Posted April 10, 2009 · Report post Laca, PLEACA DIN Ghencea ! Niciodata nu voi spune asa ceva, nici macar in intimitate. Si vezi ca nu ti-ai setat prioritatile cum trebuie. Becali trebuie sa plece primul. Cu un conducator inteligent, Lacatus nu ar fi antrenat niciodata mai mult de un tur sau retur in Ghencea. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 10, 2009 · Report post rusine suporterilor Stelei .In loc sa incurajeze echipa ca are nevoie de ei , ei scandeaza Gigi pleaca . Lasati ciobanul in pace si aveti grija de echipa . Daca vreti sa fiti ciobani mergeti la cercetari penale ca acolo e seful vostru oaie ....tu de ce nu esti acolo sa incurajezi baietii.....de remarcat urmatoarele:prima repriza la fel de slaba ca deobicei,la meciul trecut au fost 20.000 de spectatori iar acum cam 2-3.000 as intreba unde sunt oile becaliste,de ce nu sunt ele pe stadion sa incurajeze Steaua.....unde sunteti dobitocilor ca pana acum ati poluat toate forumurile...ii injurati pe cei care l contestau pe becdar ali dar de ce nu va duceti voi sa incurajati mercenarii Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 10, 2009 · Report post In rest, ce joc anost!!! De Toja imi place, alearga, se zbate, vrea. Ca nu-i prea iese-i alta vorba. Cu cine sa-i iasa, Axle? Mai alearga vreunu' ca el in afara de Ogararu si Ochirosii? Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 10, 2009 · Report post Cand am auzit Ochirosii am zambit cu gandul ca in sfarsit o sa castigam macar cu un 1-0, ma mir ca l-a lasat pe Bulanel pe banca. In rest... nervi, cruci, dumnezei... Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 10, 2009 · Report post jucam prost. Se vede lipsa lui Bulanel. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 10, 2009 (edited) · Report post Ghencea e o ilustrare perfecta a locuintei romanesti, asa cum o vedea G.M Cantacuzino: " Sunt case in care noi am stat zile multe si care totusi raman in amintirile noastre straine si reci, neprielnice evocarii vreunei strai sufletesti, decoruri la care privind, parca altcineva ar fi trait in ele. Altele, dimpotriva, sunt in memoria noastra oaze calde, in care noi ne intoarcem cu gandul pentru a privi in oglinzile pline de umbra adancimea timpului trecut. Sunt case sub al caror acoperis am stat de-abea o zi , ori numai o noapte, calatori grabiti ce suntem mereu. Totusi, ele sunt pe harta drumurilor noastre launtrice ca popasuri fericite de unde am plecat mai voiosi inainte. Si sunt case in care unii din noi traiesc de ani si ani de zile in cenusiul monotoniei datorii, pe care nici nu le vad, nici n-ar putea sa le descrie." Inlocuiti “case” cu meciuri de pe Ghencea. De cand oare n-a mai fost Ghencea o oaza calda? Acesta mi se pare cel mai sugestiv ,dureros si totodata cel mai reusit protest anti-Becali: LINISTEA tribunelor si a PN, imaginea statica a oamenilor, care spune totul: o tristete incomensurabila combinata cu neputinta de pe teren. Sper ca George Becali sa vada si el meciul, asa cum il vede toata tara, sa vada ce-a facut din casa noastra. Steaua '86 era culoarea televizoarelor noastre alb-negru Diamant, Steaua lui Gigi e gri inchis, e sumbra, e imaginea alb-negru a televizoarelor noastre color. Edited April 10, 2009 by dee Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 10, 2009 · Report post oaie ....tu de ce nu esti acolo sa incurajezi baietii.....de remarcat urmatoarele:prima repriza la fel de slaba ca deobicei,la meciul trecut au fost 20.000 de spectatori iar acum cam 2-3.000 as intreba unde sunt oile becaliste,de ce nu sunt ele pe stadion sa incurajeze Steaua.....unde sunteti dobitocilor ca pana acum ati poluat toate forumurile...ii injurati pe cei care l contestau pe becdar ali dar de ce nu va duceti voi sa incurajati mercenarii Dupa calculele tale ar fi 17000 de oi . Daca erau atatea atunci sigur nu se mai striga in stadion nimic de Becali. Si din suporterii adevarati lipsesc ( daca mai sunt asa ceva ) . Macar acuma cand avem echipa facuta dupa placul nostru ( mai putin Lovin ) sa incurajam .Hai Steaua .Daca batem azi avem sanse la titlu daca vom juca mult mai bine . Joc de moral . Suporteri din fundul Pantelimonului cu nimic mai buni ca javrele si ciorile. Cand ne educam o sa avem echipa . Pana atunci >>>>> Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 10, 2009 · Report post si GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 10, 2009 · Report post Dupa calculele tale ar fi 17000 de oi . Daca erau atatea atunci sigur nu se mai striga in stadion nimic de Becali. Si din suporterii adevarati lipsesc ( daca mai sunt asa ceva ) . Macar acuma cand avem echipa facuta dupa placul nostru ( mai putin Lovin ) sa incurajam .Hai Steaua .Daca batem azi avem sanse la titlu daca vom juca mult mai bine . Joc de moral . Suporteri din fundul Pantelimonului cu nimic mai buni ca javrele si ciorile. Cand ne educam o sa avem echipa . Pana atunci >>>>> Ce mai ziceti de Lacatus , de Zapata?????????? 1-0 Adevarata Steaua .Hay Steaua. Incepem sa jucam Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 10, 2009 · Report post Ce m-am bucurat la faza golului. Am crezut ca a marcat Ochirosii. Apoi, m-am calmat... Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 10, 2009 · Report post Dupa calculele tale ar fi 17000 de oi . Daca erau atatea atunci sigur nu se mai striga in stadion nimic de Becali. Si din suporterii adevarati lipsesc ( daca mai sunt asa ceva ) . Macar acuma cand avem echipa facuta dupa placul nostru ( mai putin Lovin ) sa incurajam .Hai Steaua .Daca batem azi avem sanse la titlu daca vom juca mult mai bine . Joc de moral . Suporteri din fundul Pantelimonului cu nimic mai buni ca javrele si ciorile. Cand ne educam o sa avem echipa . Pana atunci >>>>> Sanse la titlu? Ne imbatam cu apa rece. Vom castiga acest meci cu 1-0 doar daca nu vom primi penalty in minutul 85. Pentru ca il vom rata iar constantenii vor egala in ultimul minut de joc... Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 10, 2009 · Report post Ce mai ziceti de Lacatus , de Zapata?????????? 1-0 Adevarata Steaua .Hay Steaua. Incepem sa jucam "Hay Steaua?" Macar nu-ti bate joc de limba Romana in halul asta, si de Zapata ce sa zicem ? Bravo, a jucat primul an, acum o da in Carlos... 1 meci bun la 5 jucate. De Lacatus ? Uiti ca ne-au batut Otopeni, Otelul, Pandurii... becalizato (Sanse la tilu ? ) PS: Fiind suportera adevarata, ce cauti pe net ? De ce nu te duci pe stadion cu o plancarda "FREE Gigi" ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 10, 2009 (edited) · Report post @ Lari Te apreciez pentru ce faci pentru Steaua si pentru articolele tale. Becali e prioritatea, insa Lacatus nu se poate numi antrenor. E praf. Steaua nu joaca nimic, si imi pun mainile in cap de rusine. Nu am vazut nicidoata Steaua jucand astfel. Suntem 0. Esti fericit ca avem 1-0? Degeaba. NU JUCAM NIMIC ! Edited April 10, 2009 by CoRsSo Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 10, 2009 · Report post Ce tare .. Lovin Lovin Lovin Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 10, 2009 · Report post GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL 1-1 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 10, 2009 · Report post 1-1! Felicitari lui Lovin si lui Laca! Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 10, 2009 (edited) · Report post Mda... Maestrul Lacatus l-a scos si pe singurul care mai dadea goluri... Edited April 10, 2009 by Alexandru H. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 10, 2009 (edited) · Report post Incredibil ce penal jucam, Faru face cu noi cel mai bun meci al lor din acest retur ,daca nu din campionat, in asa hal am ajuns? Edited April 10, 2009 by zloty Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 10, 2009 · Report post ce tare 1-1/..... Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 10, 2009 · Report post liviuiuliana , acu ce mai zici ? Luam titlu? Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 10, 2009 · Report post Ba, macar Lovin a dat pasa de gol! Pacat ca la adversari! E nevoie de Banel sa dea GOL! AUTO-GOL! Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 10, 2009 · Report post NICI PE ASTIA NU-I BAT Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 10, 2009 · Report post A intrat Banel! Cred ca o luam! Share this post Link to post Share on other sites