SSK

Nemultumiri Cu Privire La Activitatea Staffului

3,519 posts in this topic

Domnule Empyro,

Ati spus "din punctul dumneavoastra de vedere", eu v-am intrebat obiectiv, ce zice regulamentul intern al moderatorilor pe care sunt convins ca-l aveti, toate generatiile de moderatori au avut asa ceva. Personal, ca utilizator care are o vechime aici mai mare decat diferenta dintre titlul 23 si 24, vad mare diferenta intre suspendare si restrictionare si n-as vrea ca acest lucru sa fie lasat la subiectivitatea fiecarui moderator.

Cu stima,

Ronnie 1

Ati spus "din punctul dumneavoastra de vedere", eu v-am intrebat obiectiv, ce zice regulamentul intern al moderatorilor pe care sunt convins ca-l aveti, toate generatiile de moderatori au avut asa ceva. Personal, ca utilizator care are o vechime aici mai mare decat diferenta dintre titlul 23 si 24, vad mare diferenta intre suspendare si restrictionare si n-as vrea ca acest lucru sa fie lasat la subiectivitatea fiecarui moderator.

Stimate domn Ronnie, exista o diferenta clara intre ceea ce doreste un user chiar si cu vechimea dumneavoastra si situatia de fapt.

Nu, regulamentul nu contine si nu va contine o distinctie intre cele doua metode de suspendare. Ambele au aceeasi finalitate si anume coercitia unui useri si preventia unor fapte ulterioare.

Moderatorul este cel inzestrat cu o anume putere discretionara, in virtutea careia va discerne de unul singur si va alege cand si ce metoda se cuvine.

Sper ca v-am lamurit si v-as ruga sa-mi adresati alte intrebari si nelamuriri prin intermediul mesageriei private, pentru a nu schimba destinatia acestui topic.

Edited by Empyro

Domnule Empyro,

Asadar, in concluzie, acest lucru este lasat la indemana moderatorului. Este o alegere subiectiva. Cum am si spus mai sus. Am impresia ca voua va este uneori rusine sa dati dreptate unui utilizator care-si exprima o parere.

Doresc sa inchei acest subiect, m-am lamurit.

Cu stima,

Ronnie 1.

Edited by Ronnie

Ce atata domnire p-aci? Cine e Empyro asta? Un individ cu cont de 3-4 luni care a ajuns moderator???

Ma apucase pe la sfarsitu' lu' august o frenezie de postari si astia au editat TOT. Cum ziceam ceva de bani si de oier/puscarias, cum editau! Si fara sa-mi dea un pm sau ceva sa-mi explice, doar edit. Si xray jubila cand noi ne-o luam de la jandarmi. Asta ramane, cautati-i postarile jegului, de fapt hai ca va dau eu:

http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?sho...rt=#entry319610

http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?sho...rt=#entry319654

Si pe asta il cocolositi voi??? Care se bucura cand noi ne-o luam? Si care e ultimu' imbarligator?

Edited by Harald

@Ender

Si xray care jubila cand noi ne-o luam de la jandarmi. Asta ramane, cautati-i postarile , de fapt hai ca va dau eu:

http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?sho...rt=#entry319610

Si pe asta il cocolositi voi??? Care se bucura cand noi ne-o luam? Si care e ultimu' imbarligator?

Multumesc! M-ai citat la fix in:

Exact asa am scris atunci si la fel sustin si acum fata de huligani.(Atunci s-a aruncat cu torte si petarde in tribune dupa spectatori si pe patinoar dupa jucatori. De asta au intervenit fortele de ordine.)

Citez din ce am scris atunci in Jan 19 2009, 04:33 AM:

"1) Eu nu vorbesc de ultrasi. Nici nu ma intereseaza fenomenul ultras. Dar, ultrasii nu sunt sinonimi cu huliganii. Huligani sunt peste tot si in toate. Nu au nici culoare si nici apartenenta. Sunt prezenti peste tot. Si in tribuna "0" si in loje si in peluze. Si Becali este tot un huligan prin comportament!

Eu vorbesc despre gradul de civilizatie. Atunci cand vrei sa ai o echipa dupa standarde moderne, trebuie si tu ca sustinator sa te ridici la nivelul acelor pretentii

Sportul este un spectacol si o competitie intre jucatori, nu campul de lupta pentru eliberarea adrenalinei prin instinctele primare ale suporterilor. [...]

Cei care arunca cu petarde/torte pe teren sau in tribune spre alti spectatori, merita sa fie batuti exemplar. Poate doar bataia sa-i invete ce inseamna sa nu pui in pericol un om, jucator sau spectator nevinovat. "

Cat priveste limbajul tau, e masura gradului de civilizatie atins de tine.

PS

Asta e site-ul suporterilor stelisti, nu doar al aruncatorilor de torte si petrade in semeni lor!

PS2 Ce zice, la acelasi topic, un stelist de bun simt si cu capul pe umeri, membru in CD-AISS, Piece of Mind:

Piece of Mind mesaj Jan 19 2009, 12:05 PM

Bai, cand o sa intelegti si voi ca la un meci de hochei nu au ce cauta petardele si ca suporterii nu trebuie sa se comporte ca la o partida de fotbal? E totusi un alt sport!

Print: http://prntscr.com/1qyj9x

Edited by Harald

Ma apucase pe la sfarsitu' lu' august o frenezie de postari si astia au editat TOT. Cum ziceam ceva de bani si de oier/puscarias, cum editau! Si fara sa-mi dea un pm sau ceva sa-mi explice, doar edit.

ENDer, din punct de vedere regulamentar, moderatorii au acest drept:

"Administratorii si moderatorii pot modifica oricand si oriunde mesajele, fara explicatii prealabile. Administratorii si moderatorii au intotdeauna dreptate, lucrand cu discernamantul de a mentine forumul curat si interesant pentru toata lumea."

@Ender

Multumesc! M-ai citat la fix in:

Exact asa am scris atunci si la fel sustin si acum fata de huligani.(Atunci s-a aruncat cu torte si petarde in tribune dupa spectatori si pe patinoar dupa jucatori. De asta au intervenit fortele de ordine.)

Citez din ce am scris atunci in Jan 19 2009, 04:33 AM:

"1) Eu nu vorbesc de ultrasi. Nici nu ma intereseaza fenomenul ultras. Dar, ultrasii nu sunt sinonimi cu huliganii. Huligani sunt peste tot si in toate. Nu au nici culoare si nici apartenenta. Sunt prezenti peste tot. Si in tribuna "0" si in loje si in peluze. Si Becali este tot un huligan prin comportament!

Eu vorbesc despre gradul de civilizatie. Atunci cand vrei sa ai o echipa dupa standarde moderne, trebuie si tu ca sustinator sa te ridici la nivelul acelor pretentii

Sportul este un spectacol si o competitie intre jucatori, nu campul de lupta pentru eliberarea adrenalinei prin instinctele primare ale suporterilor. [...]

Cei care arunca cu petarde/torte pe teren sau in tribune spre alti spectatori, merita sa fie batuti exemplar. Poate doar bataia sa-i invete ce inseamna sa nu pui in pericol un om, jucator sau spectator nevinovat. "

Cat priveste limbajul tau, e masura gradului de civilizatie atins de tine.

PS

Asta e site-ul suporterilor stelisti, nu doar al aruncatorilor de torte si petrade in semeni lor!

PS2 Ce zice, la acelasi topic, un stelist de bun simt si cu capul pe umeri, membru in CD-AISS, Piece of Mind:

Print: http://prntscr.com/1qyj9x

atunci s-au aruncat petarde doar in fata noastra, care au facut zgomot si atat!!! n-au jenat jucatori, n-au jenat "cetateni". garda astepta doar un motiv sa intre in noi din cauza protestelor impotriva idolului tau Becali. Si orice s-ar fi intamplat asta tot nu scuza comportamentul animalic al jandarmiilor: huliganii aia de care zici tu, au ceva de impartit cu alti huligani, jandarmii preferau fetele si adolescentii.

Edited by Harald
Am sters limbajul injurios. Va rog sa incetati, sunteti offtopic.

@ENDer

Care este treaba ta cu moderatorul Empyro? Cine se face vinovat daca tu nu esti responsabil de comportamentul tau de pe stadion? Conteaza ca omul este de 3-4 luni pe acest site, acum se implica ca moderator si nu cred ca s-a ales cu vreo satisfactie de pe urma acestui acces! Incercati sa respectati oamenii care se implica pentru a mentine ordinea aici fara sa cereti socoteala pentru ca nu are o vechime adecvata in opinia voastra! Tu crezi ca pentru un om cu o conduita de viata ii trebuie 7 ani de vechime ca sa poata aduce un plus acestui site? Daca vreti sa imbunatatiti calitatea moderatorilor, veniti cu propuneri si noi vom incerca sa venim in sprijinul vostru.

Edited by Harald

Momentan nu exista nici un proiect asa ca nu inteleg de ce incerci sa fugi de el.

Dupa demisia din functia de moderator a lui Marius , o voi inainta si eu pe-a mea. Nu pot sa ma mai ocup de aceasta activitate in perioada urmatoare.

Conform ierarhiei noul moderator-sef intermiar si cel mai experimentat din grup este Choli, daca acesta doreste sa accepte postul va fi numit un nou moderator-sef de catre un nou director executiv. (Ce tare suna, am folosit multe nou-uri in exprimare)

Urez succes colegilor mei moderatori si am incredere in voi.

Legi care se aplica, indiferent daca vrei sau nu:

"- Cand lucrurile merg bine, ceva a mers prost.

- Singurii care gasesc ceea ce cauta in viata sunt gasitorii de greseli.

- Daca anticipezi ca sunt patru variante posibile de a iesi ceva prost si reusesti sa le ocolesti, atunci va apare imediat o a cincea posibilitate, care va strica totul.

- Probabilitatea de a distruge un lucru este direct proportionala cu valoarea lui."

Concluzia:

"Orice idee revolutionara trece prin trei stadii caracterizate prin reactiile: a) "Este imposibil, nu-mi irosi timpul." b) "Este posibil, dar nu merita." c) "Eu am spus intotdeauna ca este o idee grozava."

Se vede treaba ca si Murphy se mai inseala. Uneori, reactiile la o idee au si un stadiu inversat:

c)-> b) si ... a) :)

Concluzia:

"Orice idee revolutionara trece prin trei stadii caracterizate prin reactiile: a) "Este imposibil, nu-mi irosi timpul." b) "Este posibil, dar nu merita." c) "Eu am spus intotdeauna ca este o idee grozava."

Imi cer scuze ca ma bag ca musca-n lapte, de fapt n-am citit nimic in afara de postul lui xray din care citez. Dar cred ca-mi imaginez despre ce e vorba.

Eu folosesc sistemul

1) first they ignore you

2) then they laugh at you

3) then they fight you

4) then you win

Suntem inca in stadiile (2) & (3). La (4) mai vedem daca se va ajunge vreodata.

Edited by Tiberiu Florea

@Empyro

Cu ce dadeam in cap cand doar enumeram niste cifre incasate de club si ma intrebam in ce o sa fie investite? Cum putea sa fie offtopic cand era vorba de meciuri in CL si El Lider Maximo a spus ca pe el il intereseaza doar "banutul la buzunar"? Hai explica-mi te rog!

Pai alea au fost dupa ce m-au apucat nervii. Dar, ca sa ma apuce nervii, am avut comentarii editate ca nu respectau "linia partidului"

Articolul cenzurat abuziv de catre George Stan (proprietarul de facto FCSTEAUA.RO) este urmatorul:

http://www.tiberiuflorea.ro/2013/09/cuceri...eauaro.html?m=1

In opinia mea, redactorul sef trebuia sa-ti cenzureze partial articolul. Totusi, nu sunt de acord sa ne spalam rufele foarte murdare in public. Lucrurile spuse de tine ar trebui discutate de tine si ei in privat, nu prin articole de acest gen.

Si-n America este democratie si libertate de exprimare pana intr-un anumit punct. Apoi, cand o linie este depasita.....apare cenzura si limitarea unor drepturi. E normal sa fie asa.

Cateodata, unele lucruri nu se spun in public!

PACE!

In opinia mea, redactorul sef trebuia sa-ti cenzureze partial articolul. Totusi, nu sunt de acord sa ne spalam rufele foarte murdare in public. Lucrurile spuse de tine ar trebui discutate de tine si ei in privat, nu prin articole de acest gen.

Da, asta e sistemul pe care l-am propus si eu, dar n-a putut fi implementat atat de repede. Au ramas oameni cu acces de postare, inclusiv Azzido, George Stan, si altii, care si-au postat articolele fara sa treaca prin redactorul-sef, asa cum am facut si eu. Redactorul-sef nu are de ce sa imi cenzureze articolul, deoarece ideile pe care le spun (indiferent daca lumea e de acord cu ele sau nu) sunt exprimate intr-un limbaj civilizat. E una dintre putinele dati cand pe FCSTEAUA.RO se face politie politica, si cenzura lui George Stan mi-a intors stomacul pe dos.

Si-n America este democratie si libertate de exprimare pana intr-un anumit punct. Apoi, cand o linie este depasita.....apare cenzura si limitarea unor drepturi. E normal sa fie asa.

In America, ai voie sa publici ce vrei tu mai putin in cazuri gen calomnie, insa oamenii vizati in acest articol stiu foarte bine ca lucrurile pe care le-am spus eu sunt 100% adevarate. Ei cred ca prin cenzura imi vor inchide gura... pana in ultimul moment ei sunt gata sa-mi spuna mie sa-mi "bag mintile in cap" (?) cand ei - toti membrii echipei FCSTEAUA.RO care mai intai nu m-au sustinut si apoi m-au contestat - trebuie sa-si bage, colectiv, mintile in capul lor de complotisti care organizeaza puciuri si lovituri de stat.

Cateodata, unele lucruri nu se spun in public!

Unele lucruri nu se spun in public atunci cand oamenii accepta dialogul, accepta discutiile, si sunt gata sa colaboreze cu tine si sa faca ceva constructiv. Dar cand lasitatea si dorinta de a "pune batista pe tambal" predomina, nu ai ce sa faci decat sa spui cine, ce, si cum a facut.

PACE!

Razboiul care s-a terminat pentru mine pe 19 septembrie (unul defensiv pentru mine, starnit de becalo-facistii talibani si continuat de toti oamenii care s-au aliat cu noi) continua pentru altii pana in momentul in care toate partile implicate in afara de mine depun armele. Eu nu am ce arme sa depun pentru ca am dus o lupta justa si singurele greseli pe care le-am facut au fost provocate de indolenta, apatia, si lasitatea altora.

Rusii, sarbii, si ardelenii nu se predau niciodata, pentru ca noi avem dreptate complet. Hitler (impreuna cu Horthy si Antonescu si altii) a fost agresorul, nu Stalin. Kosovo este si va fi intotdeauna Serbia, iar Ardealul - leaganul civilizatiei romane - a fost tradat de dictatorul militar fascist Antonescu, tradare ce nu va fi uitata niciodata.

Pana cand abuzurile si cenzura sunt reparate complet, lupta mea va continua in samizdat (pe Facebook si pe tiberiuflorea.ro). Daca tradatorii depun armele, voi reveni ca simplu colaborator/redactor cu acces pe canalul Facebook si razboiul se va incheia cu adevarat.

:steagro:

Edited by Tiberiu Florea

Ce lovitura de stat, ce talibani, ce razboi, ce reforme, ce Hitler, ce plm vorbiti?! Jayzuss...

Edited by Lays

Pentru sesizarea abuzurilor facute de "adminul ne-admin" Azzido care trage sforile din umbra am primit 2 avertismente de trolling (?) si reclama la propriul site (unde se publica articolele cenzurate de politia politica FCSTEAUA.RO in samizdat) FARA a fi anuntat! Nu mi-a dat nimeni PM, a trebuit sa descopar eu thread-ul unde sunt indepartat incet-incet de la site, si unde NU AM DREPT DE RASPUNS!

Felicitari echipa FCS v-ati ales Bodnaras-ul in Azzido... Bineinteles, el crede ca e prieten cu lumea din SUD si asta-i da dreptul sa-si faca de cap si la site.

Schisma voastra, cei care v-ati aliat cu talibanii care mi-au declarat jihad, Dumnezeu o va privi si o va judeca. Slava Domnului ca oamenii impartiali (ca noname) stiu ca am dreptate.

Stergeti si acest mesaj. Puneti pumnul in gura in continuare!

Strict regulamentar, moderatorii au voie sa sara etape din sanctionarea progresiva in functie de gravitate.

Pai choli tu dai avertizare pentru trolling si ala ameninta lumea cu bataia ? Bai omule astia de sunt amenintati cu bataia sunt persoane care si-au petrecut timp pe saitul asta, au muncit , fie ca au facut-o pentru o perioada mai lunga, fie mai scurta. Ala nu e trolling , e adevarul.

Pai choli tu dai avertizare pentru trolling si ala ameninta lumea cu bataia ? Bai omule astia de sunt amenintati cu bataia sunt persoane care si-au petrecut timp pe saitul asta, au muncit , fie ca au facut-o pentru o perioada mai lunga, fie mai scurta. Ala nu e trolling , e adevarul.

amenintarile de care vb au fost in privat, iar avertizarea a fost pt postarea publica.

ce se scrie in privat, ramane acolo

In cazul asta regulamentul e fix 0. Tocmai ce ai vazut ca inca un user important s-a retras din aceasta cauza.

Edited by gio_stgloria

In cazul asta regulamentul e fix 0. Tocmai ce ai vazut ca inca un user important s-a retras din aceasta cauza.

nu stiu despre cine vb dar fiecare user il poate bloca pe un alt user in privat. este atat de simplu! daca tie nu iti convine de x , daca x te injura in privat..il blochezi. nu ii raspunzi aici pe site, daca o faci, moderatorii intervin si te sanctioneaza numai pe tine.