Sign in to follow this  
Followers 0
fcsteaua.ro

Nimeni de nicaieri

4 posts in this topic

Poate ca multi dintre voi confunda titlul articolului cu cel al unei melodii. Defapt, e raspunsul cel mai simplu si definitoriu al notiunii de "Steaua"(stelism, stelist) in clipa de fata. Daca te intrebi ce a ajuns Steaua de azi? Stelistii? Stelismul? Raspunsul e simplu. Suntem NIMENI DE NICAIERI. Un fel de TITANic, inca nescufundat, dar care pluteste agonizant in deriva. Au mai ramas istoria, numele, trecutul si povestile genezei. In rest, adunatura de incompetenti si lingai, de oameni(?) fara coloana vertebrala care se autointituleaza Steaua-varianta 2009 nu are decat un prezent mizer si un viitor mai mult decat incert.

 

Mai umilitor pentru naivii nostalgici, care mai au inca resurse de rabdare, e ca sunt obligati sa asiste la chinurile fara de leac ale unei generatii cu care nu se mai identifica. Cum spuneam, o adunatura de insignifianti care n-au nici in clin nici in maneca vreo norma a stelismului sau vreo noima a bunului-simt ori a demnitatii. Concret, traim parca sentimentulca Steaua de azi nu mai e Steaua noastra, nu mai promoveaza valorile initiale ale clubului, nu ne mai reprezinta. Steaua actuala si stelistii dintotdeauna au ales drumuri, daca nu cu sensuri opuse, cu siguranta paralele.

 

Utopic discutand, reteta revitalizarii si a reinvierii noastre consta in verbul lozului. Trebuie razuit tot, ras de pe suprafata Ghencei sau intrat cu buldozerul. Neinspirat bannerul Sudului de ieri. Mai aproape de adevar si mai la obiect ar fi fost utilizarea pluralului. "VREM DOAR SA PLECATI". Cu cateva exceptii, sa plecati toti! Toti cei care ati adus echipa asta in halul in care e acum. Toti cei care ati "reusit" sa distrugeti imaginea Stelei si sa o creati pe cea de azi. Una dezolanta. Hulita si atacata, din pricina voastra, din toate partile, de asa-zisi ziaristi M(iron)ICI sau "r"-raiti, care-si refuleaza frustrarile cu bale pe trecutul enervant de glorios al acestui club. Un nimeni care vine de nicaieri si se indreapta spre niciunde, deplasandu-se haotic, cu mersul unui betiv imbatat de proprii-i parinti. Am ajuns sa ne uitam la meciurile Stelei resemnati, cu incredibilul sentiment ca victoria(!) ar fi o chestie mai grava pe termen lung decat infrangerea. (Ca iar ar fi venit Lacatus si ArgaSLUGA cu citate profetice de genul "Suntem pe drumul cel bun, vor veni si victoriile"-la Pastele Oilor probabil)

 

Revenind, solutia e pe cat de simpla, pe atat de dificil de realizat?! Plecati oameni-buni(?), demonstrati ca iubiti acest club si lasati-l sa traiasca! Realizati, macar acum, in al catelea ceas ca sunteti cei mai nepotriviti oameni la locul cel mai nepotrivit. Apucati-va de muls oi(tu gigele), de antrenat Sanatatea Cluj(Lacatus stie) sau de lins alte dosuri(Argaseala).

 

Plecati si voi, Dayro,Lovin,Baciu,P.Marin (scuze pentru cei omisi :D ). Lasati locul unor oameni competenti. Unora care au in minte ce avem noi in suflet, care stiu ce inseamna Steaua si cu ce se mananca chestia asta. Pleacati cu totii si Steaua va reinvia. Usor, cu multa rabdare, se poate reconstrui din temelii ceea ce s-a stricat acum. Chiar cu riscul unor ani de suferinte si chinuri, fara trofee si glorie sportiva (oricum asta-i al 3-lea an sec). Preferam o echipa demna, cinstita, curata si fara rezultate imediate uneia care, condusa de o alianta a interlopilor, oierilor, incompetentilor si lingailor s-ar lupta pentru locul enspe care duce in cenpions lig ajutata de valize si blaturi cu dacia mioveni. Nu de asta avem nevoie. Chiar daca banii au distrus lumea si fotbalul. Sa ne p**** pe UCL-ul lor si pe Europa Lig-u` masii. Suntem satui si de astea. De raspuns "prezent" acolo si facut de rasul curcilor.

 

E nevoie de caractere, de competenta, de vointa, de inteligenta, mult bun-simt si multa demnitate. Insa inainte de toate e nevoie sa scapam de voi. Apoi, mai mult ca sigur, drumul va curge firesc si toate vor fi din nou ros-albastre. Ideea e sa gasim domestos-ul cu care sa spalam maroul inchegat azi pe tot ceea ce insemna candva ROSU si ALBASTRU...

 

ultrash

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Excelent articol,scris din inima de stelist adevarat!Bravo!

Intr-adevar,e utopie ceea ce vrem noi sa se intample.Sau poate nu,cu ajutorul tuturor suporterilor...

Eu din lotul actual i-as mai tine doar pe tinerii care inca nu au fost infestati de jocul obosit al ultimilor ani.Celorlalti le-as strange mana si i-as trimite pe toti in 4 zari.Bineinteles nu inainte de a scapa de creditor si de slugile sale.

Poate,intr-o zi cu soare,visul ni se va implini...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bine zis ultrash.

Indiferent care ar fi costul, trebuie sa scapam de acesti amatori din cadrul clubului.

Share this post


Link to post
Share on other sites

intr-adevar,frumos articol..bine punctat,etc :) ! dar , se vede clar ca se urmareste distrugerea Stelei prin orice mijloace !

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  
Followers 0