SSK

Nemultumiri Cu Privire La Activitatea Staffului

3,519 posts in this topic

a) Azzido, foarte bine. Pune pe site un buton de donate catre un cont de PayPal si cere ajutor pentru tinerea in viata a site-ului. Asa cum se face peste tot, modern si civilizat. Faza asta cu cerutul de pomana pe un ton tafnos in timp ce proprietarul de site piece-of-mind ne ameninta cu "inchiderea fcsteaua" merge probabil prin peluza... cam greu in viata reala. Ah, si inca ceva: site-ul nu moare din lipsa de materiale, moare pentru ca inscrierea de noi utilizatori e restrictionata, pentru ca ati omorat forumul mutand toata conversatia pe prima pagina etc.

b) Joga & xray. Modelul asta de ziarist-gunoier e popular printre ziarele-tabloid: ingramadeste cantitate peste cantitate ca sa ne facem norma de cuvinte. Eu refuz sa mai scriu vreun articol serios, documentat, daca trebuie sa il ingramadesc printre mizeriile semnate de vadim, mironica, editoriale scremute din putul gandirii. De ce sa contribuie userii la articole cand si le gasesc a doua zi in arhiva pentru ca deh, a trebuit sa bagam repede niste ironii ieftine gasite in ziarele online? Ok, s-a scris ceva de Steaua? Se pune pe forum, la stirile zilei sau la alt topic relevant, ca sa supravietuiasca si sectiunea aia... pe prima pagina au loc doar cronicile de meci si articolele utilizatorilor acestui site.

Ca sa fie clar, nu spun ca voi ar trebui sa le scrieti. Nu aveti treaba cu gazetaria, aveti alte profesii si talentul scriitoricesc v-a ocolit. Dar ar fi de preferat sa apara un material nou la doua saptamani, scris de cineva care participa la viata acestui site decat sa trebuiasca sa te tii de nas cand intri pe prima pagina.

2 people like this

nu e lucru usor sa-ti toaca atatia insi nervii pe forumul privat si prin articolele pe care le scrii. Ulterior istoria mi-a dat dreptate. Niciunul nu ati fost capabili sa scrieti articole sau sa coordonati redactia.

xray daca e baiat destept isi vede singur de treaba si nu asculta de parerile unor neavizati. E mare lucru sa-ti desfasori activitatea, fie si ea gratis, in liniste si cu asta ma opresc ca deja devin si eu penibil.

Asa este, ai dreptate. Trebuie sa recunosc ca abia dupa ce am iesit din "staff" am reusit sa scriu mai multe articole decat ai facut-o tu din postura de redactor-sef. Iar "moldoveanul" (fara functie, fara apologii si pupat in fund), cred ca are mai multe per sezon, decat actualul redactor/admin/ce-si doreste dumnealui. Recunosc ca e mare lucru sa-ti desfasori actvititatea (fie ea si gratis, in liniste), mai ales cea de copy-paste si in special pentru acea "nota a redactiei" adaugata la sfarsit, probabil nimeni nu-l putea suplini pe "canadian" ( Toronto), dar uite ca xray prin eforturi incomensurabile a reusit. Hai sa ne maturizam putin !

Nu mai incerca sa vinzi castraveti gradinarului. Mersi anticipat !

Abia astept sa aud explicatia lui Azzido, pentru amenintarile pe ton "patronal" ale lui Piece of Mind, cu inchisul site-ului, deocamdata vad ca s-a inchis portofelul si nimeni nu scoate. Off....unde e vladyk sa scoata niste lire pentru "oaza de liniste" a lui Moweed, Adita si restul gastii...

Edited by Empyro

Abia astept sa aud explicatia lui Azzido, pentru amenintarile pe ton "patronal" ale lui Piece of Mind, cu inchisul site-ului, deocamdata vad ca s-a inchis portofelul si nimeni nu scoate. Off....unde e vladyk sa scoata niste lire pentru "oaza de liniste" a lui Moweed, Adita si restul gastii...

Nu am ce sa explic. Eu il respect mult pe Piece pentru ce a facut pentru site si imi place ca si caracter, dar e distanta mare pana la "inchis siteul".

Portofelul nu s-a inchis, ca nu a fost niciodata deschis. 

PS: inca ii astept pe talibani sa-mi spuna cum de sunt vandut si de la cine am primit bani.

PS2: va astept sa contribuiti cu articole pe acest site si stiti foarte bine ca nu vi s-au refuzat niciodata articolele scrise.

@Alexandru H

1) Și tu inventezi? Cine și-a arogat merite de gazetar sau scriitor?

Am scris cu subiect și predicat aici: http://www.fcsteaua.ro/exprimi-opinii-deci-existi

Screenshot_22.png

2) Referitor la preluări:

Stiu ca esti rău de gura, dar nu esti ipocrit (ca alții)!  Unele articole din presă au fost postate la cerea expresă a unor useri, inclusiv a celui care acum are indigestie la ele. Chiar și tu mi-ai semnalat articol!

• Când tu ai scris doar 5 articole intr-un an (sincer, nu e un reproș!), e greu sa-și găsească loc opera ta pe o pagină goală, dedicată, sau numai in compania lui Cioran sau Eliade! Nimerește unde a scris toată lumea. Nu toți steliștii suntem scriitori sau filozofi. De fapt ai uitat că articolele tale le-am ținut in header(stick), și câte o săptămână, deși au fost evenimente prinse in multe articole. Deh ... memoria sau recunoașterea, bat-o vina! :)
  • Apropo, spune-i și "impresarului" câte articole ai scris de când el și-a dat ștergere și eu l-am rugat să revină. Nu de alta, dar te umflă pe aici, ca Becali echipa. :)  Eu te știu un om corect. Tu nu citești ce "bărbi" bagă?
  • Mai spune-i celui care zice ca salvat site-ul pieire prin cele 3 articole câte a scris și el, că de pe romaniansoccer iși mai lua informații, preluari și redactorul cu vechi state Virgil. Asta de ani de zile. Sunt pe fcsteaua.ro. Asta, așa, ca bonus info de la mine, anti icter mecanic. ;)
  • Fără preluări ar trebui să stea pagina "goală" luni de zile, așteptând articole de la cineva (useri), cum recomanzi tu.

3) Vadim. Crezi că există vreo diferență de metafore jignitoare intre "Tradițiunea gunoierului", scris de salvatorul site-ului, și "Negroslovacii l-au trimis pe oier la coada vacii " scris de Vadim?

Există două diferențe:

I.  În același limbaj, primul șterge pe jos cu "gunoierul" Șumudică, al doilea cu "oierul" Becali, "clenții" steliștilor la injurături.

II. Vadim este totuși scriitor! Tâmpit, dar scriitor!

4) Mironică. Ce diferență este intre "Bambilici" (sau Bulan) - tot preluări și "Grobari sau groparii Stelei?" scris de Mironică, că toate il critică pe Becali și transferurile lui?

Este doar una. Mironică este un jurnalist profesionist, care are și un umor aparte atunci când nu devine penibil.

Dacă tu te orientezi numai după autor, nu după opinie, e problema ta. Nu-l citești. L-am publicat ca a avut umor, a fost obiectiv și la subiectul zilei, deși nu-l suport pe Mironică (nici pe Vadim!).

Asta e diferența dintre noi doi pe această temă. Dar nu e gaură in cer!

De fapt, "Vadim, Mironică, preluări" sunt pretexte de 2 lei. Lui Mironică i-am mai publicat, incepând din 2014, dar atunci nu era cazul să fie folosit pretext in rechizitoriu, nu?  

Ții și tu isonul și te ințeleg. Nu te intreb dacă eu am greșit vreodată față de tine, ca redactor sau om, că poate iți va răspunde conștiința. Sper totuși să nu te "virusezi" și să o iei și tu pe pustii cu "invențiile" ca alții.

Edited by xray

Iar paranoia aia. Si te mai intrebi de ce mi-am schimbat parerea despre tine - pentru ca ai transformat un banal sarcasm dintr-un comentariu in dovada suprema ca m-au pus altii sa te distrug. Si asta e veche - ai cu redondo o treaba de cativa ani si iti inchipui ca are omul sclavi dispusi sa se omoare pentru el, asa cum probabil ti-ai dori sa ai si tu. Bad news - nu sunt servul lui redondo. Obsesia lui fata de tine e chestia lui particulara, caruia nu-i dau atentie sau interes. Poate daca as fi psihiatru as fi mai interesat de chestiune...

Critica mea cu privire la felul in care manageriezi siteul se refera la gatuirea initiativei private. Cand aglomerezi prima pagina cu mironici, vadimi si alte astfel de lighioane, retezi din start cheful userului simplu sa isi zica parerea. Exista o corelatie directa intre accentuarea acestui trend si renuntarea unor utilizatori sa mai scrie ceva - de ce sa se mai oboseasca cand userul Vadim ne explica didactic de ce e cerul albastru si nisipul galben? Vrei sa stii cand se mai intamplase asta? In ultima parte a regimului MoWeed - numai editoriale anti-Becali se mai publicau, de ziceai ca ne pregateam pentru sinucideri rituale. Totul trebuie sa aiba o limita - e ok sa bagi un material documentat ce ataca un aspect particular al "brandului" Steaua dar ce sa caute articolele de opinie deja regasite pe net si scrise de oameni fara nicio legatura cu site-ul asta?

PS. Eu zic sa numeri cate comentarii si discutii au suscitat alea 5 articole ale mele. Ma scuzi ca nu am scris 50 de articole "ca sa fie" dar probabil asta e genul de autori pe care ii cautati la site-ul asta - scriitor-copist.

PS1. Oricum nu conteaza nimic din toate astea. E vara, Steaua joaca execrabil si trebuie sa-ti umpli timpul cu ceva. Probabil daca am fi avut un inceput mai bun de sezon, am fi fost toti un pic mai relaxati.

Edit: pentru Arsenal, ca aveam sa-i fac o observatie.

Daca site-ul asta e mort si ingropat, cum e cu grupul vostru de ultrasi, ce se mai intalneste doar prin carciumi? Ala prospera din plin, nu? :D

Edited by Alexandru H.

Critica mea cu privire la felul in care manageriezi siteul se refera la gatuirea initiativei private. Cand aglomerezi prima pagina cu mironici, vadimi si alte astfel de lighioane, retezi din start cheful userului simplu sa isi zica parerea. Exista o corelatie directa intre accentuarea acestui trend si renuntarea unor utilizatori sa mai scrie ceva - de ce sa se mai oboseasca cand userul Vadim ne explica didactic de ce e cerul albastru si nisipul galben?

Alexandru, ar fi fost o critica si as fi acceptat-o cu drag (nimeni nu-i perfect!) daca era si o realitate. Apropo de paranoia, de care zici. 

Fii atent! Din 223 articole publicate pe prima pagina-format nou, in perioada aprilie-august 2015:

• 1 (UNU) este scris de Vadim
  • 2 (DOUA) sunt scrise de Romanian soccer
  • 3 (TREI) sunt scrise de Mironica

Total 6 din 223. Asta numești tu " ... aglomerezi prima pagina cu mironici, vadimi ..." ??? Dacă tu o spuneai in glumă, sau o emiteau cazurile de psihiatru de care ai pomenit, mai mergea. Dar tu ai anvergură intelectuală cu discernamânt, ai simțul măsurii și al proporțiilor educat. Nu poți arunca cu vorbe in vânt cu eticheta "punct de vedere obiectiv".  pg.png

PS

Nu se pot pune numai articole despre sigla, marca, CSA vs FCSB, care ar imbulzi lumea la "măcel". :) Sunt singurele teme care prezintă audientă sigura, insă și scandal cu jigniri. Dar eu nu vânez "like"-uri personale, nici pe editoriale. Caut informare din date certe, corecte și diversitate de opinii.

• Fiecare trebuie să se regăsească(ca opinie), intr-o zi, in vreun articol, nu zilnic. Altfel de ce ar mai intra?
  • Este imposibil sa publici ceva care sa fie unanim acceptat. Eu sunt propriul exemplu. Acum mă ataca și frăția și grupul vostru. Orice as publica sau comenta ar nemultumi o parte, dar ambele părți și-ar rupe mouse-ul in "dislikes". :) Deci mi-am asumat voluntar statutul.
  • Nu suntem Cenaclul Steaua. Userii trebuie să intre zilnic să vadă ce mai e nou(nu toți au timp bântuie netul pe "n" site-uri). Se preiau numai articole legate de Steaua pe subiectul zilei!!! Aducem userul aici să se informeze de Steaua și să comenteze, dacă are chef, la noi, printre steliști, nu pe gsp, prosport ... etc. la grămadă cu restul lumii. De ce să-i trimitem in 10 locuri? Este și Revista presei pe forum, dar acolo sunt ca in vechiul format Revista presei (old). 
  • Daca zile in sir ar sta același articol, care ar ține prima pagină, vlăguit in jde comentarii, nu mai intră nimeni. Îți pot demonstra cu date de trafic pe două locații. Nu o mai lungesc. 
  • Au fost articole excelente la care nu s-a comentat nimic. Nu au fost scrise de mine, ci de IL Soldatino, Andrei Sava, Ovidiu etc. Cum a fost și un Comunicat CSA, retras apoi de CSA, care a avut peste 80 comms. Crezi că au comentat 80? Nu, același grup mic de "beligeranți",in care mă includ și eu. Că nu prea mai are chef lumea de comentarii e altceva, dar asta nu inseamnă că nu citește nimeni!
  • Încă de anul trecut ți-am propus și ție o colaborare editorială. Ai refuzat și ai spus că vei scrie dacă ai chef, așa cum fac și eu. Ti-am luat eu un comentariu si am făcut articol din el, pentru opinie. Am propus colaborare lui Joga Bonito. Lui LRP, pentru avancronici/cronici, articole cu istoria Stelei ... etc! Am făcut sondaje de opinie prin PM la toți userii activi, pentru a avea feedback la neutralitatea site-ului, materiale ... etc. E corespondență privată, altfel ai fi uimit de feedback-ul primit, chiar de la persoane care de regulă mă atacă. 
  • Pentru că eu nu mă bazez pe bla, bla-uri, ci pe date, vezi aici:
  • Screenshot_27.png
Edited by xray

@AlexandruH

Grupul o duce extraordinar. Nu stau sa zic aici activitatile pe care le desfasoara grupul, dar te asigur ca "nu ne intalnim doar in carciumi" :) .

Grupul o duce extraordinar de cand Ponta va sponsorizeaza clona din Targoviste, aia de la baschet. Intalnirile se fac nu doar in carciumi, ci si la el, la Palat.

Xray te enervezi prea tare pentru niste fleacuri,zau asa.Vorba lui Vitto,fotbalul este bucurie nu razboi...asta e valabil si pentru activitatea de pe site nu numai pe gazon.

In cantitatea mare de propozitii cu care iti construiesti apararea (am inteles intr-un final ca asta este stilul tau si eu nu am o problema cu asta) nu gasesti si intelepciunea de a recunoaste ca situatia de astazi a siteului este una proasta.Daca sunt mai multi oameni nemultumiti inseamna ca ceva nu este ok si nu sunt toti nebuni.Eu nu am avut intentia sa te atac in vreun fel si din lecturarea a ceea ce comenteaza atat Empyro cat si Alexandru H. trag concluzia ca sunt unele aspecte care si pe ei ii nemultumeste dar nu au nimic cu persoana ta.

Dupa atatea contre este firesc sa venim fiecare si cu solutii.Uite eu de exemplu iti propun ca:

1.Sa tii cont de propunerea lui Alexandru H.Si pe mine ma enerveaza articolele preluate din alta parte si puse pe prima pagina.Haide sa facem un experiment si sa lasam aceste articole undeva pe forum si astfel sa comenteze cine doreste iar in acest mod nu se poate plange nimeni ca trebuie sa ia la mana n siteuri de sport pentru ca nu gaseste aici informatii despre Steaua.

Uite asa scapi si tu de prelucrarea lor si iti poti folosi timpul cum vrei.Haide sa vedem daca stau o luna cele trei articole scrise de userii siteului si nu mai comenteaza nimeni pentru ca nu sunt stiri pe prima pagina asa cum te temi tu.

2.Eu nu am o problema sa scriu cate un articol desi nu cred ca am talent pentru asta.

Dar ii provoc atat pe Empyro cat si Alexandru H. la urmatoarea prinsoare:spuneti cu subiect si predicat ce doriti sa se schimbe pentru a contribui fiecare cu articole (de ex. punctul 1 de mai sus.).Daca exista bunavointa,intelegere si se creeaza climatul dorit(conditie necesara) atunci va provoc sa venim fiecare cu un articol (macar) pe saptamana.Va rog sa nu avem scuza ca nu este timp pentru ca asa cum spunea si Xray,nu suntem pe Cenaclul Steaua.

Stiti,ma uitam pe articolele din primii ani ai siteului si am constatat ca erau scrise simplu si in putine randuri (cu cateva exceptii).Poate ca am uitat esenta si avem impresia ca pentru a pune pe site un articol trebuie  sa ne documentam o saptamana si sa corectam la el inca trei zile.Poate ca daca reluam traditia articolelor-opinie scrise simplu de cei ca noi pentru cei ca noi vor prinde curaj si altii.Si oricum nu conteaza cati or mai vrea sa scrie,daca suntem trei-patru care publicam saptamanal va fi destul material de comentat (una-doua zile pe articol).

OBS.Xray,asa cum piata(cererea/oferta) regleaza cantitatea de produse si pretul,la fel cred ca putem judeca si in legatura cu siteul.Lasa pe userii inregistrati sa decida prin activitatea lor cat si cum le place.Daca vor disparea cu totii pentru ca nu mai sunt articole copy/paste (si prelucrate de tine) lasa-i pe ei sa hotarasca.La fel,daca vor exista intr-o perioada numai articole despre marca/palmares la sa userii sa hotarasca daca asta vor.Ai incredere ca preferintele consumatorilor nu sunt batute in cuie si o stare nu poate persista la infinit...se vor satura de macel talibani vs elvetieni :D

Edited by cristi cosor

@Cristi cosor

1. Nu m-am aparat! Să mă apăr de ce și de cine? Am explicat, ca membru in staff. Am fost mai "en detail" pentru a face tuturor și o informare legată de strategia redacțională a site-ului, in penurie de articole proprii (redactori și useri). Mă gândisem la o rubrică "Retro" in care să postez (1 pe săptămână) articole vechi și bune scrise de "greii site-ului" in urmă cu 3-8 ani. Poate o voi pune in practică.
  2. Scriem opinii să ne citească alții, nu noi. Ce vrea X sau Y nu reprezintă decât o opinie personala, nu majoritara. Cei care au hotărât cândva și s-a ales praful, nu mai reprezintă un reper decizional sau consultativ. Am reținut punctul tău de vedere de la OBS, dar voi continua tot in spiritul site -ului = "al tuturor steliștilor".
  3. Preluările, ca articole de autor, se vor reduce in mod natural atunci când userii vor asalta redacția cu articole.
  4. Preluările "de informare" nu vor dispărea niciodată.
  5. Tu nu ai citit mai sus? Vezi cât de " proastă" e situația site-ului. Cu scandalul siglei care a farâmițat suporterii nici nu ar putea fi mai bună, indiferent de ce, cine și cât se publica. Chiar și tu ai scris in articolul de azi despre asta.
  6. De aproape 2 luni de zile este creată pe forum Poșta Redacției fcsteaua.ro. in afară Alexandru H nu a scris nimeni, 
  7. Tevatura redacțională a fost creată artificial. În substrat nu are nicio legatură cu Redacția, ci cu moderarea la prima pagină și o polemică pe Hamroun. Redacția a fost doar un pretext, fiind precedat de mesaje cu jigniri șterse. Dar nu mai dezgrop morții. Tot raul spre bine, și discuția de aici a avut și o parte plină a paharului.

Subscriu la inițiativa ta, constructivă, cu 1 articol pe săptămână! Bravo! Așa da!

Edited by xray

Ca tot a devenit topicul asta loc de transmis scrisorele de amor, trimit si eu una din partea lui Empyro:

"Am incercat sa-mi modific adresa de mail pe care e inregistrat contul fcsteaua si nu mai imi pot reactiva contul. Imi da eroare. Ajutor!"

Poate il ajuta un administrator cu problema asta.

Va mai ia mult sa ii banati pe astia care tin cu adversarii Stelei in Europa si din campionat?

Trebuie sa va reamintesc ca eu mi-am luat ban de la choli si maneaua aia de Arsenal cand am spus ca as tine cu echipa locala, intr-un meci direct cu Steaua? Acum e randul vostru sa le suspendati conturile astora fiindca ei nu sunt stelisti cu adevarat.

@Anfield pe tine te mananca in cur ? Mai bine iti vezi de cretinatatile pe care le debitezi si nu mai incerca sa te bagi in seama cu mine.

I-am raspuns lui Alexandru H, te-ai bagat in seama aiurea.

Acum iar te bagi in seama aiurea.

Situatia in care ai zis tu ca ai tine cu echipa locala  e total diferita de ce se intampla acum la echipa. In plus, personal putin imi pasa daca bate sau nu fcsb. Pe mine ma intereseaza doar Steaua Bucuresti, nu echipa ciobanului.

Nu sunt adeptul scandalurilor virtuale. Am treburi mai bune de facut.  Asa ca ai face bine sa eviti orice aluzie la persoana mea.

@choli

.do-"""""'-o..
.o"" ""..
,,'' ``b.
d' ``b
d`d: `b.
,,dP `Y.
d`88 `8.
ooooooooooooooooood888`88' `88888888888bo,
d""" `""""""""""""Y:d8P 8, `b
8 P,88b ,`8 8
8 ::d888, ,8:8. 8
: dY88888 `' :: 8
: 8:8888 `b 8
: Pd88P',... ,d888o.8 8
: :88'dd888888o. d8888`88: 8
: ,:Y:d8888888888b ,d88888:88: 8
: :::b88d888888888b. ,d888888bY8b 8
b:P8;888888888888. ,88888888888P 8
8:b88888888888888: 888888888888' 8
8:8.8888888888888: Y8888888888P 8
, YP88d8888888888P' ""888888"Y 8
: :bY8888P"""""'' : 8
: 8'8888' d 8
: :bY888, ,P 8
: Y,8888 d. ,- ,8' 8
: `8)888: ' ,P' 8
: `88888. ,... ,P 8
: `Y8888, ,888888o ,P 8
: Y888b ,88888888 ,P' 8
: `888b ,888888888 ,,' 8
: `Y88b dPY888888OP :' 8
: :88.,'. `' `8P-"b. 8
:. )8P, ,b ' - ``b 8
:: :': d,'d`b, . - ,db 8
:: `b. dP' d8': d88' 8
:: '8P" d8P' 8 - d88P' 8
:: d,' ,d8' '' dd88' 8
:: d' 8P' d' dd88'8 8
: ,: `' d:ddO8P' `b. 8
: ,dooood88: , ,d8888"" ```b. 8
: .o8"'""""""Y8.b 8 `"'' .o' `"""ob. 8
: dP' `8: K dP'' "`Yo. 8
: dP 88 8b. ,d' ``b 8
: 8. 8P 8""' `" :. 8
: :8: :8' ,: :: 8
: :8: d: d' :: 8
: :8: dP ,,' :: 8
: `8: :b dP ,, :: 8
: ,8b :8 dP ,, d 8
: :8P :8dP d' d 8 8
: :8: d8P d' d88 8
: d8' ,88' ,P ,d888 d' 8
: 88 dP' ,P d8888b 8 8
' ,8: ,dP' 8. d8''88' :8 8
:8 d8P' d88b d"' 88 :8 8
d: ,d8P' ,8P""". 88  8
8 ,88P' d' 88 :: 8
,8 d8P 8 88 :: 8
d: 8P ,: -hrr- :88 :: 8
8',8:,d d' :8: :: 8
,8,8P'8' ,8 :8' :: 8
:8`' d' d' :8 :: 8
`8 ,P :8 :8: :: 8
8, ` d8. :8: 8: 8
:8 d88: d8: 8 8
, `8, d8888 88b 8 8
: 88 ,d::888 888 Y: 8
: YK,oo8P :888 888. `b 8
: `8888P :888: ,888: Y, 8
: ``'" `888b :888: `b 8
: 8888 888: :: 8
: 8888: 888b Y. 8,
: 8888b :888 `b 8:
: 88888. `888, Y 8:
``ob...............--"""""'----------------------`""""""""'"""`'"""""

Edited by Alexandru H.

Situatia in care ai zis tu ca ai tine cu echipa locala  e total diferita de ce se intampla acum la echipa. In plus, personal putin imi pasa daca bate sau nu fcsb. Pe mine ma intereseaza doar Steaua Bucuresti, nu echipa ciobanului.

E diferita probabil doar cand faceti plimbari la palatul lui Ponta si cand vorbiti despre clonele voastre din celelalte arii sportive (vezi CSA Steaua Targoviste). Sustineti niste clone la celelalte sporturi, iar acum incercati sa transformati si clubul de fotbal intr-o clona, dar nu puteti, fiindca palmaresul nu poate fi cedat in justitie. Stiti asta si urla frustrarea in voi, singurul lucru pe care puteti sa il faceti e sa prostiti vreo 2-3 pe Facebook. O sa rada maidanezii si ciorile de voi si cu curu', fiindca daca ar desfiinta ciobanul echipa si v-ati face voi un CSA Steaua Poli Recas AEK Bragadiru.

Pana cand in acte clubul din Liga 1 se numeste Fotbal Club Steaua Bucuresti si e recunoscuta in mod OFICIAL de catre FRF si de catre UEFA ca si continuatoarea Stelei, orice dejectie din partea voastra impotriva clubului actual e ANTI STELISTA. Indiferent de cine e patron, Steaua ramane Steaua, iar fotbalistii joaca pentru culorile ros-albastre.

Edited by Anfield

Dar tu in calitate de mare fcsbist esti la Belgrad acum ? Sau esti tare in clanta doar pe net si ti-a fost frica dupa amenintarile sarbilor ? Frumos era sa va duceti sa va sustineti echipa, no ?  

1. Inteleg motivul pentru banarea de 7 zile a utilizatorului Empyro. In acelasi timp reamintesc administratorului rugamintea sa, transmisa prin mine:

"Am incercat sa-mi modific adresa de mail pe care e inregistrat contul fcsteaua si nu mai imi pot reactiva contul. Imi da eroare.

Nu mai insist cu rezolvarea problemei mesageriei mele private - mai bine asa decat sa primesc tone de injuraturi. Dar macar ajutati-l pe el.

2. In ziua meciului cu Partizan site-ul a fost invadat de o specie de utilizatori ciudata: pe de-o parte se pretindeau stelisti, pe de alta parte erau sustinatori ai sarbilor. Sunt unul din cei care n-am probleme ca pe acest site sa intre dinamovisti, rapidisti, atata timp cat:

a) tonul e civilizat

b) oamenii nu pretind a fi ceea ce nu sunt.

Or situatia de la acel meci a fost complet diferita. Mai mult, acesti "cameleoni" au tinut sa raspunda cu insulte si atacuri personale - ar fi de dorit ca administratorul sau moderatorii (cati or mai fi) sa nu se fereasca a folosi optiunile de avertisment in asemenea momente. Statul cu capul in nisip nu ajuta pe nimeni. Cine vrea sa injure, are facebookul la dispozitie.

Bai Azzido,  bag seama ca ai executat ordinele lui Pristanda (xray) si au ajuns jigniri "crunte" niste apelative (precum securist sau ipocrit) transmise din partea unui fost utilizator (Redondo) la adresa individului.

Ma cum **** mea se face ca n-ai vazut jignirile lu' alde choli si injuriile postate de asprilia ? Cum **** mea se face ca nici pana in ziua de azi nu au disparut clonele (vezi moromette, wu, apa-plata si alti onanisti ?). 

Mi se cam rupe ca n-ai tu timp sa faci pe asa-zisul militian pe site, vad ca nen'tu xray avea timp sa exercite functii de moderator, fara sa fi fost vreodata inzestrat cu astfel de prerogative ;)

Ia, arunca matale un ochisor acilea : EXEMPLU.jpg

Stii ce e ala ? un mini-exemplar (an 1950) din colectia "Sportul Popular/Sportul", colectie pe care o detin  integral (alaturi de alti "fosti useri"), colectie pe care s-au cheltuit incomensurabil mai multi bani decat suma aia de 40$ pe care mi-ai fluturat-o in fata vizavi de disfunctionalitatile site-ului lui George.

Vezi tu patroane , voi nu sunteti singurii care cheltuie bani pentru o pasiune si in favoarea unei comunitati ros-albastre. Sunt dispus sa impartasesc informatiile astea, gratuit, pentru site si pentru toti stelistii, dar am urmatoarele conditii :

1) Ma ajutati cu interfata facand o sectiune "speciala" pe site de "istorie", impartita pe sezoane si competitii, unde imi dati mana libera sa completez, fara interventia lu' nen'tu xray.

2) "De-banezi" toti utilizatorii pe care eu ii consider apti de a ma ajuta cu acest proiect.

3) In fiecare saptamana voi face update la sectiune de istorie cu cate-un sezon de-al Stelei.si voi primi sprijin pentru partea multimedia - foto/video (nu ca ar fi vreo mare filzofie).

4) xray nu va avea "prerogative" de moderare asupra mea (si a celor care fac parte din acest proiect), Si nu va interfera sub nicio forma cu activitatea redactionala pe partea de istorie.

In caz contrat, ma voi retrage definitiv de pe acest forum/site, lasand povara "istoriei" unora "mai priceputi" precum Piece of Mind, Pacurar, choli, "Fratia" sau xray (si altii) - ca sa acopar toate "taberele", indivizi mult mai capabili si mai interesati de continutul "fcsteaua.ro", decat propria-mi persoana. Totusi, nefiind un nenorocit, daca au vreodata nevoie de vreo informatie privitoare la TOATE MECIURILE DISPUTATE VREODATA DE ECHIPA DE FOTBAL Steaua Bucuresti, sa nu ezite sa ma contacteze in particular.   

Imi aduci aminte de fosta prietena care ma santaja emotional de fiecare data cand doream sa-i fac vant.

Sincer, parerea mea e ca mai bine iti faci un blog/site unde poti lucra in liniste si cu cine vrei. Iar in legatura cu clonele, e cam greu de demonstrat cine e clona cui. Asadar, daca clonele respective nu jignesc grosolan pot fi lasati in pace sa scrie. Nu suntem comunisti.

Sincer, parerea mea e ca mai bine iti faci un blog/site unde poti lucra in liniste si cu cine vrei. Iar in legatura cu clonele, e cam greu de demonstrat cine e clona cui. Asadar, daca clonele respective nu jignesc grosolan pot fi lasati in pace sa scrie. Nu suntem comunisti.

Ti-am mai zis eu tie ca matalica esti ala bun de gura, dar mai greu cu faptele. Vezi, spre deosebire de tine eu n-am spus vorbe in vant la topicul cu proiectul de istorie. In loc sa ma "directionezi" catre un alt blog/site, ma gandeam ca-mi sari in ajutor sa introduci datele furnizate de mine, chiar aici, pe site-ul suporterilor. Dar lasa, astfel de comentarii imi intaresc constant convingerea ca nu e locul potrivit pentru un astfel de proiect ;)

Cat priveste "santajul emotional", eu zic ca sunt niste conditii de bun-simt. Sa-ti respecti munca inseamna sa ai putin respect de sine, iar eu n-am chef sa-mi vad munca porcita de agnostici sau de anumiti indivizi dubiosi si vicleni.

Referitor la clone, nu suntem "comunisti", dar trebuie sa tratam lucrurile cu justete. Din moment ce unora le este interzis accesul, nu vad de ce ar trebui sa le fie permis altora, fiindca deja o dam in discriminari. Sa identifici clonele e o operatiune usoara, eu ii scoteam din gaoace pe banda rulanta. Daca nu ai timp si chef, da-i sarcina asta cuiva capabil si dispus, caci pentru asta exista sau cel putin ar trebui sa existe, moderatorul.

Iar la faza cu limbajul, n-ar mai fi prea multe de zis. Daca lui Azzido ii place sa se tavaleasca in troaca de porci, admitandu-i lui choli alinturi precum "esti nesimtit umflatule", asta e. De asprilia si nemilosul care si-au bagat si si-au scos crunt, pe la niste topicuri pe prima pagia a site-ului, ce sa mai zicem ? 

Important e ca a fost ranit in orgoliu xray, fiind numit intr-un comentariu (pe care eu doar l-am retransmis) ipocrit si comunist. Astea da jigniri trebuie sa recunosc. :)

Cam asta e nivelul site-ului. Pe acesta cale voiam sa-i sugerez redactorului xray, sa copieze si articolul lui Mironica in care ii preaslaveste pe fanii dinamovisti dupa derbi ;)  

Securistul de xray sterge toate postarile de pe prima pagina care sunt impotriva ciobanului sau care il contrazic pe el, pentru a crea impresia ca doar el are dreptate. Astept banarea lui definitiva pentru aceste actiuni care din cate tin minte sunt interzise de regulament. Ms.

2 people like this

Screenshot_221.png

Securist sub acoperire la dezinformari ești tu. Nu mă mai obosesc cu alte exemple.

Edited by xray

Bai conasule (xray), lasa-te ma de meserie ca nu e cazul, de slugarnicie s-a saturat toata lumea. Acus vine seful si mai baneaza cate unul ca deranjeaza pe cineva. 

Si-mi place manevra asta cu flexatul muschilor la Ronnie, pt o expresie obosita, doar ce conteaza ca acum cateva saptamani unii injurau ca la usa cortului pe-aci ?!