie o zi trista pentru mine cand o sa se intample asta pentru ca 50% pe putin din campionatele castigate stiti foarte bine cum au lucrat in echipa cu federalii si arbitrii . Daca Urziceni castiga la Timisoara e noua campioana a Romaniei ! pe merit de altfel..

Tot nu-mi vine sa cred ca n-am fost in stare sa-i batem pe maidanezi pe teren propriu .

Edited by MadFroG

ia uite ce zic cei de la Onlinesport:

Dinamo incearca sa amane suspendarea lui Marius Niculae

Surse din interiorul clubului Dinamo sustin ca sansele ca o decizie in cazul suspendarii lui Marius Niculae va fi amanata. Comisia de Disicplina ar trebui sa judece joi memoriul depus de Unirea Urziceni dupa gestul obscen facut de atacantul dinamovist, dar sansele ca o decizie sa fie luata sunt minime.

Deja s-a înfãptuit. Decizia s-a amânat. Ce are, ce nu are, acest Динамо e ca mierea de albine. Unge la "suflet" pe toatã lumea!

Jenant. In Romania un club este capabil sa isi vanda onoarea (in special echipa militienilor) pentru 10 milioane de euro, incasari din CL. Pentru cluburile de afara care merg in CL sunt bani de seminte.

M…e la Comisii!

Postat in fotbal intern de Florin Caramavrov

Deciziile pro-Dinamo ale Comisiilor depãșesc limita bunului simț. Nu mai existã pic de jenã, nu mai existã respect pentru ceilalți competitori. Ce se mai poate spune când cazul Marius Niculae, care a fãcut gesturi obscene la Urziceni, la ieșirea de pe teren, e amânat tocmai pentru ca fotbalistul sã joace în partida cu FC Brașov? Existã fotografii, imagini video. De ce nu s-a dat verdictul în acest caz? Nu se vede degetul pe care l-a arãtat Niculae? Ba se vede! Pentru un gest similar, Lãcãtuș a fost suspendat o etapã, Ruiz, la fel.

Eu aș arãta „mijlociul” Comisiilor. Regulamentele sunt fãcute pentru Dinamo în acest campionat. Tamaș a scãpat cu o etapã în loc de douã dupã ce a primit „roșu” direct, partida cu Rapid s-a jucat cu spectatori pentru cã pedeapsa a fost mutatã în Cupã, pe teren neutru! Haideți dom’le sã dãm titlul la câini, ce sã ne mai chinuim douã etape?

Reacția lui Dan Petrescu e normalã. Semnalele sunt atât de clare cã Dinamo trebuie sã iasã campioanã, încât antrenorul Urziceniului are tot dreptul sã facã scandal. Dar Petrescu are o mare șansã: echipa lui e în fruntea clasamentului și joacã pe mâna ei ultimele douã meciuri din campionat.

se pare ca Prosport si Onlinesport au fost singurii care au relatat aceasata super-veste. ca de obicei, GSP sunt niste sclavi imputiti, niste mizerii spurcate

Ipoteza care a bulversat fotbalul românesc în ultima sãptãmînã, aceea cã Unirea Urziceni ar putea fuziona cu Steaua la finalul stagiunii trimițîndu-i astfel pe roș-albaștri pentru a 4-a oarã consecutiv în grupele UEFA Champions League, pierde pe zi ce trece din premisele care o fãceau sã parã realizabilã.

Dupã ce patronul ialomițenilor, Dumitru Bucșaru, a negat pentru Gazeta Sporturilor varianta absorbției de cãtre Steaua, cotidianul Bursa dezvãluie astãzi cã actul în baza cãruia Gigi Becali îi împrumutã patrenerului sãu de afaceri suma de 9.24 milioane de euro are scandența abia în martie 2013! Patronul roș-albaștrilor nu va putea sã îi forțeze mîna lui Bucșaru, care se obligã sã îi cedeze una dintre firmele sale creditorului.

Ipoteza care a bulversat fotbalul românesc în ultima sãptãmînã, aceea cã Unirea Urziceni ar putea fuziona cu Steaua la finalul stagiunii trimițîndu-i astfel pe roș-albaștri pentru a 4-a oarã consecutiv în grupele UEFA Champions League, pierde pe zi ce trece din premisele care o fãceau sã parã realizabilã.

Dupã ce patronul ialomițenilor, Dumitru Bucșaru, a negat pentru Gazeta Sporturilor varianta absorbției de cãtre Steaua, cotidianul Bursa dezvãluie astãzi cã actul în baza cãruia Gigi Becali îi împrumutã patrenerului sãu de afaceri suma de 9.24 milioane de euro are scandența abia în martie 2013! Patronul roș-albaștrilor nu va putea sã îi forțeze mîna lui Bucșaru, care se obligã sã îi cedeze una dintre firmele sale creditorului.

Eu nu mai cred nici o boaba din toate chiftelele pe care le arunca presa si oamenii din fotbalul romanesc pe posturile radio-TV si in ziare.

Pur si simplu oamenii de fotbal romani, neavand rezultate sportive cu care sa se laude, se agita ca tampitii pentru niste subiecte de gradinita.

Problema este fotbalul de tot mai proasta calitate pe care il practica toate echipele romanesti.

Toti ar vrea sute de catralioane de parai si atunci sa vezi ce fotbal ar juca ei !!!

Pe dracu. Putem sa le dam miliarde de catralioane, tot incompetenti vor fi.

Din pacate Jiji Becali nu este un om de afaceri de calitate, este mai degraba un afacerist tipic roman care a profitat de un context favorabil. Va dispare la un moment dat si nimeni nu va mai sti de el.

Din pacate el a introdus la Steaua ideea ca banul face totul, si vezi toate scandalurile in care a intrat ca prostu'.

Daca nu ai mandria de a fi fotbalist la Steaua, mandria ca esti gladiatorul care castiga, si nu cel care face figuratie pentru distractia celor care stau "la masa bogatilor" , nu vei ajunge niciodata printre cei mai buni. Si sunt astfel premise ca si in anul 4000 sa se sarbatoreasca meciul lui Ducadam - traiasca portarii, ca atacantii...

Apropo de expresia "la masa bogatilor" . Nu imi place expresia mult utilizata si daunatoare "la masa bogatilor". As schimba-o cu "la masa celor care muncesc pe rupte". Asta ar dirija atentia pampalailor nostri ca cei de la Barca sau Mancester sunt mai intai muncitori si apoi bogati, ca pentru a ajunge bogat mai intai trebuie sa muncesti din greu.

@LDS Balaj in groapa cu brasovul...

100% de acord !

Edited by Adrian

Sezonul asta ce e sub locul 1 nu are nici o valoare .. concluzia .. Unirea campioana .. si pentru "d"inamo multa **** ! .. europa league ?! .. de pe locu 7 ?! .. cine suntem noi ?!?!?! .. FARA COMPROMISURI !

P.S. Poate totusi faceti in asa fel incat sa nu mai apara alte echipe inafara de a noastra scrise cu prima litera MARE automat .. fac spume sa citesc "d"inamo cu D ;) aici la noi

Edited by drlv85

Sunt mai multe ipoteze aici:

1. La cum jucam, n-avem cum sa invingem la Urziceni. S-a vazut asta aseara la Timisoara.

2. Este posibil sa invingem la Urziceni pentru ca ciobanul vrea sa-si ajute jegul din groapa, adica pe prietenul Borcea ca si el l-a ajutat atunci cu chefereul. Deci asta inseamna ca ii va motiva si va juca cu prima echipa acolo. Miza este dubla ajutorul celui mai sus mentionat + o calificare (si bani bineinteles) din Europa League.

3. Sincer, nu meritam sa ne calificam in vreo cupa europeana si este momentul pentru o pauza. O pauza care ii va crea ciobanului o gaura in buget.

Singura solutie ca sa ne revenim in viitor este sa scapam de Becali & co. de la club. Sa nu mai fie nimeni din anturajul lui in noua Steaua. Mai ramane sa vedem cand se va intampla asta ...

forzateaua

Steaua va invinge cu sau fara Becali. Hai ros-albastri! :hai_steaua:

Steaua va invinge cu sau fara Becali. Hai ros-albastri! :hai_steaua:

Steaua trebuie sa bata neaparat "Urzicenii" ( vorba lu' Turcu) .Da-i in plm de urzicati si de muncitori. Noi suntem Steaua!

augh.augh.augh.

Eu n-am frate nici dilema. Noi suntem Steaua. Dar jucatorii aia lesinati,patronul si restul nu sunt Steaua.O mana de mercenari care cand vor pleca din Ghencea o sa faca la fel ca Trica.

Daca bate Urziceni la Timisoara si titlul va depinde de ultimul meci sa vedeti "noi stelisti " infiltrati pe aici. Facem pariu????

Edited by vlad

Oricum, am impresia ca Unirea nu va invinge la Timicioara. La cat de disperat e Iancu pare clar ca AEK vor face tot ce pot sa-i scoata din cursa pe urzicenari. Pe de alta parte sansa ca dhinamo sa nu invinga Brasovul la Bucuresti e foarte mica. Pe de o parte Mucescu junior nu cred ca s-ar opune daca senioru' i-ar cere s-o lase mai usor. Iar senioru' are mai multi preteni la dhinamo decat la Urziceni. Plus ca nici Dinu Gheorghe si nici patronu' Brasovului n-au nevoie de belele militzieniste. Iar daca dhinamo ia fata Urziceniului atunci ultima etapa nu mai conteaza pen' ca familiei Penescu probabil le-ar prinde bine la dosar daca nu s-ar pune de-a curmezisul. Iar Badea, antrenorul Argesului a jucat vreo 4 ani la dhinamo. Jocul Stelei de la Urziceni nu va avea nici o miza.

acuma nu mai conteaza cine ce, Dinamo a pierdut titlu si noi trebuie sa ne vedem de ale noastre si sa luam 3 puncte,