nicobo78

Reclamatie Impotriva Asociatiei Independente A Suporterilor Stelisti

20 posts in this topic

Cu parere da rau trebuie sa spun ca pina in prezent aceasta asociatie nu a fost capabila sa lupte eficient impotriva lui Becali.Sa faca cunoscute nemultumirile suporterilor in presa si televiziune.Daca tot terfeliti pe Becali la stadion atunci de nu il terfeliti in in televiziune ,presa....??Trebuie doar sa gasiti un om cu un caracter iritant ca lui Becali!

Fara niciun fel de sarcasm: propune tu alte metode de lupta impotriva lui Becali.

@nicobo

e destul de usor sa spui "nu a fost capabila sa lupte eficient impotriva lui Becali" dar in realitate cei care lupta impotriva lui Becali sunt doar cei din AISS, PN si PS. Cam atat, in rest nimeni.

Presa despre care vorbesti tu ii ia apararea lui Becali si ne condamna pe noi, deci nu da vina pe AISS. Da vina pe toti samnatarii si fanii lui nea' Gigi, da vina pe jurnalistii romani si pe mitocania din Romania, dar nu arunca cu noroi in AISS pt ca nu ne cunosti si nici nu stii ce am facut.

Pana una-alta, AISS e printre putinele organizatii/entitati care promoveaza stelismul si adevaratele valori steliste.

Un exemplu recent fiind http://www.fcsteaua.ro/index/section/articles/article/6086/

Resursele noastre financiare sunt limitate si nu avem in subordine ziare, posturi radio sau televiziuni cum au altii. Noi ne bazam pe voluntariat si toate actiunile noastre sunt rezultatul muncii unor stelisti dedicati, unor oameni care nu primesc un leu pt ceea ce fac, deci mai usor cu AISS-ul nu face, nu drege.

Faceti voi mai mult sau mai bine si o sa aveti parte de recunostinta noastra.

PS: asteptam propuneri despre ce crezi tu ca ar trebui sa faca AISS ;)

Ca nonmembru AISS iti spun ca ceea ce ai scris aici e o foarte mare prostie.

Intra te rog pe siteul acestei asociatii si citeste ce scrie pe acolo. Vei vedea ca rolul ei nu este de a se lua in gura cu becalii si de a lupta impotriva lui.

Sa faca cunoscute nemultumirile suporterilor?

Nu prea cred. Poate doar a membrilor sai.

Prietene nicobo78, daca esti stelist, ar trebui sa stii ca lupta impotriva lui becalii e o datorie a tuturor stelistilor, nu doar a AISS.

La stadion, nu AISS il terfeleste pe becalii. Il terfelesc suporterii nemultumiti.

Dar mai sunt si suporteri pe care nu ii intereseaza. Ei nu zic nimic de ciobanas. Ei nu protesteaza.

Asa ca, ar trebui sa schimbi titlul acestui topic din "Reclamatie impotriva AISS" in "Reclamatie impotriva stelistilor nepasatori".

@nicobo78

Ce usor este sa stai in fata calculatorului si sa te dai zmeu.

Daca tot esti asa de nemultumit de ce nu intrii in AISS si la urmatoarea sedinta te asteptam cu un plan bine pus la punct sau macar cu cateva idei care se pot pune in practica si promitem sa te sustinem intru totul daca altii nu-s in stare.

Protestul a fost sustinut de AISS si prin revista dar si prin toate emisiunile radio la care am fost invitati... nu suntem Voiculescu sa comandam unei televiziuni emisiuni doar pe tema asta ... daca te invita bine, daca nu , n-ai ce face. comunicatele AISS au fost mai mereu preluate de presa, dar redate cu diferite interse (prosport impotriva lui Gigi, gsp impotriva suporterilor).

nicobo: daca iti e greu sa citesti toate posturile, ceea ce nu m-ar mira, ti le rezum eu:

NU MERGI LA TV SAU LA RADIO CAND TI SE SCOALA... DOAR DACA TE INVITA ALTII... SI CAND AU FOST INVITATI,LA RADIO SI LA TV, S-A VORBIT SI DESPRE PROTEST..

Mai bine ai face reclamatie impotriva "stelistilor" care il sustin pe Becali.

Eu zic ca nu trebuie sa-l luam asa tare pe om... e doar impresia lui. Eu unul ti-as lansa invitatia de a te inscrie in asociatie ca sa vezi ce presupune un proiect si ca sa-ti poti impartasi propria viziune si propriile idei despre protest... www.AISS.ro

mah..parerea mea e.. ca macar acuma pe sfarsit de campionat sa sustinem echipaa..protestele contra patronului sa le faci prin banere:)parea mea:P

poate altii ma critica:)asta e parerea mea..respect si parerea altora:) fular-campionii

in urma unor exprimari putin ambigue si fara a vrea sa intru in discutii inutile subliniez doar faptul ca fanzina "Steaua suntem noi" este un efort al celor din peluza, sustinut de AISS... si nu invers. in rest, numai de bine. aveti destule actiuni pentru care trebuie sa fiti incurajati

Edited by joseph

in urma unor exprimari putin ambigue si fara a vrea sa intru in discutii inutile subliniez doar faptul ca fanzina "Steaua suntem noi" este un efort al celor din peluza, sustinut de AISS... si nu invers. in rest, numai de bine. aveti destule actiuni pentru care trebuie sa fiti incurajati

Corect (chiar daca unii din membrii peluzelor partasi la acest efort sunt si membri AISS). Dar una peste alta, asa stau lucrurile.

Mai bine ar fi sa cautati un avocat, faceti sesizari privitoare la modul in care a fost privatizat clubul Steaua.Se pot gindi multe pe acest aspect! Ce credeti ca Armata o sa vina sa ceara clubul inapoi? Doar impartind manifeste nu faceti nimic.

Si cautati pe unul cu caracterul si Gurita aurita ca beeeeeeeee!

Repet. Inscrie-te in AISS si vei realiza ca lucrurile pe care le propui au fost deja facute sau sunt in curs de realizare. Asa oricine isi poate da cu parerea pe net insa implicarea stelistilor lasa de dorit.

Deci va rog frumos asta o spun asa ca de la prieten la prieten nici eu nu sunt de mult in AISS dar va rog nu mai comentati despre AISS daca nu sunteti membru :( imi pare pentru cine sa simtit si la deranjat chestia asta :(

@ PrymarU

Nu mai scormonii rahaturile mai vechi, doar de dragul de a posta.

@PrymarU

Topicul asta e mai vechi de un an de zile, din aprilie 2009. Te rog eu, nu mai posta doar de dragul de a posta

In ultimile zile am dat cateva mesaje pe AISS care mi au fost sterse...

nu e normal sa fie stearsa o parere chiar daca unie nu sau alti nu sunt de acord cu ea.

Mesajele tale nu au fost sterse de nimeni din AISS, au fost sterse de mine si de alti moderatori ai acestui forum deoarece nu respectau regulamentul forumului.

Nu tinem partea nimanui, doar ca astfel de postari nu isi au locul pe forum. Daca vrei sa vorbesti cu Bogdan Punkeru, exista mesageria privata. Daca vrei sa vorbesti despre cine o sa vina sau nu pe 17, o sa vezi atunci la fata locului.

Edited by MoWeed

Italia, asa cum ti-am explicat si la telefon:

1. NU ai dat mesaje pe AISS, ai dat pe fcsteaua.ro . Fcsteaua.ro se afla in portofoliul AISS, asa cum se afla si stelist.ro, AISS.ro, fcsteaua.ro, Steaua.ro. La siteurile respective lucreaza pe baza de voluntariat si alti oameni decat AISS.

2. Ca in orice comunitate, fcsteaua.ro se supune unor reguli. Exista un regulament de postare a comentariilor si niste moderatori, alesi dintre userii siteului, care se ocupa de aplicarea acelor reguli.

3. Postarile tale contineau atacuri la persoana sau erau anumite provocari catre persoane sau grupuri de persoane. Daca ai ceva cu Bogdan Punkeru, exista mesageria privata unde poti sa ii spui ce vrei. Daca ai ceva de spus la adresa lui sau a Peluzei Nord, exista topicuri dedicate in forum pentru astfel de discutii.