SSK

Nemultumiri Cu Privire La Activitatea Staffului

3,519 posts in this topic

Joga Bonito

1.Observ ca de cateva zile ti-ai insusit placa cu "stai prost la capitolul fapte."

In caz ca ai uitat, ca stiu ca e greu cu medicina, e solicitant, eu am avut in ultima luna pe site unele dintre cele mai comentate si apreciate articole. Deci...trage tu concluzia.

2. Povestile cu "nu s-a implicat nimeni" ma lasa rece.

Eu am facut o lista de redactori, i-a mai contactat cineva?

Am propus si niste moderatori, printre care pe Lays, ca imi aduc aminte. L-a contactat cineva?

Nu, pentru ca au fost propusi de Adrian nasolu', rau' care vrea sa distruga siteul.

Terminati cu minciunile astea si nu mai incercati sa acoperiti mizeria.

1. Eu ma refeream la prezent, nu la trecut.

2. I-am contactat pe toti din lista ta (pe unii chiar de doua ori) + altii pe care i-am considerat eu utili si nu se regaseau in lista ta (Saramago, blindius, David, shalimar etc). Cu siguranta vor mai veni colaboratori dar doar daca mediul e propice dezvoltarii. Razboiul asta generalizat nu face decat sa duca la neimplicare si la pierderea colaboratorilor existenti. Este doar o chestiune de timp si stii si tu asta.

Nu acopera nimeni nici o mizerie. Se traieste cu proasta impresie ca antibecalistii sunt haituiti pe site-ul asta. O presupunere nefondata si gresita - dovada articolele care le-am promovat pe prima pagina si sanctiunilor putine. In afara de 2-3 care au folosit limbaj de mahala sau au avut neintelegeri cu staff-ul, n-a fost banat nimeni.

Macini indirect staff-ul si distrugi si site-ul in felul asta. Poate nu-ti dai seama pe moment. Dar cruciada asta n-o sa-ti aduca nimic benfic. E o prostie. Lumea deja ne percepe ca niste tampiti care se cearta toata ziulica.

In fine, e ultima oara cand ma mai implic pe vreun topic in care e terfelita conducerea. N-am chef sa fiu urmatorul spanzurat dupa Tiberiu, Marius si Empyro.

Joga

1. Daca prezentul tau e doar ziua de azi, atunci nici tu nu ai facut mai multe ca mine.

Daca e ultima saptamana, poate sa fie si ultima luna. Si la capitolul asta te-am luat.

Deci hai sa nu mai discutam despre asta ca aici esti depasit, zic eu.

2. Te invit sa te uiti la topicul de avertizari si sa te uiti pe acolo, ca sa tragi singur concluzii. Eu nu mai imi racesc gura cu tine.

Pe Empyro si Mihet i-am acuzat eu ca abuzeaza, i-a acuzat Ronnie, pe care nu cred ca il considera cineva un apropiat de-al meu, i-a acuzat Lari, care e unul dintre cei mai echilibrati utilizatori ai siteului.

Vorbim aici de 3 oameni cat se poate de diferiti. Daca asta nu va da de gandit, e o problema.

Si nu mai spuneti ca nu exista oameni dornici sa se implice pentru ca eu am vrut sa ma implic dar am fost indepartat de la moderare pentru ca ii certam pe acesti baieti ca dau banuri aiurea.

Inca o data spun. In staff nu da nimeni. Nu a dat nimeni in tine, nu a dat nimeni in Harald, LDS, drvladyk, Costi, Greco sau altii. Singurele persoane despre care vorbim aici sunt empyro si mihet. Ei nu sunt tot stafful FCS.

Propun ca dezbaterea (2) dupa xray - Lari sa fie Adrian - Empyro. Sper ca amandoi sa se ridice la inaltimea provocarii si publicul spectator sa decida pentru ei insisi cine a castigat.

Eu nu am ce discuta cu Empyro. Chiar nu am. El e de 3 luni pe site. In tot timpul asta nu a facut altceva decat sa ii ia apararea puscariasului, sa ameninte oameni pe privat, sa linguseasca si sa abuzeze de putere. Ce as putea discuta eu cu persoana asta?!

Cam exact acelasi lucru pe care l-ar putea discuta Lari cu xray: NIMIC!

1. Daca prezentul tau e doar ziua de azi, atunci nici tu nu ai facut mai multe ca mine.

Daca e ultima saptamana, poate sa fie si ultima luna. Si la capitolul asta te-am luat.

Deci hai sa nu mai discutam despre asta ca aici esti depasit, zic eu.

Bravo tie. Desi pentru tine pare-se ca e un concurs de articole postate, nici o problema. Vorbeste cu Azzido sa-mi revoce drepturile si in 5 minute esti pus redactor-sef inapoi. Pe mine nu ma intereseaza sa depasesc pe x sau y, ci calitatea site-ului si un mediu propice dezvoltarii.

Inca o data spun. In staff nu da nimeni. Nu a dat nimeni in tine, nu a dat nimeni in Harald, LDS, drvladyk, Costi, Greco sau altii. Singurele persoane despre care vorbim aici sunt empyro si mihet. Ei nu sunt tot stafful FCS.

Ati supus staff-ul la stres inimaginabil. In contextul in care desfasuram munca voluntara, exista o limita peste care noi nu mai trecem si renuntam. Voi asta si urmariti. Sa ne aduceti in punctul ala sa renuntam. Ca sa ce? Sa va faceti auziti cu orice pret? Pai asta e comportament de adult civilizat?

Edited by Joga Bonito

In cazul lui Xray, empyro i-a zis lui Lari ca nu trebuia sa ii raspunda, desi ala vorbea prostii.

Cine esti tu de decizi pe site-ul asta cine spune prostii sau nu?

Cine te-a mandat pe tine sa ne spui la cine trebuie sa stam numai ochi si urechi fara sa comentam?

Cine te-a angajat avocat sa pledezi cauza altora la moderare?

Tu? Chiar tu?

- Cat ai fost la moderare, din 2007- 2009(parca), 99,99 % din reclamatii la acest topic erau dedicate numai tie. De ce te-a schimbat atunci de la moderare? De impartial si corect ce erai?

- Cand nu ai mai fost la moderare, ci redactor, ghici cine avea cele mai multe reclamatii aici??Ai ghicit. Tot Tu!

E totul in arhiva de la acest topic!

De ce crezi ca in 2012 Costi nu ti-a dat mana libera, cand te tot rugai, tot la topicul asta? Ai prezentat proiect si echipa de redresare a site-ului si ... tacere! Nu-mi raspunde, ca stiu si eu motivul.

Tot in arhiva de aici este.

Ai fost neintelesul si nemultumitul site-ului, indiferent de echipa FCS care se ocupa de site din 2007 si pana azi.

Asa ca, te rog, sa-ti vezi de speta ta recenta cu moderarea, de relevanta comentariilor tale de pe forum si nu ne mai purta noua de grija!

Edited by Harald
esti off-topic aici, te rog inceteaza cu provocarile

Din nou am cazut in capcana voastra. Am scris aici pe site niste nemultumiri adevarate si, din cauza voastra, totul a fost trecut cu vederea.

Joga Bonito, te victimizezi iar. Nu a cerut nimeni excluderea ta din redactie. Cel putin nu eu.

Tu ai inceput faza cu facutul, deci nu imi vorbi despre concursuri. Cred ca esti baiat destept, presupun macar. E ultima data cand iti zic si sper sa bagi la cap: empyro si mihet nu sunt intreg stafful.

Daca am zis de ei ca au facut abuzuri, nu inseamna ca te-am atacat pe tine.

Am adus deja destule dovezi impotriva celor doi. Sunt dezamagit sa vad ca nu sunt luate masuri.

Propun sa infiintam un post nou pe FCS , acela de troll-sef si acesta sa-si faca echipa.

Dialog port cu mare drag, atunci cand vine vorba de persoane civilizate si de lucruri constructive.

Legat de gogomania asta : "sa ameninte oameni pe privat" - sa iasa la lumina persoana careia i-a fost dat un asemenea mesaj.

Am adus deja destule dovezi impotriva celor doi. Sunt dezamagit sa vad ca nu sunt luate masuri.

Du-te in lista de moderatori, ii mai vezi colorati in verde?

Mda, observ ca Greco ia totul la misto si nu vrea sa inteleaga realitatea de pe site. Poate acest comportament copilaresc e din cauza varstei sau poate ca vrea el sa-si bata joc. Din cate vad eu, oricum, e setat pe autodistrugere. Sper ca George Stan sa ia masuri. Pentru mine e, in acest moment, destul de clar ca Greco e depasit de situatie, ca s-a bagat intr-un proiect despre care nu a stiut nimic si pentru care nu are maturitatea necesara pentru a-l duce la sfarsit.

Costi, sunt de parere ca ar trebui sa preiei conducerea acum si sa scoti siteul la suprafata.

p.s.

Joga Bonito - ma lasa rece ca ei nu mai sunt verzi din moment ce inca au puteri de moderare. Chestia asta se bate cap in cap cu ideea de transparenta...

Edited by Adrian

Am rugat de vreo 3 ori sa imi fie scos accesul. Nu a mers cu frumosul... Apoi am facut ca Toronto, si am facut scandal si tampenii si abuzuri... Nici asa n-a mers....Ce trebuie sa mai fac ca sa imi fie scos accesul?

LE: traiesc cu impresia ca va bateti joc de mine si chiar dupa toate tampeniile pe care le-am facut, consider ca nu merit.

Edited by drvladyk

Ce trebuie sa mai fac ca sa imi fie scos accesul?

Ai incercat si varianta cu mesaj privat trimis unui admin? Azzido sau Dragoshel? Faptul ca spamezi aici cu cererea de revocare a accesului nu reprezinta un canal eficient de comunicare. Cererea ta poate fi foarte simplu si discret rezolvata cu un pm, nu-i nevoie de surle si trambite.

In alta ordine de idei, imi pare rau ca nu pot citi tot ce s-a scris in ultima vreme, am intrat doar sa salut lumea.

Salut, lume.

Salut AXl, tu ce crezi, am trimis sau nu? Crezi ca ma iau dracii asa din prima?

Mda, observ ca Greco ia totul la misto si nu vrea sa inteleaga realitatea de pe site. Poate acest comportament copilaresc e din cauza varstei sau poate ca vrea el sa-si bata joc. Din cate vad eu, oricum, e setat pe autodistrugere. Sper ca George Stan sa ia masuri. Pentru mine e, in acest moment, destul de clar ca Greco e depasit de situatie, ca s-a bagat intr-un proiect despre care nu a stiut nimic si pentru care nu are maturitatea necesara pentru a-l duce la sfarsit.

Costi, sunt de parere ca ar trebui sa preiei conducerea acum si sa scoti siteul la suprafata.

Adrian, amice... eu chiar iau totul la caterinca. Sunt un simplu user al forumului, fara vreo functie, si fac tot ce-mi permit mozii.

Costi e deja director executiv interimar! El e "in charge". Vb. cu el si rezolva tot. Costi e super baiat.

Topicul a fost moderat si redeschis (greco nu poate fi sanctionat, s-ar fi cuvenit), va rog formulati nemultumiri doar daca sunt intemeiate.

Daca sunt sugestii discutam pe celelate topicuri dedicate (care au fost si ele redeschise)

Discutiile de natura "politica" se vor dezbate la rubrica Dialogurile FCS.

Va asteptam si pe chat ! http://www.fcsteaua.ro/index/section/articles/article/41306/

Edited by Empyro

Deci apropo de faptul ca nu pot fi sanctionat... Tocmai am incercat sa ma scot din categoria "Administratori" dar nu ma lasa pentru ca:

Root Admin or Administrator (Can't Change)

Daca se intreaba cineva de ce inca sunt admin pe forum - sunt pentru ca nu mi-a scos accesul nimeni. Nu mi se pare o urgenta sa mi se scoata mai ales ca nu planuiesc sa fac nimic cu el (decat eventual sa rezolv situatii de urgenta, necontroversate, daca am timp si cand ceilalti admini - Azzido si Dragoshel - nu sunt in preajma). Dar daca considerati ca, nefacand parte din echipa FCS, nu ar trebui sa fiu nici admin puteti discuta situatia cu departamentul tehnic si sa mi se scoata accesul. Iar apoi voi putea fi sanctionat si eu pentru abaterile mele.

@drvladyk

OK, erai under the influence (ti-am mai zis ca tu si Toronto sunteti Drojdierii FCS) si l-ai banat pe xray. Am inteles. Omul nu s-a suparat. Tu ti-ai cerut scuze. Nu e nicio posibilitate sa te controlezi in viitor, si sa se ia in calcul revenirea ta in echipa moderatoare? Mi se pare stupid ca s-a ajuns sa nu mai fii mod in conditiile in care practic toata lumea considera ca esti un mod bun.

Da, stiu ca a fost acel conflict cu Joga Bonito. Totusi, mai aveti conflicte personale? Nu se poate trece peste ele in mod amical? Mi se pare regretabil ca cineva sa paraseasca echipa FCS in urma unor astfel de mizilicuri (carora si eu, ca si toti ceilalti, le-am dat o importanta complet exagerata la momentul respectiv).

Rezolvati problema cu mq_messi. Omul a zis ca nu-si poate folosi contul desi banul ar fi trebuit sa ii fi expirat pana acum.

E ceva prostie de link ce trebuie scoasa. Ceva de genul am patit si eu saptamana asta.

Joga Bonito, te rog sa nu mai faci offtopic, ca moderatorii sa poata vedea cererea mea si sa corecteze greseala facut cu utilizatorul mq_messi.

Repet, lui mq_messi i-a fost suspendat contul, probabil pe perioada nedeterminata. Va rog rezolvati problema astfel incat omul sa poata accesa siteul de pe contul sau. Multumesc.

ar trebui sa-i mearga acum. avea restrictie la postare.

Eu propun sa dezbateti cum vedeti voi ca ar fi mers treaba daca Galadriel lua inelul cand i l-a oferit Frodo. Hai Adrian ca nu trebuie sa-l cunosti personal ca sa zici cum ar fi fost. Poti sa spui asa, cu cuvintele tale.

Asta a fost comentariul serii, nu trebuia sa-l stergeti, mai zambiti si voi, sunteti prea incrancenati. O sa ajungeti pe pastile in ritmu asta manca-v-as, nu jihnisem pe nimeni.

Propun sa ii scoateti banul lui Ronnie, nu am cu cine sa ma distrez in seara asta. Chiar cand Van Persie a demonstrat inca o data de ce este cel mai bun jucator din galaxie il banati. :))

Am o nelamurire cu privire la regulament si sper ca moderatorii sa ma poata ajuta.

Un utilizator poate fi sanctionat fara a fi avertizat verbal inainte?