SSK

Nemultumiri Cu Privire La Activitatea Staffului

3,519 posts in this topic

In sfarsit, a fost nevoie de banul root adminului ca acest forum sa scape de cancerul sau si anume SteauaToronto, fiindca stafful avea frica sa ii suspende contul, exact asa cum am spus eu!

Printre altele, contul meu a fost suspendat nedrept, fiindca mai aveam (si inca am si acum) 10% la avertizari, desi acestea trebuiau sa fie anulate, conform "deciziei de libera exprimare pe site", atunci cand am acuzat Steaua de blat la pariuri (ma bucur ca am scapat de Reghe, vorba venind).

Suspendarea mi s-a eliminat atunci, dar nu si cei 10%. I-am scris un mesaj lui choli si nu mi-a raspuns la acesta. Iar apoi mi s-a parut evident sa ma plang aici, chiar si cu riscul de a nu respecta regulamentul, dezvaluind discutii din privat. Dar in regulament scrie ca "Moderatorul este obligat sa-si motiveze decizia. Daca utilizatorul este nemultumit, mai poate adresa o plangere moderatorului sef sau unui administrator.", dar nu mi s-a explicat de ce nu mi s-a eliminat acel 10%. Abia cand am trimis acele mesaje private mi-a raspuns si mi-a zis "legat de mine, eu raspund ce vreau si cand vreau". O fi asa, dar nu a facut-o conform regulamentului si nu si-a indeplinit obligatia!

Prin urmare, cum pot sa respect regulamentul, daca nici macar un moderator nu poate sa motiveze de ce nu mi s-a eliminat avertizarea, pe langa acea suspendare? Mi se pare normal sa dau mesaje private la adminsitratori si la moderatori si sa fac o plangere aici fiindca nu mi s-a raspuns in privat.

In concluzie, am fost tratat ca un "recidivist", desi prima abatare a fost anulata si nici macar nu era o abatare! Cer in continuare eliminarea celor 10% de la avertismente si demisia lui choli, fiindca nu si-a respectat datoria de moderator!

Edited by Anfield

In concluzie, am fost tratat ca un "recidivist", desi prima abatare a fost anulata si nici macar nu era o abatare! Cer in continuare eliminarea celor 10% de la avertismente si demisia lui choli, fiindca nu si-a respectat datoria de moderator!

Stii ce ma surprinde pe mine ? Ca ai fost (sau esti) administrator pe suportersteaua, stii pana la urma cum e si cu functiile astea virtuale pe un site si totusi acum n-ai alta treaba mai buna decat sa troll-ezi. OK, e mort site-ul chiar nu mai conteaza chestia asta ; chiar o sa comentezi tu acum pe site atat de mult in perioada urmatoare, incat sa fii pasibil de inca 10% ?

Deci, serios ai ajuns sa stai sa ceri demisii pentru niste lucruri pe care omu' ala le face pro-bono ?

Si daca ar fi sa-mi casune si pe tine, in functia matale de administrator pe acel site am inteles ca ti-ai batut joc si de Redondo/Lorimer si de xray.

Iar legat de SteauaToronto, oricat de nebun ar fi baiatul asta, a muncit pentru site-ul asta foarte mult. Bine, rau, n-are importanta, dar a facut-o si asta intr-un moment in care foarte multi si-au bagat pouwla. Valabil si pentru ceilalti din staff.

Edited by Empyro

Eu am cerut doar ca regulamentul sa fie aplicat. Nu s-a intamplat la timpul potrivit, din cauza influentelor care au venit din partea lui Toronto.

Uite, acum ca am dovedit inca o data ca nu s-a respectat regulamentul atunci cand am fost considerat recidivist si cum cancerul forumului a disparut, se pare ca mi-a fost eliminata si avertizarea de 10%. Prin urmare, se poate face si datoria, cu greu... si dupa o luna de ban nemeritat.

Eu am cerut doar ca regulamentul sa fie aplicat. Nu s-a intamplat la timpul potrivit, din cauza influentelor care au venit din partea lui Toronto.

Iti spun sincer ca exagerezi cu puterea lui Toronto de a influenta. Omuletul asta n-a fost in stare sa se influenteze pe el intr-o maniera pozitiva, daramite sa-i priveasca cineva judecata ca pe ceva sacru. Mai exista pana la urma si situatia in care mozii au uitat, se intampla.

Uite, acum ca am dovedit inca o data ca nu s-a respectat regulamentul atunci cand am fost considerat recidivist si cum cancerul forumului a disparut, se pare ca mi-a fost eliminata si avertizarea de 10%. Prin urmare, se poate face si datoria, cu greu... si dupa o luna de ban nemeritat.

Ma amuza si chestia asta cu cancerul. Deci omuletul ala e total inofensiv si e foarte grav cand i se acorda prea multa atentie. Latra, dar nu musca. Si pe langa injuraturile (publice sau private) si betiile constante, s-a remarcat si prin cateva chestii bune, de aceea mi-e greu sa inteleg cum il poate considera cineva un "cancer", in loc de un individ cu oarece problema la mansarda, dar muncitor.

Iar legat de persoanele astea carora le ceri tu demisia, ma indoiesc ca a existat ceva intentionat sau vreo influenta din partea lui Toronto. La ora actuala daca mai sunt trei comentarii pe zi pe acest forum e mare minune. In atare conditii, cred ca sunt de inteles si moderatorii, ca in definitiv, nu mai exista un "obiect al muncii".

In fine, parerea ta-i parerea ta si poti crede orice doresti.

Scuzati off-topicul !

Edited by Empyro

Uite, acum ca am dovedit inca o data ca nu s-a respectat regulamentul atunci cand am fost considerat recidivist si cum cancerul forumului a disparut, se pare ca mi-a fost eliminata si avertizarea de 10%.

aia 10% au fost reduse de site automat. la 30 de zile de la marire, siteul da inapoi 10%.

toate avertizarile tale au fost date meritat. legat de demisia mea, poti cere ce vrei. :)

si ai grija la limbaj ca-l jignesti pe toronto. chiar daca momentan lipseste tot jignire se numeste.

Edited by choli

Pentru afirmatia citata mai jos cer banarea pe termen nelimitat a acestui user, chiar daca in prezent are functia de redactor.

Cei care arunca cu petarde/torte pe teren sau in tribune spre alti spectatori, merita sa fie batuti exemplar.

Edited by Harald

Harald @ Jul 4 2014, 12:29 PM)

(xray_rom @ Jan 19 2009, 04:33 AM)
Cei care arunca cu petarde/torte pe teren sau in tribune spre alti spectatori, merita sa fie batuti exempla

Pentru afirmatia citata mai jos cer banarea pe termen nelimitat a acestui user, chiar daca in prezent are functia de redactor.

1. Ti-ai pierdut haturile calendarului? Suntem in 2014, nu 2009! Ia mai cauta, ca scriu pe site din 2007. Poate mai dai de ceva. smile.gif

2. Ce ai "citat" tu nu apare in comentariul meu din 2014:
http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?s=&...st&p=682591
Nici macar in comm-ul din 2009 la care am dat link in comentariu de mai sus din 2014 . Nu ca ar conta!

3. Deduc ca in opinia ta "Cei care arunca cu petarde/torte pe teren sau in tribune spre alti spectatori" la meciuri de hochei, merita felicitati si premiati, nu? Daca eu vin si iti arunc cu o petarda sau o torta in cap, tu ce o sa faci? O sa vi sa-mi strangi mana fericit sau ma alergi prin tot stadionul? Cred tu ar trebui sa fii banat ca promovezi violenta absurda.

PS
Pentru cultura ta: tortele si petardele sunt frumoase si bune pentru coregrafie, nu pentru bombardarea jucatorilor si specatorilor cu ele. Asta e fapta penala!! Tentativa de omor sau vatamare corporala grava ! Pricepi?

Edited by xray

@Harald, te stiam om serios. Daca copiii tai s-ar cu leziuni ale corneei sau cu alte rani in urma unui rebel din asta din peluza, crede-ma ca si tu l-ai bate pe respectivul. Putina bataie n-a omorat pe nimeni, chiar educa in lipsa stagiului militar obligatoriu. Iar pretentia cu ban-ul nelimitat e absurda. Sa fim seriosi.

Edited by Joga Bonito

Sunt de acord cu Harald. Ar fi o idee ca redactorii sa nu isi piarda accesul la scrierea de articole numai daca acestea sunt de slaba calitate sau daca incita la ura.

In schimb, daca nu sunt stare sa scrie comentarii pertinente si daca nu respecta regulamentul, le-as bloca accesul la scrierea de comentarii pe forum sau la alte articole.

Domnule, dumneata nu ai dreptul sa judeci si sa respingi un articol pe motiv ca este slab/prost. Iti poti spune opinia, poti critica articolul (ideea, nu omul) , dar in nu poti actiona in niciun fel si nici nu poti instiga la refuzarea muncii benevole a unor oameni.

Munca persoanelor care scriu trebuie apreciata, indiferent de continut si directie. Daca xray isi bate capul sa scrie articole, bravo lui ! Ca nu sunt conforme cu realitate neaparat, e irelevant. Ani de zile s-au scris fabulatii si jigniri si s-au publicat astfel de articole pe site-ul asta, mizerii precum "Tiganii intre ei", s.a.m.d.

Si asta ti-o spune un user care a fost capabil sa poarte un dialog si cu vitto si cu Adrian.

Am dat report la mesajul tau, fiindca trollezi sectiunea asta. Iar in ceea ce priveste asa-zisa incitarea la violenta, o sa fac si eu una : cei care merg pe stadion si nu au habar cum sa foloseasca o petarda/torta ar trebui batuti, nu interezisi.

Stii ca la antrenamentul oficial dinaintea meciului cu dinam0 din campionat (in martie), un baiat si-a zburat degetele ? Ai fi dorit domnu' Harald sa-ti pierzi un ochisor ? Ahh da, uitasem tu nu mergi pe stadion fiindca esti in protest...ntz-ntz-ntz-ntzzz...

Edited by Empyro

@Harald

@Anfield

Cererea voastra nu poate fii pusa in aplicare deoarece este lipsita de actualitate. In schimb, aveti amandoi +10% avertizare pentru trolling!

Imi place ca primesti avertisment pentru nesimtirea de a posta nemultumiri cu privire la activitatea staffului pe threadul "nemultumiri cu privire la activitatea staffului".

Good job, baieti! :hooray:

Cum poate sa fie catalogat 'trolling' o postare ontopic, adica una care reprezinta o nemultumire fata de actiunile din comentarii ale unui redactor FCS? Propunerea mea mi se pare chiar una buna... daca omul vrea sa scrie articole si nu incita la ura, n-are decat sa scrie in continuare.

Dar daca are comentarii 'dubioase' pe forum sau la articole, nu vad ce poate fi asa de grav daca are accesul restrictionat la postarea comentariilor, cel putin pentru un timp. La fel se putea proceda acum ceva vreme in cazul lui Toronto, dar deh... de ce sa nu banezi ceilalti utilizatori de pe forum luni intregi daca poti sa lasi bufonul site-ului sa isi faca numarul pe aici?

Prin urmare, cer in continuare demisia din functie din partea moderatorului choli, fiindca nu e in stare sa judece corespunzator regulamentul forumului FCS. Si uite asa am o noua 'nemultumire'. Poate ca va fi catalogata si asta ca trolling. Numa' zic.

Edited by Anfield

@Harald

@Anfield

Cererea voastra nu poate fii pusa in aplicare deoarece este lipsita de actualitate. In schimb, aveti amandoi +10% avertizare pentru trolling!

Ok, inteleg. M-ar interesa in cazul in care era scris astazi acel text daca si cum era sanctionat autorul lui.

Anfield, Alex, cred ca sanctiunea pentru trolling este regulamentara pentru ca la articol nu am comentat articolul, ci m-am luat de un user.

Edited by Harald

Titi (Harald), lasati si voi site-ul asta sa-si dea duhul in liniste. Vorbeste cu "fratii" si lasati-l, pe bune, chiar nu mai e nimic de castigat de aici si proiectul facebook merge foarte bine..

Cred ca actiunea de pedepsire a lui Harald constituie un gest de nemotivat, mai ales ca omu' a folosit un limbaj decent in vederea exprimarii propriei sale opinii. Observ ca oamenii slabi, in momentul in care raman fara argumente, recurg la astfel de gesturi printre care se numara si amenintari cu bataie, etc. Cred ca siteul asta nu trebuie sa moara. Ar fi pacat sa se intample asta dupa ce anumite persoane au prezentat prin munca anumite informatii foarte importante, pe care nu le mai gasesti nicaieri. Astfel vreau sa indemn la intelepciune in rezolvarea problemelor. Numai bine !

Bun bun...dar baiatul asta ca m-a amenintat? A am uitat, e moderator, deci da, ok ma potolesc :)

Dar!!! eu nu atacam pe nimeni, ci povesteam o intamplare pe acest site, ca tot e freedom of speech si bullshit la kil. Daca tot am libertatea sa ma exprim, nu pot exprima o intamplare petrecuta aici? Atac inseamna sa il injur, sa il judec, sa emit niste pareri despre dansul, toate lucrurile pe care el si le-a permis, si I-au fost premise, sa le faca. Concluzia?

www.fcsteaua.ro dragilor :)

Edited by shalimar189

Bun bun...dar baiatul asta ca m-a amenintat? A am uitat, e moderator, deci da, ok ma potolesc :)

Dar!!! eu nu atacam pe nimeni, ci povesteam o intamplare pe acest site, ca tot e freedom of speech si bullshit la kil. Daca tot am libertatea sa ma exprim, nu pot exprima o intamplare petrecuta aici? Atac inseamna sa il injur, sa il judec, sa emit niste pareri despre dansul, toate lucrurile pe care el si le-a permis, si I-au fost premise, sa le faca. Concluzia?

www.fcsteaua.ro dragilor :)

Te-a amenintat acum ? Tu ai inceput sa-l ironizezi si alte treburi de genul de cand ai revenit. Nu trebuie sa-l injuri direct sau sa-l ameninti ca sa se numeasca atac la persoana. Ai aruncat niste momeli acolo poate poate iti da o replica si va mai certati un pic.

Ce e cu fcsteaua.ro ? Vad ca tot zici ca nu ai aici libertate de exprimare. Ce intelegi tu prin asta ? Sa te certi,jignesti sa faci scandal pe aici ?

pai vezi ma Xray...ce te intereseaza pe tine ce se intampla IN PELUZA IN CARE ULTRASERIA ROMANA ARE PAGINI DE ISTORIE. Pe mine ma interseaza, ca eu acolo am crescut, si nu imi emit pareri de genul, a lasa, nu ma intereseaza. Iar daca nu-ti place genul meu de replica, sunt sigur ca ai gresit locul, cenaclul e 3 pagini mai asa.

Ar trebui sa fie problema celor presupusi 4 milioane de stelisti ce se intampla cu nucleul galeriei, dar probabil ca din fotoliu nu prea te intereseaza galleria, atmosfera la meci, ce se canta, cum, cu cine, chestii care ce crezi, tin tot de Steaua. pe tine te intreseaza doar ce te coafeaza, aici e cam egoism putin, dar tu continua sa ne spui de conduite, norme si replici. problema stelistilor e numai Steaua, pai si galleria e a cui? Avantul Poplaca? Sau cand spui sa scriem despre orice inseamna Steaua, galleria sau parte din ea e exclusa? te cam contrazici cu articolul...

De exemplu, choli, nu stiu unde e, nord sud, daca vine la meciuri sau daca nu, stiu doar cum si ce a scris aici pe site...dar tu continua sa ma judeci, si sa crezi din 2 commenturi, ca stii tu ce ma supara/deranjeaza/enerveaza.

Ma astepti cu articole? am doua, unul despre nord, si e publicat? nu! pentru ca asa functioneaza tot in Romanica. Sa vezi si sa auzi doar ce-ti place, ce-ti convine, ce te coafeaza.

Daca vreau sa scriu altceva decat despre cioban? ca nu imi aloc timp, energie, neuroni sa scriu despre acest jeg? Ma primesti? Mi se publica? inca astept articolul ultim trimis, sa fie publicat, SAU DACA NU SE POATE PUBLICA, vreau argumente contra publicarii, dar deja cer mult si simt ban-ul in ceafa.

Corect spus, nu va veni nimeni din exterior sa curate, dar vine unu ca mine, din interior si se loveste de unu ca tine, care simplu " nu ma intereseaza " ori daca iubesti Steaua...ar trebui.

Concluzia e ca cu cei ca tine nu am ce discuta si nu au ce cauta aici, sau in sanul stelistilor carora le pasa de Steaua si tot ce inseamna Steaua. Porblemele Stelei nu sunt numai ciobanul, Meme, ci si suporterii, cum canta, coregrafii, managementul echipei si al brandului, si multe altele.

@arsenal: Inteleg ca atunci cand ma ameninta ca sa am grija ce scriu despre dansul ori altfel, sa iei masuri, nu sa te iei de mine, eu fiind tot victima. ma iau de el de cand am revenit, correct, sipana sa revin? apropos, din ce cauza am revenit si nu am ramas tot timpul aici? din cauza " unor greseli de site "?? Adica te poti loga, dar nu poti scrie un comment si/sau un articol. Apropo, vreau si eu justificarea nepuplicarii ultimului articol, pe email-ul de pe care s-a transmis. Sfatul meu e sa o lasi mai moale, sau nu suportati oamenii cu commenturi mai acide si mai ales, diferite in opinie fata de voi? Pentru ca da, si eu sar calul, dar nu las capul plecat cand cineva ma calca pe coada, ma ameninta, ma face in toate felurile, sau sufera de stelism dar il interesaza doar anumite problem, nu cu totul echipa si tot ce tine de. Ce e cu fcsteaua...pai mai intai argumenteaza-mi tu mie de ce ultimul articol nu a fost publicat, si de ce de la ultima cearta si pana acum, 2 luni aproap, nu am putut da commenturi si scrie articole, decta in momentul in care a trebuit sa iti scriu tie. Cand o sa imi raspunzi la aste 2 cerinte, o sa iti raspund si eu.

Edited by shalimar189

pai vezi ma Xray...ce te intereseaza pe tine ce se intampla IN PELUZA IN CARE ULTRASERIA ROMANA ARE PAGINI DE ISTORIE. Pe mine ma interseaza, ca eu acolo am crescut, si nu imi emit pareri de genul, a lasa, nu ma intereseaza. Iar daca nu-ti place genul meu de replica, sunt sigur ca ai gresit locul, cenaclul e 3 pagini mai asa.

Ar trebui sa fie problema celor presupusi 4 milioane de stelisti ce se intampla cu nucleul galeriei, dar probabil ca din fotoliu nu prea te intereseaza galleria, atmosfera la meci, ce se canta, cum, cu cine, chestii care ce crezi, tin tot de Steaua. pe tine te intreseaza doar ce te coafeaza, aici e cam egoism putin, dar tu continua sa ne spui de conduite, norme si replici. problema stelistilor e numai Steaua, pai si galleria e a cui? Avantul Poplaca?

De exemplu, choli, nu stiu unde e, nord sud, daca vine la meciuri sau daca nu, stiu doar cum si ce a scris aici pe site...dar tu continua sa ma judeci, si sa crezi din 2 commenturi, ca stii tu ce ma supara/deranjeaza/enerveaza.

Ma astepti cu articole? am doua, unul despre nord, si e publicat? nu! pentru ca asa functioneaza

Iar nu ai inteles nimic.

Nu intereseaza sa se spele rufele grupului in public, razboiaiele personale sau intre nord-sud duse prin articole. In primul rand ar fi jenant si pentru "cele 4 milioane" sa asiste la asa ceva si pentru eventuali protagonisti!

In rest, intereseaza totul despre suporteri, ultrasi, dar tu ori nu citesti atent, ori nu vrei sa intelegi.

E scris mura-n gura si in articol:

"Cateva sugestii de subiecte pentru articole:

- Evenimente cotidiene din viata clubului, a echipei si a suporterilor.

- Opinii sau solutii ca Steaua sa ramana ancorata in viziunea "Semper superiores " si stelistii uniti "Trup si suflet pentru culori".

Crezi ca se referea la suporterii din fotoliu de la Cuca Macaii, sau la galerie??

Concluzia: tu ai scopul tau in viata: choli, toronto, nordul si ce o mai fi. Sa fii sanatos!

Ok. Si cu asta eu am pus punct subiectului.

PS

Ti-am spus romaneste!

Mie nu mi-ai trimis nici un articol. Nici despre nord, sud, est, vest sau altceva!

SI eu tot romaneste am transmis moderatorilor ca vreau argumentare, nu tie, dar iar, eu nu citesc bine. Cred ca am si pus inainte de cerere @arsenal, ca sa se vada, dar eu nu citesc bine.

In alta ordine de idei, eu am scopul de a vedea peluza ca si Steaua, cum eu le-am cunoscut, cum eu am prins microbul, si cum azi nu mai exista. Si de ce sa nu se spele in public? Ca poate vin cei din urma si vor sa stie unde sa se duca, si atunci vine unu ca mine care a fost si la nord si la sud si le spune asa, ba la nord, cateodata nu o sa stii de ce, dar te bat clanurile si interlopii, dar la sud exista un respect si o unitate, si nu-ti iei nici o palma. Cat despre choli, Toronto, nu sunt ei scopul meu, dar nici nu pot sa tac si sa sterg amenintari, injuraturi si ipocrizia unei judecati cand ei nici prenumele nu-l stiu. Intelegi tu Xray?? Ca deaia foarte multi stelisti respectati cu state vechi au cam inceput sa ocoleasca site-ul, si sa scrie, si sa orice, ca si site-ul asta era ca si Steaua si peluza, ceva, dar azi e o fantoma. Si vazand de cand esti membru, tu ar trebui sa stii despre ce vorbesc. si ce vreau. Si ce vreau eu nu e sa ma cert cu tine, arsenal, choli, ci o schimbare, mai multe defapt, toate in bine. Schimbarea incepe prin acceptarea problemei, si muncit pentru rezolvarea ei, nu prin a ignora realitatea si a muta atentia in alta parte, avem clasa politica pentru asta. Cu gand de pace iti tot dau replica, si nu numai tie.

Cu gand de pace iti tot dau replica, si nu numai tie.

Daca ai ceva de spus si se incadreaza in ce am scris in articol si dialogul cu tine, fa-o si trimite-mi!

1000 de ani pace!

:beer2:

PS

Sugestie!

Ce vrei tu sa faci, referitor la galerie, nu se face in virtual, ci in real pe "teren", prin discutii directe, lamuriri, motivari, organizare etc. De asta ti-am spus in prima replica: "barbateste "face to face"! Dar tu ai inteles smardeala, probabil. :D

Daca ti-ai facut o cauza din asta, actioneaza si militeaza in mijlocul galeriei. Aici degeaba plangi pe taste! Nu pe xray sau pe moderatorii trebuie sa-i convigi, ci pe lideri si masa suporterilor din stadion.

Edited by xray

@Shalimar

Eu nu ma ocup cu publicarea articolelor. Habar nu aveam ca ai trimis spre postat articole.

Choli merge la meciuri, te asigur eu.

Nici eu nu sunt de acord cu multe lucruri si niciodata nu o sa cenzurez o parerea contrara fata de a mea atat timp cat e spusa civilizat. Sunt anticioban,antiMM,anti tot ce strica clubul pe care noi il iubim si mi-ar placea ca peluzele steliste sa fie poate altfel decat sunt acum. Mi-ar placea sa cante tot stadionul la meciuri nu numai 2-3 mii de oameni. Eu o sa te cenzurez atunci cand o sa faci prostii pe aici ..sa ataci oamenii, sa te iei de x si y...sa folosesti cuvinte jignitoarea la adresa echipei,antrenorilor,legendelor Stelei, sa jignesti toti oamenii din peluza (ca un tot si nu pe cei vinovati) si sa-i bagi in aceeasi oala.

Legat de problema cu siteul ti-am zis.. nu stiu din ce cauza a fost o eroare. Platforma e veche si se intampla. NU sunt adminul siteului sa stiu cauzele. Trebuia sa ne "tragi" de maneca mai devreme ca nu poti posta.

Edited by Arsenal1886Steaua1947

Xray...barbateste poti discuta cu barbatii, ori cu primatele nu ai cum. Stim toti ce batai au fost prin nord si din ce motive de 2 lei sau cum. O intrebare...tu mergi in Nord? Meci de meci? Ca daca da si esti obectiv, stii despre ce vorbesc, daca nu...asta cu barbateste....si orice altceva legat de peluza, tine-le pentru tine. Eu am vazut batai din nimic, sau dintr-o cerere in casatorie, sau ca aveau alte idei ca a lui mustata, sau ca s-au saturat de Bucuresti aleeee Bucuresti aleeee. Si ca sa discuti trebuie intai sa constientizezi problema, ori multi inched ochii si au impresia ca avem peluza, cand realitatea e ca si Vaslui cred ca avea o peluza mai de doamne ajuta. Si pentru ca simt o usoara urma de judecata, implicit ipocrizie, precizez " cu smardoaiala asta " ca nu am dat un pumn pe stadion in viata mea. Nu cred in bataie pe stadion, si in genul asta de manifestare. poti fi ultras si fara sa te bati, dar eu sunt unul din putini, restul multi au vazut green street si s-au apucat de ultraserie si " smardoiala" asa ca ti-ai gresit opinia.

Cat chestia cu cele 4 milioane de stelisti, daca noi am pati ca Rapid sau Timisoara, din aia 4 ar ramane cati? Xray, nu catitatea conteaza uneori, ci calitatea. Degeana umplii national arena daca o umplii cu toti taranii semintarii si bisnitarii de 2 lei. Degeaba daca in peluza ala cu joben in cap si popcorn pe dreapta ti-o spune pe aia...lasa steagul ca nu vad meciul. Internetul, site-ul sunt un mijloc de raspandire mult mai, asa sa ma duc sa discut " barbateste " cu 10 20 50 100 de oameni...cam greu.

@arsenal...vechea meteahna, nu ma ocup eu nu e treaba mea, pase pase cu responsabilitatea. Frate, esti admin, intreaba si tu pe ceilalti, sau pe ala care se ocupa cu articole, ca eu chiar vreau argumentarea respingerii sau nepublicarii. Nu esti admin? pai tie ti-am scris cand nu mergea sa postez, si cel putin eu asa am vazut, tu ai rezolvat problema. Daca nu esti admin, atunci zi-mi cu cine sa vorbesc, sau spunei unui admin care se ocupa de articole. Pe scurt, daca se vrea se poate, dar e mai usor sa pasezi problema decat sa o confrunti.

Edited by shalimar189

@shalimar189

1. De cand ma stiu nu am fost inregimentat nici politic, nici partizan in viata sociala, cu atat mai putin ca suporter. Gandesc si sunt liber, neconditioanat sau condus de altii. Nu fac parte din nicio grupare. Stiu ce se intampla. Unele s-au mai scris si pe aici in cei 7 ani de cand sunt pe site. Dar repet. De viata in peluze se ocupa numai peluzele, nu altii. E strict problema lor. Asa este si normal.

2. Trebuie sa te obisnuiesti cu ideea ca Steaua nu poate fi iubirea exclusiva a unora si interzisa altora, indiferent ce motive s-ar invoca: seminte, taranime etc. Exact ca si Romania, de fapt! Este a tuturor, si totusi a nimanui, ca individ sau grup.

Steaua nu a devenit Steaua, campioana a Europei, cel mai titrat club din Romania etc. ca se mancau sau nu seminte, ca erau sau nu "tarani" in tribuna, ca erau numai ultrasi sau numai "cetateni" etc. Steaua ne-a facut pe noi stelisti, nu noi ne-am adunat intr-o zi pe un stadion si am facut Steaua! Noi suntem beneficiarii sentimentali de pe urma Stelei, nu facatorii ei, oricate fulare ne-am atarna de gat sau la cate meciuri mergem.

3. Cine nu reuseste sa convinga unul, apoi 2-3, apoi impreuna ... alti 20-30 si tot asa, ca bulgarele de zapada rostogolit, intreaga masa, atunci inseamna ca lupta pentru o cauza pierduta.

PS

Credeam ca s-a inteles. Crezi ca am scris acest articol sa ma aflu in treaba?

De postat articole scrise de altii ma ocup si eu. Cui i-ai trimis articolele?

Edited by xray