fcsteaua.ro

Steaua - Farul: 1 - 1

100 posts in this topic

sa inteleg ca unii au dorit intr-adevar sa testeze cum se vede meciul in perspectiva la 2 puncte de fuga si s-au mutat in tribune? :-))) ar fi culmea sa puna careva botul si sa nu-si dea seama ...

In fine, cine credeti ca vrea sa vina la Steaua acum? sezonul asta e compromis, macar la meicul cu Dinamo ar fi frumos ca lumea (jucatori, antrenor, suporteri) sa se mobilizeze si sa castige pe toate planurile:partida, spectacol in tribune,peluze. Becali &co sa plece din vara si o data cu ei remanierea lotului. Doar si Gigi, nu poate pleca acum pac-pac... pai trebuie mai intai sa vanda cuiva, nu? cine vrea sa preia Steaua acum? macar pe Dinamo sa-i bata, sa ne creeze iluzia ca inca se mai poate, iar cineva sa cumperela vara o echipa de locul 8-10,in care va fi nevoit sa pompeze milioane daca doreste performanta! din vara se schimba totul!

Edited by dee

voi va dati seama ce meciuri o sa avem cu rapid, cu dinamu cu cluju ci Timisoara..cu Craiova... o sa iesim sifonati urat de tot.. nici nu vreau sa ma gandesc.. astazi ca deobicei penibli...gol din intamplare..de 2 ani numai goluri intamplatoare dam.

sa inteleg ca unii au dorit intr-adevar sa testeze cum se vede meciul in perspectiva la 2 puncte de fuga si s-au mutat in tribune? :-))) ar fi culmea sa puna careva botul si sa nu-si dea seama ...

In fine, cine credeti ca vrea sa vina la Steaua acum? sezonul asta e compromis, macar la meicul cu Dinamo ar fi frumos ca lumea (jucatori, antrenor, suporteri) sa se mobilizeze si sa castige pe toate planurile:partida, spectacol in tribune,peluze. Becali &co sa plece din vara si o data cu ei remanierea lotului. Doar si Gigi, nu poate pleca acum pac-pac... pai trebuie mai intai sa vanda cuiva, nu? cine vrea sa preia Steaua acum? macar pe Dinamo sa-i bata, sa ne creeze iluzia ca inca se mai poate, iar cineva sa cumpere o echipa de locul 8-10. Din vara ar trebui schimbat tot sistemul!

mai degraba peluzele,tribunele sunt cu Jiji,ai uitat ? 

Edited by S.S.Lazio

Da, Lacatus are zambetul pe buze! Ma, o fi handicapat, desi eu nu cred! Cum poti rade in momentul asta???

Si spune aceleasi lucruri banale! Greselile astea ne-au costat puncte, ne-am dorit victoria, ne uitam si la rezultatele celelalte!

Dupa ce a spus: "Ne lipseste Becali!", ne mai da o mostra ca nu stie pe ce lume traieste! E bine ca e optimist! Cred ca se gandeste la alea 14 victorii!

Farul, cea mai slaba echipa din campionat, a plecat dezamagita din Ghencea cu "doar 1 punct"!

Asa e! Trebuiau sa castige!

Ma tem ca la Medial ne bate Gazu la scor, ca aia chiar joaca fotbal, deci sa zicem un 5-0! Dupa care vine Bozgoreul, pardon chefereul, hai un egal cu arbitru ca si aia sunt varza, dupa care vin derby-urile cu Otopeni si Buzau in deplasare si Otelul intre! Cred ca vom scapa de retrogradare, totusi, sub conducerea Maestrului Lacatus! Horia Spaganovici, de la rahatik show, ne baga sondaje cu Piturca la Steaua! Pai ce dracu, am inebunit! Vina nu e a lui Laca, el e doar o papusa, vina e a hahalerei ca il tine pe lingau in functie!

Hai ca vine si Gabi Safta, un fel de Voronin la emisiunile lui, in care ii taie pe toti care vor sa spuna de ziaristi sau adversari, si ne vorbeste de maicutele de la Urziceni! Deci un pumn in gura, metoda comunista!

mai degraba peluzele,tribunele sunt cu Jiji,ai uitat ?

pai din vara si ei se vor curata, la fel ca si ceilalti ... crezi ca noul patron profesionist le va permite sa fie Jiji? cine-i idiot sa vina ca sa-i fie numele terfelit prin presa.

MM mi se pare ca a stricat mult din imaginea Stelei, adica nu e genul de om care sa fie manager, ar trebui sa se controleze si sa nu atace niciodata pe ceilalti, doar sa-si apere echipa proprie sau sa o critice, insa niciodata sa nu se raporteze la ceilalti. Din pacate a comis-o de multe ori, parca de la el a inceput tot "circul" asta de la Steaua. Acum ca simte ca postul lui Argaseala se clatina, incepe sa schimbe macazul. Nu uit iesirea nervoasa avuta fata de un spectator din tribuna. Oricum, asta nu trebuie sa ne preocupe pe noi, e absurd, noi nu suntem patronii Stelei, sigur cel care va veni isi va aduce echipa lui, ca nimanui nu-i place sa lucreze cu oamenii altuia.

Edited by dee

nu era chiar asa...dar jucam FOTBAL ..da,F-O-T-B-A-L ! Acum e circ ce fac ei in teren..degeaba mi-l pui pe Ochirosii pe stanga..doar pentru a-mi face pe plac,mie,ca suporter oarecare, daca tu continui cu Lovin :)

Cand era Meme-u , si atunci au fost probleme ..ba cu jucatorii,ba cu peluzele , prin declaratiile lui ..si , daca Dinamo ne bate , sa aiba capete sparte !

ai dreptate nu era chiar asa, atunci luam campionate, MM cel mai tare conducator, si este si stelist adevarat, nu ca Argaseala pupincurist

Lacatus! Lacatus! Lacatus!

Stiti voi ce pentru cei care ii cer demisia.

Protestul pe Ghencea a inceput sa devina la fel de penibil ca jocul echipei.

De la protestul anti Becali s-a ajuns la un jenant protest in vazul lumii: stelisti vs stelisti.

Cei care cer demisia lui Lacatus sunt naivi.

Cine sa-l demita pe Lacatus?? Becali cel contestat?

Cine credeti ca mai este dispus sa dea bani pe alt antrenor acum?? Becali din arest?

Solutia de a parasi el echipa din proprie initiativa, acum cand e singur singurel, ar fi un act de lasitate nu de onoare. Pe langa faptul ca are un contrat pe care trebuie sa-l onoreze, stie ca nu ar mai avea cine sa vina sa o antreneze.

Ma cutremura atata lipsa de luciditate in solicitari rupte de realitate. Sau sunt facute doar asa la plezneala: "sa vorbeasca si nea Ion, ca si el e om".

Era clar inca de la sfarsitul turului ca acest sezon este compromis. Jelitul echipei este inutil, mai ales pentru cei care chiar au dorit ca ea sa mearga prost.

Daca nu doriti sa o impingeti de la spate prin sustinere si atunci cand joaca prost, marcar faceti economie la huiduieli si pastrati-le pentru Becali, principalul vinovat de aceasta criza de la Steaua.

Nu le mai imprastiati otravite peste echipa si intre voi.

Cu ce greseste fata de Zapata? ca il sprijina dupa fiecare meci si il baga in echipa dupa gafele monstruoase pe care le-a facut in ultima vreme?

Daca Semedo si Szekely pierd 90 la suta din mingile pe care le joaca, daca Goian face cel mai prost sezon al lui de cand e la Steaua, tot Lacatus e de vina?

Intr-adevar, Laca poate nu e inca un mare antrenor, poate a gresit pentru ca a acceptat compromisurile cu oierul, dar mi se pare o mare idiotenie sa-l scoti pe el marele vinovat.

Cumva echipa juca senzational cu Hagi pe banca, cu Zeroli sau cu Zenga? Sa fim seriosi. Lotul de jucatori e slabut de vreo 5 ani incoace, mai ales atacul e varza. N-am mai avut un atacant bun de la Claudiu Raducanu.

pai din vara si ei se vor curata, la fel ca si ceilalti ... crezi ca noul patron profesionist le va permite sa fie Jiji? cine-i idiot sa vina ca sa-i fie numele terfelit prin presa.

sincer,ma gandesc doar la o varianta ..cea mai plauzibila ! asta e in parnaie,e injurat meci de meci ..echipa nu joaca nimic..clar o va vinde,si cineva e pe fir ! zic eu ..si asteapta sa zica Gigi un pret,cat mai mic,sa scape de ea ..sau alta varianta,inversul,sa continuie nea Jiji si sa-si bata joc si mai tare..sa inceapa sa joace dur ..cu peluzele,cu toata lumea ..

sincer,ma gandesc doar la o varianta ..cea mai plauzibila ! asta e in parnaie,e injurat meci de meci ..echipa nu joaca nimic..clar o va vinde,si cineva e pe fir ! zic eu ..si asteapta sa zica Gigi un pret,cat mai mic,sa scape de ea ..sau alta varianta,inversul,sa continuie nea Jiji si sa-si bata joc si mai tare..sa inceapa sa joace dur ..cu peluzele,cu toata lumea ..

hmm, varianta 2 am prezis-o eu mai demult, cand radeau astia de mine :-) Insa nu va juca dur, va juca inteligent.

Daca vinde clubul, atunci pica toti si va veni altul cu echipa lui, aia-i sigur. Insa mai bine sa fie la vara, sa aiba timp sa se acomodeze, doar cine poate prelua o echipa pe final de campionat, distrusa fizic si mental, mediocra etc.

hmm, varianta 2 am prezis-o eu mai demult, cand radeau astia de mine :-) Insa nu va juca dur, va juca inteligent.

Daca vinde clubul, atunci pica toti si va veni altul cu echipa lui, aia-i sigur. Insa mai bine sa fie la vara, sa aiba timp sa se acomodeze, doar cine poate prelua o echipa pe final de campionat, distrusa fizic si mental, mediocra etc.

exact..degeaba se incearca acum ceva,e data dracului treaba ! degeaba pleaca Lacatus,daca ar pleca ,ca tot aceiasi jucatori raman,tot nea Vali conduce ..daca nu se schimba sistemul de la vara ..DEGEABA stam in Liga 1 , serios ! prefer sa ma trezesc la 8 sa vad Steaua 2 decat sa mi omor nervii cu Lovin,Nicolita,scapata ..si mai stiu eu ..

Cei din peluze sunt scalvii lui Jiji...Cum zice Fiara Ruginita? Ne lipseste Becali!!!!La cat de prost este nu ma indoiesc...Cred ca Becali il invata sa si respire sa bea apa si sa mestece mancarea.....Cicu mic baietii din peluza si suge** **** lui Laca mai departe!

Dee am si eu o intrebare pentru tine, ce meserie ai? sau ce facultate ai terminat pentru ca m-ai impresionat la propriu cu "perspectiva la doua puncte de fuga". Daca ai stii tu ce suplicii am avut eu de indurat de pe urma ei si a alteia izometrice si dimetrice.

Cat despre meci, mai bine ma duceam la film sau teatru ca oricum era altceva.

exact..degeaba se incearca acum ceva,e data dracului treaba ! degeaba pleaca Lacatus,daca ar pleca ,ca tot aceiasi jucatori raman,tot nea Vali conduce ..daca nu se schimba sistemul de la vara ..

ca sa se schimbe sistemul de la vara ar trebui sa existe si cineva care sa doreasca sa cumpere o echipa de pluton, locurile 8-10... sa-i dea afara pe toti, sa bage bani multi si sa spere ca au fost investiitiile bune, daca nu s-a ars si el. Daca s-ar preface lumea ca iubeste actuala echipa si ar crea o atmosfera de vis, poate astia s-ar trezi din visare, iar cineva va dori sa preia Steaua. Ca Becali va fi ocupat cu alegerile Europarlamentare, n-are el timp de Steaua, sigur o va vinde, dar cui?! si mai e si criza, cine sa fie dispus sa dea bani acum pentru o echipa (sub)meciocra,distrusa psihic, fizic, mental, dezbinata etc.

Edited by dee

Cred ca trebuie sa convenim cu totii ca echipa asta de azi nu ne mai reprezinta! Asta nu e Steaua, nu are nimic din spiritul ei. Echipa asta e o adunatura de incompetenti, de inapti, de ciobani, de multi pupincuristi si lingai. Ce poate fi mai trist decat ca dupa un asemenea meci tocmai Lacatus (idolul!) sa planga lingand in dos oierul care a ucis Steaua? Sa ne amintim cum marele antrenor Lacatus, pe vremea cand antrena UTA, a fost scos din cupa de...SANATATEA Cluj! toti au o vina! Sa plece toti asta e solutia! Trebuie intrat cu buldozerul si razuit tot de pe suprafata adevaratei Steaua!

Despre Lacatus antrenorul nu cred ca are rost sa vorbim. NO COMMENT Insa, daca ar mai avea o farama de demnitate, ar fi un gest rezonabil si de apreciat sa se dea la o parte. Nu ca ar fi el principalul responsabil, dar oricum...

Cei din peluze sunt scalvii lui Jiji...Cum zice Fiara Ruginita? Ne lipseste Becali!!!!La cat de prost este nu ma indoiesc...Cred ca Becali il invata sa si respire sa bea apa si sa mestece mancarea.....Cicu mic baietii din peluza si suge** **** lui Laca mai departe!

Clar esti PENIBIL !!! Nu cred ca am ce sa comentez la tempenia atat de mare care ai spus-o in momentul de fata.

Szekely joaca pe alt post si cred ca asta a contat mult in evolutia lui.

Semedo nu ma asteptam sa joace asa, un dribling nu ii iese , centrari VARZA!

Lovin..Numai comentam

Dayro...Numai comentam

Toja...cat de cat se misca binisor , sper sa faca ceva in viitor.

Stancu , momentan cel mai in forma dar este scos imediat dupa gol..

Off topic

care se mai ia de amu inainte de Dee o aiba de-a face cu mine.

Interesant finalul la emisiunea cu MM si Argaseala, ce e drept ca a cam facut taras MM cu Vasilica.

Lãcãtuș: "Ne lipsește Becali! El critica jucãtorii cu gândul de a-i motiva"

Laca aceasta declaratie a fost cea mai proasta declaratie pe care o puteai da azi .

Si vreau sa pricep si eu ce ziceti daca :

1.Rada era acum la Steaua si juca

2.Neaga pe stanga

3.Vali Badea sau Arthuro

Sunt sigur ca aveam mult mai multe puncte in returul asta daca ii mai aveam pe acesti jucatori.

Ne meritam cu varf si indesat situatia in care ne aflam.Managementul defectuos si nici un orizont uitati-va la ce a ajuns.

De 2 ani nu inteleg politica aia de reziliere a contractelor jucatorilor care nu-i sunt pe plac lui Jiji. Elton,Dica,Abel Moreno,Arthuro,Neaga si exemplele sunt mult mai multe dar cazul concret este Arthuro.Omul a venit din Segunda Division pe 800000 de euro parca si numai stiu cat avea contract.Asa bun slab cum a fost a marcat gol in CL .Ia ganditi-va daca oierul nu dadea declaratiile alea si omul mai juca un pic(nu pun la socoteala ca la meciul cu Fiorentina noi nu aveam atacant si el era in avion),dar oricum in iarna putea sa fie vandut pe niste bani pe care ii foloseam acum sa luam un alt atacant.Dar asa ....

De asemenea vreau sa inteleg de ce Steaua nu are atacanti foarte buni iar lui Vali Badea nu i s-a dat nici o sansa in iarna.Acum pe bune ne meritam soarta 100%.

Si pe bune am ajuns la concluzia ca MM-ul a fost un superconducator

Nu-mi vine sa cred cat de prost am ajuns. Nu suntem in stare sa batem acasa pe Farul, ciuca batailor in acest retur.

Singurul jucator care mi-a placut astazi a fost Ochirosii. A dat niste centrari excelente, cum nu am mai vazut de pe partea stanga de mult timp

Lacatus nu este un super antrenor sau daca este nu a apucat sa arate asta.

Dar sigur nu asta e motivul pt care jucam asa. Pana si penalul ala de Olaroiu a refuzat Steaua de curand. De ce credeti? Credeti ca mai este cineva in stare sa antreneze dezordinea asta? Un lot facut la incropeala de Becali si nepotii lui din nume care sa dea bine in presa fara nici o strategie fara nici un pic de atentie. L-ati vazut pe Pedriel? De abia se tine pe picioare. Eu cred ca Dayro nu e sanatos la cap - nu a stat nimeni de vorba cu el inainte sa-l aduca?. Isi cearta colegii intotdeauna in conditiile in care el nu arata absolut nimic, gaozarul asta mic. Toja stie cu mingea dar eu nu am vazut nici o pasa inainte de la el.Este prea lent, pana isi face mingea apar doi langa el. In fine, nu poti juca daca nu ai in lot nici un fundas stanga (Marin nu mai poate saracul), nici un mijlocas la constructie, nici o aripa stanga (mi-a placut astazi Ochirosii - ar merita o sansa) si absolut nici un varf. Nu mai pomenesc de portar care cand e, cand nu e. Pai iti lipseste jumatate de echipa. Cu ce sa joci? trebuie sa nu fii in toate mintile sa vrei sa antrenezi Steaua.

Lacatus a gresit si a aratat slabiciune in intersezon. Cand s-a intors trebuia sa puna conditii. In meseria asta nu ai voie sa gresesti cum a facut el. Jucatorii te calca in picioare daca te simt slab.

Edited by Protasov

bun.am jucat incredibil de prost.eu am plecat dupa egalare.nu mai puteam rezista.dar sa lasam nervii si orgoliile la o parte.suntem intr-o situatie dificila.si nu in sensul ca nu mai prindem cupe europene.daca o tinem asa ne apropiem de serie b.fara nici un fel de misto si exagerare.ultimele 5 etape ne vor gasi in fata lui Dinamo,rapid,Timisoara,Craiova si Urziceni.daca nu strangem puncte inaintea acestor meciuri o sa avem emotii mari.jucatorii nostri sunt cu moralul la pamant.se vede clar.nu sunt chiar asa de slabi.oricum in nici un caz nu avem lot de locul 8.protestele si razboiul cu Becali pica intr-un moment foarte prost.ne lipsesc multi jucatori fie accidentati fie suspendati.a plecat si Radoi.noi nu ii ajutam cu nimic prin proteste si injurii.pana la urma importanta e Steaua.Steaua si numai Steaua.e mai presus decat orgolii,jucatori si antrenori incompetenti si cu siguranta mult mai presus decat conducerea.sa lasam bannerele ofensive la o parte,sa nu-l mai injuram pe Lovin la fiecare atingere a mingii,sa nu-i mai cerem demisia lui Lacatus.va propun sa ne folosim resursele intr-un mod constructiv.sa ne impingem echipa de la spate.sa strigam lupta Steaua din ce in ce mai tare dupa fiecare pasa gresita si dupa fiecare ratare.si mai ales dupa fiecare gol primit.e datoria noastra.daca tot ne laudam ca Steaua suntem noi haideti sa o si dovedim.sa nu umplem stadionul numai la derbiuri si la meciuri europene.aratati ca iubiti cu adevarat Steaua si nu ii iubiti doar palmaresul si trecutul.traim clipe extrem de grele in istoria clubului nostru.Steaua are nevoie de noi.poate ca nu toata lumea are posibilitatea sa ajunga la stadion.dar daca aveti totusi acest privilegiu cantati,incurajati si cantati din nou.fara proteste,fara injuraturi,fara huiduieli.e normal sa iti sara tandara cand joaca asa prost.dar faceti un efort si puneti fularul la gura injurati cand vreti,fumati o tigara si apoi cantati iar.aratati ca sunteti stelisti adevarati si nu doar niste pusti teribilisti care se lauda in fata colegilor ca a batut iar Steaua aseara.sa ne purtam ca niste oameni maturi si sa nu ne lovim echipa atunci cand e jos...trup si suflet pt culori!

Petre Marin nu e stangaci. :)

Loveste bine mingea cu ambele picioare, insa el e dreptaci (vezi loviturile libere batute de el).