fcsteaua.ro

Propaganda alba

2 posts in this topic

Oamenii sunt suparati din cauza jocului slab al echipei. Degetele lor au indicat nemiloase vinovatii: Banel, Lovin, Semedo, Zapata. Unele degete arata inspre directii colective: tinerii, batranii, negrii, becalistii sau toti jucatorii -sa plece, sa munceasca, sa puna suflet-.

 

Oamenii sunt suparati pe Lacatus. Mintile lor gazduiesc conflicte apringe. Partea stanga, rationala si analitica, doreste demisia in timp ce partea dreapta, intuitiva si subiectiva, nu poate intoarce armele impotriva unui general stelist.

 

Oamenii sunt suparati pe conducere. Nasul li se stramba numai la auzul numelui Argaseala (daramite Becali). Campania de transferuri de pe DVD n-a mirosit deloc bine initial si acum, mai mult ca oricand, are un miros fetid. Si ca sa nu le mai miroasa, conducerea l-a umplut de sange si de gaze iritante la meciul cu Timisoara.

 

Oamenii sunt suparati din cauza luarilor de pozitie. Gurile lor sloboda cuvinte mai mult sau mai putin jignitoare la adresa jucatorilor, care il sustin "din proprie initiativa" pe patronul echipei, la adresa peluzelor pline cu "drogati" care nu vor binele Stelei si isi vad de protest, la adresa tribunelor, unde stau "sclavii lui Becali", care dau tonul la huiduieli si nu vad adevaratul scop.

 

Oamenii sunt suparati pe presa. Ochii lor citesc zeci de articol pline de intepaturi, de incitari, de critici. Ar vrea sa-i inchida, sa nu mai vada numele Stelei terfelit de niste jurnalisti dusmani cu impartialitatea, cu setea de scandaluri si rating neindestulata. Ochii oamenilor coboara mult prea mult -cat n-au coborat nicicand- cautand Steaua in clasament.

 

 

In timpul intalnirii de joi, in mijlocul acestui razboi al organelor, o fraza inteleapta si prin inteles dar si prin purtator le-a amortit pe toate: "Nu vedeti ma copii ca din cauza certurilor pierdem generatii de stelisti?". Intrebarea era retorica si parul grizonat ascundea un interes mai presus de toate celelalte, care devenisera meschine si trecatoare. In aceste momente oribile pentru istoria noastra, Armata sufletelor steliste nu mai poate inrola pe nimeni. E cel mai inspaimantator gand.

 

Nici patronul, nici clasamentul, nici nepriceperea lui Lacatus nici certurile dintre batalioanele care ocupa locuri diferite in stadion nu pot reprezenta un pericol mai mare.

 

Fratilor, scoateti casetele din anii de glorie, scoateti albumele cu jucatori, pozele din peluze, scotociti in amintirile frumoase pe care le avem! Stelismul este cea mai frumoasa maladie pe care puteti sa o raspanditi! Faceti ceva, orice, pentru ca stelismul nu trebuie sa moara si orice generatie trebuie sa simta iubirea pe care o simti cu totul, iubirea ROS-ALBASTRA!

 

un baiat din peluza

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mi-au dat lacrimile la articolul asta...

 

Poftim baietii:

 

sau

 

sau

 

Inima noastra este ros-albastra

:steag_cruce_invers:

Share this post


Link to post
Share on other sites