Posted April 8, 2009 · Report post Eu vorbeam despre un jucator nu despre o parere.Cat despre "accidente",au fost bine venite la timpul lor nu? Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 8, 2009 · Report post Steaua este intr-un permanent film SF,care iti provoaca nervi,tristete,oftica,deoarece personajul principal(Steaua)este pe moarte...unde o fi Steaua?..intrebare fara raspuns clar Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 8, 2009 · Report post Accidente au fost si cu rapid si cu galatasaray. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 8, 2009 · Report post Eu vorbeam despre un jucator nu despre o parere.Cat despre "accidente",au fost bine venite la timpul lor nu? Nu are importanta asta... el trebuia sa produca "accidentele" alea... e jucatorul Stelei, e platit, deci trebuia sa isi faca datoria, ceea ce acum nu-si mai face. Daca e sa judecam dupa trecut, ar trebui sa ne rugam de Lacatus sa intre in teren doar de dragul vremurilor ce-au trecut, si sa nu conteze faptul ca acum are vreo 25-30 de kg in plus si ca ar alerga 100 de metri si ar gafai. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 8, 2009 · Report post Nu are importanta asta... el trebuia sa produca "accidentele" alea... e jucatorul Stelei, e platit, deci trebuia sa isi faca datoria, ceea ce acum nu-si mai face. Daca e sa judecam dupa trecut, ar trebui sa ne rugam de Lacatus sa intre in teren doar de dragul vremurilor ce-au trecut, si sa nu conteze faptul ca acum are vreo 25-30 de kg in plus si ca ar alerga 100 de metri si ar gafai. Da, dar tu ai spus mai devreme ca niciodata nu si-a facut datoria.E o diferenta nu? La urma urmei toti sunt platiti sa isi faca datoria dar trist e ca nu si-o face nici unul.Nu ii vedem pe toti, vedem numai unul. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 8, 2009 · Report post Da, dar tu ai spus mai devreme ca niciodata nu si-a facut datoria.E o diferenta nu? Hai, ca deja ne contrazicem pe chestii prea marunte. Nu stiu unde am zis asta, dar ma rog... Nicolita e cel mai bun exemplu pentru faptul ca la Steaua se promoveaza orice, dar valoare nu. E pur si simplu un adevarat anti-talent. Nu-ti trebuie deloc ochi de mare cunoscator in ale fotbalului pentru a vedea asta. Aduc si un argument: nu esti deloc fotbalist bun daca din zecile de meciuri pe care le are Nicolita la Steaua (probabil are peste 100) tu faci bune sub 10 (alea 3 cu Betis, rapid si galata, plus inca cateva). Eu ma intreb cateodata cum se simte Ochirosii cand vede ca lui nu i se da nicio sansa pe cand Banel e vesnic titular. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 8, 2009 · Report post ..macar de-am bate Dinamo,rapid,CFR,Craiova in Ghencea ..oricum,un lucru e sigur,Europa nu o prindem,mai bine,MULT mai bine ! Macar pe javre..... Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 8, 2009 · Report post La-ca-tus! La-ca-tus! Are fixuri omul! Banel, Lovin, Baciu, Litu! I-a terminat pe Bicfalvi, Ochirosii, Tudose! Mai stie cineva ca la UTA a avut 11 meciuri fara victorie??? Acum da vina pe atitudinea jucatorilor! P. Marin dupa meciul cu Bistrita:" Am simtit lipsa lui Gigi Becali, el stia sa ne motiveze!" Lacatus nu motiveaza si nu antreneaza! Lacatus nici macar nu are habar ce se intampla! E un tare-n gura si crede ca stie fotbal! Cea mai trista zi din viata mea de stelist a fost acum in iarna cand am aflat ca a revenit Lacatus! Am prevazut de inainte de retur ca ne vom bate la locurile 10-12! Sa speram ca Lacatus, Maestrul, nu ne va duce la retrogradare! Am si spus ca macar de un lucru sunt multumit: Dupa ce va baga Steaua in rahat, macar nu va mai fi antrenor niciodata! Bine ca scapam de aerele de antrenor ale unei nulitati in materie de antrenorat! Istoria va retine antrenorul care va duce Steaua la cea mai slaba clasare din istorie: Marius Lacatus! Nu va retine ca Analfabetul era conducator! E bine ca vor veni "stelistii adevarati", aia din peluze, care-l vor injura pe Gigi (nu am nimic impotriva), dar vor striga: LA-CA-TUS! LA-CA-TUS! Adica vor fi lingai, exact ce a fost si este Lacatus, Maestrul, pentru Gigi! Sa nu uitam cum a intrat plangand la OTV, cand se spunea ca vinde Gigi si sa-i spuna sa nu cumva sa vanda! Sunt foarte curios sa imi arati si mie articolul unde a zis Petre Marin asa ceva. Esti patetic!! CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!! BASARABIA PAMANT ROMANESC!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 8, 2009 · Report post Aduceti, in pana mea, alt antrenor! Jucatorii n-au nicio vina! Antrenorul ii strica, cat le e el de prieten si de apropiat! Ce puii mei fac la antrenamente de joaca asa? Cum dracu centreaza Banel tot in primul aparator? Imi vine sa intru in pamant de rusine! Pandurii erau cei mai slabi din retur, au marcat 2 goluri in 6 meciuri, sia cum inca 2 cu noi! Steaua e cea mai slaba echipa din campionat, urmeaza derbiurile cu Farul, Medias, Otopeni si Buzau! Si aia ne fac! Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 8, 2009 (edited) · Report post cand vad in sondaj ca majoritatea nu-l vrea pe cioban la arest imi dau seama de neputinta ce "leneveste" in mai toti "romanii" de la Traian incoace! vedea-v-as la arest cu gigica pe toti care a-ti votat cu el! Edited April 8, 2009 by enjoy Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 8, 2009 (edited) · Report post Strigam ca tampitzii pe stadion La-ca-tus!!!! La-ca-tus!!!. Noi de fapt invocam umbra unui mare jucator in speranta ca ceva din harul acestuia se va revarsa antrenorului Lacatus...Dar...Lacatus este UN ANTRENOR SLAB. Nu are ce cauta in Ghencea. Fotbalul este, in felul sau, neiertator. Nu cred ca antrenamentele in Ghencea la face Becali. Uitati-va ce haotic joaca baietzii astia. Se incurca unii in altii, parca ar fi stransi acum si pusi sa joace. Jucatori de sute de mii de euro!!!!Iar noi ne dam pe dupa deget si in loc sa vedem ca veriga slaba este chiar pe banca tehnica tot cautam vinovatii in alta parte. Suntem ca bolnavii de cancer care se amgesc ca au o viroza si doua - trei hapuri sunt suficiente. Si mai am ceva de spus...Ne ducem in CL ca in bancul cu vanatorul si ursul: (tu ai venit la vanat sau la supt p****?). Fugim toti de onorabila Cupa UEFA caci acolo daca ti-o iei in freza ti-o iei de la echipe similare valoric. Pe cand in CL nu mai trebuie sa iti justifici impotenta in fata unor giganti ai fotbalului...Oricum mai este anul asta si gata am scapat de stresul cu locul 1 calificat direct in grupele CL. Iar noi suporterii ne drogam cu tot felul de halucinatii in loc sa avem asteptari realiste de la echipa. Pt cei care pun mana si mai citesc o carte le recomand o chestie super tare FEBRA STADIOANELOR de Nick Hornby... Edited April 8, 2009 by bodanelu Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 8, 2009 · Report post Macar pe javre..... asta e tot ce mi doresc sa i batem si sa nu ia titlu sa l ia oricine chiar nu mai conteaza atat imi mai doresc sa batem javrele e mult? nici nu pot scrie ......... imi dau lacrimile FORZA Steaua Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 8, 2009 · Report post frumos meciul craiovei. ai rabdare sa cladesti o echipa, ai si cu cine, vin rezultatele.felicitari oltenilor! Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 8, 2009 · Report post suntem cei mai prosti din curtea scolii Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 9, 2009 (edited) · Report post Voi chiar nu vedeti ca Lacatus NU E antrenor ? Voi chiar nu vedeti ca Zapata nu are ce cauta in poarta ?? Voi chiar nu vedeti ca Banel joaca prost de cand a inceput campionatul ? 80% dintre centrarile lui sunt ori in spatele portii ori in adversar.. Voi nu vedeti ca la Steaua se schimba primul 11 doar atunci cand apar accidentati ? In mod normal al trebui facut sistemul rotatiei..dar Lacatus habar are de aceste lucruri ! Voi chiar n-ati vazut cum mercenarii ( jucatorii ) Stelei merg pe teren in loc sa alerge ? Ma doare sufletul cand vad cum a adus ciobanul Steaua...Mi-e rusine sa mai ies din casa....Oare acestor jucatori nu le este rusine ? Lacatus sa ne lase , chiar daca e simbol,habar are de antrenorat.Acelasi stil de joc de cand a inceput campionatul... Edited April 9, 2009 by Alin Marinescu Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 9, 2009 · Report post Bine ca ai cum sa faci ceva cu Alex Piturca, Tremolo, sau ce pana mea de fotbalisti are Pandurii!!! Asta ca sa nu ii mai enumar pe cei ai Unirii Urziceni! Ole, ole, CE-AI FACUT SIMBOLULE??!!!??!!!! Pandurii nu sunt peste noi, dar Poli Timisoara , Urziceni , Vaslui si Craiova DA! Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 9, 2009 · Report post Pandurii nu sunt peste noi, dar Poli Timisoara , Urziceni , Vaslui si Craiova DA! DA, sunt peste noi, la cel mai important capitol: ANTRENORUL! Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 9, 2009 · Report post Sper ca s-au linistit toti ustinatorii lui Lacatus... Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 9, 2009 · Report post Mai e unu' care trebuie linistit. Momentan, l-au linistit procurorii. Sper ca noi sa-l linistim de tot! Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 9, 2009 · Report post Din nou,neputinciosi in deplasare...E greu de suportat. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 9, 2009 · Report post Din nou,neputinciosi in deplasare...E greu de suportat. Jocul Stelei e greu de suportat si la meciurile de acasa...nu numai in deplasare Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 9, 2009 · Report post Afara cu jucatorii astia din Ghencea...huaaaa da am ajuns sa nu mai ma pot bucura de o victorie a Stelei in campioant...RUSINE. Da pierdem timpul uitandu-ne la meci...desi sunt un fan adevarat si ma uit la toate meciurile asta ajung sa cred...ca este o pierdere de timp.! Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 10, 2009 · Report post O sa merg la meciul asta. Sunt sigur ca Steaua o sa practice acelasi fotbal infect ca si pana acum. Daca Banel va juca ca si pana acum si nu-l scoate pana in min 60 voi pleca acasa... P.S Tocmai am vazut ca Lacatus a declarat ca nu pleaca indiferent de rezultate....Ar trebui sa facem un banner care sa sune cam asa : Simbol ca jucator/Zero ca antrenor . Share this post Link to post Share on other sites