SSK

Nemultumiri Cu Privire La Activitatea Staffului

3,519 posts in this topic

Ma declar nemultumit cu privire la activitatea intregului staff, si in primul rand a mea. :)

Nu-i nimic, facem ce putem. Astept discutii despre ce alti membri FCS sunt interesati (si capabili) sa suplineasca locurile ramase goale... Daca vom merge o vreme cu forumul moderat mai putin / prost, om trai.

Ma declar nemultumit cu privire la activitatea intregului staff, si in primul rand a mea. :)

Nu-i nimic, facem ce putem. Astept discutii despre ce alti membri FCS sunt interesati (si capabili) sa suplineasca locurile ramase goale... Daca vom merge o vreme cu forumul moderat mai putin / prost, om trai.

sa fim toti offtopic (momentan) te intreb:

cu ce sunt mai prejos cei 3 (fosti moderatori) decat joga (redactor sef) ?

adica..sa spunem ca joga, tu si altii (mai de vaza) faceti offtopic, injurati, jigniti etc nu am voie sa va avertizez/moderez?

adica pana la urma nu suntem toti egali in fata regulamentului..nu?

Nu poti bana fara avertisment redactorul-sef in conditiile in care el are nevoie de acces la forum ca sa-si faca treaba. Si asta in perioada in care trebuia sa lucreze pentru meciul cu Legia, etc. Nu e vorba de mai presus, mai prejos, e vorba de faptul ca decizia respectiva a fost pripita - dat fiind impactul ei asupra site-ului ea ar fi trebuit discutata si nu data brusc asa cum s-a intamplat.

Incerc sa inteleg de ce a fost banat The Flyer, si nu imi cade fisa?

Cu ce a gresit? Limbaj? Din ce a scris, nu reiese asta.

Idei? Ar fi culmea culmelor.

A injurat ca la usa cortului.

Circul dracului pe noul site al clonelor.

20 de useri din care vreo 15 sunt moderatori si sefi de moderatori...pentru o zi doua!Nu stiti care e mai cu mot.

Nu va obositi sa ma avertizati,mai intru peste vreun an!:))))

in ritmul asta cred ca fcsteaua nu se mai transforma niciodata in ziar... are mult mai mari sanse sa se transforme intr-o televiziune si sa produca telenovele si reality show-uri de succes :))

imi pare rau pentru offtopic, m-am abtinut ani de zile, dar se pare ca e contagioasa atmosfera de aici :))

Printre altele m-a rugat nepoliticos sa-l sug. Iar eu nu o fac decat daca ma roaga cineva frumos.

Ti-am trimis in privat "originalul", copy/paste, vorba lui, :)

Nu poti bana fara avertisment redactorul-sef in conditiile in care el are nevoie de acces la forum ca sa-si faca treaba. Si asta in perioada in care trebuia sa lucreze pentru meciul cu Legia, etc. Nu e vorba de mai presus, mai prejos, e vorba de faptul ca decizia respectiva a fost pripita - dat fiind impactul ei asupra site-ului ea ar fi trebuit discutata si nu data brusc asa cum s-a intamplat.

""1) drvladyk l-a atentionat pe redactorul-sef (Joga Bonito) sa schimbe tonul postarilor sale de pe un thread. drvladyk a considerat ca Joga Bonito nu a ascultat apelul, si in consecinta l-a sanctionat pe Joga Bonito cu 10%. Deoarece drvladyk in continuare nu a fost multumit de postarile lui Joga Bonito, acesta a procedat la a-i aplica BAN pe site-ul FCSTEAUA.RO fara niciun avertisment.""

deci pana la urma:

-in prima faza - joga a fost rugat sa inceteze

-a doua faza - joga a primit 10%

- a treia faza - a primit ban

este ce ai scris tu.corect?

cu ce a gresit drvladyk? trebuia sa se milogeasca ca o persoana sa-si respecte colegii?

adica joga, redactor sef nu trebuie sa fie un exemplu?

daca nu trebuie sa fie un exemplu, atunci te rog sa scrii la fiecare persoana pe care o consideri sau se considera...INTANGIBIL

spre exemplu:

choli - moderator INTANGIBIL, joga redactor sef INTANGIBIL, tiberiu - director INTANGIBIL iar toti acesti intangibili sa li se permita sa scrie orice..ei sunt intangibili.

nu de alta dar daca voi ramane moderator sa stiu pe cine am voie sa moderez si pe cine nu

Edited by choli

OK... Mi se pare stupid sa continuam discutia aici. Poate am inteles eu gresit ce s-a intamplat. Maine o sa intre si Joga si vom vedea cum stau lucrurile. :-) Probabil o sa mai urmeze si altele telenovele, scandaluri si demisii.

OK... Mi se pare stupid sa continuam discutia aici. Poate am inteles eu gresit ce s-a intamplat. Maine o sa intre si Joga si vom vedea cum stau lucrurile. :-) Probabil o sa mai urmeze si altele telenovele, scandaluri si demisii.

pai unde sa discutam ca aici http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?sho...c=33508&hl=

subsemnatul nu are drept de postare.

Din pacate e o incrancenare pe nimic.

Unii cred ca daca spun ceva contra/pro, cineva in real se si duce si pune parul pe Becali si ii ia Steaua, si invers, ii spune lui Becali, si ala drept recunostiinta ii trimite gogosi de la Jilava sau bilet la loja.

Sau ... ca 100.000 de visitatori stau cu gurile cascate dornici sa ia lumina de la palavrele noastre.

Pe drvladyk si Joga chiar nu-i inteleg. Sunt 2 medici, anti becalisti, stelisti, au opinii despre Steaua f apropiate etc. si duc lupta asta de-a surda de muult timp. Si nu e singurul "cuplu" in duel perpetuu pe care nu-l desparte decat cat orgoliul.

Daca voi, intelectuali maturi si inteligenti, nu puteti gasi un modus vivendi, ce sa mai spunem de juniorii cu adrenalina-n taste care acceseaza si ei site-ul. Eu v-as sugera sa ingropati securea asta ruginita si sa reveniti si la sentimente mai bune, si fata de voi si fata de site.

Mie unuia mi-a placut cum ati activat ca moderator, respectiv redactor sef.

Edited by xray

Va propun 2 reguli de baza la moderare:

1) Moderatorul implicat intr-o disputa verbala cu un user, pe alta tema decat moderarea, nu va aplica el sanctiunea.

2) Atacurile, jignirile, provocarile si off topicurile pe tema lor, LE STERGETI IMEDIAT si nu mai asteptati sa se intinda pelteaua.

E iritant ca unul sa atace, e sanctionat, dar i se lasa postarea sa rada lumea. Idem daca atacul are si replica. Informati doar "faptasii" pe PM, si dupa caz sanctionati, nu ii mai trageti de urechi pe forum.

Edited by xray

Iti reproduc postarea aici, unde isi are locul. Eu nu cred ca abuzez, doar ca era un comentariu cu potential de flame. Daca nu poti intelege asta nu e problema mea. Mai departe vb cu moderatorul sef te rog. Si vezi ca nu stiu japoneza incearca sa te exprimi in romana data viitoare. Multumesc anticipat, si de asemenea cand mi te mai adresezi nu trebuie sa incepi cu "oh" ca nu facem dus impreuna. Multumesc

Nu stiam ca numai cine face dus cu tine incepe cu "oh". Multumesc.

Pe drvladyk si Joga chiar nu-i inteleg. Sunt 2 medici, anti becalisti, stelisti, au opinii despre Steaua f apropiate etc. si duc lupta asta de-a surda de muult timp.

Daca

Niciodata nu va fi liniste atata timp cat redactorul sef este un om care i-a jignit pe aproape toti userii luandu-se de originea sau profesia lor. Pentru cei care au memoria scurta tin sa le reamintesc ca Joga Bonito acuza mistocareala care s-a perpetuat el fiind totusi unul dintre cei mai activi useri de pe topice dedicate diverselor ex: Lua-te-as la misto.

Multi useri care au rezistat atacului radicalilor au cedat in schimb dupa ce continuu au fost tinta ironiilor cu accente de superioritate debitate de Joga Bonito si au preferat sa se retraga din aceasta cauza. Joga Bonito nu-si respecta nicodata partenerul de discutie si confunda toleranta si bunul simt al celui din urma cu prostia. In sprijinul celor spuse de mine poate fi rezultatul unui sondaj lansat pe site cu tema : "Cine este cel mai antipatic user?". Si membri ai actualului staff s-au lovit de insolenta si mitocania lui Joga Bonito. Eu totusi o pun pe seama tineretii.

Cu acestea spuse sper ca nemultumirea mea face obiectul topicului si as dori sa se consemneze ca am fost cat se poate de serios ( :| ) si am folosit un limbaj decent , lucru care nu ar trebui sa-mi atraga inca o avertizare.

Numai bine.

Vlad, cu tot respectul pe care ti-l port, un astfel de sondaj nu este binevenit dupa parerea mea. De ce? Pentru ca e un prilej pentru un nou scandal si cred ca ne-am plictisit cu totii de luptele surde de care ne-am bucurat de-a lungul timpului. Cred ca prin dialog se pot rezolva astfel de probleme.

Xray, nu cred ca ducem lipsa de regulamente..

Vlad, cu tot respectul pe care ti-l port, un astfel de sondaj nu este binevenit dupa parerea mea.

Scuze . M-am exprimat putin neclar. Sondajul a fost realizat. Nu am cerut eu un poll acum. Se poate verifica acel sondaj daca mai exista pe undeva.

Niciodata nu va fi liniste atata timp cat redactorul sef este un om care i-a jignit pe aproape toti userii luandu-se de originea sau profesia lor. Pentru cei care au memoria scurta tin sa le reamintesc ca Joga Bonito acuza mistocareala care s-a perpetuat el fiind totusi unul dintre cei mai activi useri de pe topice dedicate diverselor ex: Lua-te-as la misto.

Multi useri care au rezistat atacului radicalilor au cedat in schimb dupa ce continuu au fost tinta ironiilor cu accente de superioritate debitate de Joga Bonito si au preferat sa se retraga din aceasta cauza. Joga Bonito nu-si respecta nicodata partenerul de discutie si confunda toleranta si bunul simt al celui din urma cu prostia. In sprijinul celor spuse de mine poate fi rezultatul unui sondaj lansat pe site cu tema : "Cine este cel mai antipatic user?". Si membri ai actualului staff s-au lovit de insolenta si mitocania lui Joga Bonito. Eu totusi o pun pe seama tineretii.

Cu acestea spuse sper ca nemultumirea mea face obiectul topicului si as dori sa se consemneze ca am fost cat se poate de serios ( :| ) si am folosit un limbaj decent , lucru care nu ar trebui sa-mi atraga inca o avertizare.

Numai bine.

Vladut, tata, eu sunt cauza pentru nelinistea de pe forum sau grupul vesel?

Era vorba ca-l sun zilele astea pe Piturca si aranjez un interviu in perspectiva meciurilor cu Ungaria si Turcia, iar acum s-a ales praful de toata conducerea site-ului. Gen in loc sa fac ceva constructiv, stau ca vaca in lanul cu porumb.

Edited by Arsenal1886Steaua1947
Limbaj inadecvat.

Vladut, tata, eu sunt cauza pentru nelinistea de pe forum sau grupul vesel?

Era vorba ca-l sun zilele astea pe Piturca si aranjez un interviu in perspectiva meciurilor cu Ungaria si Turcia, iar acum s-a ales praful de toata conducerea site-ului. Gen in loc sa fac ceva constructiv, stau ca vaca in lanul cu porumb.

Protejatul cui esti tu , domnule redactor sef ?

Cine din staff isi asuma raspunderea pentru Joga Bonito? Am inteles ca nu poate fi avertizat de catre oricine. Va rog o analiza pe textul de mai sus si vedem daca se incadreaza in principiile care sunt promovate.

Va multumesc :|

Am editat si aici. Incetati cu provocarile va rog.

Xray, nu cred ca ducem lipsa de regulamente..

Harald,

Romania e plina de legi bune, dar cu norme de punere in aplicare, incomplete.

Ce am spus eu acolo nu era pt "Regulament", ci pt fisa post moderator.

@Domnule moderator steaua1947, in postarea mea nu ai editat nimic!

Se creaza impresia ca am folosit cuvinte jignitoare sau ca l-am atacat pe Joga. Sunt pe un topic de nemultumiri la adresa staffului. Cum adica sa incetez?

La acvariu nu am voie sa scriu , indrumati-ma voi pe topicul corect.

V-ati dori sa incep cu amenintari la Joga Bonito cu bataia cum face Toronto cu toti ceilalti? Sa scriu ca ma duc pana la Timisoara sa-l caut prin nu stiu ce dispensare de la tara, sa ma apuc sa palmuiesc toate asistentele si infirmierele de parca altceva mai bun de facut nu am ce face? Asa se procedeaza?

Imi cer scuze. Voiam sa zic ca am editat postarea lui Joga citata de tine. Mii de scuze!

Vlad, voi incerca eu sa raspund la unele din intrebari.

Urmarind structura ierarhica virtuala redactorul-sef raspunde administratorului. Mai multe informatii despre echipe, directii si strategii poti citi in topicele despre departamente, (aka acvariu), prin care Tiberiu a creat transparenta. Legat de avertizari in cadrul staff-ului, aici este un subiect sensibil la care inca se lucreaza.

Acum, cred ca ar trebui sa iei in considerare amnistia generala recenta si sa nu aduci in discutie neintelegeri mai vechi.