fcsteaua.ro

Mã doare, dar nu plec (GSP)!

14 posts in this topic

Lãcãtuș crede cã suporterii sînt manipulați și recunoaște cã echipa și-a luat gîndul de la Liga Campionilor

- Domnule Lãcãtuș, toți suporterii v-au solicitat demisia. Ce aveți de gînd sã faceți?

- ªtiam de douã zile cã vor face asta, aveam informații. ªtirile din mass-media i-au influențat pe fani, dar e drept cã nici rezultatele nu mã ajutã. Asta este... Așa cum îmi place sã fiu aclamat, trebuie sã accept și contestãrile.

- Ce urmeazã?

- Noi am creat situația asta, tot noi trebuie s-o dregem! Jucãtorii sã-și schimbe un pic atitudinea. Vreau agresivitate mai mare, mai mult efort. Altfel existã pericolul sã ratãm participarea în Europa! Dacã nu ne îmbunãtãțim jocul, e posibil sã ratãm și Cupa UEFA.

- V-ați mulțumi cu Cupa UEFA?

- Da, ãsta e obiectivul acum. Rezultatele indirecte ne ajutã, însã dacã nu știi sã profiți, degeaba.

- Ar fi o soluție reconstrucția echipei?

- Acum ce facem, începem sã vorbim ca la echipa naționalã? Avem destui tineri, dar ei vor intra treptat în echipã.

- Suporterii v-au cerut ca mãcar pe Dinamo s-o învingeți. Credeți cã o victorie contra rivalei ar salva sezonul Stelei?

- Am avut o discuție cu fanii și nu știu de unde au auzit ei cã noi am avea de gînd sã le dãm meciul celor de la Dinamo! E o mare tîmpenie! Dar ei așa mi-au zis, cã asta e informația pe care o au.

Pai de ce sa pleci? Si unde? Te retine dragostea pentru Steaua... haha, cine te mai ia acum? Daca as fi patronul unei echipe de Liga a III-a tot as avea mari retineri in a aduce pe banca un asemenea antrenor.

"Becali ne lipsește! El critica jucãtorii cu gândul de a-i motiva!" - Lacatus dupa meci

I N C R E D I B I L

Deci nu pot sa cred cat de mult a deraiat omul asta de pe sinele ratiunii... Eu credeam ca toate executiile publice becaliote ale jucatorilor (vezi Szekely) ii afecteaza pe acestia si vine maestrul Laca sa ne spuna ca erau benefice (vezi Szekely). Stiu ca Becali e de vina pentru multe, dar tot o vina a ciobanului este si faptul ca nu este deranjat de incompetenta crasa de pe banca tehnica. Nici Borcea daca ar fi antrenat nu cred ca ar fi putut distruge atatia jucatori de calitate intr-un timp record (vezi Szekely++) - si avem unii jucatori foarte buni (cine stie putin fotbal e de acord), care nu se pot compara cu toate ciurucurile de la Buzau, Otopeni, Padurii, Farul, Brasov, etc. Deci voi cei care spuneti "ce sa faca Lacatus cu jucatorii astia varza?" va puteti raspunde singuri privind ce jucatori au echipele enumerate mai sus, cu care am scos cel mult un punct. Si de asemenea cred ca nici mama lui Borcea pe banca nu ar fi putut aduce Steaua pe locul 8 (cat il mai avem si pe asta).

Caracterul lui Lacatus se vede in momentele cand da mereu vina pe jucatori desi e evident ca dumnealui nu are nici cea mai mica treaba cu ABC-ul antrenoratului. E un las ca ramane si duce Steaua spre ultima treime a clasamentului in loc sa dea dovada de o doza minima de bun simt si sa lase locul unor oameni competenti. E un las la fel ca frustratii care l-au injurat pe Lovin aseara si apoi au strigat "Lacatus, Lacatus!". Asta nu mai e dovada de stelism, ci de inapoiere mintala acuta. Da, Lovin e slab, e foarte slab pentru Steaua, a gresit la golul Farului DAR nu e vina lui ca unii il considera fotbalist si il si platesc pentru asta si NU E VINA LUI CA S-A AFLAT PE TEREN ASEARA!!! Pe langa marlania injuraturilor la adresa lui Lovin (cum va puteti numi suporteri cand injurati fara nici o jena un jucator?), sustinerea fatisa a lui Lacatus tradeaza frustrarile unor romani fara coa|e, unor lasi care nu accepta adevarul, unor oameni iresponsabili care lovesc in cea mai la indemana tinta - jucatorii, desi stiu bine unde este buba. Practic, oamenii din peluze (din care fac parte) stiu foarte bine cine e antrenorul si unde ne conduce, dar, asemeni lui Becali, striga in continuare "Lacatus, Lacatus" ca sa faca o aroganta tribunelor. Asa cum tribunele au facut aroganta cu "Steaua, Steaua!" de la finalul meciului cu Gloria. Exista vreo dovada mai mare a becalizarii Stelei?

Edited by bodanelu
nu trebuie sa te repeti.

Nu e vorba de vreun articol, istetule. E doar un comentariu la declaratiile de dupa meci ale lui Lacatus.

Da, suntem toti niste manipulatori, de fapt toata echipa joaca excelent si debordeaza de imaginatie, dar suntem noi platiti sa scriem ca vedem altceva.

Dar daca tot te-ai bagat in seama, te rog zi-mi si mie ce a vrut sa spuna poetul in: "Becali ne lipsește! El critica jucãtorii cu gândul de a-i motiva!" - Lacatus dupa meci

Edited by fedora

Fedora esti cumva administrator pe aici si nu stiu eu? Credeam ca esti doar fratele de cruce al lui Lovinho ... Si n-o fi articol, da nici comentarii nu sunt. E o reproducere insidioasa si aproximativa a declaratiilor lui Laca, menita sa dea apa la moara unora. Din astia ca tine

Edited by bodanelu
de ce trebuie sa jignesti?

@fedora

Lui Lacatus i s-a explicat clar ca nu mai tine cu jocul asta. Ori isi baga **** ei in jucatori si ii trezeste, ii face sa joace fotbal, ori isi baga lumea **** in el...

Crede-ma ca si la peluze sunt putini care-l mai sustin...

Fedora esti cumva administrator pe aici si nu stiu eu? Credeam ca esti doar fratele de cruce al lui Lovinho ... Si n-o fi articol, da nici comentarii nu sunt. E o reproducere insidioasa si aproximativa a declaratiilor lui Laca, menita sa dea apa la moara unor fraieri. Din astia ca tine

Mda, banuiesc ca interviurile la TV, interventiile la OTV si altele sunt tot facaturi si trucaje photoshopate menite sa incite fraierii ca mine impotriva maestrului.

PS: Lovin e franjuri, am spus asta dintotdeana, dar raspunde-mi tu ca vorbesti ca un om mare: ce cauta Lovin in teren?

@bodanelu: Sa fie atat de mari dragostea pentru Steaua (replace with "nevoia de cativa $ in plus" cum ar spune tendentiosii ca mine) si "bunul simt" incat sa ajungi sa fii huiduit de tot stadionul? Asta desi contestarea lui Lacatus este cosmarul oricarui stelist? Eu atat mai spun: rabdarea tuturor e limitata. Chiar si a celor care-l mai aclama pe Lacatus pentru a face in ciuda tribunelor. O sa vedeti, urmeaza meciuri grele baieti, sa va vad atunci cat de lacatusisti mai sunteti.

Edited by fedora

Lovin a jucat si cand erau antrenori Zenga, Hagi, Zeroli... Si oricum e obisnuit ca lumea sa-l injure, crezi ca l-a deranjat mai tare acum?

Cat il priveste pe Laca, el oricum va pleca la sfarsitul sezonului, daca va vedea ca nu si-a indeplinit obiectivele si echipa nu joaca. Iubeste prea mult Steaua ca sa continue intr-o asemenea situatie.

Nu e cazul sa ne turam si sa incepem sa spunem si sa facem lucruri pe care le vom regreta odata si pe care el nu le merita. Sa mai avem rabdare cate etape au ramas, poate echipa isi va reveni. Eu inca sper.

Grav e ca lumea pare sa fi uitat izvorul raului. Loja.

De asta imi este si mie frica... :(

Iubeste prea mult Steaua ca sa continue intr-o asemenea situatie.

Mda, daca ar fi iubit Steaua asa mult nu s-ar mai fi intors niciodata sluga la cioban dupa ce a plecat prima oara. Ne-ar fi usurat si noua mult misiunea si poate cu putin noroc ciobanul era plecat de la Steaua.

Care sursa a raului? Lacatus spune ca Becali e sursa binelui, sustinatorul moralului jucatorilor, omul pentru care a meritat sa sacrifice meciul de la Targu Jiu pentru a merge la Dan Diaconescu noaptea tarziu.

Edited by fedora

Pe langa marlania injuraturilor la adresa lui Lovin (cum va puteti numi suporteri cand injurati fara nici o jena un jucator?)

si inca unul care Iubeste Steaua! Pe mine ma intereseaza Steaua nu toate panaramele din teren!

Din declaratia asta inteleg ca Lacatus este pur si simplu parasutat in fata unor microfoane si pus sa vorbeasca, altfel nu se explica de ce este atat de aerian in multe.

Faza cu suporterii sunt manipulati este de-a dreptul paranoica, plus ca vine la 2 zile dupa ce s-a intalnit cu ei si au hotarat impreuna niste lucruri. Bun suporterii sunt manipulati, de cine si in ce scop? sunt manipulati de x sa strige contra lui si a lui Becali? nu, fals. Noi il injuram pe Becali de cel putin 2 ani, iar Laca nu a fost contestat niciodata, cel putin la nivel de galerie/peluza.

Cred ca Lacatus ar trebui sa nu se mai victimizeze atata, sa inteleaga ca jocul mizerabil si starea echipei sunt cauzele nemultumirii noastre a suporterilor, si ca indiferent cine "ne-ar manipula" atat timp cat echipa o sa aibe rezultate putini dintre noi se vor lasa in capcana.

Si evident ceea ce ma dezgusta si mai tare, declaratiile de-a dreptul scabroase legate de rolul si meritul lui Jiji. De asta bai Laca iti faci singur viata grea, pentru ca il invoci prea des pe Gigi, ca te-ai invatat sa iti rezolve altul treaba si tu sa culegi rezultatele, ce ai mai fi declarat daca erai antrenor la alta echipa si patronul nu se implica niciodata? atunci cine era vinovat ca nu motiveaza jucatorii?

Sursa raului nu a fost uitata...dar cand vezi ca toata lumea isi da silinta sa il darame pe Becali de acolo de sus si vine Lacatus care ar trebui sa stie ce inseamna Steaua si da cu piciorul care ar trebui sa fie reactia fanilor?

Fedora esti cumva administrator pe aici si nu stiu eu? Credeam ca esti doar fratele de cruce al lui Lovinho ... Si n-o fi articol, da nici comentarii nu sunt. E o reproducere insidioasa si aproximativa a declaratiilor lui Laca, menita sa dea apa la moara unora. Din astia ca tine

Interviul e preluat de pe GSP. Si da, sunt de acord cu tine: gsp-ul duce o lipsa acuta de subiecte.