Posted April 7, 2009 · Report post Dureri de cap! Asta primesti cand te uiti la meciurile Stelei. Durerea incepe chiar din momentul in care te chinui sa gasesti pe internet postul pe care sunt date meciurile Stelei. Te enervezi, zici ceva de respectivul post (nu zic ce, ca sa nu fac reclama) si, daca ai noroc, il gasesti. Incepe si Steaua... Si durerile de cap continua. Zapata - Ogararu, Goian, Baciu, Petre Marin - Ovidiu Petre, Toja - Nicolita, Stancu, Semedo - Kapetanos Un meci ca si pana acum, ca doar nu avea de ce sa se schimbe ceva. Steaua incepe greu, pare ca domina, dar nu schimba cu nimic scorul. Prima ocazie a venit in minutul 27. Toja si Semedo combina frumos iar portughezul trimite spre poarta. Portarul gorjean respinge in corner. Normal, ar fi trebuit sa ne bucuram. Nu a fost insa asa. Cornerul a fost batut de Nicolita, scurt. A fost prima din 3 lovituri libere batute de Banel, lovituri care au fost toate prea scurte. Durerile de cap erau in continuare prezente. In minutul 37, dupa un aut, Ovidiu Petre trimite spectaculos, din voleu, spre poarta Pandurilor. Portarul respinge iar cornerul e batut slab de acelasi Banel. Si, pentru ca era pacat sa fie 0-0 la pauza, vine si golul. In minutul 43, Piturca ii da cap in cap pe 3 fundasi stelisti, ii paseaza lui Tremonti si acesta inscrie. Durerile de cap cresc in intensitate. In repriza a doua, ce sa se schimbe? Nu durerile de cap. Dezorganizarea Stelei si organizarea Pandurilor aduc pe stadionul din Targu Jiu o plictiseala incredibil de mare. In minutul 59, Dayro are o buna ocazie de gol dar o iroseste fara nici o problema. Nu acelasi lucru se intampla la poarta lui Zapata. In minutul 67, Tremonti primeste o pasa de la Piturca si, dintr-un unghi imposibil, umileste Steaua. Era 2-0 pentru Pandurii si durerile de cap au trecut. Incep tragerile de timp, atacuri haotice, apar ocazii, Steaua inscrie prin Toja dar golul e anulat pentru un fault in atac al lui Kapetanos, dar astea nu mai conteaza. O echipa de ultima jumatate a clasamentului a batut cu 2 la 0 o echipa "de Champions League". Desi ar parea incredibil, noi stim mai bine. In ultima vreme am devenit obisnuiti cu astfel de "performante". Asadar, Steaua a fost umilita de o echipa care se bate sa evite retrogradarea. Pentru etapa urmatoare, Goian si Kapetanos au fost suspendati. Vremuri bune nu au cum sa vina. Oare acesta e drumul bun vazut de Lacatus? Adrian Click aici pentru clasamentul Ligii 1 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 7, 2009 · Report post Nu au cum sa vina vremuri bune cand nu exista o schema de joc,cand construiesti cu Lovin si Petre Marin,cand nu exista antrenor ...degeaba e zicala " tot raul spre bine " la noi mai degraba ..e tot raul spre mai rau ..! Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 7, 2009 · Report post Imi pare rau sa o spun insa Steaua noastra e moarta de ceva vreme,sau mai bine zis a murit incetul cu incetul. Ma uit la fotbal de 13-14 ani si tot de atatia sunt stelist insa pot sa spun cu mana pe inima ca aceasta echipa a Stelei e cea mai slaba din ultimii 20 de ani cel putin. Nu-l suport pe safta insa a spus un mare adevar,citez: "daca am ajuns ca la Steaua sa apreciem jucatorii care se daruie...". Steaua insemna calitate+efort nu numai efort si atat. Steaua actuala(Steaua doar cu numele) e opera perfecta a incompetentei becaliene. Probabil vom ramane in afara cupelor Europene iar pentru anul viitor ar trebui sa ne facem griji pentru evitarea retrogradarii. Insa nu asta e problema. Steaua nu mai are performante insa a fost secata si de spiritul ei clasic. Steaua de azi nu mai inspira nimic,asta e adevarul dureros. Daca as fi un pusti de 7-8 ani in aceste vremuri,Steaua ar fi ultima echipa din cele mari cu care as tine. Motivele? Echipa care nu joaca nimic,patron labil din punct de vedere psihic,antrenori slabi,pe scurt nimic cu care te identifici. Steaua actuala e o masinarie perfida creata de Becali care toaca antrenori,jucatori si nervii suporterilor din toata tara. Nervi multi,profesionalism si rezultate zero. Steaua lui Becali trebuie sa moara pentru ca Steaua noastra sa renasca. Altfel nu se poate. De la plecarea lui Stoica am luat-o in jos de tot si cica e loc de mai rau. Taica-miu mi-a spus ca asta e cea mai slaba echipa a Stelei din ultimii 30 de ani si nu pot decat sa il cred. In acest retur in care cica trebuia sa batem tot,am facut tot atatea puncte cat Poli Iasi,n-am mai batut in deplasare de 7 luni,n-am mai dat un gol din faza fixa de 6 luni,am dat 5 goluri in ultimele 5 meciuri si ne impiedicam de 90% din echipele ligii1. Asta e o perioda de aur pentru gugustiucii ligii1 pentru ca orice poate sa ne bata si sa devina "erou". Oricat de ciuda ne-ar fi,chiar aratam ca o echipa de locurile 7-10,daca am analiza obiectiv am vedea ca nu avem antrenor(Lacatus e sub-mediocru ca antrenor),nu avem parte dreapta(only Banel care nu stie sa centreze),nu avem parte stanga(toja nu prea joaca acolo iar Ochirosii e ignorat),nu avem mijlocasi ofensivi si apararea e din ce in ce mai slaba(Goian mai ales e varza in acest sezon iar zapata gafeaza din ce in ce mai grav). Toate aceste lucruri imi arata ca nimeni nu s-a ocupat de echipa asta sau daca s-a ocupat a facut-o gresit,ce naiba tampitii astia au gresit-o si cu echipamentul astazi,ca sa vedeti cat de tragi-comica este situatia. Nu mai va enervati ca va enervati degeaba. Asta este nivelul nostru fiind condusi exclusiv de clanul Becali. Suntem o echipa sub-mediocra,cu jucatori anemici,lipsiti de valoare,condusi de un antrenor sub-mediocru si cu un patron schizofrenic. Ezit sa numesc aceasta echipa Steaua pentru ca,repet,nu are nimic din Steaua. Trebuie sa protestam impotriva ciobanului astfel incat sa vanda echipa(sau poate ramane la mititica si scapam oricum de el) si sa putem recontrui. Obiectivele noastre pentru acest sezon ar fi sa batem pechinezii in Ghencea si sa scapam de cioban,al doilea obiectiv fiind prioritar. Frati stelisti,va urez multa rabdare. CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!! FORZA Steaua!!! Intotdeauna superiori. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 7, 2009 · Report post Suntem pe drumul cel bun,am avut doar ghinion,mai avem sanse la titlu . Daca nu la anul,ca doar avem echipa tanara,in formare . P.S. : obisnuiti* Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 7, 2009 · Report post ..macar de-am bate Dinamo,rapid,CFR,Craiova in Ghencea ..oricum,un lucru e sigur,Europa nu o prindem,mai bine,MULT mai bine ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 7, 2009 · Report post Iar am pierdut un meci in deplasare.Dar asa este ne-am obisnuit.Nu am mai castigat de anul trecut in deplasare.Prea multe despre joc nu sunt de spus , pentru ca am jucat slab.Nu inteleg de ce Lacatus mai foloseste acest 4-1-4-1, daca a vazut clar ca nu functioneaza la noi la echipa.Mai bine ar trece la un clasic 4-4-2.Asta e...... Urmeaza meciul cu Farul si sper sa castigam. HAI Steaua !!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 7, 2009 · Report post ..macar de-am bate Dinamo,rapid,CFR,Craiova in Ghencea ..oricum,un lucru e sigur,Europa nu o prindem,mai bine,MULT mai bine ! la cum jucam mi-e teama ca ne umilesc toate. Sincer, mi-e groaza. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 7, 2009 · Report post Suntem pe drumul cel bun,am avut doar ghinion,mai avem sanse la titlu . Daca nu la anul,ca doar avem echipa tanara,in formare . P.S. : obisnuiti* eu nu vad un viitor in aceasta echipa ..nu ai cum , sincer ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 7, 2009 · Report post Am devenit imun si de fiecare data ma astept la lucrurile astea! Nu mai sper nimic , sper doar sa plece ciobanul si sa o luam de la capat. Nu avem echipa si pt prima data accept (aici) ca nu avem antrenor.E mai bine sa pleci Laca! Sa nu ajungi sa fi hulit intr-un loc in care esti o icoana! Pacat ca am ajuns sa ne comparam cu echipe care nu exista pe harta fotbalului de cat cu aparitii sporadice! Pacat ca am ajuns sa suferim pentru ca nu mai sunt jucatori care sa ne reprezinte acolo unde conteaza. Pacat ca am ajuns sa fim umiliti peste tot. Pacat , pacat , pacat... Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 7, 2009 · Report post Ma uit la echipa asta si, poate sunt influentat si de modul in care joaca echipa, insa individual, maxim 3-4 jucatori au loc la Steaua (exceptandu-i pe cei tineri care mai pot creste si care oricum nu sunt folositi prea des). Sunt constient de faptul ca Lacatus e vinovat pentru rezultatele echipei si modul in care ea joaca in ultima vreme, si ciobanul e vinovat pentru situatia in care a ajuns Steaua in general, insa si la nivel de jucatori e o problema (asta, bineinteles, pentru ca "profesionalismul" celor de la echipa a permis aducerea unor astfel de jucatori). Ma uit la cum merge apararea, si-mi dau seama ce fel am ajuns. In ultimii ani am fost puternici tocmai pentru ca apararea era puternica si aveam un schelet al ehipei. Acum, s-a dus tot pe apa sambetei. Luam goluri de la echipe mici din niste faze de curtea scolii, portarul gafeaza din ce in ce mai des, iar in atac suntem de-a dreptul penibili, nereusind sa inscriem decat cu noroc (cand dam de niste echipe mai organizate, vezi Pandurii sau brasovul, nici nu reusim sa inscriem, ba chiar nici n-avem ocazii). E trist ce se intampla, sper insa ca intr-un viitor apropiat sa ne revenim. Dar pentru asta trebuie schimbari majore inca de la niveluri mai "inalte" decat antrenorul sau jucatorii. Am citit un articol cum ca maine in prosport va fi publicat ceva despre vinderea Stelei de catre cioban. Nu ma entuziasmez prea tare, insa daca de sezonul viitor am vedea Staua fara Becali, Argaseala, Lacatus, si fara o parte din jucatori, ar fi prea frumos. Dar cred ca e doar un vis... Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 7, 2009 (edited) · Report post Am devenit imun si de fiecare data ma astept la lucrurile astea! Nu mai sper nimic , sper doar sa plece ciobanul si sa o luam de la capat. Nu avem echipa si pt prima data accept (aici) ca nu avem antrenor.E mai bine sa pleci Laca! Sa nu ajungi sa fi hulit intr-un loc in care esti o icoana! Pacat ca am ajuns sa ne comparam cu echipe care nu exista pe harta fotbalului de cat cu aparitii sporadice! Pacat ca am ajuns sa suferim pentru ca nu mai sunt jucatori care sa ne reprezinte acolo unde conteaza. Pacat ca am ajuns sa fim umiliti peste tot. Pacat , pacat , pacat... ..cum spuneam mai sus,macar de ne-am spala pacatele invingand acasa Dinamo,rapid,CFR,Craiova ..si in ultima etapa,daca ar mai conta,urziceniul ! Si eu am aceeasi stare , e deja previzibil meciul si modul in care abordeaza jucatorii nostri jocul ..din moment ce le pasa de jijelu' (omu cu bani ) Edited April 7, 2009 by S.S.Lazio Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 7, 2009 · Report post Asta e Steaua lui Gigi Becali. Uitati-va la ea si spalati-va pe cap cu ea. Sper sa scapam de toti fanii oierului in ritmul asta si chiar si de el. Eu unul sunt distrus. Nici macar dupa drama de pe Riverside nu m-am simtit atat de umilit. Efectiv imi vine sa plang dar nici macar asta nu mai pot sa fac. Nici macar nu mai am cuvinte. Simt o durere mult prea mare ca sa mai pot comenta ceva. Toti componentii echipei de la patron pana la jucatori efectiv ne umilesc meci de meci. Eu unul nu mai pot. Adio Steaua. Nu mai speriem pe nimeni, toti ne iau la misto. "Mutumim" interlopule pt ce-ai facut dintr-o campioana a europei. Nici macar cel mai mare dusman n-a reusit sa distruga Steaua. Tu ai facut-o. Fii mandru de tine ca intr-adevar ai reusit un lucru mare. In sfarsit toti antistelistii au o zi de sarbatoare. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 7, 2009 · Report post daca tot nu mai avem sanse sa batem pe nimeni mai bine i-ar baga si pe Tudose,Ochirosii si alti pusti "minune" de la Steaua 2.macar ar fi ceva pozitiv la fiecare meci.nu mai suntem ce am fost ,a ramas doar numele de Steaua si suporterii.Laca noi cand jucam ceva?daca nu faci fata lasa pe altu!!! ( Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 7, 2009 (edited) · Report post Eu va propun ca in semn de protest sa nu mai vorbim deloc despre aceasta echipa. Intram aici si discutam si noi despre chestii mai omenesti sa ne treaca necazul. Cand mergem la meci ne intoarcem cu spatele la teren pt ca oricum nu-i nimic de vazut, s.a.m.d. Se pare ca jucatorii acestei echipe fac concurenta galeriei la coregrafie, au puncte de vedere de o importanta capitala pentru tara pt care merg la TV, adica orice altfel de preocupari decat jocul de fotbal. Edited April 7, 2009 by Protasov Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 7, 2009 · Report post Hai cu retrogradarea, ca e prea multa umilintza in A. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 7, 2009 · Report post Ce posturi lungi faceti. Din punctul meu de vedere situatia e foarte simpla, Lacatus lasa-ne! URGENT! Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 7, 2009 · Report post Baaah cel mai bine a ziso argatseala "Luam bataie si asta nu e bine" Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 7, 2009 · Report post Este foarte bine ca scriu multi mult ca isi varsa supararea prin scris, nu in alte moduri. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 7, 2009 (edited) · Report post Laca lasa-ne ,fa-te avocat ca sa-l scoti din parnaie pe cioban ca echipa joaca turca alearga fiecare in ce directie ii bate capul nici o organizare.Ma intreb Laca ce vezi tu la tanara si eterna speranta Lovin? care suteaza ca la rugby.... Edited April 7, 2009 by soare4ever Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 7, 2009 · Report post ..cum spuneam mai sus,macar de ne-am spala pacatele invingand acasa Dinamo,rapid,CFR,Craiova ..si in ultima etapa,daca ar mai conta,urziceniul ! Si eu am aceeasi stare , e deja previzibil meciul si modul in care abordeaza jucatorii nostri jocul ..din moment ce le pasa de jijelu' (omu cu bani ) Imi este foarte greu sa cred ca la modul acesta , si aici ma refer la modul la care s unt tratate meciurile si la modul in care jucam , putem obtine ceva cu acele echipe,care de ce sa nu recunoastem sunt pe val. Imi doresc sa vad alti jucatori in echipa.Imi doresc sa-l vad pe Ionescu,pe Bicfalvi,pe Rusu, pe Stratila,pe Razvan Ochirosii,pe Tudose.Atat imi mai doresc de la acest campionat. Alte sperante nu mai am. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 7, 2009 · Report post Ce ma intristeaza cel mai rau, este faptul ca nu vad nici macar o idee concreta in jocul Stelei. Tot ce a iesit, a iesit din intamplare. Banuiesc ca pentru toti Lacatus ramane un IDOL din punct de vedere al jucatorului, dar din punct de vedere al antrenorului ... (nu vreau sa-l jignesc). Laca, retrage-te pana nu e prea tarziu. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 7, 2009 · Report post Voi chiar nu v-ati dat seama? Echipa joaca asa slab pentru ca jucatorii au complotat impotriva ciobanului. Nici ei nu-l mai vor la Steaua, asa ca s-au hotarat sa puna si ei "osul" la protest, jucand slab. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 7, 2009 · Report post La-ca-tus! La-ca-tus! Are fixuri omul! Banel, Lovin, Baciu, Litu! I-a terminat pe Bicfalvi, Ochirosii, Tudose! Mai stie cineva ca la UTA a avut 11 meciuri fara victorie??? Acum da vina pe atitudinea jucatorilor! P. Marin dupa meciul cu Bistrita:" Am simtit lipsa lui Gigi Becali, el stia sa ne motiveze!" Lacatus nu motiveaza si nu antreneaza! Lacatus nici macar nu are habar ce se intampla! E un tare-n gura si crede ca stie fotbal! Cea mai trista zi din viata mea de stelist a fost acum in iarna cand am aflat ca a revenit Lacatus! Am prevazut de inainte de retur ca ne vom bate la locurile 10-12! Sa speram ca Lacatus, Maestrul, nu ne va duce la retrogradare! Am si spus ca macar de un lucru sunt multumit: Dupa ce va baga Steaua in rahat, macar nu va mai fi antrenor niciodata! Bine ca scapam de aerele de antrenor ale unei nulitati in materie de antrenorat! Istoria va retine antrenorul care va duce Steaua la cea mai slaba clasare din istorie: Marius Lacatus! Nu va retine ca Analfabetul era conducator! E bine ca vor veni "stelistii adevarati", aia din peluze, care-l vor injura pe Gigi (nu am nimic impotriva), dar vor striga: LA-CA-TUS! LA-CA-TUS! Adica vor fi lingai, exact ce a fost si este Lacatus, Maestrul, pentru Gigi! Sa nu uitam cum a intrat plangand la OTV, cand se spunea ca vinde Gigi si sa-i spuna sa nu cumva sa vanda! Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 7, 2009 · Report post Ce ma intristeaza cel mai rau, este faptul ca nu vad nici macar o idee concreta in jocul Stelei. Tot ce a iesit, a iesit din intamplare. Banuiesc ca pentru toti Lacatus ramane un IDOL din punct de vedere al jucatorului, dar din punct de vedere al antrenorului ... (nu vreau sa-l jignesc). Laca, retrage-te pana nu e prea tarziu. Pe cat de mult m-am bucurat cand a plecat Olaroiu, crezand ca o sa vina cineva mult mai bun, pe atat de mult ii duc acum dorul. Si sunt constient ca putem avea antrenor mult mai bun si decat Olaroiu, imaginati-va astfel care e valoarea lui Lacatus: Antrenor_Bun >> Olaroiu >> Lacatus Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 7, 2009 · Report post La-ca-tus! La-ca-tus! Are fixuri omul! Banel, Lovin, Baciu, Litu! I-a terminat pe Bicfalvi, Ochirosii, Tudose! Mai stie cineva ca la UTA a avut 11 meciuri fara victorie??? Acum da vina pe atitudinea jucatorilor! P. Marin dupa meciul cu Bistrita:" Am simtit lipsa lui Gigi Becali, el stia sa ne motiveze!" Lacatus nu motiveaza si nu antreneaza! Lacatus nici macar nu are habar ce se intampla! E un tare-n gura si crede ca stie fotbal! Cea mai trista zi din viata mea de stelist a fost acum in iarna cand am aflat ca a revenit Lacatus! Am prevazut de inainte de retur ca ne vom bate la locurile 10-12! Sa speram ca Lacatus, Maestrul, nu ne va duce la retrogradare! Am si spus ca macar de un lucru sunt multumit: Dupa ce va baga Steaua in rahat, macar nu va mai fi antrenor niciodata! Bine ca scapam de aerele de antrenor ale unei nulitati in materie de antrenorat! Istoria va retine antrenorul care va duce Steaua la cea mai slaba clasare din istorie: Marius Lacatus! Nu va retine ca Analfabetul era conducator! E bine ca vor veni "stelistii adevarati", aia din peluze, care-l vor injura pe Gigi (nu am nimic impotriva), dar vor striga: LA-CA-TUS! LA-CA-TUS! Adica vor fi lingai, exact ce a fost si este Lacatus, Maestrul, pentru Gigi! Sa nu uitam cum a intrat plangand la OTV, cand se spunea ca vinde Gigi si sa-i spuna sa nu cumva sa vanda! perfect adevarat, aia care striga Lacatus sunt la fel de sclavi si oi ca aia care striga "free Gigi". Share this post Link to post Share on other sites