Virgil

CS Otopeni - FC Steaua 0 - 1 (0 - 0)

171 posts in this topic

Macar pe ei sa ii mai batem si noi...dar cum Steaua e "surpriza" campionatului deoarece nu prea mai castiga,nu se stie ce va mai fi..Steaua,te iubesc!

@4_ever_steaua

Doar pe Steaua o iubesti? :naughty:

Castigam cu siguranta! Echipa si-a "revenit" , sper sa nu fie ceva de moment....

PS: Spuneti'mi si mie pe cineva care face steaguri...vreau si eu sa imi fac un steag :steagcruce: !!

Edited by Hugocopterul

Castigam cu siguranta! Echipa si-a "revenit" , sper sa nu fie ceva de moment....

PS: Spuneti'mi si mie pe cineva care face steaguri...vreau si eu sa imi fac un steag :steagcruce: !!

as fii si eu interesat :) ....dak afli ceva dami si mie un PM te rog ....mersi ;)

:steag_cruce_invers:

castigam.......3-1 (Dayro 2x,Kapetanos/V.Iacob:D)astept meciul cu nerabdare,sa vad daca a fost doar o scanteie in meciul cu CFR Cluj sau chiar jocul nostru va creste in continuare....eu isa zic ca vom juca bine....nu este Lovin pe teren....sa speram ca nici banelinho nu va fi :D

castigam.......3-1 (Dayro 2x,Kapetanos/V.Iacob:D)astept meciul cu nerabdare,sa vad daca a fost doar o scanteie in meciul cu CFR Cluj sau chiar jocul nostru va creste in continuare....eu isa zic ca vom juca bine....nu este Lovin pe teren....sa speram ca nici banelinho nu va fi :D

In schimb il avem pe zapata :steag_sah_mic: sper sa nu mai apere cu pieptul:)Daka intra si petriel si se mai timoreaza ca virginele la ....imi dau palme!!!

Chiar nu stie nimeni pe cineva care face steaguri!!!???

Nu stiu daca batem pe Otopeni.Cu echipele mici nu prea ne mobilizam.Si la cati absenti avem,am inteles ca si Goian si Ghionea sunt suspendati.Iar daca si Zapata mai face stop pe piept pe linia portii....Dar chiar avem nevoie de victorie,sa prindem UEFA.Locurile 1-2 nici vorba,s-ar putea la Poli Tim.sa le dea punctele inapoi,m-as bucura sa fie ei pe locul 1,decat cine e acum...

CS nu mai are ce pierde si ma gandesc ca va iesi la joc. Mai ales ca toate echipele mici au prins curaj cand joaca impotriva noastra. Daca ies la joc ii vom domina net si sper sa marcam cel putin doua goluri. Fara sa primim vreunul.

Nu va faceti probleme, Steaua e Steaua si e posibil sa realizeze un tur de forta pe final de campionat si sa urce pe podium. Nu mai conteaza pe ce loc. Desi conteaza. Eu cred, ca si analistul ala sportiv cu ochi de scrumbie si cu cosuri pe fata, Geambasu, ca Steaua mai poate prinde locul 2.

Sa fie! Ca e echipa noastra de suflet, chiar daca oierul nostru inca o mai detine. Poate i-a fost gura aurita cand a afirmat ca Puiu Popoviciu si Valentin Ceausescu vor sa-i ia Steaua. Cu acestia doi in frunte Steaua ar redeveni ce-a fost. Sunt foarte sigur. Pentru ca ambii sunt oameni inteligenti, primul e foarte potent financiar, iar Valentin stie sa fie un foarte bun manager general. MM, Ilie si Vali Argateala adunati si ridicati la cub, sunt mici copii pe langa Vale. The big Vale, cel care a stiut sa faca o echipa care sa castige pe 7 mai 1986, Cupa Campionilor Europeni!

Edited by Virgil

E clar ca vom pierde! Poate un egal, dar e greu!

Sper macar ca vom incurca javrele si apoi sa dam punctele Timisoarei, desi nenorocitii aia ne-au luat tiltul anul trecut si s-au bucurat la banii cefereului! Dar decat sa vad javrele alea prin Liga, desi poate mi-as dori, doar ca sa ia 11-0 de la un Manchester sau Liverpool, mai bine sa ia oricine altcineva!

E clar ca Maestrul Laca nu va sti sa mobilizeze echipa si ca vom juca la lalaiala si fie ce-o fi! Poate daca ne dau aia gol repede sa se schimbe ceva! Daca nu, se va juca in stilul de 0-0 si vom apara acest rezultat, conform indicatiilor Maestrului!

Mult nu mai are si sper sa vina Dan Petrescu, daca vrea! Daca nu, oricine in afara de Iovan, are mai mult creier decat Lacatus! Si sa plece si sifonul Pedrazzini de acolo! Asta e lingaul lingaului!

Nu mai inspiram nimic, poate doar faptul ca oricine poate sa ne bata! Asta da! Nu a mai ramas nimic din spiritul Stelei, din cauza lui Lacatus, care a distrus complet echipa! Aici nu e vina jafului de creditor, ci a lingaului care a acceptat sa vina! Nu are ba, decat injuraturi! Daca avea, cojonez, ii zicea lui Gigi: "Bai, P.....a(rimeaza cu Bula), nu vin ba, dupa ce mi-ai facut! Eu am demnitate ba, ma doare-n P.....a (tot cu Bula rimeaza) de tine si de banii tai!". E, asa trebuia sa raspunda Lacatus cu intelectul lui, nu sa vina acum si sa ne zica: "Eu nu sunt legat cu catuse si nu ma intereseaza banii!" Ba uite ca te intereseaza ba, mercenarule! Ca daca iti pasa de Steaua, faceai ce trebuie!

Edited by alexmk17

Cel mai bun 11 care poate fi trimis in teren:

Zapata

Golanski-Baciu-Ghionea-Marin

Dayro-Tiago-Toja-Semedo

Kapetanos-Stancu

Pronostic:x,2

Ghionea e suspendat. Dayro e suspendat.

Deci intra Nicolita si Tudose.

Desi eu l-as forta pe Ochirosii - mijlocas stanga si l-as pune pe Semedo pe dreapta.

Cred ca o sa batem dupa multa vreme la 2 goluri diferenta.

fundas defensiv??hmm :)) crek ai vrut sa zici mijlocas defensiv

da scuze ...mijlocas defensiv

Cel mai bun 11 care poate fi trimis in teren:

Zapata

Golanski-Baciu-Ghionea-Marin

Dayro-Tiago-Toja-Semedo

Kapetanos-Stancu

Pronostic:x,2

Da asta ar fi cel mai bun 11, dar totusi mie mi se pare ca Pedriel are o mai buna tehnica de picior decit impiedicatul de Kapetanos ,poate ca acesta ar trebui sa fie inlocuit mai devreme cu Pedriel ca pe viitor sa poata fi titular caci un lucru ii clar Kapetanos nu-i atacantul de care Steaua are nevoie ,Steaua are nevoie de suturi pe poarta bine plasate nu doar lovituri de cap sau suturi la intimplare ............ in plus am inteles ca Pedriel bate cu ambele picioare...

Edited by Virgil

@leyanddru. @b0RMA

Mai baieti voi nu intelegeti ca Ghionea si Dayro sunt SUSPENDATI pt meciul cu Otopeni ?

Edited by Azazello

Asta e echipa care si luat bataie de la Gaz Metan.Nu a trecut o saptamana de cand am batut Gazul la ei acasa! :thumbsup:

Sunt din Ploiesti . Acum vin de la stadionul " Astra " unde joaca meciurile Otopeniul acasa.

nu mi-am inchipuit ce am sa vad acolo. Biletele se dau gratis , si afland asta , toti tziganii au venit si s-au inghesuit acolo in fata , fiind pomana . o imbranceala si incaierare cum n-am putut sa vad , toata lumea se ducea in fata , nimeni nu statea la rand.

Macar daca ar fi pus biletul cel mai ieftin 50 000.........asa , negrii au venit , au luat grosul de bilete moka , si au inceput sa le vanda printre blocuri....incredibil .in ce tara de rahat traim...........acum eu imi pun problema: cum intru eu la meci? Am abonament pe Ghencea ,dar nu cred ca ma lasa aia sa intru pe baza lui...........poate sa intru cu galeria , nici nu stiu cum sa fac..................si stadionul e chiar sub nasul meu...........va dati seama ce stare voi avea..........Doamne ce tara avem !!!

Swamp ...si yo stau la 10 minute de stadion, invitatiile se dadeau pe gratis pe baza de buletin [o invitatie la un buletin],se trecea seria si numele la fiecare buletin,iti spun din surse sigure ca negri nu au luat bilete decat daca au avut mai multe buletine,la toata familia,si nici atunci nu li se dadeau mai mult de 2 bilete de persoana. Si yo am abonament in Ghencea, poate ne intalnim vreodata si mergem mai multi la meciurile Stelei.

Pronostic la meciu cu otopeniu ...2 solist :)

dap a fost imbulzeala mare ...da am prins bilet pana la urma.... :D

problema e acum ca vreau sa vin cu galeria la meci ...ca nu mi place

atmosfera din tribuna ...as dori si eu dak se poate sa ma contactati prin PM

un membru al galeriei sa vin si eu in gara :D ....dak se poate bineinteles :D

darkye nu ti`as sugera sa te duci cu galeria Stelei, si yo sunt stelist, dar o sa se iasa cu bataie, am inteles ca vor fi in jur de 300-400 petrolisti dupa meci :)

eu sunt din prahova si am fost astazi cu gandul sa cumpar bilet la meciul Stelei.Insa m.am trezit acolo inconjurat de "bronzati fara numar" care dupa ce ca nu stateau la coada si nu respectau pe cei din jur mai luau si invitatii nenumarate,nu am vazut unul care sa nu plece de la casa de bilete fara macar 5 astfel de invitatii.Au facut o mare prostie dand invitatii gratis.Am reusit sa ies din multime dupa numai 2 ore plin de praf pe zona inferioara a picioarelor din cauza celor care m.au calcat cu foarte multa nesimtire.Organizare de tot ca..tu'.Sper insa ca atmosfera la meci sa fie frumoasa si Steaua sa castige in urma unui meci bun.

darkye nu ti`as sugera sa te duci cu galeria Stelei, si yo sunt stelist, dar o sa se iasa cu bataie, am inteles ca vor fi in jur de 300-400 petrolisti dupa meci :)

n ai u grija ;) avem si noi pumni ...bate ....lanturi :)