SSK

Nemultumiri Cu Privire La Activitatea Staffului

3,519 posts in this topic

Am o nelamurire cu privire la regulament si sper ca moderatorii sa ma poata ajuta.

Un utilizator poate fi sanctionat fara a fi avertizat verbal inainte?

Da, dar numai in cazuri grave ori atunci cand are deja un nivel de warn crescut (10%++)

Edited by Empyro

In cazul acesta cer sa imi fie redus la 0 nivelul de avertizare. Eu nu am primit niciodata avertizare verbala. La mine a fost intotdeauna ridicare automata a nivelului.

Multumesc frumos.

Dovada:

242.jpg

Mai jos se poate vedea ca nici pana azi numele meu nu a fost trecut acolo:

99.jpg

In cazul acesta cer sa imi fie redus la 0 nivelul de avertizare. Eu nu am primit niciodata avertizare verbala. La mine a fost intotdeauna ridicare automata a nivelului.

Multumesc frumos.

Si eu am patit la fel. Am primit warn direct de la Tiberiu Florea pentru o postare pe topicul cu intrebari/raspunsuri fara sa incalc GRAV regulamentul. Am pus niste intrebari mai dure din punctul de vedere al lui Tiberiu. Intre timp lucrurile s-au aranjat pe site, eu m-am lamurit in timp foarte scurt , mai repede decat ma asteptam , si acum sunt destul de relaxat si nu mai am de ce sa incalc regulamentul. Nu-mi mai trebuie contre cu nimeni, mi-au fost suficiente 3 saptamani sa gasesc raspuns la toate intrebarile si sa stiu ce se va intampla pe viitor . :|

PS Nu raspund la provocari. :|

Edited by vlad

Avertismentul nu este obligatoriu in cazurile pe care ti le-am descris mai sus.

+10 Atacuri personale si acuzatii nefondate la adresa lui axl. Nu este prima abatere de genul asta la adresa unui membru al staff-ului fcsteaua.ro. Nu mai stau sa pun la socoteala comportamentul agresiv vizavi de alti useri.

Aici ai luat primii 10%. Eu te-am sanctionat si am considerat ca nu mai este necesar avertismentul.

Edited by Empyro

Din pacate, regulamentul zice nu doar ca e necesar ci OBLIGATORIU.

E vorba de regulamentul scris de tine, Empyro.

Din pacate, regulamentul zice nu doar ca e necesar ci OBLIGATORIU.

E vorba de regulamentul scris de tine, Empyro.

Cu exceptia situatiilor in care moderatorul considera ca se cuvine o sanctiune mai dura. Atunci nu eram moderator-sef eu , ci axl. De ce n-ai formulat atunci o nemultumire ?

Am formulat, dar am fost ignorat de moderatorul-sef. Daca stam sa ne gandim, a fost si asta un abuz, pentru ca mi-a fost refuzat un drept. Dar nu cred ca are rost sa rascolim trecutul, nu?

In poza numarul 2 se vede ca si xray a facut trolling si a atacat stafful, adica exact ceea ce am fost acuzat eu ca am facut. El, spre deosebire de mine, a primit prima data o avertizare verbala.

Stai un pic. Ai spus ca doar pentru jigniri grave se trece peste acea obligatie de a avertiza verbal utilizatorii inainte de a-i sanctiona.

"a pupa in fund", desi jignire, nu poate fi considerata jignire grava. Jignire grava este orice jignire legata de familie, orice jignire care contine cuvinte obscene care descriu actiuni legate de sex sau organe sexuale.

In ultima saptamana au fost foarte multi pe aici care au injurat mult mai rau ca acel "pupat in fund" dar care nu au primit nici macar o avertizare verbala.

Nu cer sanctionarea vreunui mod pentru acel abuz, desi ar fi normal sa se intample asa, daca pe site sunt promovate corectitudinea, impartialitatea si transparenta. A fost poate graba si e ok. A gresi e omeneste.

Cer doar ca nivelul meu de avertizare sa fie redus la 0.

Edited by Adrian

Imi pare rau, nu pot sa nu observ aplicarea unui tratament preferential pe site:

em.jpg

Domnul xray, desi l-a atacat pe Lari, un membru al staffului, desi a facut trolling si offtopic, a primit avertizare verbala.

Nu stiu ce sa inteleg din aceasta situatie. Nu vreau sa cred ca e vorba de rea intentie sau razbunare. Inca mai cred ca a fost doar o greseala care poate fi corectata fara probleme.

Nu cer altceva decat aplicarea corecta a regulamentului. Multumesc.

Pentru disputa mea off topic cu Lari(nu atac la persoana!) au fost 2 pedepse pentru aceeasi fapta, aplicate simultan: avertisment verbal(Empyro) si 10%(Marius Mihet) si au ramas amandoua.

Exact ca aici in 2009:

http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?act...msg&id=4118

Nu a fost atac la noua echipa FCS pt ca nu viza activitatea ei recenta. Polemica cu Lari a fost pe Steaua, declaratiile lui nea IMI, management in general si cel de la FCS pana la aparitia lui Tibereu. Se poate verifica.

Nu am facut caz nici acum, nici atunci(in exemplu prezentat)! :)

Edited by xray

Multumesc xray pentru confirmarea primirii avertismentului verbal.

Cat despre limbajul folosit de mine, tot nu e o jignire grava. Deci nu era necesara trecerea peste avertismentul verbal. Daca mi se spunea, cu siguranta as fi putut evita sa ma exprim la fel in urmatoarele postari.

Cei care ma cunosc, stiu ca nu folosesc injuraturi grave in postarile mele si nu am folosit niciodata. Sigur, am mai jignit si eu de-a lungul anilor dar niciodata nu am injurat.

Daca "a pupat in fund" e o injuratura pentru care se da direct avertizare, pentru ce jignire se da doar avertisment verbal?

Asa am judecat la momentul respectiv. Din pacate, nu m-am inselat si s-a ajuns la un nivel de avertizare mai ridicat.

La ce te referi? Care au fost jignirile folosite de mine pentru a ma suspenda?

Injuraturile grave pot fi sanctionate direct cu suspendarea.

Pot? Nu voiai sa spui trebuie?

Vreau sa introduc evidence B:

em.jpg

Acest mesaj inca se afla pe site. E un atac la adresa celor care urasc conducerea si, evident, jigneste. Jignirea e mai grava decat ceea ce am zis eu. Utilizatorul nu a fost sanctionat.

Atac la adresa unui grup de stelisti, jigniri, provocari - 0 sanctiune.

http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?s=&...st&p=670993

Vad ca toata lumea ignora postarea aia a mea. Il rog doar pe Marius Mihet sa o ignore, macar azi sa petreaca si el, si pe restul va rog sa o cititi si sa imi spuneti de ce are ala voie sa faca pe alt user slugoi( Adrian cand revii sa nu zici asa ca iti iei 3 luni direct), de ce daca ala kla sau cum plm ii zice, daca a postat civilizat nu are dreptul la o parere? De ce eu am obligatia de a suporta freegigisti si altii nu au obligatia de a suporta pe aia care vor mina aia ( cu care personal nu sunt de acord)? Eu nu sunt de acord, dar altii pot avea alta parere, nu? Sa ziceti si care e parerea majoritara apropos de cainii maidanezi nu de alta, dar daca am vreo parere contrara sa nu fiu cumva facut slugoi ca apoi il iau pe ala la dzei si voi sfarsi banat in timp ce postarea lui va sta bine mersi pe site. Pai nu zicea Tiberiu ca au loc toti? Pai nu zicea Tiberiu sa fie admisa orice parere atata timp cat e expusa civilizat? Nenea Azzido, pai dupa ce am plans cu mail-uri la Tiberiu cine dracu stie de cand sa ii aratam ce naspa e aici cu talibanii, ce facem? Ne bagam p in ideile lui Tiberiu? Pai e frumos asa? Kla ala e de mult pe aici, nu stiu cine e si nu ma intereseaza, dar azi s-a aflat ca lucreaza la aia si gata ban.... Sa-mi f una, ca pe vremea talibana nu banam oamenii in functie de serviciul pe care il aveau.

LE choli, ai postat dupa el, atunci nu ai remarcat? :P

Edited by drvladyk2

http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?s=&...st&p=670993

Vad ca toata lumea ignora postarea aia a mea. Il rog doar pe Marius Mihet sa o ignore, macar azi sa petreaca si el, si pe restul va rog sa o cititi si sa imi spuneti de ce are ala voie sa faca pe alt user slugoi( Adrian cand revii sa nu zici asa ca iti iei 3 luni direct), de ce daca ala kla sau cum plm ii zice, daca a postat civilizat nu are dreptul la o parere? De ce eu am obligatia de a suporta freegigisti si altii nu au obligatia de a suporta pe aia care vor mina aia ( cu care personal nu sunt de acord)? Eu nu sunt de acord, dar altii pot avea alta parere, nu? Sa ziceti si care e parerea majoritara apropos de cainii maidanezi nu de alta, dar daca am vreo parere contrara sa nu fiu cumva facut slugoi ca apoi il iau pe ala la dzei si voi sfarsi banat in timp ce postarea lui va sta bine mersi pe site. Pai nu zicea Tiberiu ca au loc toti? Pai nu zicea Tiberiu sa fie admisa orice parere atata timp cat e expusa civilizat? Nenea Azzido, pai dupa ce am plans cu mail-uri la Tiberiu cine dracu stie de cand sa ii aratam ce naspa e aici cu talibanii, ce facem? Ne bagam p in ideile lui Tiberiu? Pai e frumos asa? Kla ala e de mult pe aici, nu stiu cine e si nu ma intereseaza, dar azi s-a aflat ca lucreaza la aia si gata ban.... Sa-mi f una, ca pe vremea talibana nu banam oamenii in functie de serviciul pe care il aveau.

LE choli, ai postat dupa el, atunci nu ai remarcat? :P

nu :) nu i-am citit comentariul, am citit doar ce au raspuns pt mine. Mea culpa.

dar nu puteai apasa si tu "report"" ?

nu :) nu i-am citit comentariul, am citit doar ce au raspuns pt mine. Mea culpa.

dar nu puteai apasa si tu "report"" ?

Sincer sa fiu cu tine, ca esti baiat fain? Am vrut dar pe urma m-am sucit, am vrut sa vad cat sta aia acolo..

SUSTIN EXPLOATAREA CU CIANURI DE LA ROSIA MONTANA, SUSTIN OMORAREA SAU NEOMORAREA MAIDANEZILOR! MI-A DAT UNU UN JACK SA ZIC ASA

Ca sa incerc o alta butada: devii tolerant doar dupa ce nu mai ai putinta sa-ti impui parerea cu pumnul. Cam asta si cu fcsteluta noastra... :D

s-au tot primit reclamatii despre faptul ca pe site nu s-au afisat niciun fel de informatii legat de rosia montana, protest unde au participat si cativa suporteri stelisti si care a fost supus cenzurii mediatice. va reamintesc ca duminica incepand cu orele 17:00, in Bucuresti si in toate orasele mari ale tarii, se organizeaza alte proteste de amploare. poate va ganditi sa tratati si acest subiect. astfel de articole, din zona sociala, nu cred ca ar trebui sa fie prezente in mod regulat si majoritar pe site(care ar trebui sa trateze >95% probleme care au legatura directa cu Steaua si ce se intampla la club+nationala Romaniei), dar ar trebui sa promoveze spiritul civic si sa trateze anumite probleme de ordin social(ex. Rosia Montana, Basarabia Pamant Romanesc, Valea Screzii etc.).

Edited by Harald

Adresez moderatorului sef urmatoarea intrebare: cand banezi un utilizator ii restrictionezi dreptul de a posta sau ii suspenzi contul?

Edited by Ronnie

Domnule Empyro,

Subsemnatul a adresat mai sus o intrebare si asteapta un raspuns. Cu totii stim ca sunteti un om respectabil si cu bun simt si nu imi ignorati mesajul in continuare.

Cu stima,

Ronnie 1.

"5. cand banezi un utilizator ii suspenzi contul sau il restrictionezi?

Fiecare moderator alege ce si cum, de la un user la altul, de la o situatie la alta."

A treia oara nu mai raspund la aceeasi intrebare.

Domnule Empyro,

Si care sunt criteriile in care faci diferenta de la a suspenda si a restrictiona? Sau aici este o alegere subiectiva, in functie de trecutul mai mult sau mai putin fericit al respectivului utilizator cu respectivul moderator?

Cu stima,

Ronnie 1

Si care sunt criteriile in care faci diferenta de la a suspenda si a restrictiona? Sau aici este o alegere subiectiva, in functie de trecutul mai mult sau mai putin fericit al respectivului utilizator cu respectivul moderator?

Din punctul meu de vedere, cel mai bun criteriu este analizarea faptei pentru care userul va fi sanctionat. De exemplu atunci cand face referire la "supt" si la "bile" in sensul de oua Faberge, si-a cam taiat singur craca de sub picioare , implicit privelegiul de a citi forumul.

Desigur, astfel as proceda eu, fapt ce nu-i impiedica pe ceilalti moderatori sa aiba propria strategie legata de suspendare/resctictionare.

Mai exista un subiect care merita mentionat. Crearea unor clone, in timpul perioadei de suspendare, cu scopul de a ignora si eluda sanctiunea, va atrage automat marirea pedepsei initiale si se va putea ajunge pana la ban permanent/ IP / persona non-grata.

Edited by Empyro