Virgil

CS Otopeni - FC Steaua 0 - 1 (0 - 0)

171 posts in this topic

In etapa a 27-a, Steaua se deplaseaza 60 km mai la nord-vest, fix la Ploiesti, mai precis pe stadionul "Astra", pentru a intalni pe CS din Otopeni.

Data disputarii meciului: 26 aprilie (duminica). Ora inceperii: 20:30. Televizat doar de GSPTV, din nefericire.

Dupa meciul bun facut in fata CFR-ului in Templu, meciul de la Ploiesti va fi infinit mai usor. De aceea singura posibilitate pe care o intrevedem echipei noastre, este victoria si numai victoria.

Va reaparea in echipa Nicolita? Eu spun ca Dayro ar trebui mentinut acolo unde a jucat ieri. Pentru ca a jucat cu folos. A marcat golul egalizator, unicul gol al Stelei in acel meci, pe care daca l-am fi castigat la doua goluri diferenta ar fi fost putin.

Lovin, celebrul nr 20 din primul "11" al ros-albastrilor, va sta cel putin o etapa. Pentru un gest absolut de neinteles pe care l-a comis asupra balonului. Cum sa te napustesti cu ambele picioare inainte, fix cu talpile asupra ei? Probabil ca Teo Craciunescu e singurul arbitru care ar fi fost dat rosu direct. Si a facut-o!

Sa-i traiasca familia, vor spune toti cei care il fluiera pe Florin la cea mai mica atingere a balonului.

Vom avea prin urmare un meci fara Lovin. Daca Steaua a marcat campioanei un gol intr-o singura repriza fara el, probabil ca in doua reprize la Ploiesti, va inscrie cel putin doua.

Locul lui va fi luat probabil de Tiago. Iar in locul lui Tiago va fi aruncat in focul luptei playmaker-ul Andrei Ionescu.

Cred ca vom invinge! Intotdeauna meciurile cu echipele vitregite de soarta, de arbitri, cu valoare neta sub cea a Stelei, imi miros a inca 3 puncte in clasament.

Steaua trebuie sa joace. Pentru ca poate. Slava Domnului, acest lucru s-a vazut din plin impotriva campioanei nemeritate a editiei trecute. Avem cu ce ma! Avem cu ce!

Si-atunci? Jucati naibii fotbal si faceti-ne fericiti domnilor fotbaliatori! Chiar fara maestrul Lacatus pe banca. Care in mod sigur, dupa ce a fost trimis in tribune miercuri, fiindca si-a dat in petec, va fi eliminat o etapa, doua, trei, deoarece e recidivist...

Pronostic CS - Steaua: 2! Auzi ce nume de echipa... CS*... Ha!

FORZA Steaua!

CS* - Era pe vremuri o echipa care se numea CS. Era din Targoviste si desi il avea in lot pe marele Gicu Dobrin aflat pe final de cariera, se preta la fel de fel de lucruri urat mirositoare pentru a promova in divizia A. In detrimentul Rapidului, ai carui suporteri nu au ezitat sa-i numeasca hoti si sa-i fluiere in meciul direct disputat pe stadionul Republicii. Ce Se Ce Se/Hotii din Targoviste au strigat ei de a rasunat

intreg stadionul...

O tempora, o mores...

Edited by Virgil

Cred ca vom invinge! Intotdeauna meciurile cu echipele vitregite de soarta, de arbitri, cu valoare neta sub cea a Stelei, imi miros a inca 3 puncte in clasament.

La fel ca turul cu Otopeni, meciul cu Buzau, meciul de la Medias, meciul de la Targu-Jiu, etc?

Mai degraba noi suntem cei care dam puncte tuturor retrogradatilor....

Daca-i subestimam si pe astia, iar nu castigam, cum dealtfel n-am castigat cu ei in Ghencea!

CS* - Era pe vremuri o echipa care se numea CS. Era din Targoviste si desi il avea in lot pe marele Gicu Dobrin aflat pe final de cariera, se preta la fel de fel de lucruri urat mirositoare pentru a promova in divizia A. In detrimentul Rapidului, ai carui suporteri nu au ezitat sa-i numeasca hoti si sa-i fluiere in meciul direct disputat pe stadionul Republicii. Ce Se Ce Se/Hotii din Targoviste au strigat ei de a rasunat intreg stadionul...

O tempora, o mores...

Uite si cum aflam ca umblai prin potcoava inainte sa se inchida... :P

Uite si cum aflam ca umblai prin potcoava inainte sa se inchida... :P

Dar pe unde n-am umblat. Si pe Dinamo, si in Giulesti, si pe Sportul, si in cartierul Resita unde juca Autobuzul, pe Progresul in Dr Staicovici, pe 23 August, pe Metalul in Pantelimon... Si astea numai in Bucuresti. Am fost si in provincie. Bistrita mi-e familiara, Pitestiul la fel... Dar pe unde nu am umblat? Aproape peste tot in tara asta.

Republicii nu era potcoava. Era un stadion normal, cu 2 tribune si doua peluze. Pacat ca Ceausescu l-a scos din uz. Potcoava a fost stadionul Giulesti, iar peluza care ii lipsea, e cea care in prezent e populata de galeria echipei de sub Podul Grand.

Edited by Virgil

de unde putem face si noi rost de biletE?:)...adica se paote intra odata cu galeria asta o stiu ...dar cum ne infiltram in galerie? la ce ora va sosi la ploiesti?:)....am fos la stadionu astra ca sunt din ploiesti si mi sa zis p`acolo ca se va intra pe baza de invitatii:))

Edited by Printisor

poza_de_grup.jpg

CS Otopeni, ocupanta locului 17 in Liga 1.

Biletele pentru acest meci se vand la sediul clubului si la casa de bilete a Stadionului Astra. Orele intre care pot fi procurate se vor anunta pe site-ul clubului din Otopeni, www.csotopeni.ro

Republicii nu era potcoava. Era un stadion normal, cu 2 tribune si doua peluze. Pacat ca Ceausescu la scos din uz. Potcoava a fost stadionul Giulesti, iar peluza care ii lipsea, e cea care in prezent e populata de galeria echipei de sub Podul Grand.

Mea culpa... Am citit in graba...

Sigur o sa ne revenim la "forma" noastra obisnuita si nu o sa mai aratam pofta de joc din meciul cu CFR. Totusi cred ca o sa castigam.

@Virgil -Ce apreciez si detest la tine in acelasi timp,este faptul ca debordezi de optimism de fiecare data!... :confused:

Eu nu cred ca vom repeta atitudinea din a doua repriza a meciului de ieri!Pt ca creditorul nu va fi acolo...

Daca mi-as putea dori ceva de la acest meci,ar fi sa fie prezent Jiji la meci.

Nu pt a da aripi angajatilor lui,ci pt ca in felul asta ar incalca dispozitiile eliberarii sub control judiciar. :gathering:

Edited by danimarcu

Partida va fi condusa de:

A: Comãnescu Adrian (Ramnicu Valcea - Vâlcea)

A1: Onițã Aurel (Constanța - Constanța)

A2: Maier Ovidiu (Timișoara - Timiș)

R: Istrate Dragoș (București - București)

Observatori:

Ionițã Valeriu (București - București)

Turculeanu Ion (Craiova - Dolj)

Edited by Virgil

VIrgile te`ai uitat si tu la siteul www.csotopeni.ro?:) aia or sa afiseze acolo daca or afisa despre bilete de vineri-sambata in colo...atunci toate bilete,invitatiile vor fi date deja...deci nu am rezolvat nimik....barem ma poti ajuta si pe mine cu vre`o ora ceva cand ajunge galeria Stelei? sau trebuie sa vorbesc cu altcineva ?

Am fost azi de 2 ori pana la stadion ca stau in apropierea lui, multor persoane le`au zis ca de maine cica ar da invitatiile, dar din ceva surse din zona am auzit ca se vor da azi majoritatea:)), si cei care se vor duce pe la stadion sa aveti grija cu asa zisi petrolisti, e o problema cu ei ;)

Edited by Printisor

Printisorule, vad ca esti din Ploiesti. Te dor picioarele daca te duci pana la stadion la Astra sa iti iei bilet in sectorul oaspetilor?

Galeria o sa vina intr-o zi, sa speram ca va fi si soare :ce_oameni:

P.S. ce caine misto ai la avatar... e cumva cu subinteles? :)))

o mica rectificare...tocmai ma sunat un prieten, maine in juru orei 16:00 se vor pune biletele sau tichetele in vanzare:)

nu e cu subinteles...e cainele meu :) singuru care imi place=))...ma fot in restu cateilor, ma doare fix intre picioare de ei:)

vezi ca se rezolva cu biletele? doar nu credeai ca otopeniul va dispune tiparirea a 15.000 de invitatii :)

Cel mai bun 11 care poate fi trimis in teren:

Zapata

Golanski-Baciu-Ghionea-Marin

Dayro-Tiago-Toja-Semedo

Kapetanos-Stancu

Pronostic:x,2

de unde 15000 de invtatii?:))=)) stadionu daca nu ma insel are in jur de 9000 de locuri[parca,e posibil sa ma insel dar nu depaseste 10.000locuri sigur],oricum ni sa spus la case ca au fost azi in jur de 600 de persoane care tot intrebau insisten de bilete bla bla , asta numa azi :)

Oare de ce la fazele fixe Toja nu sta in careu ca totusi e destul de inalt si poate sari destul de sus?

@ Printisor

Nu am cum sa te ajut frate. Nu te baza pe mine.

Oare de ce la fazele fixe Toja nu sta in careu ca totusi e destul de inalt si poate sari destul de sus?

pentru ca el respecta indicatiile antrenorului ..........eu tot ma intrebam de ce nu urca mai sus de ce nu aparea mai des la finalizare ,dar e simplu Lacatus mai era putin si il facea rezerva lui Lovin - fundas defensiv