Posted April 9, 2009 · Report post Joi 9 Aprilie, la stadionul Steaua, a avut loc o intalnire intre reprezentantii Peluzelor Nord, Sud si AISS. In urma intalnirii, s-a decis continuarea protestului la adresa conducerii echipei, suporterii dandu-si insa acordul pentru un protest cu un caracter mai civilizat. Scopul acestuia este nesovaielnic, recte inlaturarea actualei conduceri. Referitor la schimbul bilateral de pareri despre evolutiile si prestatia echipei, dorim sa dezmintim informatiile eronate si instigatoare aparute in presa romana. Mentionam astfel ca jucatorii nu au fost in nici un fel amenintati in legatura cu viitorul meci impotriva echipei Dinamo Bucuresti. Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 9, 2009 · Report post Ma bucur ca protestul continua si sper din tot sufletul sa aiba si rezultate pe masura,am citit si eu mai devreme stirea din prosport despre meciul cu dinamu, daca nu l-ar castiga le-ar incendia masinile, iarasi acelasi ziar cu articole mincinoase, no comment!!!.. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 9, 2009 · Report post Deci nu-i vom mai da NUIEle, ci-i vom canta "Gigi, lasa-ne!" si "Becali, pleaca din Ghencea", nu? Da' aia cu "Becali, la puscarie!" e considerata civilizata? Da' aia cu "Becali, esti o mizerie!"? Ca ma gandesc ca atunci ar merge si hitu' ala "Cine-a intrat in aprilie, Gigi, Gigi, Gigi!" De-abia astept spectacolu' vocalo-banneristic de maine! Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 10, 2009 · Report post ...bai, da' la sedintele astea ii trece vreunuia prin cap sa ridice si problema "simbolului"?..sau "simbolul" e de neatins? Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 10, 2009 · Report post Contraperformanțe ale lui Lãcãtuș din acest sezon - gsp.ro 1. A ajuns pe locul 8 cu 11 etape înainte de final 2. A fost eliminat din prima fazã a Cupei României în care a intrat și Steaua, "16-imile" competiției, 0-2 cu divizionara B, Sportul. 3. Toate înfrîngerile Stelei din actualul campionat, 0-1 cu Vaslui, 0-2 cu Oțelul, 0-1 cu Brașov și 0-2 cu Pandurii, au fost cu el pe bancã. 4. Steaua e singura echipã din primele 8 care n-a reușit sã batã nici una dintre ultimele douã clasate, Otopeni și Buzãu, grupãri deja retrogradate. 5. Echipa a marcat în 23 de etape doat 29 de goluri, cu douã mai puțin decît o echipã de pluton ca FC Argeș și cu 5 mai mult decît o formație aflatã pe loc retrogradabil, Gaz Metan Mediaș. nu mai e nimic de comentat. varza si asta nu e tot:''Poziția lui Lãcãtuș: "NU PLEC indiferent de rezultate!" cred ca va trebui sa luam atitudine si impotriva antrenorului Lacatus Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 10, 2009 · Report post 3. Toate înfrîngerile Stelei din actualul campionat, 0-1 cu Vaslui, 0-2 cu Oțelul, 0-1 cu Brașov și 0-2 cu Pandurii, au fost cu el pe bancã. si cu Zapata in poarta.. cred ca va trebui sa luam atitudine si impotriva antrenorului Lacatus Cred ca ar fi cea mai mare rusine si mizerie ca Lacatus sa fie contestat vreodata in Ghencea.. Referitor la proteste.. evident.. sunt de acord ca acestea ca continuie.. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 10, 2009 · Report post si asta nu e tot:''Poziția lui Lãcãtuș: "NU PLEC indiferent de rezultate!" cred ca va trebui sa luam atitudine si impotriva antrenorului Lacatus Ce rezolvi daca pleaca acum Lacatus? Mai sunt 11 etape, sezonul e compromis de mult. Mi se pare corect sa stea pana la capat si sa indure umilinta in care singur s-a bagat. Anul viitor sa speram ca vom scapa de cioban si vom avea o conducere si un antrenor capabil de performanta. Pana atunci sa strigam impotriva ciobanului. Nu mai puneti botul la instigarile gesepiste. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 10, 2009 (edited) · Report post Contraperformanțe ale lui Lãcãtuș din acest sezon - gsp.ro 1. A ajuns pe locul 8 cu 11 etape înainte de final 2. A fost eliminat din prima fazã a Cupei României în care a intrat și Steaua, "16-imile" competiției, 0-2 cu divizionara B, Sportul. 3. Toate înfrîngerile Stelei din actualul campionat, 0-1 cu Vaslui, 0-2 cu Oțelul, 0-1 cu Brașov și 0-2 cu Pandurii, au fost cu el pe bancã. 4. Steaua e singura echipã din primele 8 care n-a reușit sã batã nici una dintre ultimele douã clasate, Otopeni și Buzãu, grupãri deja retrogradate. 5. Echipa a marcat în 23 de etape doat 29 de goluri, cu douã mai puțin decît o echipã de pluton ca FC Argeș și cu 5 mai mult decît o formație aflatã pe loc retrogradabil, Gaz Metan Mediaș. nu mai e nimic de comentat. varza si asta nu e tot:''Poziția lui Lãcãtuș: "NU PLEC indiferent de rezultate!" cred ca va trebui sa luam atitudine si impotriva antrenorului Lacatus Nu stiu de ce-i mai numeri bobii lui Lacatus cu mana gsp-ului!? Tu nu ai vazut ca nu a mai interesat pe nimeni de echipa? De la Becali la suporteri. Becali i-a subtiat lotul, iar suporterii au ignorat-o. Unii suporteri chiar au pus acatiste pe acest site sa ia bataie. Pt binele Stelei, au motivat ei. Si atunci? Ce treaba mai aveti cu antrenorul Lacatus, daca nu va mai intereseaza rezultatele echipei? Edited April 10, 2009 by xray_rom Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 10, 2009 · Report post Ce rezolvi daca pleaca acum Lacatus? Mai sunt 11 etape, sezonul e compromis de mult. Mi se pare corect sa stea pana la capat si sa indure umilinta in care singur s-a bagat. Anul viitor sa speram ca vom scapa de cioban si vom avea o conducere si un antrenor capabil de performanta. Pana atunci sa strigam impotriva ciobanului. Nu mai puneti botul la instigarile gesepiste. Macar sa vina dracu unu' care sa bage copii... Daca tot ne ard echipe ca Pandurii si plm, macar sa fie in teren aia de 19-20 de ani de la Steaua II, nu Semedo, Zapata sau P. Marin, toti trecuti de 30 de ani... Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 10, 2009 · Report post nu pun botul la editorialele gazetei. dar este o analiza reala a antrenorului Lacatus, din pacate adevarata despre ramanerea lui Lacatus pe banca pana la final assta presupune ca ne umplem si noi suporterii de ridicol pe langa el si in primul rand numele Steaua daca tot vrea sa ramana si sa faca ceva nu are decat sa bage jucatori tineri si sa mearga pe mana lor, si sai lase pe Banel, Lovin, Baciu, zapata, ov.Petre, ..la echipa a doua pai Lacatus de ce sa nu fie contestat daca nu are rezultate? traim si ne hranim cu performantele lui ca jucator? Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 10, 2009 · Report post Macar sa vina dracu unu' care sa bage copii... Marius,cred ca asta ar fi o mare gresala.De ce sa strici cresterea copiilor si ce ar invata ei in aceste momente de la Becali,Argaseala si Lacatus sau de la umilintele traite cu toti descultii campionatului?Nu!mai bine este ca in aceste momente nefaste la echipa sa ramana acesti jucatori semiprofesionisti de la care oricum nu stiu daca mai avem sperante de progres. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 10, 2009 · Report post si cu Zapata in poarta.. Cred ca ar fi cea mai mare rusine si mizerie ca Lacatus sa fie contestat vreodata in Ghencea.. Referitor la proteste.. evident.. sunt de acord ca acestea ca continuie.. ...de ce sa fie bai cormorane rusine si mizerie?...da' cand strigai "piti piti piti lasa-ne" nu mai era mizerie?...sau trofeele luate de piti cu Steaua nu conteaza ?...si de ce ma rog esti pentru protest impotriva vacarului ca vad ca "simbolul" tau sta la ioanitoi pana dimineata sa fie alaturi de el in momentele dificile prin care trece Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 10, 2009 · Report post ce treaba are Lacatus cu acest articol? Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 10, 2009 · Report post tineti emblema acolo poate devine talisman.....cum adica nu are rost sa-l schimbi acuma?,voi chear nu judecati?.Urgent un antrenor ambitios si priceput(typ Dan Petrescu )afara cu toti cei ce nu au chef de performanta adevarata,reconstruirea echipei din temelie cu tineri si citiva experimentati care vor sa faca performanta.Termen imediat.Obiectiv pina la terminarea campionatului si inceputul campionatului viitor: Rodarea si aducerea lor la un nivel competitiv foarte ridicat si aducerea la conducerea echipei a unor oameni cu Steaua -n suflet. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 10, 2009 · Report post tineti emblema acolo poate devine talisman.....cum adica nu are rost sa-l schimbi acuma?,voi chear nu judecati?.Urgent un antrenor ambitios si priceput(typ Dan Petrescu )afara cu toti cei ce nu au chef de performanta adevarata,reconstruirea echipei din temelie cu tineri si citiva experimentati care vor sa faca performanta.Termen imediat.Obiectiv pina la terminarea campionatului si inceputul campionatului viitor: Rodarea si aducerea lor la un nivel competitiv foarte ridicat si aducerea la conducerea echipei a unor oameni cu Steaua -n suflet. sigur se intampla astea la Steaua atat timp cat este Becali la conducere... Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 10, 2009 · Report post CITAT(costhinia @ Apr 10 2009, 07:02 AM) cred ca va trebui sa luam atitudine si impotriva antrenorului Lacatus impotriva lui Lacatus???? bai nene lumea chiar o ia razna...in loc sa va luati de jucatori ca ei sunt cei care joaca NU Lacatus, sau Gigi sau altcineva...voi de cine va luati????? Daca am ajuns sa il injuram si huiduim si sa ii cerem demisia lu' Laca am ajuns rau ma scuzati ca va spun!!!! Rade toata lumea de noi...imaginati-va ca rapidistii ar incepe sa scandeze impotriva lui Rica Raducanu...frate fiecare club are o emblema a lui...nu s epoate asa ceva.... Omul asta a venit sa antreneze Steaua, a ales sa nu se duca la turci pe bani mai multi si voi il contestati??? Jucatorii sunt de vina..ei nu se gasesc pe teren, ei sunt cei care alearga fiecare pt el si au uitat ce inseama ECHIPA!!!! ei sunt cei care cred ca daca intra pe teren cu tricoul Stelei au castigat...ei trebuie cotestati nu Lacatus! Imi cer scuze daca deranjez pe cineva cu comentariul meu , dar credeti-ma chiar daca sunt fata iubesc Steaua mai mult decat orice (normal dupa familie ) si cred ca asta imi da dreptul sa am o parere! Am ras cand au castigat, am plans de cate ori au pierdut si sincer am plans pentru Lacatus ca nu are motive de bucurie de banca acestei echipe! FORZA Steaua! Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 10, 2009 · Report post Ioana82 Stim ca esti fata si ca iubesti Steaua si bineinteles ca ai voie sa iti dai cu parerea. Acum, nu te supara ca iti spun dar dar dovada de o naivitate foarte mare si, pe langa asta, ma indoiesc ca te procepi la fotbal. Steaua are, in acest moment, probabil cel mai slab antrenor din Liga 1. Steaua are, in acelasi timp, si cel mai bine platit antrenor din Liga 1. Faptul ca tu crezi ca Lacatus a avut o oferta pe bani multi din Turcia si ca a refuzat-o ca sa vina la Steaua, dovedeste ceea ce am zis despre naivitatea ta. Totul a fost doar o poveste. Lacatus nu a primit nici o oferta de la nici un club de nicaieri. Si asta pentru ca e un antrenor slab. Nu stie sa aseze oamenii in teren, nu stie tactica, nu are nici un habar despre ceea ce presupune meseria de antrenor din anul 2009. Baiatul foloseste tactici invechite, de acum 10 ani, tactici preluate de la cei care l-au antrenat si care in ziua de azi sunt fix 0. De ce sa ii injuram pe jucatori pentru el? Nu are rost. Jucatorii, desi mercenari in mare parte, au valoare. Vorbim aici despre internationali romani, columbieni, nigerieni,polonezi, jucatori care au dat pe la echipe mari ca Ajax sau AEK, fosti golgeteri sau castigatori de cupe continentale, etc. Nu se poate sa fie chiar toti prosti. Gigi becalii e primul care trebuie injurat pentru ceea ce se intampla la Steaua. Lacatus vine tare din urma si, in curand, o sa castige dreptul de a fi considerat a doua persoana vinovata pentru ceea ce se intampla la Steaua. Mult nu mai este. Lacatus nu are ce cauta ca antrenor la Steauaa asa cum nici becalii nu are ce cauta la mai putin de 100 de kilometri de Steaua. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 10, 2009 · Report post @Adrian, gresit. Al doilea este nenea Vali. Abia al treilea este Laca Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 10, 2009 · Report post Lacatus nu are ce cauta ca antrenor la Steauaa asa cum nici becalii nu are ce cauta la mai putin de 100 de kilometri de Steaua. sa inteleg ca esti un suporter de performanta? care suporteri si-au mai contestat vehement in public "emblemele" ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 10, 2009 · Report post bodanelu Am zis INCA. ARGATseala e ca o prelungire a lui Gigi. Un prelungigi. Un mini-Gigi. Lacatus inca nu a ajuns asa de rau. Dar e pe acelasi drum si mi-e teama ca nu mai e mult pana sa ajunga la acelasi nivel cu argatul Vali. Mi-e dor de jucatorul Lacatus, om cu sange-n cojones, om vertical macar in ceea ce priveste fotbalul. Chiar daca avea problemele lui, cand intra pe teren nu se sclavea in fata nimanui. Acum, cand intra pe teren, nu stie cum sa plece capul mai jos. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 10, 2009 · Report post Ioana82 Stim ca esti fata si ca iubesti Steaua si bineinteles ca ai voie sa iti dai cu parerea. Acum, nu te supara ca iti spun dar dar dovada de o naivitate foarte mare si, pe langa asta, ma indoiesc ca te procepi la fotbal. Steaua are, in acest moment, probabil cel mai slab antrenor din Liga 1. Steaua are, in acelasi timp, si cel mai bine platit antrenor din Liga 1. Faptul ca tu crezi ca Lacatus a avut o oferta pe bani multi din Turcia si ca a refuzat-o ca sa vina la Steaua, dovedeste ceea ce am zis despre naivitatea ta. Totul a fost doar o poveste. Lacatus nu a primit nici o oferta de la nici un club de nicaieri. Si asta pentru ca e un antrenor slab. Nu stie sa aseze oamenii in teren, nu stie tactica, nu are nici un habar despre ceea ce presupune meseria de antrenor din anul 2009. Baiatul foloseste tactici invechite, de acum 10 ani, tactici preluate de la cei care l-au antrenat si care in ziua de azi sunt fix 0. De ce sa ii injuram pe jucatori pentru el? Nu are rost. Jucatorii, desi mercenari in mare parte, au valoare. Vorbim aici despre internationali romani, columbieni, nigerieni,polonezi, jucatori care au dat pe la echipe mari ca Ajax sau AEK, fosti golgeteri sau castigatori de cupe continentale, etc. Nu se poate sa fie chiar toti prosti. Gigi becalii e primul care trebuie injurat pentru ceea ce se intampla la Steaua. Lacatus vine tare din urma si, in curand, o sa castige dreptul de a fi considerat a doua persoana vinovata pentru ceea ce se intampla la Steaua. Mult nu mai este. Lacatus nu are ce cauta ca antrenor la Steauaa asa cum nici becalii nu are ce cauta la mai putin de 100 de kilometri de Steaua. Subscriu si eu la cele scrise de tine.Intr-adevar Lacatus nu e antrenor de Steaua,la fel cum nici Hagi nu a fost.Tot respectul pentru ce au facut ei ca jucatori dar ca antrenori sunt 0.Chiar mai slabi decat Dorinel Munteanu.Macar in timpul mandatului sau echipa juca ceva fotbal,pe cand in timpul mandatului lui Lacatus echipa se intrece in penibil(dar asta si din cauza jucatorilor care sunt niste nesimtiti:cum se poate ca Tremonti ala si A.Piturca sa-l dribleze cum vor ei pe "marele" Goian). La Steaua trebuie schimbat totul.Incepand cu conducere,antrenori si chiar unii jucatori.Pana nu scapam de cioban,de argat,de Lacatus si de nesimtitii care poarta tricoul Stelei "ilegal" nu intrevad nici o speranta de mai bine. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 10, 2009 · Report post Lacatus nu trebuie contestat de catre noi ..dar ar putea sa renunte singur.. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 10, 2009 · Report post La Steaua trebuie schimbat totul.Incepand cu conducere,antrenori si chiar unii jucatori.Pana nu scapam de cioban,de argat,de Lacatus si de nesimtitii care poarta tricoul Stelei "ilegal" nu intrevad nici o speranta de mai bine. tu spui bine ce spui, Steaua e ca un castel de joc, iar daca nu esti atent cu Becali, cand scoti cartea cu el, pica dintr-o data si conducerea(numita de el),angajatii clubului (platiti de patron), antrenorul si chiar unii jucatori care vor migra in alta parte. E bine ca raman suporterii, ce-i drept, care vor fi nevoiti sa recladeasca castelul, cu propriile lor mijloace legale. Viitorul nu este un dar, este o realizare. Sa vedem stelistii adevarati cum vor face ei sa arate viitorul, daca prezentul e mizerabil. Sper sa trageti cartea castigatoare! Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 10, 2009 · Report post Ajungand sa-l urasti pe GG pentru ca si-a batut joc de Hagi, de emblema, de istoria Stelei, de trofee sau de gloriile steliste si sa ajungi tu insuti sa-l contesti pe Lacatus in Ghencea ca "suporter" nu faci altceva decat sa te cobori sub nivelul lui GG. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 10, 2009 · Report post sa inteleg ca esti un suporter de performanta? care suporteri si-au mai contestat vehement in public "emblemele" ? Care embleme si-au mai batut joc de echipele lor in asa hal ca Laca? Nu vorbim aici doar de locul ocupat de echipa in clasament. Desi, avand in vedere ca suntem pe 8 si ca echipa merge cum merge, Laca ar trebui sa aiba bunul simt sa isi dea demisia. Aici mai intra in discutie si: "acum Gigi, acum" si "free Gigi" si pumnul bagat in gura lui Balint si multe altele. Lacatus se face zilnic de rusine si ne face de rusine. Am inteles ca e emblema. Da' eu sunt stelist, nu lacatusist. Daca el "loveste" Steaua, incepe sa ma cam doara pe mine cotul de embleme. Share this post Link to post Share on other sites