fcsteaua.ro

Din ce in ce mai saraci

14 posts in this topic

N-am urmarit meciul de la Targu-Jiu pentru ca am fost la Universitate, pentru o cauza ce imi este in suflet la fel de importanta ca si Steaua. Cand am venit acasa si m-am reconectat la viata ros-albastra m-am simtit mai sarac, mai umilit si mai abatut.

 

Practic simt ca incet-incet incetam sa mai contam, spiritul de Citius Altius Fortius parca dispare si se topeste undeva acolo unde eu nu gasesc cuvinte si versuri pe care sa mi le cant in minte ca sa mi-l readuc in suflet.

 

Imi traiam in sinea mea supararea si nu vroiam sa scriu nimic despre nimeni, amarat de situatia noastra, de ce se intampla cu noi cei din tribuna Ghencea pana la noi ca natie, ca popor, cand am primit o lovitura de ciocan in suflet...

 

Am aflat ca din pacate Colonelul Dorian Vlad s-a stins astazi din viata dupa o suferinta grea si lunga si ne-a lasat practic mai saraci decat suntem si-asa, ca sa citez din clasici, in "nemernicia noastra".

 

Pastor de frunte al revistei "Steaua Sport Magazin" atat cat ea si-a mai dus existenta, si al "Observatorului Militar" stelist intre stelisti, acest om ne lasa dupa trecerea lui in nefiinta un testament care ne indeamna la lupta pana la "ultimul cartus" asa cum si el si-a dus crucea pana la final.

 

Indiferent de cat de grea este situatia trebuie sa ducem batalia pana la capat si poate vom razbate vegheati de acolo din Ceruri de oameni ca Sfinxul sau Colonelul Vlad care stau acum probabil la o sueta si isi aduc aminte cum era vremea ploioasa la Paris cand Steaua o infrunta pe Saint Germain.

 

Sa-i fie tarana usoara, si noua izbanda aproape asa mai putini cei adevarati, mai saraci, mai terfeliti si mai umiliti... cum suntem in primavara asta!

 

Alex (keluboss)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sa-i fie tarana usoara si sa-l salute si pe Sfinx... Lasa ca ne vom trezi noi din noapte, si atunci ii vom popi pe toti...Asa sa ne ajute Dumnezeu !

 

 

Edited by diamond_man

Share this post


Link to post
Share on other sites

Superb acest gest de recunostinta, in semnatura lui Alex!

 

SA-I FIE TARANA USOARA COLONELULUI DORIAN VLAD!

 

Sa speram ca Dorian Vlad si Ion Alecsandrescu se roaga impreuna pentru soarta Stelei...

Edited by Lari

Share this post


Link to post
Share on other sites

:steag_cruce_invers:

 

Ma bucura ca stelistii au fost solidari cu MISCAREA DE LA CHISINAU.Asta dovedeste ca suntem un mare caracter noi stelistii.Mereu cand am fost uniti am fost cei mai puternici.

Imi doresc ca de acum incolo asa sa fim si pe viitor uniti.Nu avem mari sperante de la acest campionat,dar hai sa sustinem culorile ros-albastre la urmatoarele meciuri.Macar cele de acasa.

Eu cu siguranta voi fi in Peluza Sud sa imi sustin echipa.Dar nu depinde de mine ca nu stiu ce va decide Peluza Sud.

 

HAI Steaua !!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dumnezeu sa-l odihneasca, tocmai am aflat si de o cunostinta a mea care a murit de leucemie la numai 20 de ani.

Din pacate oamenii buni se duc din ce in ce mai des, iar cei rai raman sa distruga acest pamant.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Odihneasca-se in pace

Totodata,vreau sa spun :Multumesc Alex!Acest indemn la continuarea luptelor intr-o perioada dificila venit de la un camarad de front, este ceea ce aveam nevoie(cel putin eu personal) acum;este minunat ca in momentele grele sa constati ca nu esti singur.

 

PS:stiti cumva daca pe stadion este permisa intrarea cu bannere ce faca referire la situatia din Basarabia( ex. Basarabia pamant romanesc)?Stiu ca de ziua nationala au fost probleme cu astfel de mesaje si scandari pe stradioane.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sincere regrete si recunostinta vesnica!

Intr adevar, a fost unul din cei care au pus bazele revistei ''Steaua Sport Magazin'' si ii citeam cu placere articolele din acei ani '90.

Odihneasca se in pace!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dumnezeu sa il ierte si sa ii ajute familia indurerata!!

 

Roaga-te pentru Steaua noastra, Colonele!!!

 

Saluta-l pe Sfinx!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dumnezeu sa-l ierte!

Share this post


Link to post
Share on other sites