Posted May 22, 2009 (edited) · Report post bodanelu-Cum adica sunt prea frustrat de romani? SteauaB-Noi vorbeam de Steaua Bucuresti, nu de Barcelona, Milan si asa mai departe... LE:In fine...aveti dreptate.. Edited May 22, 2009 by crysty14 Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 22, 2009 · Report post Vlad Rusu este un atacant foarte bun, inteligent, a dovedit-o la Steaua 2... Daca mergem pe principiul asta,Pedriel care a dat acolovreo 10 goluri cum mai e? Steaua 2 e in C,iar Steaua 1 are nevoie de jucatori acum,nu peste 5 ani. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 22, 2009 (edited) · Report post S-a gasit un tampit ca tine si alti 20 de forumisti sa latre acum cand echipa e praf.De-asta nu puteti voi sa dormiti noaptea...ca e Becali patron.Pai cand erau rezultate cum era ba? Rezultatele va dor tata.daca era sa va doara ca e Becali patron aveam scandalul asta din 2004.Ori cum plm explici ba ca aceste proteste au inceput simultan cu jocul tot mai slab al echipei? DE CE PLM ATI TACUT 4 ANI CAND ERAU REZULTATE?Daca erati asa de tari in principii ati fi latrat de atunci.Asa sunteti doar niste speculanti ai momentului. va rog sa nu-l bagiti in seama. Este un iubitor de CL. DOar atat! Pai cum ne-am trezit acum? Pai eu urlu de vreo 2 ani ca Becali ne duce in jos. Si acum astia ca tine urlati pe aici ca echipa se sustine si la bine si la rau. Pai daca merge din rau in rau... pe cine plm sa sustinem? Tu simti ca asta e Steaua? eu unul nu. Si mai rau, merg din inertie la stadion. Dar tot o sa ma duc. Nu-mi cedez locul unui becalizat, unui suporter de CL, asa ca tine @crysty14 nu e vb de tine. E vorba de SteauaB. El e prea frustrat. Edited May 22, 2009 by bodanelu Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 22, 2009 (edited) · Report post @SteauaB I-ai verificat pe fiecare in parte? Te-ai uitat cum se misca? Nu mai exagera atat cu jucatorii tai straini, ca oricum nu te baga nimeni in seama....daca ara fi fost dupa tine, ai interzice fotbalul si tot sportul in Romania... de ce mai tii cu Steaua daca nu iti plac jucatorii romani? tine cu ungurii, cu nemtii, cu somalezii, cu indienii....si lauda-i pe aia... Edited May 22, 2009 by Fan FC Steaua Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 22, 2009 (edited) · Report post bodanelu-Dar pe cine ar trebui sa bagam in seama Scuze bodanelu, acum am inteles ce vroiai sa zici... Edited May 22, 2009 by crysty14 Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 22, 2009 · Report post Alexa: "Steaua a fost mai bunã decât ne așteptam!" inteleg ca o echipa poate sa aibe si perioade de recul, inteleg totodata ca un jucator urias cum a fost Lacatus nu va putea sa se identifice prea curand cu meseria de antrenor, mai inteleg ca avem accidentati pe alocuri, ma fac ca inteleg simpatia veteranilor din cele 2 tribune la adresa miticului Gigi, dar o declaratie ca cea data de alexa nu pot s-o accept, desi in esenta e o observatie transanta a acestui pseudojucator. sa-nteleg din declaratia lui, ca e surprins cum de o echipa submediocra ca a noastra si-a permis sa spere la un rezultat pozitiv pe terenul clonei fostei Poli Timisoara? culmea este ca afirmatia lui este una sincera, spontana si asta ma doare cel mai mult; am ajuns o echipa care surprinde atunci cand incurca pe cineva! Gigi Becali, tu chiar nu vrei sa pleci? Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 22, 2009 · Report post S-a gasit un tampit ca tine si alti 20 de forumisti sa latre acum cand echipa e praf.De-asta nu puteti voi sa dormiti noaptea...ca e Becali patron.Pai cand erau rezultate cum era ba? Rezultatele va dor tata.daca era sa va doara ca e Becali patron aveam scandalul asta din 2004.Ori cum plm explici ba ca aceste proteste au inceput simultan cu jocul tot mai slab al echipei? DE CE PLM ATI TACUT 4 ANI CAND ERAU REZULTATE?Daca erati asa de tari in principii ati fi latrat de atunci.Asa sunteti doar niste speculanti ai momentului. Eu deja "latru" impotriva lui Becali de vreo 3 ani incoace... Normal ca nu comentam nimic cand echipa juca,aveam manager,toata lumea isi vedea de treaba lui,creditorul era invizibil... Comentariile impotriva lui au aparut,dupa cum era si firesc din partea unor suporteri,odata cu inceputurile dementei lui. P.S. stau si ma intreb:tu nu te-ai saturat de tine?Nu faci altceva decat sa-i canti in struna gibonului,pe un site unde opinia majoritara este impotriva acestuia.Vrei popularitate?Vrei sa ai multe raspunsuri,sa pari mai interesant?Eu cred ca ai si tu o afacere din aia de iti da profit 5-600 de lei pe luna si singurul tau vis este sa ajungi si tu bogat ca Jiji!... Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 22, 2009 (edited) · Report post Cititi bine ce spun Stanici si bodanelu deoarece au mare dreptate. @redondo Eu am 2 ani de cand sunt impotriva lui Becali. Pana atunci isi facea treaba corect, profesionist, ca un patron normal, ceea ce nu mai e cazul acum. Eram impotriva lui si cand tu si cei ca tine va bucurati ca a venit Realu in Ghencea.... Edited May 22, 2009 by MoWeed Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 22, 2009 · Report post (...).De-asta nu puteti voi sa dormiti noaptea...ca e Becali patron.Pai cand erau rezultate cum era ba? Rezultatele va dor tata.daca era sa va doara ca e Becali patron aveam scandalul asta din 2004.Ori cum plm explici ba ca aceste proteste au inceput simultan cu jocul tot mai slab al echipei? DE CE PLM ATI TACUT 4 ANI CAND ERAU REZULTATE?Daca erati asa de tari in principii ati fi latrat de atunci.Asa sunteti doar niste speculanti ai momentului. PENTRU CA ATUNCI Steaua MAI JUCA SI FOTBAL. Presupun ca vezi diferenta intre un joc bun si un joc penibil. Si cel mai grav e ca pe fondul jocului din ce in se mai slab idiotul ala e din ce in ce mai isteric. Avem alte probleme acum, nu avem timp sa-i suportam ambitiile tampite. p.s : daca vrei sa vorbesti de latrat intra pe dinamoprostia. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 22, 2009 · Report post @SteauaB I-ai verificat pe fiecare in parte? Te-ai uitat cum se misca? Nu mai exagera atat cu jucatorii tai straini, ca oricum nu te baga nimeni in seama....daca ara fi fost dupa tine, ai interzice fotbalul si tot sportul in Romania... de ce mai tii cu Steaua daca nu iti plac jucatorii romani? Am vazut meciul. Si imi pare rau, nu am vazut nimica in el.(Nu vad nicio rautate in asta Adrian)..Am zis eu ca urasc jucatori romani? Sunt fan Hagi, Ilie, Lacatus, Petrescu, Popescu. Erau jucatori tehnici cu viteza. Dar jucatori romani de ziua de azi, nu stapanesc deloc mingea. PS: ADica nu ma baga nimeni in seama? Exista Adrian, dar adevarul este, de ce sa fiu bagat in seama? Ce crezi, ca sunt ca Interistul ala. Cristian Danonino la hi5? Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 22, 2009 (edited) · Report post Pai da Bogdane,de 2 ani,de cand NU MAI MERGE JOCUL. @Marcule Care e problema cu opinia majoritara.Daca majoritatea serveste un rahat la micul dejun,trebuie sa fac si eu la fel? Fiecare are dreptul la o parere.Nu va convine, e simplu.Ma data afara. Nu te-ai saturat sa fi un papagal? @Mo Weed I-am raspuns civilizat lai Stanici,fara a raspunde la unele jigniri. Nu ai tu de unde sa stii cat m-am bucurat eu ca vine Realul in Ghencea. Poate doar in sensul ca jucand contra lor te simti o echipa mare. Edited May 22, 2009 by redondo Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 22, 2009 (edited) · Report post S-a gasit un tampit ca tine si alti 20 de forumisti sa latre acum cand echipa e praf.De-asta nu puteti voi sa dormiti noaptea...ca e Becali patron.Pai cand erau rezultate cum era ba? Rezultatele va dor tata.daca era sa va doara ca e Becali patron aveam scandalul asta din 2004.Ori cum plm explici ba ca aceste proteste au inceput simultan cu jocul tot mai slab al echipei? DE CE PLM ATI TACUT 4 ANI CAND ERAU REZULTATE?Daca erati asa de tari in principii ati fi latrat de atunci.Asa sunteti doar niste speculanti ai momentului. Pardon. Protestele au început imediat dupã ce și-a dat Lãcãtuș demisia prima datã. La meciul cu Buzãu a început sã fie jj înjurat iar. Atunci jocul nu era atât de prost, nici poziția din clasament, iar jocurile din UCL cu Bayern și Fiorentina au fost onorante și se putea mai mult decât s-a obținut. De ce s-a tãcut 4 ani? Niște motive cred c-ar fi urmãtoarele: jj nu-și pusese fularul lui dinam0 la gât, Hagi și Lãcãtuș n-au fost umiliți, în cupele europene echipa avea niște prestații onorante, nu doar cât sã fie decontate premiile de la UEFA, nu trecuserã 10 ani de la ultima Cupã câștigatã, principalul obiectiv nu era locul 2, MM asigura o conducere cât de cât profesionistã, în limitele permise de patronul pe care nu-l luase damblaua atât de tare și care încã nu "învãțase fotbal" și nici nu pãrea a avea de gând sã-i învețe și pe alții care știau deja fotbal de 1000 de ori mai bine decât știe el cum se cresc oile. Edited May 22, 2009 by 1on Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 22, 2009 · Report post Pai da Bogdane,de 2 ani,de cand NU MAI MERGE JOCUL. N-are nici o legatura cu jocul. Intelege asta! Jocul este doar consecinta amatorismului care exista in club; este consecinta unor transferuri facute pentru 3 puncte sau impunerii lui Nicolita in primul 11(Szekely si Semedo joaca asa de prost pentru ca ei sunt mijlocasi dreapta. In schimb joaca in stanga, de parca atletul nu ar putea alerga la fel de bine pe ambele parti). Protestam pentru jignirile care ni le-a adus acest jeg(atat prin fapte cat si prin vorbe). Protestam datorita faptului ca renumele clubului este terfelit de Jiji; gloriile steliste sunt jignite, clubul este implicat in foarte multe scandaluri si afaceri dubioase. Jocul este consecinta actiunilor lui Becali. Pentru a rezolva aceasta problema trebuie sa-i rezolvam sursa... Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 22, 2009 · Report post Cu sau fara MM, Becali tot urla si atunci la TV si zicea ce i se scula.Dar da ce sa protesteze baietii daca echipa mergea ceas? Spuneti ca nu suportati sub nici-o forma personajul Becali.Bun...atunci de ce n-ati protestat din 2000.Omul, de atunci a aratat ca nu prea e sanatos la cap.Nu? Aaaa...ati asteptat sa nu mai joace echipa nimic,si deci automat sa aveti un motiv serios. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 22, 2009 (edited) · Report post Pardon. Protestele au început imediat dupã ce și-a dat Lãcãtuș demisia prima datã. La meciul cu Buzãu a început sã fie jj înjurat iar. Atunci jocul nu era atât de prost, nici poziția din clasament, iar jocurile din UCL cu Bayern și Fiorentina au fost onorante și se putea mai mult decât s-a obținut. De ce s-a tãcut 4 ani? Niște motive cred c-ar fi urmãtoarele: jj nu-și pusese fularul lui dinam0 la gât, Hagi și Lãcãtuș n-au fost umiliți, în cupele europene echipa avea niște prestații onorante, nu doar cât sã fie decontate premiile de la UEFA, nu trecuserã 10 ani de la ultima Cupã câștigatã, principalul obiectiv nu era locul 2, MM asigura o conducere cât de cât profesionistã, în limitele permise de patronul pe care nu-l luase damblaua atât de tare și care încã nu "învãțase fotbal" și nici nu pãrea a avea de gând sã-i învețe și pe alții care știau deja fotbal de 1000 de ori mai bine decât știe el cum se cresc oile. Citeste partea ingrosata redondo. Jiji nu era atunci prezent la fiecare emisiune televizata distrugand prin fiecare declaratie Steaua. Nu avea inca parerea ca el e cel mai priceput la fotbal si nu facea transferuri dupa cum vroia el. Clubul nu era plin de lingai si rude de-ale lui, stafful medical nu era incompetent, Jiji nu se implica atat de mult in alcatuirea primului 11. Pe scurt: ASIGURA UN CLIMAT PROPICE PERFORMANTEI! Pentru asta i s-au iertat anumite derapaje de-a lungul primilor ani la Steaua. Edited May 22, 2009 by MoWeed Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 22, 2009 · Report post S-a gasit un tampit ca tine si alti 20 de forumisti sa latre acum cand echipa e praf.De-asta nu puteti voi sa dormiti noaptea...ca e Becali patron.Pai cand erau rezultate cum era ba? Rezultatele va dor tata.daca era sa va doara ca e Becali patron aveam scandalul asta din 2004.Ori cum plm explici ba ca aceste proteste au inceput simultan cu jocul tot mai slab al echipei? DE CE PLM ATI TACUT 4 ANI CAND ERAU REZULTATE?Daca erati asa de tari in principii ati fi latrat de atunci.Asa sunteti doar niste speculanti ai momentului. pai vezi ma ca esti prost? eu sunt anti Gigi de foarte mult timp, de la vanzarea lui Neaga in Corea. sunt anti Gigi activ inca de pe vremea lui Protasov, din momentul in care baiatul a inceput sa debiteze tampenii cu "Steaua Crestina", "Steaua in 8 colturi",etc etc. Atunci ce rezultate erau? Un titlu si o campanie europeana despre care nu stia nimeni daca era doar norocoasa sau daca echipa chiar are valoare. Ha ha ha ha! Tie ti se pare ca oamenii sunt anti Gigi de 2 luni ba? Nu vezi ca vorbesti numai prostii? Nu vezi ca nu ai nici un argument bun? Sunt utilizatori aici care au nicknameul "antigigi", utilizatori inregistrati din 2005. Si ei sunt anticioban de 2 luni? Un tampit ca mine si alti 20 de forumisti? Pfff....orbule si surdule!!! Tu nu vezi cati oameni il huiduie pe stadion? Nu auzi? Atat esti de in love cu oierul incat nu vrei sa vezi adevarul. Vezi doar ce vrei tu si ce iti zice idolul. Ti-am mai zis sa ne scutesti. Nu ai nici o treaba cu Steaua. Du-te tu la Craiova ta si vorbeste acolo despre idolul tau. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 22, 2009 (edited) · Report post In orice domeniu este necesar sa delimitezi problemele. E un politician dobitoc...bun,nu-l votezi.Pe tine, ca suporter al acestei echipe te intereseaza Becali doar ca patronul Stelei.Nimic mai mult.Daca s-a certat sau nu cu Hagi,e treaba lor.Il cunoasteti voi personal pe Rege ca sa stiti ca este un om extraordinar? Sau e suficient ca daca a fost cel mai mare fotbalist roman sa aiba mereu dreptate? In cei 6 ani de cand e patron Becali va convin in general rezultatele? PS A propos Mo Weed in legatura cu jignitul fostelor glorii...MM a facut acest lucru mult mai pronuntat. Edited May 22, 2009 by redondo Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 22, 2009 (edited) · Report post Redondo, ia da-ne tu noua citate din care sa reiasa ca iesirile publice ale lui behehecali era macar pe sfert atat de idioate in perioada 2000-2005 comparativ cu manifestarile din ultimii 3 ani. Si nu ti se pare normal ca protestele sa devina mai agresive atunci cand echipa nu joaca nimic in schimb idiotul ala nu pierde nici un prilej sa se dea in stamba ? Cam ce-ai vrea ? Atunci cand echipa joaca fotbal sa se protesteze iar atunci cand nu mai joaca sa fie liniste ? Exact ca ACTIONAR al Stelei ma intereseaza. Altfel ma durea exact in *** de el. Ca actionar al Stelei are niste OBLIGATII. Nu intelege ? Sa se care. Edited May 22, 2009 by DanStan Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 22, 2009 (edited) · Report post Jiji nu era atunci prezent la fiecare emisiune televizata distrugand prin fiecare declaratie Steaua. Nu avea inca parerea ca el e cel mai priceput la fotbal si nu facea transferuri dupa cum vroia el. Clubul nu era plin de lingai si rude de-ale lui, stafful medical nu era incompetent, Jiji nu se implica atat de mult in alcatuirea primului 11. Pe scurt: ASIGURA UN CLIMAT PROPICE PERFORMANTEI! Ba era la fiecare emisiune da' nu vorbea tâmpenii atât de mari, și era ocupat și cu politica, în proporție mare, rude și lingãi erau și atunci lângã el: Leo Strizu, Teia Sponte, însuși MM, care nu ezita sã-i irite dosul, dar astfel încât sã nu dãuneze echipei. Stafful medical era același. Am mai gãsit un motiv: nu ieșea la fiecare victorie în fațã și sã spunã cã "iar i-a ajutat Dumnezeu lu' becalii" iar la înfrângeri sã arunge cu rahat în jucãtori. ªi, redondo, probabil ai prieteni sau cunoscuți care țin cu alte echipe, dar care sã fie interesați într-adevãr. Întreabã-i pe ei ce pãrere au, dacã jj mai face vreun bine Stelei sau nu, ei fiind într-o poziție "mai" neutrã. Edited May 22, 2009 by 1on Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 22, 2009 · Report post Ha ha ha ha! Tie ti se pare ca oamenii sunt anti Gigi de 2 luni ba? Dar sa nu zici, ca nu exista stelisti, care abea acum - sunt si ei antigigi. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 22, 2009 · Report post Cu sau fara MM, Becali tot urla si atunci la TV si zicea ce i se scula.Dar da ce sa protesteze baietii daca echipa mergea ceas? Spuneti ca nu suportati sub nici-o forma personajul Becali.Bun...atunci de ce n-ati protestat din 2000.Omul, de atunci a aratat ca nu prea e sanatos la cap.Nu? Aaaa...ati asteptat sa nu mai joace echipa nimic,si deci automat sa aveti un motiv serios. adopta pozitia de disident cand argumentele iti permit acest lucru. poti avea pareri subversive, dar nu te afunda in penibil ca nu este cazul. ultimile 10 postari iti raspund clar la toate neclaritatile pe care le ai si te rog sa ma crezi ca nu inteleg de ce continui lupta asta absurda cu tine insuti. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 22, 2009 (edited) · Report post Hai ma sa fim seriosi.Omul asta a suferit mereu de grandomanie si a vorbit prostii la TV mereu....de cand a aparut,din 2000.Dar pe mine ma intereseaza decat ce a realizat la Steaua. Daca mie mi se pare ca unul dintre voi e idiot,ce sa fac? Sa-l caut sa-i dau cu ceva in cap? @Kaycee El este patron al acestei echipe.Vrei sa-ti dovedesc cu argumente ca echipa a avut mari realizari sub conducarea lui? Cu argumente. Edited May 22, 2009 by redondo Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 22, 2009 · Report post Cu sau fara MM, Becali tot urla si atunci la TV si zicea ce i se scula.Dar da ce sa protesteze baietii daca echipa mergea ceas? Spuneti ca nu suportati sub nici-o forma personajul Becali.Bun...atunci de ce n-ati protestat din 2000.Omul, de atunci a aratat ca nu prea e sanatos la cap.Nu? Aaaa...ati asteptat sa nu mai joace echipa nimic,si deci automat sa aveti un motiv serios. Mai nene, tu iei bani de la cioban? Esti ruda cu el? Macar zi, naibii, de ce faci asta, ca sa stim o treaba si sa nu-si mai uzeze toti tastaturile pentru a te face pe tine sa vezi ceva evident. Daca vrei, iti scriu acum cel putin 10 echipe de top ale Europei, ale caror primi oameni in ierarhia clubului au fost contestati pentru faptul ca nu sunt rezultate. Si aici o pot trece in capul listei pe Barcelona, unde tot stadionul striga impotriva lui Laporta cand echipa nu mergea si Real lua campionatul. Asadar, care ar fi problema daca s-ar scanda importiva lui pentru ca echipa nu merge? Intelege, echipa nu merge din cauza lui, si aici nu e cazul sa enumar si eu, pentru a miia oara, toate "relele" facute de cioban. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 22, 2009 · Report post Ba era la fiecare emisiune da' nu vorbea tâmpenii atât de mari, rude și lingãi erau și atunci lângã el: Leo Strizu, Teia Sponte, însuși MM, care nu ezita sã-i irite dosul, dar astfel încât sã nu dãuneze echipei. Stafful medical era același. Dar ma indoiesc ca un conducator ca MM ar fi permis pastrarea unui staff medical care a dovedit o incompatenta crasa in ultimii 2-3 ani. Dupa plecarea lui MM, Jiji a pus presiune pe medici sa recupereze mai repede jucatorii. Radoi de cate ori a fost fortat si s-a accidentat tocmai din cauza asta? Avea lingai, dar MM, desi era lingau, totusi mai era si cat de cat profesionist. Oricum nu se compara cu Argaseala. Ianuli sau mai stiu eu ce alte personaje rude cu Jiji nu erau inca in club. Ce-i drept ca la televizor aparea des, dar nu spunea asemenea tampenii ca acum. Plus ca, de multe ori, era intrebat MM Stoica despre chestii legate de echipa deoarece el dadea raspunsuri mai taioase la adresa adversarilor. Dar pe mine ma intereseaza decat ce a realizat la Steaua. Adica numai rezultatul.... Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 22, 2009 (edited) · Report post Hai ma sa fim seriosi.Omul asta a suferit mereu de grandomanie si a vorbit prostii la TV mereu....de cand a aparut,din 2000 Vino cu exemple, nu-ti mai da cu parerea. Da-ne niste exemple de declaratii tembele ale oii nebune care sa fie cel putin la fel de penicile ca cele din ultimii ani. p.s : Ceausescu 'le-a dat case' unora, cel putin asa zic ei. E o 'realizare'. L-ai fi vrut presedinte daca mai traia ? Asa, cu tot tacamul, fara haleala, curentul taiat 8-12 ore pe zi, securisti sau turnatori care sa te asculte si la wc, etc ? Ce sa mai zic, pe altii ii preocupa problemele Stelei. Pe tine te preocupa de ce e injurat behecali. Fiecare cu prioritatile lui. Edited May 22, 2009 by DanStan Share this post Link to post Share on other sites