Posted April 11, 2009 · Report post Dupa aproximativ un an de zile de propuneri, teste si modificari, echipa IT din cadrul AISS doreste sa va prezinte noua versiune a siteului oficial al suporterilor stelisti, fcsteaua.ro, Dupa cum se poate observa, exista diferente majore fata de vechiul design, incepand cu rezolutia pentru care a fost conceput noul site, pana la noi functii, printre care enumeram posibilitatea de a comenta fotografiile postate, clipurile video, diverse evenimente aniversare postate pe prima pagina. De asemenea am adaugat: o functie ce permite utilizatorilor sa scrie pentru fcsteaua.ro, tricouri personalizate noi, felicitari, interfete grafice imbunatatite pentru ariile foto si video, la care se adauga un sistem de apreciere al articolelor ce se bazeaza pe voturile primite de la voi si nu in ultimul rand, avem un nou sistem de adaugare a comentariilor in cadrul articolelor. Ar mai fi anumite aspecte de mentionat, dar o sa ne oprim aici. Speram ca va place noul site si asteptam pareri, sugestii si injuraturi pe adresa contact|@|fcsteaua.ro. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 11, 2009 · Report post Suntem si noi baieti acum. :> Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 11, 2009 · Report post Fuckin' hell, John, am zis ca am intrat gresit. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 11, 2009 · Report post Felicitari pentru munca depusa. Arat foarte bine. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 11, 2009 (edited) · Report post Arata bine intr-adevar. Acum ramane sa mai triati din redactorii articolelor. Edited April 11, 2009 by mirceaor Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 11, 2009 · Report post Va felicit pentru munca pe care ati depus-o pentru noul design al site-ului. Dar mie nu imi place, era mai frumos vechiul site, mult mai simplu si operativ. Eu nu intru aici pentru rezolutii, tricouri, felicitari si alte din astea ci pentru Steaua si a vorbii cu alti stelisti despre ea. Tot ce este simplu este si frumos, plus ca vechiul tamplate structura mai bine articolele. Oricum bravo si felicitari inca odata, sper sa imi placa si mie intr-un final. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 11, 2009 (edited) · Report post N-am înțeles un lucru: articolele pot fi comentate și aici și pe prima paginã, diferit? Cã vãd cã aici sunt alte chestii decât acolo. Problemã majorã:diacriticele. Inițial am crezut cã e din browser și am umblat la codarea caracterelor, dar nu e. Edited April 11, 2009 by 1on Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 11, 2009 · Report post N-am înțeles un lucru: articolele pot fi comentate și aici și pe prima paginã, diferit? Cã vãd cã aici sunt alte chestii decât acolo. Problemã majorã:diacriticele. Inițial am crezut cã e din browser și am umblat la codarea caracterelor, dar nu e. si eu am aceiasi problema cu diacriticele, adica imi apar semnele alea ciudate. Oricum baietii merita consideratia noastra pentru cat au muncit, dar schimbarile nu sunt toate bine venite. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 11, 2009 · Report post Arata mai bine. Felicitari! Share this post Link to post Share on other sites