SSK

Nemultumiri Cu Privire La Activitatea Staffului

3,519 posts in this topic

-In primul rand invata sa cauti unde sa citesti: Capitolul 2: TROLLING

Regulament

- In al 2-lea rand invata sa citesti unde scrii. Aici este "Nemultumiri Cu Privire La Activitatea Staffului".

Pentru ca sunt membru in staff si m-ai pomenit in reclamatie, am raspuns din obligatie, altfel erai la opinie "neglijabila" si ignore ca in privat..

- In al 3-lea rand, daca xray scrie mai mult decat ai tu capacitatea de a citi, citeste si tu doar "parele" sau "imparele"(sa te citez). Daca tot nu faci fata, ignora-le!

- In al 4-lea rand, ma bucur ca imi ti socoteala, de cat scriu si raportez! Asta ma "flataristeste"! Urari de bine si "helperilor" din staff-ul tau de promovare trolling.

Edited by xray

Imi exprim public nemultumirea fata de redactia condusa de xray! i-am trimis articol de publicat (articol facut de mine nu copy/paste asa cum face el in ultimul timp) si degeaba. ma  rog de el atat public si privat de 12 ore! m-am saturat sa ma rog de tine pensionare.........

Edited by choli

Imi exprim public nemultumirea fata de redactia condusa de xray! i-am trimis articol de publicat (articol facut de mine nu copy/paste asa cum face el in ultimul timp) si degeaba. ma  rog de el atat public si privat de 12 ore! m-am saturat sa ma rog de tine pensionare.........

Iți dau vești să nu mai bați câmpii:

1. Nu conduc eu Redacția.

2. Nu mi-ai trimis mie niciun articol. L-ai postat pe forum Redactie. Oricum, eu nu urcam pe prima pagina injurăturile alea, dar pentru urcat pe site au mai multi acces admini și puteau să o facă. A făcut-o Azzido, după ce ti-a taiat injurăturile. Care-i problema mea?

3. Nimeni nu stă non stop in poziție de drepți cu ochii pe monitor așteptând secunda cand scriitorul "non-copy/paste" choli iși revarsa lumina literară peste site-ul fcsteaua și apoi in secunda 2 il și posteaza, altfel ia foc maestrul. Că ești needucat nu trebuia sa mai faci dovada incă o data. Ai deja marca inregistrata.

4. Ai și memoria scurtă:

Capture.jpg

(Click pe imagine)

Si l-am pus:

http://www.fcsteaua.ro/index/section/articles/article/43025/

Edited by xray
1 person likes this

Fratia haterilor aka Steaua Libera aka Ca o apa cristalina va saluta si va doresc un Craciun Fericit! Alex Has, Xray, Empyro si Choli v-ati pregatit tricourile verzi fosforescente si fularele cu "GAZDA MAGICA" pentru marele meci de diseara?

Iar l-ati trimis pe saracul Ronnie ca postas?

Eu ma uit la un meci in care echipa cu care tin are echipament ros-albastru si tricouri pe care scrie "Steaua Bucuresti". Echipa voastra e undeva prin pasuni, asteptand sa fie infiintata in primul birt comunal.

Fratia haterilor aka Steaua Libera aka Ca o apa cristalina va saluta si va doresc un Craciun Fericit! Alex Has, Xray, Empyro si Choli v-ati pregatit tricourile verzi fosforescente si fularele cu "GAZDA MAGICA" pentru marele meci de diseara?

Noi suntem niste oameni rai si nu-i salutam.

PS: fratia manelelor nu are alta treaba decat sa stea cu ochii pe noi ?

PS2: inca astept dovezile despre "Azzido e vandut".

as vrea sa stiu ce inseamna ca imi apare continut gol la o postare. multumesc

NOTA: Celor care posteaza si le apare apoi postare "goala".

Este un bug care apare, uneori, cand se posteaza direct de pe prima pagina. 

Solutie:

Intra pe Forum-> Comentarii articole si cauta-ti postarea "goala" la Articolul respectiv si reediteaza de acolo.

Prima pagina se va modifica in curand dupa modelul Forumului  si cred ca va disparea acest bug.

Edited by xray

Am o nelamurire legat de functionarea noului forum,mai exact comentariile la articolele de pe prima pagina :nu gasesc butonul de editare a articolelor pe forum ci doar direct pe prima pagina.Tot legat de forum,nu gasesc nici o optiune de stergere a unui post (daca acest lucru este posibil).Din acest motiv nu reusesc sa imi sterg postarile goale.

Edited by cristi cosor

Cateva nemultumiri la capitolul moderare : 

1) Aveti o serie de utilizatori care au fost sanctionati (suspendati) pe forum, posteaza bine mersi pe prima pagina a site-ului care nu mai e corelata cu forumul. E vorba de ENDer si mq_messi.

2) Aveti o clona, roma_merda, banata definitiv pe forum care spameaza acum prima pagina a site-ului.

3) Moderatorii care sunt, nu se ocupa, iar atunci cand o fac, o fac defectuos (nu anunta sanctiunile).

Nu cred ca e atat de dificila rezolvarea acestor problemele si consider ca se cuvine sa mentinem totusi limbajul la un standard de bun-simt. 

Mesaj pe prima pagina roma_merda, clona fratie : 

"A zis bine Vochin aseara,ce conteaza ca a lipsit Dina si a jucat Pena? Irelevant,asa ca te rog sa taci in pm din gura ca m-am saturat de tine. Poate iti rup picioarele alea de cetatean fgm de meltean. Crezi ca ii pasa cuiva de opinia ta oligofrenule?Well . poate doar prietenului tau poponar din Bacau cu care iti iei limba-n gura."

Va mai intreb o data e liber la injuraturi, ca sa-mi bag **** daca nu fac albie de porci cu spamul, toata interfata ?

CAT **** MA-SII E DE GREU SA MENTINETI UN LIMBAJ CIVILIZAT PE SITE !? 

Edited by Empyro

Si familia mea a primit niste urari de la ratatul ala. Eu nu va inteleg....mi se pare o fractura de logica evidenta: ati banat n-2 din membrii fratiei, dar ii pastrati pe aurolacul asta si pe labagiul de harald. Va sunt dragi? 

Daca nu vreti sa-i banati, e si mai bine, caci ma descurc sa le umplu ciocurile cu hrana lor preferata, dar atunci nu-mi mai stergeti comentariile in care le raspund.

Edited by edmond_dantes

S-a rezolvat!

Edited by xray

ia spune domnu edmond, esti sau nu clona lui zob79?  

Halarld, esti in The moderating team la Concurs de pronosticuri și ar trebui să știi.

Toti userii banati inainte de venirea lui Greco (2013) au fost amnistiați (printre care si eu!) si debanarea lor a fost continuata de Empyro cat a fost mod si admin.

Dacă ai fi cautat la membri, ai fi văzut ca zob 79 nu este banat!

http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?showuser=18496

Asa arata cei banati:

http://prntscr.com/7ceoil

http://prntscr.com/7cep2i

Deci, faci valuri intr-o piscina goala si cauti samanta de scandal cu edmond! Iti recomand sa renunti!

Edited by xray

Deci, faci valuri intr-o piscina goala si cauti samanta de scandal cu edmond! Iti recomand sa renunti!

Ii raspund cu mare placere daca-mi saruta cucul! Sper ca nu s-a obisnuit cu gustul celor din fratie si e deschis unor experiente noi

ok, im cer scuze, nu am verificat daca a fost debanat (nici nu cred ca am cum sa accesez logul).. asta insa nu inseamna ca nu e posibil sa fie clona avand in vedere "stilul" asemanator.

Eu in realitate nu am nimic cu el, cred numai ca are nevoie de ajutor specializat.

Cateva postari mai sus iti cere sa banezi o clona adresandu-i injurii , la fel cum o face la adresa mea, fara sa fie provocat. Poate ar trebui sa aplici regulamentul si in cazul urarilor pe care mi le face constant.

Edited by Harald

haralde, tu ai nevoie de ajutorul unui chirurg plastician si, la fel ca toti cei din fratie, de al unui psihiatru. Totusi bucura-te, nefericitule, ca te-ai nascut in epoca netului si, furisindu-te ca un sobolan hidos, ajungi sa-ti chitai si tu frustrarile pe aici, ba chiar sa ai iluzia ca existi. Crede-ma, frumosule-chiparosule, ca daca erai expulzat din uterul matern pe vremea spartanilor, n-ajungeai sa oracai prea mult.

Domnilor admini, nu credeti ca ar fi cazul sa mai schimbati putin randurile si cu moderarea asta ? Nu de alta dar in absenta domniilor lor, limbajul devine din ce in ce mai degradat si clonele isi fac de cap. Ba uite ca a ajuns is troll-ul sef de pe steaualabera sa posteze nestingherit de pe contul unui copil (si evident se poate proba dupa IP, care 100% va intoarce ca rezultat Cluj sau Alba)

Am vazut ca l-ati "ars" pe edmond_dantes, dar pe cyclun nu l-ati observat. Ori ii iei pe toti ori nu dai nicio sanctiune. Lucrurile astea nu se fac cu jumatate de masura.

Dar cine sa faca asta ? Moderatorii intra din an in paste, iar adminii la fiecare eclipsa totala de soare, admini care la randul lor sunt preocupati sa faca treaba moderatorilor, in loc sa raspunda la chestii serioase si constructive (vezi proiectul de istorie). Noroc cu xray, ca a stat sa stearga vomele de pe prima pagina a site-ului.

Va dau un sfat, daca tot frecati duda mai bine il lasati pe xray sa se ocupe si de problemele astea, cu toata opozitia actualei si asa-zisei "echipe de moderare" (choli+arsenal), echipa care e sublima, dar lipseste cu desavarsire. Nu de alta, dar xray cara site-ul asta in spate ca Atlas. In momentul de fata el centreaza, el da cu capul.

In ultimul an, intreaga activitate redactionala proprie a site-ului a stat in xray, alex h, subsemnatu' si ssk plus preluarile soldatino si mai nou, A. Sava (la propunerea mea), iar pe forum toata informatiile despre CSA au fost furnizate de Saramago si edmond_dantes. Daca vreti sa va bagati ****, nicio problema, ne vedem fiecare de treaba noastra si cine stie, poate pe viitor o sa vedeti articole semnate choli, harald, cyclun, ronnie/Adrian si de ce nu ? poate si preluari de pe steaualabera. :D

Edited by Empyro
1 person likes this

Eu unul sunt satul sa intru aici sa vad aceeasi mizerie mereu. Sunteti 2 tabere si non-stop va porciti pe aici. Chiar nu aveti alte lucruri mai bune de facut?

Cer public sa fiu scos din functia de moderator pentru ca eu consider ca nu mai am nimic in comun cu acest forum si cu ce se intampla in ultima vreme aici.

Multumesc pentru intelegere!

E ca si cum un nene nu ar veni la serviciu un an de zile dar ar simti nevoia sa-si anunte demisia in public.

1 person likes this

Nu tin minte sa te fi bagat in seama asa ca nu vad sensul comentariului tau. 

Cam asta vad ca e stilul... va bagati ca musca-n lapte in discutie si dupa cand va ia lumea la p*la tot voi tipati ca v-a zis X sau Y nu stiu ce. Provocati si asteptati sa ce ?

Edited by Arsenal1886Steaua1947