fcsteaua.ro

FC Steaua - Farul Constanta

120 posts in this topic

Cand lipseste Banel il avem pe Lovin! Felicitari...tribuna striga sa iasa Lovin Lacatus a skimbat pe masaX(a iesit okirosii intra Banel...klar ca pierdem!!

Edited by Hugocopterul

NICI PE ASTIA NU-I BAT

eu v-am spus odata ce inseamna pt o echipa din provincie un meci contra Stelei. Orice echipa, la meciul cu Steaua se mobilizeaza exemplar, pentru ca o victorie impotriva Stelei ar insemna enorm pt suporterii echipei respective. Am senzatia ca acum, nimeni nu se va mai bucura de victorie, pentru ca una e sa bati Steaua-adversarul redutabil superior si alta e sa bati o echipa distrusa psihic, care mi se pare ca-i moleseste si pe jucatorii Farului. Nu stiu ce se intampla cu jucatorii, insa e dureros ca nu pot sa se concentreze, ca nu exista niciunul dintre ei care sa le dea forta, sa-i imbarbateze, care sa-i adune cum era Radoi. Steaua a ajuns imaginea neputintei, parca toata echipa este inchisa dupa gratii alaturi de Gigi. Gardienii suntem noi, care ne spunem :" vai de Steaua noastra!"... nici cu usile deschise, nu pot evada din inchisoarea neputintei.

p.s a intrat Banel, preferatul meu. Hai Banele, macar alearga, lupta pt Steaua si evadeaza!

Edited by dee

Becali e prioritatea, insa Lacatus nu se poate numi antrenor. E praf. Steaua nu joaca nimic, si imi pun mainile in cap de rusine. Nu am vazut nicidoata Steaua jucand astfel. Suntem 0. Esti fericit ca avem 1-0? Degeaba. NU JUCAM NIMIC !

N-am sustinut niciodata ca Lacatus ar fi un antrenor bun...

Multzam pentru aprecieri! :blush:

eu v-am spus o data ce inseamna pt o echipa din provincie un meci contra Stelei. Orice echipa, la meciul cu Steaua se mobilizeaza exemplar, pentru ca o victorie impotriva Stelei ar insemna enorm pt suporterii echipei respective.

asta e valabila de zeci de ani; pana acum cateva sezoane Steaua defila cu amarati ca astia.

Remarc cat de penibila este galeria, care se leaga de Lovin pt ca nu are voie sau tupeu sa se lege de aia care il tin la Steaua si il baga pe teren.

eu v-am spus o data ce inseamna pt o echipa din provincie un meci contra Stelei. Orice echipa, la meciul cu Steaua se mobilizeaza exemplar, pentru ca o victorie impotriva Stelei ar insemna enorm pt suporterii echipei respective. Am senzatia ca acum, nimeni nu se va mai bucura de victorie, pentru ca una e sa bati Steaua-adversarul redutabil superior si alta e sa bati o echipa distrusa psihic, care mi se pare ca-i moleseste si pe jucatorii Farului. Nu stiu ce se intampla cu jucatorii, insa e dureros ca nu pot sa se concentreze, ca nu exista niciunul dintre ei care sa le dea forta, sa-i imbarbateze, care sa-i adune cum era Radoi. Steaua a ajuns imaginea neputintei, parca toata echipa este inchisa dupa gratii alaturi de Gigi. Gardienii suntem noi, care ne spunem :" vai de Steaua noastra!"... nici cu usile deschise, nu pot evada din inchisoarea neputintei.

p.s a intrat Banel, preferatul meu. Hai Banele, macar alearga si lupta pt Steaua!

Asta e o scuza prosteasca si complet lipsita de temei. Steaua de astazi nu mai da goluri, nu mai stie sa se apere, nu mai poate sa sustina atacuri consistente. E si vina lui Becali, e si vina lui Lacatus dar hai sa recunoastem: jucatorii sunt eminamente mediocri. Unii sunt asa din nastere (Lovinel), ceilalti s-au stricat in mainile staffului tehnic. Refuz sa cred ca Szekely, Semedo, Zapata sau Dayro sunt aceiasi jucatori pe care i-am achizitionat datorita calitatilor fotbalistice.

Edit: Astept doar meciul cu Dinamo. Celelalte rezultate sunt complet neimportante.

Edited by Alexandru H.

toata lumea se astepta ca sa castigam acasa...tin minte multe comentarii de dupa meciu de la Targu Jiu ca batem acasa pe Faru si alte chestii de gen...dar uite ca Faru nu mai e echipa aia care statea mereu capra in fatza Stelei ...

Lovin...e o mare mare scursura umana,un specimen ce rar se gaseste pe lumea asta frate,o prostie cumulata parca de la cei mai mari idioti cu iq sub 5 ... cu asta atacam noi? cu asta construim si vrem sa castigam meciuri? ...vai de pl noastra,B-u ne asteapta

Lacatus te rugam(cat te mai rugam) pleaca din Ghencea...ial si pe pedratzini cu tine ial pe Gigi si duceti'va drc!sa revina MM Stoica si Olaroiu

asta e valabila de zeci de ani; pana acum cateva sezoane Steaua defila cu amarati ca astia.

mda, dar e trist si pentru adversari, aia-i drama. Pai tin minte meciul ala U-Steaua,cand U avea 0 victorii dupa tur, pai dupa victoria aia lumea a fost 3 zile si 3 nopti in coma alcoolica de fericire, cu toate ca echipa era practic retrogradata. Aia a fost singura cerinta a suporterilor: bateti Steaua! oricat de letargici au fost, cu Steaua au castigat! Sper ca la meciul cu Dinamo sa-si revina si stelistii, adica atata orgoliu sper sa aiba in ei, ca de nu ... e jale. Trezeste-te, Steaua! daca nici Dinamo nu-i poate trezi, nu stiu cine ar mai putea.

Edited by dee

Pentru mine, un lucru e clar!

Peluzele nu il contesta pe Lacatus! Toata lumea vede ca Lacatus e varza si peluzele nu fac nimic!

Lacatus e lingaul si carpa lui Gigi, iar Peluzele il contesta pe Gigi!

Asta inseamna un singur lucru: Peluzele nu mai primesc bani de la Gigi! Din partea mea, poate sa putrezeasca in inchisoare hahalera, dar e clar ca Peluzele au fost cumparate de Gigi si acum cand nu le-a mai dat bani, il contesta!

Cand aceste peluze care habar au de fotbal il vor contesta pe Lacatus, atunci voi putea sa incerc sa-mi schimb parerea! Pana atunci, alaturi de Valerica si Lacatus, si aceste peluze au lingai ai lui Gigi!

Farul e cea mai slaba echipa din Liga 1! Sau nu! Nu mai e! E Steaua! Suntem de locul 18! Bravo Maestre Lacatus! Golanule!

Alexmk17

Vorbesti niste prostii mai mari decat tine.

Cum vrei sa mai spunem sa pricepeti? Il contestam pe Becali pentru ca Lacatus nu ar fi antrenat Steaua mai mult de un tur.

Becali le-a interzis carpelor lui sa-l demita pe Lacatus.

TU CE DRACULUI PRICEPI DIN TOATE ASTEA???

ce tare o fost meciul.am dat un goll din bulan (UUUUUURRRRRAAAAAAAAAA)si am luat un gol frumos (2*UUUUUUURRRRRRAAAAAAAAA)si se pare ca ne indreptam spre primul titlu .....................................de retrogradare!ce marfa.hai Steaua castiga titlul unu de retrogradare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! fular-campionii de la fund

Multumim Lacatus pentru RUSINEA pe care ne obligi sa o traim!

Multumim oilor din tribune care fluiera de cate ori galeria scandeaza impotriva ciobanului!

Asta e echipa si jocul pe care le meritati,oilor!

Peluzele nu il contesta pe Lacatus! Toata lumea vede ca Lacatus e varza si peluzele nu fac nimic!

Lacatus e lingaul si carpa lui Gigi, iar Peluzele il contesta pe Gigi!

mie mi s-a parut ca l-au contestat prin TACERE tie nu? crezi ca omul nu este mai afectat cand vede ceea ce se intampla?

daca nu-l contestau nici pe Gigi si era o tacere deplina,mormantala, era tabloul perfect! Tacerea oamenilor este minunat de ascultat si profund de dureroasa! tacearea deplina l-ar fi "lovit" pe Lacatus cu pietre, mai mult decat o injuratura. (parere personala)

Trebuie ca este ceva in neregula cu capul meu de inca mai tin cu echipa asta. Doamne iarta-ma, grele vremuri mai traim.

Un moment greu si penibil pentru Steaua. Trebuie restructurat din temelii totul. Lacatus isi da singur cu barosul la baza propriei statui. Totusi noi ramanem stelisti!!!!!!!

sa incepem:

1,sa mi bag **** in toti becalistii care nu inteleg nimic din viata asata....hello:iuliana se aude

2.m am certat de multe ori cu foarte multi prosti de pe acest site care continua sa sustina ca Banel si Lovin sunt fotbalisti

3.antrenorul Lacatus.....cel putin jalnic:sa i scoti pe cei mai buni jucatori de pe teren Stancu si Ochirosii,sa joci c un singur varf,sa l bagi pe Nicolita si sa l tii pe Lovin pana la final...de neconceput

gata titlul . offffffffffffffffff . speram la UEFA

hahahha gata titlu?! neata...

mare antrenor Lacatus! ...Lacatus! Lacatus! Lacatus!...mdea ... jigodia de fecali il lasa pe Lacatus sa se sinucida iar al nostru antrenor nu isi dea seama ca inca mai poate recurge la demisia de onoare

eu v-am spus odata ce inseamna pt o echipa din provincie un meci contra Stelei.

Farul Constanta este echipa provinciala? Anyway, aiurea rau. Mi-am pierdut si telefonul la golul lui Chico, zace pe undeva pe jos, imprastiat...

Guest
This topic is now closed to further replies.