Dragoshel

Fc Timisoara - Steaua 1 - 0 (1 - 0)

231 posts in this topic

Pedrazini e sub Lacatus.Sincer!

Sub Lacatus e mai greu sa fii :D Oricum Steaua merge cam din inertie de un an jumate, asa ca si fara Massimo ar fi cam aceeasi ciorba.

Oricum, Ionescu le da 3 boabe "vesticilor" si-i linisteste definitiv :D

cu scuzele de rigoare si cu riscul de a fi considerat timpit,va intreb:ce bucurie ar exista intr-o victorie a Stelei condusa magistral de pe banca,loja,tribuna si toate sectoarele bucurestiului+fostul SAI de catre maestrul emerit al sportului...............aplauze............marele oier fecali? cu fulgerul sper sa pierdem categoric,asa cum sper sa pierdem si in celelalte doua meciuri!n-as suporta sa vad ca ajungem in europa datorita acestui manelist nenorocit!si asta se umfle in pene la TV-urile pizdii cu calitatile sale de antrenor!NU,NU VREAU NICIUN PUNCT IN MECIURILE ASTEA,VREAU CA ACEST OLIGOFREN ANCHETAT PENAL SA-SI RECONSIDERE POZITIA!SI SA PLECE!SA-SI RECONSIDERE POZITIA IN ASA FEL INCIT SA CRAPE ACOLO UNDE VA STA!

MORI jj,mori alaturi de oile tale care vor ramine fara stapin!

PS:sa ma scuze oile,n-am nimic personal cu ele!

eu unul sunt complet de-acord cu The Flyer...prefer sa pierdem toate meciurile ramase, poate isi da seama si gibonu' ce "mare antrenor" este iar urmatorii antrenori vor avea infine ceva liniste sa-si faca treaba...

Pronostic: AEK Timisoara - Steaua 2-1

@allyylla

nu am spus ca va fi blat,am spus ca ei isi doresc sa ne aiba la degetul mic din punct de vedere al jocului,deoarece ei au suferit cu Dinamo o infrangere rusinoasa,adica pe romaneste cel mai vizibil blat.

@Virgil

Nu ai gresit cu acea maxima,din pacate.

Spun din pacate,pentru ca mi-as fi dorit o victorie,atat cu Rapid cat mai ales cu Dinamo.

Cand auzi piticania aia dinamovista vorbind de Steaua,te ia cu lesin nu alta.

Cat despre meciul cu Timisoara,nici nu stiu ce sa spun.Ajungi la un moment dat sa te blochezi.Ai vrea o victorie,dar stii ca va creste lana pe oaie de bucurie,ai vrea sa piarda,dar asta nu prea mai inseamna spirit de stelist.

Oricum ai da,nu prea iese!

Edited by Bogdan4Steaua

Haideti baietii batetii pe ciumisoreni!!!

la anul sper sa promovam !!! FoRZZA UTA1!!!

Vineri veti castiga la Timisoara!!!

Da UTA,la anul va asteptam in prima Liga.Ar fi frumos,o echipa cu asa traditie merita sa fie in prima Liga.Dar,desi si voi aradenii vreti,nu cred ca batem pe Poli,n-avem cu cine!

deci jucam in deplasare , face Jiji echipa , sigur infrangere nu ma astept la nimic alceva sper sa nu ne facem de ras

scurt si concis, 100% de acord.

sper sa nu luam bataie la scor, ca aia au de luat o revansa pentru un 1-8 si mi-e teama ca e cea mai buna ocazie pentru ei.

desi Timisoara e plina de surprize, sunt 99,99% sigur ca si-au asigurat bugetul de anul viitor pariind pe propriile rezultate, ca de ex cu mediasul. la fel a facut si Craiova, tare sunt curios cat a castigat mititelul la pariuri pentru meciul cu buzaul!

Edited by mountytoma

cum se prezinta echipa in acest moment , nu cred ca mai avem prea mari sanse sa prindem locul 5 , dar cu o victorie la Timisoara putem spera . Nu cred ca putem sa castigam la Timisoara , dar sper :)

:kisstogether: hii!!!!!!!vine meciul,,marele meci..........,iarasi vom fi in dificultate,insa vom trece si peste asta ca doar suntem niste invingatori.Forza Steaua

:kisstogether: hii!!!!!!!vine meciul,,marele meci..........,iarasi vom fi in dificultate,insa vom trece si peste asta ca doar suntem niste invingatori.Forza Steaua

Nu cumva campioni ai egalelor?Pronostic 1 sau X

Sper in cel mai prost meci pe care l-a jucat Steaua vreodata, un 8-1 ca razbunare pentru ce s-a intamplat acum cativa ani, cum spunea si cineva mai sus... Decat sa batem Poli cu ciobanul antrenor, mai bine jucam 2-3 ani in Liga II sa vedem unde ajunge fotbalul romanesc...

Ma sperie gandul ca am putea castiga, dar mai rau e ceea ce va urma dupa... Ciobanul se va gandi ca n-are nevoie decat de Pedrazzini si la anul' va cobora pe banca si cine stie... : poate chiar pe teren... Varf cu Giovanni mijlocas central si cu Argaseala extrema ca doar el cunoaste marginea terenului de cand era tusier...

Si ce e grav e ca nu glumesc... De asta mi-e frica... Sa nu-l vedem pe acest cancer pe teren...

Nu-mi vine sa cred unde am ajuns... :cursing: Sa sustinem AEK-ul, dar poate nu e asa grav ca doar echipa asta a fost construita de Toni Dobos...

Rusu titular in seara asta? :hmmm:

Sper sa faca un meci bun.

Asa se aude. Si decat un Litu care nu e in stare sa faca o preluare , zic ca Rusu e o varianta mai buna. Poate isi da si el sufletul pentru echipa , pentru ca astia mari sunt vai de mama lor.

rusu va da fara dar si poate sufletul pentru Steaua!!e un stelist adevarat,si vrea sa demonstreze ca merita sa fie la echipa mare...sper totusi intr-o victorie acuma,si sa prindem europa league.....si la anul,cine stie,poate vine un antrenor bun si luam odata titlul cu numarul 24!!!

E catastrofa si daca castigam,deoarece ne trezim cu Jiji si sezonul urmator ca antrenor,si daca facem egal caci pierdem Europa League,si daca pierdem,deoarece terminam pe locul 8 sau 9.

Ce meci frumos! :death:

In seara asta vom castiga, doar se apropie alegerile europarlamentare, iar Jiji fiind antrenorul Stelei, trebuie sa iasa in fata, iar prostimea sa creada ca el e salvatorul intregii suflari ros-albastre. Probabil, o sa declare iarasi la sfarsitul meciului, binenteles, in direct la antena 1: "E greeeu cu Becali, daca nu ma implicam eu, Steaua nu mai pupa Europa!"

p.s la sfarsitul acestui sezon, Becali o sa se revanseze fata de Eancu, cumparandu-i de la Poli aek Timisoara inca 2-3 gloabe.

Nu se poate cat il lauda astia de la Antena1 pe Becali .. ca ce grozav joaca Rusu (din 2 in 2 minute),

ca jucam mai bine decat in meciurile trecute, etc, etc ....

:sick: