fcsteaua.ro

Miracol de primãvarã

45 posts in this topic

E prea bine știut cã pe la noi orice minune dureazã cel mult trei zile. Nu și de data asta. Arestarea acestui gunoi uman a fost un necesar act de salubrizare a vieții publice românești, dincolo de bocetele oteviste și icnetele pline de obidã ale decerebraților îmbrãcați în tricouri Frijiji. Timp de trei zile aerul primãvãratec a fost parcã mai respirabil, purificat prin lipsa din viața publicã a acestui veritabil patriarh al grotescului. Imaginile în care Nemernicia Sa și acoliții sãi interlopi erau târâți de gorilele cagulate de la SPIR și simțeau pe brațe rugina rece a cãtușei, în locul ceasurilor și brãțãrilor de zeci de mii de euro, au fost pur și simplu reconfortante pentru orice om de bun simț. A fost o favoare fãcutã tuturor acelor care sunt agresați în viața de zi cu zi de hãhãitul gros al parvenitismului, de sunetul pițigãiat al manelei, de arta prostului gust colorat țipãtor și înveșmântat în țoale de firmã, de putoarea de stânã rãspânditã de diverse ziare, situri, radiouri sau tembeliziuni de grotã.

 

A fost o favoare fãcutã tuturor steliștilor, lui Gicã Hagi, lui Loți Boloni, lui Gabi Balint, a fost o mângâiere oferitã acelor frumoși nebuni ai peluzelor, cãlcați în picioare, electrocutați și gazați de gorilele bine furajate, conduse de pacifistul Otto, în timp ce Nemernicia Sa hãhãia fericit din lojã, afișând un dispreț suveran, încojurat fiind de turma de macaci trepãduși ronțãitori de cãcãreze.

 

Mândrul rãzboinic al luminii de lampã, Gigi, țânțarul dansator cu trompa înmuiatã în zer, latifundul number one în topurile revistelor de capital firfiritic, formatorul de opinie al pieilor roșii din Zãbrãuți, Bolintin și ªtefãnești, acest Mecena butonist, cãrãtor de valize și sacoșe burdușite cu monedã convertibilã, a fost redus într-o dimineațã seninã de Aprilie la adevãrata sa dimensiune, aceea de deținut de drept comun.

 

A fost reconfortant de urmãrit și vria în care au intrat toate scursurile acestei țãri, guițatul Otv-ist al godacului transpirat, fanatikul Ivanovici, alãturi de toatã șleahta de muhaiele putrede, închistate sub titulatura „ziariști“, cu scuzele de rigoare celor câtorva care mai au coloana vertebralã , flori de colț într-un peisaj de groapã de gunoi. Deasemeni, vaerul amar al babuinilor interlopi, țâpuiturile analfabete de la mitingurile Frijiji, solidaritatea de breaslã a tuturor coțcarilor din fotbal, de teapa lui Mircea Sandu, Dragomir, Borcea, Turcu, Mititelu, Nețoiu & Company, invazia de pe forumuri, situri și globuri a partizanilor, tinere speranțe din cloaca PNG-istã, cât și a celor cu minte puținã, ușor impresionabili la drama telenovelisticã a lui Homo Fecalus cãzut la pãmânt. Scuzabili sunt doar acei amãrãșteni de la Vadu Roșca, precum și alți dezmoșteniți ai sorții, care la un moment dat au avut ocazia sã beneficieze de vreo ciosvârtã, auncatã în fața camerelor de luat vederi de cãtre Nemernicia Sa.

 

M-a umplut de mâhnire urletul pãgân al tribunelor din Templu, infestate cu batracieni fecalizați, slugarnica atitudine afișatã prin banner, lipsitã de orice demnitate umanã a jucãtorilor, care au ratat un bun moment în care puteau rãmâne cel puțin indiferenți, respectând astfel strigãtele de deșteptare ale peluzei.

 

Nu ne facem iluzii, pentru cã am încetat a mai aștepta dreptatea de la niște structuri ale statului putred de corupte care sunt conduse de niște imbecili rapaci, care nu urmãresc altceva decât burdușirea conturilor bancare spre îmbogãțirea lor și a beizadelelor lor acum și pururea și-n vecii vecilor. N-avem nicio urmã de îndoialã cã țânțarul ciobãnesc a cãzut ca musca-n lapte într-un rãzboi dus în Liga mafioților de categorie grea, acolo unde a tânjit și el abitir sã facã parte. Așa cã vom sublinia apãsat: Nu este vorba de niciun abuz! Este un miracol! Ziua-n care Hitler s-a sinucis a fost un miracol! Ziua în care Stalin a murit a fost un miracol, așa cum ziua în care Diavolul va fi aruncat în iazul de foc al apocalipsei va fi un miracol! Atunci când rãul este doborât, fie și temporar, orice mijloc este permis, iar în sufletele noastre trebuie sã fie sãrbãtoare.

 

Miracolul continuã! Nemernicia Sa va numãra ouãle roșii de Paște și va molfãi cozonacul într-o celulã de șaișpe metri pãtrați cu tot cu closet. Acest Aprilie va rãmâne în sufletele noastre ca un miracol de primãvarã, un crâmpei de cer senin în cenușiul întunecat din acest loc uitat de lume și de Dumnezeu...

 

Cristian Ionuț

(LDS)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cred ca vor fi cele mai frumoase 25 de zile de foarte multi ani

Edited by Catalyn07

Share this post


Link to post
Share on other sites

Felicitari pentru articol!

 

Exprima exact ceea ce simt in momentul de fata!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Felicitari LDS. Minunat articol.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Felicitari pentru articol!

 

Exprima exact ceea ce simt in momentul de fata!

Idem.

 

LDS cum de ai scris articolul asa repede? :D

Share this post


Link to post
Share on other sites
LDS cum de ai scris articolul asa repede? :D

Avea pregatite 2. Unul la victorie, unul la infrangere.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ma felicit, pentru ca sunt primul care am prezis ca vom avea un Paste linistit, inca de joi dimineata! Bine, am nimerit-o, dar asta e, daca nu o nimeresc la loto!

 

Cat despre tribune sau peluze, consider ca fiecare are dreptul sa spuna ce vrea si nu cred ca doar "unii" au dreptatea totala, iar ceilalti nu!

 

Abuz este, dar impotriva cetateanului Gigi Becali, nu insa impotriva Creditorului Gigi Becali! Sa facem delimitarea clara! Asta ne sperie! Pentru ca noi suntem cetateni ai acestei tari, fie din peluze, tribune sau alte locatii si ni se poate intampla si noua!

Isi merita acest abuz acest creditor, pentru abuzul facut asupra noastra! Dupa fapta si rasplata! Cand deschizi gura prea mult si te lauzi prea mult, iti meriti fiecare secunda de abuz! Cum se spune??? Tot ce spui poate fi folosit impotriva ta! Ba, eu fac pariu ca judecatorii sunt toti stelisti si s-au gandit la linistea stelismului din Romania!

 

Ghinionul nostru e ca vine meciul cu Pandurii si e Laca antrenor! Prevad infrangerea! Sper sa ma insel, dar la astea nu prea!

 

Stelismul a inviat!

Adevarat a inviat!

 

Acum mai trebuie sa unim asta cu craciunul si s-a rezolvat!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Avea pregatite 2. Unul la victorie, unul la infrangere.

sa stii ca la asta m.am gandit si eu :). era mai grav daca se termina meci egal.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am castigat o lupta... speram ca si razboiul. Sa stea acolo de Paste ca are de unde sa primeasca oua, de Craciun ca are de unde sa primeasca carnati, de revelion ca are cine sa se bucure pentru el...

Share this post


Link to post
Share on other sites

"Acest Aprilie va rãmâne în sufletele noastre ca un miracol de primãvarã, un crâmpei de cer senin în cenușiul întunecat din acest loc uitat de lume și de Dumnezeu..."

 

Bine spus, prea bine spus! dar din pacate asa o sa ramana "un miracol de primavara" si nimic mai mult pentru ca din pacate dupa astea 26 de zile o sa-i dea drumul pt ca e trebuie sa fie...politica asta e ceva prea mare pt niste muritori de rand ca noi. noi muritorii de rand nu avem cum sa stim ce se intampla exact pt ca nu vor ei dar cei care isi pun niste intrebari si care vor cu adevarat sa isi puna mintea la contribuite inteleg perfect. dupa o sa vedeti o sa fie vai si amar de Steaua noastra dar sper totusi sa ma insel din tot sufletul sper sa ma insel!!

 

hai sa continuam protestul impotriva lui :finger: , hai sa ne bucuram de aceste momente :clap: (am bere :beer2::drunk: ) si nu in ultimul rand hai sa incuraja echipa ca e vai de ea :steag_cruce_invers:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Abuz este, dar impotriva cetateanului Gigi Becali, nu insa impotriva Creditorului Gigi Becali! Sa facem delimitarea clara!

 

Unde vedeti voi abuz frate ? Ca au intrat cu 30 de mascati ? Pai vorba cuiva la alt articol,daca se duceau 2 mascati/politisti/jandarmi eventual primeau si cate un sut in cur si plecau acasa cu buza umflata .

Unde e abuz ? Ca si-a condus singur masina pana in arest,fapt cred ca singular in tarile din lumea 1 si a 2-a ( unde se presupune ca suntem ) ? Sau ca a incercat prin metodele lui,ilegale de altfel oricum ai lua-o,sa isi recupereze masina ?

E adevarat,justitia din Romania e corupta,e de rahat,cum vreti voi,dar totusi nimeni nu e mai presus de lege si ea trebuie respectata,indiferent de cat de infect e sistemul .

Simplu : gresesti,platesti !

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

super articol se vede ca a fost scris de un om care traieste pentru Steaua

 

mandru ca pe langa atatea oi si png-isti retardati sunt INCA stelisti adevarati

 

p.s.:pentru prima oara cand ma uit la otv de placere :)) doamne ce show un mafiot impreuna cu 20 de tuciurlii cheliosi ne spune cum a fost izbavit de Dumnezeu,cum o imbraca pe prezentatoare ca ii este frig...unt pe jos de atata ras

 

jur ca dupa ce am vazut in seara asta la otv diaconescu isi merita toti banii

Edited by nemilosul

Share this post


Link to post
Share on other sites
"Acest Aprilie va rãmâne în sufletele noastre ca un miracol de primãvarã, un crâmpei de cer senin în cenușiul întunecat din acest loc uitat de lume și de Dumnezeu..."

 

Bine spus, prea bine spus! dar din pacate asa o sa ramana "un miracol de primavara" si nimic mai mult pentru ca din pacate dupa astea 26 de zile o sa-i dea drumul pt ca e trebuie sa fie...politica asta e ceva prea mare pt niste muritori de rand ca noi. noi muritorii de rand nu avem cum sa stim ce se intampla exact pt ca nu vor ei dar cei care isi pun niste intrebari si care vor cu adevarat sa isi puna mintea la contribuite inteleg perfect. dupa o sa vedeti o sa fie vai si amar de Steaua noastra dar sper totusi sa ma insel din tot sufletul sper sa ma insel!!

 

hai sa continuam protestul impotriva lui :finger: , hai sa ne bucuram de aceste momente :clap: (am bere :beer2::drunk: ) si nu in ultimul rand hai sa incuraja echipa ca e vai de ea :steag_cruce_invers:

am citit acum pe un site ca mandatul se poate prelungi pana la 180 de zile (6luni). sa speram ca nu va fi un simplu miracol de primavara si mandatul va fi prelungit si poate in timpul asta se rezolva si celelalte dosare pe care spurcatul le are ca sa nu mai iasa deloc din puscarie. :thumbup:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cred ca o sa am cele mai fericite Sarbatori Pascale de cand ma stiu!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da' de Fane si Zmara nu zice nimeni nimic ? I-ati uitat, railor. :angry:

Share this post


Link to post
Share on other sites

super articolul intr-adevar... sper sa ramana acolo inca cativa ani si atunci o sa revin si eu in randul suporterilor Stelei...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fratilor, ascultati aici la mine : va fi crunt cand va iesi, caci va iesi. Tare mi-e sa nu avem vreo surpriza cu Farul, de genul 300 gorile pregatite de omor, care sa sara pe noi cand il injuram mai tare. Va fi din nou zavera cu tribunele, vor fi din nou bannere, fumigene, etc., deci un pretext nemaipomenit. Chiar ma astept la asa ceva din partea babuinului, sau, mai rau, alu Argatu' No. 1, ca acuma vrea sa impresioneze.Acuma da, ar fi gigea sa nu-l bage nimeni in seama pe bou, sa ne vedem de echipa, cu ocazia asta castigam de partea noastra pe cei din tribune pe care i-am bagat in aceeasi oala cu frijiji.Sa inteleaga toata lumea ca acum poate fi ignorat.

Ciobane, ai sugeat-o !

Edited by diamond_man

Share this post


Link to post
Share on other sites

un pic cam patimas,pentru administratori,dar totusi bun articolul.direct,sincer,fara ,,sfintenie´´ falsa de care unii au dat dovada pe site si la stadion.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
am citit acum pe un site ca mandatul se poate prelungi pana la 180 de zile (6luni). sa speram ca nu va fi un simplu miracol de primavara si mandatul va fi prelungit si poate in timpul asta se rezolva si celelalte dosare pe care spurcatul le are ca sa nu mai iasa deloc din puscarie. :thumbup:

 

bun asa. sa dea Dumnezeu si legea in special sa mai stea inca 180 de zile si sa se rezolve si celelalte cazuri dar greu de crezut. totusi speranta moare exista si moare ultima...

Share this post


Link to post
Share on other sites
"Acest Aprilie va rãmâne în sufletele noastre ca un miracol de primãvarã, un crâmpei de cer senin în cenușiul întunecat din acest loc uitat de lume și de Dumnezeu..."

 

Bine spus, prea bine spus! dar din pacate asa o sa ramana "un miracol de primavara" si nimic mai mult pentru ca din pacate dupa astea 26 de zile o sa-i dea drumul pt ca e trebuie sa fie...politica asta e ceva prea mare pt niste muritori de rand ca noi. noi muritorii de rand nu avem cum sa stim ce se intampla exact pt ca nu vor ei dar cei care isi pun niste intrebari si care vor cu adevarat sa isi puna mintea la contribuite inteleg perfect. dupa o sa vedeti o sa fie vai si amar de Steaua noastra dar sper totusi sa ma insel din tot sufletul sper sa ma insel!!

 

hai sa continuam protestul impotriva lui :finger: , hai sa ne bucuram de aceste momente :clap: (am bere :beer2::drunk: ) si nu in ultimul rand hai sa incuraja echipa ca e vai de ea :steag_cruce_invers:

 

Ultimile zvonuri spun totuși cã nemernicul ar putea ieși pe cauțiune în urmãtoarele zile, așa cã s-ar putea sã ne bucurãm prematur. Doar trãim în România, țara tuturor posibilitãților...

 

Avea pregatite 2. Unul la victorie, unul la infrangere.

 

Era un singur articol, doar am modificat puțin începutul și sfârșitul.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites