fcsteaua.ro

FC Steaua - Farul Constanta

120 posts in this topic

perfect

iar Nicolita ...... oare nu s-au saturat toti de aceasta catastrofa de fotbaliator

totusi nu se gaseste un copil de mingii ceva ... , un suporter din t2 care sa joace pe partea aia

nu cred ca va fi mai rau

Vad ca lumea a cam inceput sa se sature de Intunecimea sa, Contele Ciordel von Faurei.

Asta e un lucru bun. Chiar si pentru el, sutul in kur pe care trebuia sa il ia de mult poate constitui un salt spre ceva ce stie sa faca (dar in nici un caz spre fotbal).

Dintre sporturi cred ca cel mai bine l-ar prinde ciordeala viteza 100 m plat sau proba de rezistenta la nervi a suporterilor exasperati de "calitatile" sale fotbalistice.

Bai, si l-ati fazut cum fuge, cu pieptu-i de arama (de la rudele sale care stiu sa faca diverse caldari sau tingiri) in fata! Este de-a dreptul comic! Ma intreb insa: daca esti un om serios, care are idee despre ceea ce inseamna fotbalul, cum poti sa privesti altfel decat cu condescendenta (in cel mai bun caz!) o astfel de aratare?

Edited by Tupac Amaru

Tupace, hai sa facem lobby ca Banel si Dayro sa se impreuneze si sa faca un copil, din care speram sa iasa un fotbalist cu talentul lui Moreno si calitatile fizice ale lui Nicolita.

Ce zici?

Propun sa-l cheme Dãirel Nicoleno.

Farul este cea mai slaba echipa din Liga 1! Dar......s-ar putea ca Steaua sa-i ia locul! DA! Ca joc suntem pe locul 17, dupa Buzau, Otopeni sau Bistrita! Nu mai pun Gaz Metan sau Iasi, ca nu are rost!

Ma astept sa vad Farul jucand fotbal si Steaua sa se chinuie! Ma astept sa-l vad pe Lovin, acest Fabregas, Gerrard sau Lampard al nostru, desi cred ca este peste ei, sa conduca jocul magistral! Cam cum facea Boloni pe vremuri! Dar cred ca-l vom vedea avand o zi mai proasta si va face 3 preluari pentru a controla o minge usoara si va bubui mingea in vazduh!

Ma mai astept ca Banel, peste Messi la ora asta, sa fie fabulos si chiar sa centreze mai bine ca Beckham, dar cred ca si el va prinde o zi proasta si va reusi o singura centrare buna din 145 de incercari si nu va gresi mai mult de 98 de pase din 100! Alea 2 pase care raman rest sa nu cumva sa fie pe/spre poarta, ca ne face de cacao si iar il facem capitan!

Si ma astept la Maestrul Lacatus, citat din BUG, nu gandac, ci MAFIA, sa fie peste SIR Alex, Arsene sau chiar Rafa+Jose, dar .............(exact atat fotbal stie Maestrul adica puncte, puncte).

Ba, eu zic asa: Daca noi, "care habar avem fotbal si nu ne pricepem" ,citat din Maestrul Lacatus, ne dam seama ca e foarte grava treaba, oare unul care cica se pricepe, sa-i zicem Maestrul Lacatus, nu-si da seama???

Iar ii baga pe Banel, Lovin, Baciu!

Eu zic acum inainte de meci: Baciu va face penalty sau va primi rosu! Sa speram ca-si vor da aia autogoluri si vom castiga, desi mai bine ar fi infrangere! Pentru binele Stelei, e mai bine sa pierdem! Poate pleaca Maestrul!

Si speram sa auzim peluzele strigand: LA-CA-TUS! LA-CA-TUS!

Desi s-a demonstrat ca Lacatus e lingaul si papusa becaliana si cica peluzele, adica suporterii, il contesta pe Becali! Ba nene, daca-l injurati pe buna dreptate pe Gigicu, si pe Argatul Valeriu, nu ar fi corect sa-l contestati macar pe Lacatus!

Acum vad alti oameni care nu au nici coloana vertebrala si nici COJONES, adica ce-i dati lui Gigi la UE: Duckadam si Jenei! Eu inteleg ca-l apara pe Lacatus, dar daca e incapabil sa conduca niste baieti care au ajuns in semifinale, cam ce le trebuie sa-si dea seama ca nu stie sa antreneze! Pai Goian stie sa dea cu capul, dar cine dracu sa-i centreze?? Banel?? Hai mai APARA Duckadam, credeam ca te pricepi la fotbal!

ANTRENORUL E de vina pentru tot! De 1,5 ani, de cand antreneaza, nu jucam NIMIC! NIMIC!

Aveti bai biiip sa spuneti adevarul! Lacatus e cel mai slab antrenor din istoria fotbalului romanesc si Banel este cel mai slab jucator din istoria FOTBALULUI MONDIAL! AFARAAAAAA!

Nu Bicfalvi, nu Ochi, nu Rusu, nu Lazar! O sa-l bage pe Litu, care habar are fotbal! Asta e Lacatus! Ferguson l-a bagat pe Macheda de 17 ani si a dat bulangiul ala golul victoriei in minutul 93, supergol! Noi ii crestem bai, pana la 30 de ani, cand vor fi prea batrani! Bravo Maestre! Lasa-ne chiar daca batem!

Edited by alexmk17

Pedriel e accidentat, face antrenamente specifice pentru recuperare.

Gloria a egalat CFR in minutul 94 :yeahh:. Macar sa moara si capra (oaia) vecinului.

Pedriel? Am auzit ca aranjeaza conurile la antrenament ca sa aiba Banel adversari :)

Edited by valentin2day

Banel rezerva, Ochirosii titular!

cea mai buna veste de azi

CFR e o echipa mult umflata, fara istorie, fara suporteri. E o echipa artificiala.

E adevarat ca-l baga pe Ochi si Banel e rezerva??? Daca da, AAAAAmmiiiiiiinnnnnnn si haleluia! Cine i-o fi dat echipa???

Inseamna ca Semedo ar trebui sa fie pe dreapta, deci sa joace mai bine!

Edited by alexmk17

Cum sa marcam, nene, daca Lacatus tine 8 jucatori la 35 de metri de poarta adversa si noi jucam cu centrari?

Superb meci. Pana acum e 3-0 la ocazii pt Farul.

... ia uite surpriza, cica Pedriel era accidentat

S-a antrenat separat toata saptamana...

rusine suporterilor Stelei .In loc sa incurajeze echipa ca are nevoie de ei , ei scandeaza Gigi pleaca . Lasati ciobanul in pace si aveti grija de echipa . Daca vreti sa fiti ciobani mergeti la cercetari penale ca acolo e seful vostru

Nu, acolo e seful tau, dupa care tot oracai atata. Pentru noi, ala va ramane dusmanul numarul 1 al Stelei.

Iar ti s-a terminat stocul de batiste si ai venit la cersit pe-aici? Plangi tot asa des? Ai tocit posterul cu lacrimi, ce?

rusine suporterilor Stelei .In loc sa incurajeze echipa ca are nevoie de ei , ei scandeaza Gigi pleaca . Lasati ciobanul in pace si aveti grija de echipa . Daca vreti sa fiti ciobani mergeti la cercetari penale ca acolo e seful vostru

Datorita unor ignoranti ca tine a ajuns Steaua in halul asta.

Stati cu mainile in san si asteptati sa ne recapatam Steaua inapoi...

Eu in locul tau m-as duce la spalat de vase! :thumbdown:

cine i-a dat licenta de antrenor marelui maestru Lacatus??? ori poate i-a cumparat-o becalu ???

E pauza si jucam foarte bine pentru ce ne-am propus, sub precizia Maestrului Lacatus: 0-0! Cred ca daca jucam asa, vom reusi sa obtinem acest mare rezultat de egalitate impotriva unei echipe foarte bune, care-si va fi dorit mai mult victoria! Maestrul Lacatus ne va spune la sfarsit ca am muncit mult pentru acest rezultat de egalitate si ca ne vom indeplini obiectivul pentru acest sezon: Salvarea de la retrogradare! Sau va pune placa cu: Atata timp cat sunt sanse la titlu, noi vom lupta! Luptam Maestre, ne rupem in figuri! Si lingaii din peluze vad ca stau la fundul tau! Pai nu au curaj ei sa strige demisia! Ei au probleme cu un pitic de 1,6 metri care e inchis undeva! Adevarati barbati! Cred ca daca stranuta unul de la Farul, se sperie!

LA-CA-TUS! LA-CA-TUS! se va auzi in ultima etapa cand Steaua se va bate cu sanse reale de salvare la retrogradare! Din pacate, cred ca javrele ne vor snopi in Ghencea, ceea ce e de neacceptat! Sa nu uitam ca lasul si lingaul lui Becali, Maestrul Lacatus, nu a avut curajul sa stea pe banca la meciurile cu javrele, subpodarii nespalati, Timisoara, Craiova si Urziceni!

Cred ca o sa-l bage pe Banel si il scoate pe Semedo! E mai previzibil ca ziua dupa noapte!

Mama draga, te contrazici singurica.

In rest, ce joc anost!!!

De Toja imi place, alearga, se zbate, vrea. Ca nu-i prea iese-i alta vorba.

Guest
This topic is now closed to further replies.